Politika
- ___Samy___
Re: Politika
Nekem is kuldik csoportban a sracok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdekes helyekről tájékozódsz Samy.
Sehol nem látok ilyen hírt. Virradóra meg biztos nem adták meg magukat.
Sehol nem látok ilyen hírt. Virradóra meg biztos nem adták meg magukat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Kijev megadta magát – Zelenszkij kész semlegességről tárgyalni
Kijev, Moszkva, 2022. február 25. péntek (MB)
Zelenszkij ukrán elnök péntekre virradóra bejelentette, hogy Ukrajna befejezi ellenállását, s kész az ország semlegességéről tárgyalni Oroszországgal – jelentette a Magyar Békekör tudósítója az elnök video üzenete alapján.
Zelenszkij kijelentette, hogy országát magára hagyta a NATO, senkitől sem kaptak garanciát arra, hogy felvennék a nyugati katonai szövetségbe. „Mindenki fél, mindenki csendben van. Azt mondják, velünk vannak, de nem állnak készen arra, hogy szövetségük tagjává váljunk” – mondta. Tudatta, hogy Kijevben marad.
Mint ismeretes, Zelenszkij eddig nemcsak Ukrajna semlegességének tervét utasította el, hanem a Kijev által 2015-ben aláírt, és az ENSZ-ben bejegyzett minszki megállapodások végrehajtását is. Megfigyelők egybehangzó véleménye szerint Kijev elkerülhette volna a Donbász elszakadását, és az orosz katonai intervenciót, ha tiszteletben tartotta volna a nemzetközi szerződéseket, nevezetesen autonómiát biztosított volna Donyecknek és Luhánsznak egy ukrán föderáció keretében.
Zelenszkij Macron francia elnökön keresztül arra kérte Putyin orosz elnököt, hogy mielőbb vessen véget az ellenségeskedésnek.
Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön közölte, hogy Moszkva, mint eddig is, a jövőben is kész a párbeszédre az ENSZ Alapokmányában rögzített elvek szerint.
"Feszült és részletes megbeszéléseket folytattunk amerikai kollégáinkkal és a többi NATO-taggal. Reméljük, hogy még van esély visszatérni a nemzetközi joghoz és a nemzetközi kötelezettségvállalásokhoz. Mi kétségtelenül mindig készek leszünk olyan párbeszédre, amely arra irányul, hogy visszakerüljön jogaiba az igazság és az ENSZ Alapokmányában rögzített alapelvek” – jelentette ki az orosz diplomácia vezetője.
Az Egyesült Államok további szigorító intézkedésekkel reagált az ukrajnai orosz katonai beavatkozásra, és kiutasította Oroszország miniszteri rangú washingtoni követtanácsosát. Anatolij Antonov washingtoni nagykövet közölte az amerikai kormánnyal, előre tudhatja, milyen választ kap.
Az Európai Unió vezetői csütörtök este óta tartó tanácskozásukon egyetértettek ugyan az oroszellenes szankciók szigorításában, de nem tudtak egyezségre jutni arról, hogy kizárják Oroszországot a SWIFT nemzetközi pénzügyi tranzakciós rendszerből. Számos tag ellenállása annak tulajdonítható, hogy nem akarnak maguknak ártani a köztük és Oroszország között kialakult kölcsönös függőség miatt. Éles vita folyt az orosz energiahordozók behozatalának megtiltásáról is az európai energiaválság közepette, és a két nap alatt 50 százalékkal felszökött szabadpiaci gázár láttán.
Moszkvában csütörtökön tüntettek Oroszország ukrajnai beavatkozása ellen. A rendőrség 600 személyt előállított.+++
Kiadta: Magyar Békekör
Facebook és Wordpress
Ez valid lenne?
Kijev, Moszkva, 2022. február 25. péntek (MB)
Zelenszkij ukrán elnök péntekre virradóra bejelentette, hogy Ukrajna befejezi ellenállását, s kész az ország semlegességéről tárgyalni Oroszországgal – jelentette a Magyar Békekör tudósítója az elnök video üzenete alapján.
Zelenszkij kijelentette, hogy országát magára hagyta a NATO, senkitől sem kaptak garanciát arra, hogy felvennék a nyugati katonai szövetségbe. „Mindenki fél, mindenki csendben van. Azt mondják, velünk vannak, de nem állnak készen arra, hogy szövetségük tagjává váljunk” – mondta. Tudatta, hogy Kijevben marad.
