Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 23:13

Munki_ írta:
Mondjuk Drama se semmi...
jah, de míg nekem Drama néha már picit sok volt önsajnáltatás terén, addig Arit el tudtam volna nézni, de inkább hallgatni órákon keresztül. :mrgreen: főleg a paintball-os rész, na az a sorozat egyik legjobb jelenete (most nem ugrik be, h hányadik évad, de sztem 5-6. meg is nézem :D).

true detectivehez csak úgy bepöttyintem ezt a képet. nem tudom mekkora spoiler, de az első 2 részt látni kell, h értsd. innentől viszont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nemtom ki h van vele, de marty nagyobbik lánya nagyon vérzik, h vmi kapocs van közte és a szekta között. az iménti kép, a rajzok, a gruppenszex jelenet a babákkal, metáltinédzser.. aztán lehet, h tudatos terelés, átbaszás: szex a tv-ből, lázadó kamaszkor alap, de a rajz akkor is erős. :mrgreen: nyilván nem a 95-ös eset, de nekem bűzlik a dolog. amúgy meggyőződésem, h az elején látható főpap vagy ki a makkom (1. rész azt hiszem), aki mondja rustéknak, h ez vallási háború vagy mi a bullshit, szóval ott, azon a szinten kell keresni a hunyót. és már csak 3 rész. :( nagyon rég volt olyan sorozat, évad, ami ennyire beszippant, és székbe süllyedve, kipattant szemekkel nézem. talán a wire 2. évad, amikor a részenként 2 szál cigi alapnak számított. :mrgreen:
td spoiler 105ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen, a kiscsaj valószínűleg volt egy-két szekta mítingen, elképzelhető, hogy a nagypapával.
a címből, és az eddigi történésekből én nem lennék meglepve, ha marty itt nagyon sáros lenne. ahogy kezeli a családját, a mentalitása, és az, ahogy csont nélkül lelőtte ledoux-t én valószínűsítem, hogy valamilyen szinten benne van a dologban, a címben lévő egyes szám is arra utal, hogy valamelyikükről nagyon rossz dolgok fognak kiderülni, és rust habár elmebeteg, ő a jó oldalon áll, bármennyire is most a legvégén ő felé lett terelve a téma. 2002-ben szerintem azért szerelt le, mert akadályozták, és szabad kézzel akart nyomozni (a storage unitja is vélhetően az összeszedett bizonyítékokkal, meg az elméjéhez illő elméletekkel teleírt cuccokkal lesz tele). a rendőrség és a kormány keményen benne van a dologban, a 2 őr aki mellett meghalt az arc, aki köpni akart rustnak, benne van a körben.

tuttle is benne van, erre rá fog jönni rust a következő részben.

az meg a legnagyobb parádé, amit a készítő mondott el egy insider videóban, hogy rust a jelenben azért piál a kihallgatás alatt, mert így minden amit mond, felhasználhatatlan, ez sztem kurvára zseniális :lol:

illetve azt is várom, hogy kiderüljön még valami rust lányának a halálával kapcsolatban, MM-ból azt ki lehetett venni, hogy több van ott, az is lehet, hogy ő miatta halt meg a lánya.

rust minden monológja kincs, habár önmagát teszi hiteltelenné, a sors és az idő folyamatos ismétlődéséről beszél, mégis minden porcikájával azon van, hogy megoldja az ügyet, ami az elméletének lenne a fricskája.

az egész sorozat nyitójelenete meg valószínűleg az egésznek a vége lesz, 2 alak (rust és marty) a sötétben, a felégett (a szekta helyszíne?) puszta és a magányos fa mellett. bár ez valamilyen szinten ellentmond annak, hogy marty benne van.

azt meg javaslom, hogy mindenki olvasson utána a sárga királynak, carcosának, nagyon kemény mitológia van elrejtve a sorozatban, és ez előre is vetítheti a végkifejletet.

kicsit összeszedetlen lett, sok mindent nem említettem, de hátha írtam jó és új dolgokat pár embernek :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 18., kedd 23:07

Annyian istenítitek itt a True Detective-et, hogy el kell kezdenem. :mrgreen: Holnap hazaérek suliból és nekiesek. Bár lehet meg kéne várnom amíg lemegy az első évad és akkor mehet a dara, ha bejön :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. február 18., kedd 23:01

Munki_ írta: jah, de míg nekem Drama néha már picit sok volt önsajnáltatás terén, addig Arit el tudtam volna nézni, de inkább hallgatni órákon keresztül. :mrgreen: főleg a paintball-os rész, na az a sorozat egyik legjobb jelenete (most nem ugrik be, h hányadik évad, de sztem 5-6. meg is nézem :D).
Én végig bírtam, Kevin Dillon nagyon jól hozza.
Ari Gold business tips: How to fire a guy in style
Jeremy Piven meg zseniális, legjobb sorozat karakter valaha. :mrgreen:
Lassan újráznom kéne a sorozatot, pont egy éve láttam. :Đ

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 18., kedd 22:47

Mondjuk Drama se semmi...
jah, de míg nekem Drama néha már picit sok volt önsajnáltatás terén, addig Arit el tudtam volna nézni, de inkább hallgatni órákon keresztül. :mrgreen: főleg a paintball-os rész, na az a sorozat egyik legjobb jelenete (most nem ugrik be, h hányadik évad, de sztem 5-6. meg is nézem :D).

true detectivehez csak úgy bepöttyintem ezt a képet. nem tudom mekkora spoiler, de az első 2 részt látni kell, h értsd. innentől viszont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nemtom ki h van vele, de marty nagyobbik lánya nagyon vérzik, h vmi kapocs van közte és a szekta között. az iménti kép, a rajzok, a gruppenszex jelenet a babákkal, metáltinédzser.. aztán lehet, h tudatos terelés, átbaszás: szex a tv-ből, lázadó kamaszkor alap, de a rajz akkor is erős. :mrgreen: nyilván nem a 95-ös eset, de nekem bűzlik a dolog. amúgy meggyőződésem, h az elején látható főpap vagy ki a makkom (1. rész azt hiszem), aki mondja rustéknak, h ez vallási háború vagy mi a bullshit, szóval ott, azon a szinten kell keresni a hunyót. és már csak 3 rész. :( nagyon rég volt olyan sorozat, évad, ami ennyire beszippant, és székbe süllyedve, kipattant szemekkel nézem. talán a wire 2. évad, amikor a részenként 2 szál cigi alapnak számított. :mrgreen:

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 20:48

soadroli írta:
nmate írta:Nem igazán találok szavakat a True Detective 5. részére. Csak annyit, hogy ez kib'szott jó volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén mi volt? Mármint a templomban, vagy mi az. Nekem nem esett le. :mrgreen:
Amúgy rohadt jó volt megint.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy ördögfogó, ami a szektának a jele.

lehet a bl után írok egy nagyobb lélegzetű elemzést az eddigi egészről, az utóbbi 1,5 napban a gondolataim 90%-a a td körül forgott. :D

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. február 18., kedd 20:46

Nem tudom ismeritek-e?
Pretty Little Liars
Óriási sorozat...!!!
Mindenkinek nagyon ajánlom! :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. február 18., kedd 20:39

torjack írta:
nmate írta:Nem igazán találok szavakat a True Detective 5. részére. Csak annyit, hogy ez kib'szott jó volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén mi volt? Mármint a templomban, vagy mi az. Nekem nem esett le. :mrgreen:
Amúgy rohadt jó volt megint.
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 20:04

Eddig zseniális minden perce. :salute: Gyanítom a maradék 3 részben ez nem fog megváltozni, sőőőt... :shifty:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 18., kedd 19:58

Nem igazán találok szavakat a True Detective 5. részére. Csak annyit, hogy ez kib'szott jó volt.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 18., kedd 17:57

nem hiszem, hogy bármi köze lenne ennek a dexterhez a csatornát leszámítva.
Fú mekkora öngól, egész életemben azt hittem, hogy a showtime az valami producer cég, mint pl. a Warnes bros.
Na de mindegy, remélem minőségi lesz, nekem bejön a trailer.
Azt hittem hogy kaszaltad es azert nem irtal roluk :mrgreen:
Ja, tervezgettem, már nem a régi, de ha már eddig eljutottam, befejezem...valahogy..muszájból... :roll:

:mrgreen:

Realfan1
Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2014. február 18., kedd 17:50