Mint ismeretes, Zelenszkij eddig nemcsak Ukrajna semlegességének tervét utasította el, hanem a Kijev által 2015-ben aláírt, és az ENSZ-ben bejegyzett minszki megállapodások végrehajtását is. Megfigyelők egybehangzó véleménye szerint Kijev elkerülhette volna a Donbász elszakadását, és az orosz katonai intervenciót, ha tiszteletben tartotta volna a nemzetközi szerződéseket, nevezetesen autonómiát biztosított volna Donyecknek és Luhánsznak egy ukrán föderáció keretében.
Zelenszkij Macron francia elnökön keresztül arra kérte Putyin orosz elnököt, hogy mielőbb vessen véget az ellenségeskedésnek.
Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön közölte, hogy Moszkva, mint eddig is, a jövőben is kész a párbeszédre az ENSZ Alapokmányában rögzített elvek szerint.
"Feszült és részletes megbeszéléseket folytattunk amerikai kollégáinkkal és a többi NATO-taggal. Reméljük, hogy még van esély visszatérni a nemzetközi joghoz és a nemzetközi kötelezettségvállalásokhoz. Mi kétségtelenül mindig készek leszünk olyan párbeszédre, amely arra irányul, hogy visszakerüljön jogaiba az igazság és az ENSZ Alapokmányában rögzített alapelvek” – jelentette ki az orosz diplomácia vezetője.
Az Egyesült Államok további szigorító intézkedésekkel reagált az ukrajnai orosz katonai beavatkozásra, és kiutasította Oroszország miniszteri rangú washingtoni követtanácsosát. Anatolij Antonov washingtoni nagykövet közölte az amerikai kormánnyal, előre tudhatja, milyen választ kap.
Az Európai Unió vezetői csütörtök este óta tartó tanácskozásukon egyetértettek ugyan az oroszellenes szankciók szigorításában, de nem tudtak egyezségre jutni arról, hogy kizárják Oroszországot a SWIFT nemzetközi pénzügyi tranzakciós rendszerből. Számos tag ellenállása annak tulajdonítható, hogy nem akarnak maguknak ártani a köztük és Oroszország között kialakult kölcsönös függőség miatt. Éles vita folyt az orosz energiahordozók behozatalának megtiltásáról is az európai energiaválság közepette, és a két nap alatt 50 százalékkal felszökött szabadpiaci gázár láttán.
Moszkvában csütörtökön tüntettek Oroszország ukrajnai beavatkozása ellen. A rendőrség 600 személyt előállított.+++
Kiadta: Magyar Békekör
Facebook és Wordpress
Ez valid lenne?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát más se stimmel, feltűnően kis létszámú az orosz invázió 10-20K közé teszik az aktív támadóerő létszámát. A java inaktív és intakt. Ez magyarázható stratégiával, mert jelenleg az ukrán főerők kelet-ukrajnában vannak, és ott vélhetően nem is nagyon akarnak támadást erőltetni az oroszok.
De az orosz technika java is inaktív, a Kalibr, a drónok, a strat és taktikai bombázók, a modernebb tankok.
Az összes harckocsiék ami megy krím felől és észak felől, T72 és T80 tankokból állnak, az ütőképes tankokról semmi hír.
Azt lehet látni, hogy nem az USA-féle Shock and awe taktikát alkalmazzák az oroszok, és feltűnően kímélni igyekeznek a civileket, nyilván ez is stratégia és pr. Gyorsak akarnak lenni, nem várnak arra hogy a légierő megpuhítsa a védelmet és szabad legyen az út a támadó ék előtt.
Viszont ezek így összességében jelentősen megdobják az oroszok veszteségét, és egyéb jellegű kérdéseket is felvet.
De az orosz technika java is inaktív, a Kalibr, a drónok, a strat és taktikai bombázók, a modernebb tankok.
Az összes harckocsiék ami megy krím felől és észak felől, T72 és T80 tankokból állnak, az ütőképes tankokról semmi hír.
Azt lehet látni, hogy nem az USA-féle Shock and awe taktikát alkalmazzák az oroszok, és feltűnően kímélni igyekeznek a civileket, nyilván ez is stratégia és pr. Gyorsak akarnak lenni, nem várnak arra hogy a légierő megpuhítsa a védelmet és szabad legyen az út a támadó ék előtt.
Viszont ezek így összességében jelentősen megdobják az oroszok veszteségét, és egyéb jellegű kérdéseket is felvet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
eleve ott kezdodik, hogy akarmennyire van felujitva, a mig29 nagyon elvault technologia egy su35hoz kepest, igazan massziv balfasznak kell lenni, hogy kikapjal 1v1ben tole.p.csabi1 írta: Ez azért odabasz.
A MIG-29!
Csak úgy hívják hogy Ghost of Kijev!
Brutálisat megy állítólag.
https://twitter.com/IubUsman/status/1497146900142829589
Ez is kemény.Túlélte az öreg.
https://twitter.com/VulpCapital/status/ ... 7854710796
aztan ugye tele van a net fake szarokkal, legalabb kicsit gondolkodjal mar, mielott nyomsz a gombra esz nelkul.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mi lenne, egy zöld önti az olajat a tűzre, aztán meg csodálkozik.Realista24 írta: https://index.hu/belfold/2022/02/25/mar ... Zj1KvkM9YY
Most akkor mi van? Én már nem értek semmit, de nem is akarok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://index.hu/belfold/2022/02/25/mar ... Zj1KvkM9YY
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Biden kijelentette: nem tervezi, hogy beszél Putyin elnökkel.
Putyin pária lesz a nemzetközi porondon. Putyin döntése, hogy teljesen indokolatlan háborút indított Ukrajna ellen Oroszországot gyengébbé, a világ többi részét pedig erősebbé tette
– vélekedett Biden.
Ez csak szerintem egy eleg erdekes nyilatkozat?
Putyin pária lesz a nemzetközi porondon. Putyin döntése, hogy teljesen indokolatlan háborút indított Ukrajna ellen Oroszországot gyengébbé, a világ többi részét pedig erősebbé tette
– vélekedett Biden.
Ez csak szerintem egy eleg erdekes nyilatkozat?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
füst írta:fake. És még gagyi is, nézd meg hogy tűnik el az első gép. Már az is fura, de aztán az is, hogy újra előkerül a szétlövés pillanatában.p.csabi1 írta: Ez azért odabasz.
A MIG-29!
Tényleg!
Sorry!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
fake. És még gagyi is, nézd meg hogy tűnik el az első gép. Már az is fura, de aztán az is, hogy újra előkerül a szétlövés pillanatában.p.csabi1 írta: Ez azért odabasz.
A MIG-29!
Ez azért odabasz.
A MIG-29!
A MIG-29!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
jóvan maradok a seggemen beregszász környékén nyugi van...a média is felfujja már ezt itt a kárpátaljai dolgokat....Norbi90 írta:lordgabi írta:
Magyar útlevéllel gyere mindenképp, Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek, aki nem ukrán papírokkal szeretne belépni.
Fentebb írtam, hogy melyik a leghitelesebb forrás ami a határhelyzetet illeti, mindenképp lépj be a csoportba előtte, ha tervezed az utazást. Újlak-Tiszabecs határ van a közelemben, kimondottan csak ezt figyelem. Itt nyugi volt, sajnos nem engedik ki az ukrán embereket, csak nőket és gyerekeket.
Nekem nincs is más, Salgótarjanban szulettem kezdetektöl magyar allampolgar vagyok, anyam ukrán csak , cocid rendben minden rendben. Hat beszelek meg a csaladdal aztan meglatom lehet utnak indulok feltem az öreglanyt nagyon , ferfi csaladtagjaimat megertem hogy elmentek mer mar ocsem is kapott parszor nagybatyam mar 14 tol zaklattak hogy vonuljon be szoval ja kemeny ez.
- ___Samy___
Gabi, ti meg sem probaltatok atjutni magyarba?lordgabi írta: Határok mentén, az útszélén kijevi rendszámú luxusautók hada parkol, plafonig felpakolva, Audi A8, RSQ8, Range Rover, stb., nők az autó mellett sírnak, a férfiak alszanak a kormánynál, iszonyat nap lehet mögöttük, mindhiába, mert nem engedik ki őket Ukrajnából a 18-60 év közötti határozat miatt. És csak jönnek és jönnek szembe folyamatosan.
Nagyon vigyazzatok magatokra!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Vannak fejlemények ruszki részről is. Ma 11-től ( moszkvai) semmilyen Nagy-britanniából érkező gép nem szállhat le, nem repülhet keresztül az RF területén.
Még tranzitként sem.
A törökök nem fogják a ruszki hadiflottát megakasztani a szorosoknál és a grúzok sem szankcióznak.
Akit érdekel a forrás annak szívesen belinkelem, oroszul tudni kell hozzá.
Még tranzitként sem.
A törökök nem fogják a ruszki hadiflottát megakasztani a szorosoknál és a grúzok sem szankcióznak.
Akit érdekel a forrás annak szívesen belinkelem, oroszul tudni kell hozzá.
-
Ne aggódj én sem. Mindkét fél elmehet a picsába. Az ellenzék már megint ostoba volt, Orbán meg még éjszaka is azon ügyködött hogy a szankciók enyhébbek legyenek - Németország is teszem hozzá. Mert rezsicsökkentés.M1Ö írta:De hogy közelítsem meg máshogy, mikor egyszerűen nem igaz, hogy háborúzni akar MZP, mégis ezt propagálja a Fidesz, ezáltal ezért robban fel fél Magyarország MZP ellen. Ezzel kb meg is van az újabb 2/3-uk. Ami lehet sokaknak tetszik, de had szólaljak már fel ellene, ha szerintem ez így nagyon nincs rendbenSüti írta: Nem is akarjátok a másik álláspontját végiggondolni, látszik, mert szélsőséges csak ez igaz, csak az igaz szempontból közelítitek meg.
A szintet meg nehéz tartani, mert a gyűlölet poitizálás lassan elér mindenkit. Sajnos engem is, látom én is, hogy egyre kevésbé tudok hoggadtan vitázni a témában, mert annyira nem veszi be a gyomrom amit Orbánék csinálnak.
Akkor bocsi, félre értettem.kiserik írta:Nem veled volt probléma
Azzal nem tudok összetartani amit a Fidesz csinál. Kb lehetetlenné teszik, annyira szembe mennek minden nézetemmel.Tjacks írta:Összetartás? Elkurvult világ ez.
De tényleg hagyjuk ezt. Írjátok az infókat a háborúról, mert nagyrészben én is innen tájékozódok.
Magyarország 2022, mert előre megyünk meg felfelé megyünk, bár én inkább azt látom hogy leginkább egymásnak.
Putykó meg mosolyog bazdmeg.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De hogy közelítsem meg máshogy, mikor egyszerűen nem igaz, hogy háborúzni akar MZP, mégis ezt propagálja a Fidesz, ezáltal ezért robban fel fél Magyarország MZP ellen. Ezzel kb meg is van az újabb 2/3-uk. Ami lehet sokaknak tetszik, de had szólaljak már fel ellene, ha szerintem ez így nagyon nincs rendbenSüti írta: Nem is akarjátok a másik álláspontját végiggondolni, látszik, mert szélsőséges csak ez igaz, csak az igaz szempontból közelítitek meg.
A szintet meg nehéz tartani, mert a gyűlölet poitizálás lassan elér mindenkit. Sajnos engem is, látom én is, hogy egyre kevésbé tudok hoggadtan vitázni a témában, mert annyira nem veszi be a gyomrom amit Orbánék csinálnak.
Akkor bocsi, félre értettem.kiserik írta:Nem veled volt probléma
Azzal nem tudok összetartani amit a Fidesz csinál. Kb lehetetlenné teszik, annyira szembe mennek minden nézetemmel.Tjacks írta:Összetartás? Elkurvult világ ez.
De tényleg hagyjuk ezt. Írjátok az infókat a háborúról, mert nagyrészben én is innen tájékozódok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
lordgabi írta:Magyar útlevéllel gyere mindenképp, Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek, aki nem ukrán papírokkal szeretne belépni.Norbi90 írta:
Na nagybatyam is lelepett nagyanyam viszont kígyóson maradt egyedül az istennek nem akarta otthagyni a hazat kutyat macskat de a szomszedok is maradtak idosebbek, tiszta ideg vagykk tehetetlen azon gondolmozok kimegyek hozza a hetvegen es maradok kicsit csak enis 1500 km erekrol beszelek… ej nemtudom beregszaszba oke minden akkkor Gabi? Befele nagy a sor suránynál?
Fentebb írtam, hogy melyik a leghitelesebb forrás ami a határhelyzetet illeti, mindenképp lépj be a csoportba előtte, ha tervezed az utazást. Újlak-Tiszabecs határ van a közelemben, kimondottan csak ezt figyelem. Itt nyugi volt, sajnos nem engedik ki az ukrán embereket, csak nőket és gyerekeket.
Nekem nincs is más, Salgótarjanban szulettem kezdetektöl magyar allampolgar vagyok, anyam ukrán csak , cocid rendben minden rendben. Hat beszelek meg a csaladdal aztan meglatom lehet utnak indulok feltem az öreglanyt nagyon , ferfi csaladtagjaimat megertem hogy elmentek mer mar ocsem is kapott parszor nagybatyam mar 14 tol zaklattak hogy vonuljon be szoval ja kemeny ez.
-
+1. Olyan érzésem van hogy itt idehaza még akkor is ez menne ha minket lőnének.Süti írta: Nem etikátlan belpolitikáról beszélni, de ti nem belpolitikáról beszéltek, hanem ugyanazt hajtjátok nonstop, azt nem veszitek észre, hogy
1. Mindkét oldal write only. Nem is akarjátok a másik álláspontját végiggondolni, látszik, mert szélsőséges csak ez igaz, csak az igaz szempontból közelítitek meg.
2. A másik egy szar továbbra se érvelés.
3. Egyáltalán nem közelítenek az álláspontok, mert teljesen a spektrum két végén vagytok, így szerintem felesleges még 5x leírni, hogy MZP egy köcsög, Vitya egy Putyinbérenc, vagy hogy a média mekkora egy szemét.
Ha ennél magasabb szinten menne a dolog, még talán értelme is lenne. Így szerintem nem sok.
Persze mondom, politika topik, ez a helye, csak erre kihegyezni a helyzetet, miközben komolyabb dolgok is történnek....
Összetartás? Elkurvult világ ez.
Nem veled volt probléma (bár picit félreérthető volt a poszt), hanem az arra való reakcióval (pont a félreérthetőség miatt).M1Ö írta:Milyen forrás kell? Nem elég az, hogy minden kamu és hiteles oldalon, Bohár Dani meg mindenki azt állítja, hogy MZP háborúzni akar? Nézz szét és látni fogod forrás nélkül is, hogy mi megy.kiserik írta: Gyerekek, azért tartsunk már egy szintet! Forrás megjelölés nélkül hoz valaki egy hülyeséget, majd elkezdjük kiröhögni, akiről szól? Pláne, hogy tegnap is volt szó róla. Most komolyan, ha leírom, hogy:
Bármerre megyek a neten, azt látom
Azt se értem miért etikátlan ilyenkor belpolitikáról beszélni. Hát ugyanúgy érint minket is, ugyanúgy erről pörögnek a dolgok itt is. Tudom, hogy katasztrófa a mostani háborús helyzet, de attól még a mi jövőnket se kéne elfelejteni.
Ha meg már gyökérnek lettem beállítva, mert most a kormánypropagandával is foglalkozok... hányan imádkoztatok úgy tiszta szívből azokért akik benne vannak az egészben, legyen az orosz vagy ukrán? Mondjuk nem egy vallásos fórum ez, de mielőtt ítélkeztek kicsit gondolkodjatok már.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Nem etikátlan belpolitikáról beszélni, de ti nem belpolitikáról beszéltek, hanem ugyanazt hajtjátok nonstop, azt nem veszitek észre, hogy
1. Mindkét oldal write only. Nem is akarjátok a másik álláspontját végiggondolni, látszik, mert szélsőséges csak ez igaz, csak az igaz szempontból közelítitek meg.
3. Egyáltalán nem közelítenek az álláspontok, mert teljesen a spektrum két végén vagytok, így szerintem felesleges még 5x leírni, hogy MZP egy köcsög, Vitya egy Putyinbérenc, vagy hogy a média mekkora egy szemét.
Ha ennél magasabb szinten menne a dolog, még talán értelme is lenne. Így szerintem nem sok.
Persze mondom, politika topik, ez a helye, csak erre kihegyezni a helyzetet, miközben komolyabb dolgok is történnek....
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.