Nem tudom ismeritek-e?
Pretty Little Liars

Remek sorozat, kb fél év vonakodás után kezdtem el nézni (ismerősöm ajánlotta, és első ránézésre elég csajosnak tűnt).. De megérte! Tele váratlan fordulatokkal, jó a cselekményvezetés és a karakterek is, minden megvan benne ami egy jó sorozathoz kell!
Kb 1hónap alatt 3. évad felénél tartok (1évad 23-25rész).
Bátran ajánlom mindenkinek, egy próbát megér! ;)

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 16:57

Pipita írta:
penny dreadful trailer

ha volt már bocs.
showtime dexter utáni élete. :D
Na kösz, így sincs életem, hadd legyen még egy sorozatom. :lol: Nagyon királynak tűnik így elsőre, és hát a Dexter készítőiben nem hiszem hogy fogok tudni csalódni. Várom.

HIMYMben meg le vagyok maradva 3-4 résszel, de nyugi, hamarosan pótlom őket és jövök isteníteni a sorozatot. :lol:
nem hiszem, hogy bármi köze lenne ennek a dexterhez a csatornát leszámítva.

csak kicsiben merem írni, mert látom micsoda várakozás előzi ezt meg, de szerintem óriási faszság, és 1 évad után jönni fog a cancelmanó. ha tévedek, megkövetem magam és meg fogom nézni az egészet :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 18., kedd 16:55

Pipita írta:HIMYMben meg le vagyok maradva 3-4 résszel, de nyugi, hamarosan pótlom őket és jövök isteníteni a sorozatot. :lol:
Azt hittem hogy kaszaltad es azert nem irtal roluk :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 18., kedd 16:52

penny dreadful trailer

ha volt már bocs.
showtime dexter utáni élete. :D
Na kösz, így sincs életem, hadd legyen még egy sorozatom. :lol: Nagyon királynak tűnik így elsőre, és hát a Dexter készítőiben nem hiszem hogy fogok tudni csalódni. Várom.

HIMYMben meg le vagyok maradva 3-4 résszel, de nyugi, hamarosan pótlom őket és jövök isteníteni a sorozatot. :lol:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 18., kedd 16:36

Az Entourage-t meg nemreg kezdtem el, es meg csak a nagyedik evad elejen vagyok, de Ari Gold tenyleg ottvan a szeren. :) (Mondjuk Drama se semmi...)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 18., kedd 15:21

sonic írta:Haha... Tony Soprano nekem is beugrott mikor elgondolkoztam ezen. Rajta kivul meg Jimmy McNulty es Spike Spiegel jutott eszembe elso korben, de amugy en sem tudnek valasztani szerintem.

Columbo hadnagy!!! :)
Sonic, te nagy fazon lehetsz.

amúgy Ari G.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 18., kedd 12:28

Zsombor írta:Akik hétről hétre követik a HIMYM-t: érdemes most felzárkóznom(ebből az évadból 2 részt láttam eddig, ha jól emlékszem), vagy gyenge ez az évad is, és inkább a végén rántsam be egybe az egészet?
Attól függ; ha csak a humoráért szereted a sorozatot, akkor egyben pár nap alatt, ha viszont szereted a karaktereket, a romantikusabb szálakat, és az érdekelnek a korábbi, Anyával kapcsolatos utalások ködösítés nélkül, akkor érdemes részről részre követni.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 18., kedd 12:24

h3x0r írta:http://www.youtube.com/watch?v=_bq837PY8ZA
True Detective 1x4 utolso 6 perce. Nem tartalmaz nagy spoilereket, mindenkinek ajanlom, mert erdekes.

:salute: :salute: :salute: Hatalmas jelenet és hatalmas sorozatnak indul, eddig 3 részt láttam de ez a szereposztás benne.. Erősen ajánlott!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 18., kedd 11:55

Vegre sikerult befejezzem a Breaking Bad 4. evadjat.
Szerintem ez volt az eddigi legjobb evad (remelem az 5. is tartja a szintet), az utolso 3 resz pedig brutalisan kiraly volt :salute: :salute: :salute:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom eredetileg 4 evadosra terveztek a sorozatot, mert ez eleg szep kis evadzaro volt.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 18., kedd 7:16

Na erre kivancsi leszek. Eleg nagy zagyvasagnak tunik... :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: