Ezen azért felröhögtem. Elképesztő.hehetheoriginal írta:vicc az egesz.Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek
De a szabaly az szabaly emberek!
Politika
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Milyen forrás kell? Nem elég az, hogy minden kamu és hiteles oldalon, Bohár Dani meg mindenki azt állítja, hogy MZP háborúzni akar? Nézz szét és látni fogod forrás nélkül is, hogy mi megy.kiserik írta: Gyerekek, azért tartsunk már egy szintet! Forrás megjelölés nélkül hoz valaki egy hülyeséget, majd elkezdjük kiröhögni, akiről szól? Pláne, hogy tegnap is volt szó róla. Most komolyan, ha leírom, hogy:
Bármerre megyek a neten, azt látom
Azt se értem miért etikátlan ilyenkor belpolitikáról beszélni. Hát ugyanúgy érint minket is, ugyanúgy erről pörögnek a dolgok itt is. Tudom, hogy katasztrófa a mostani háborús helyzet, de attól még a mi jövőnket se kéne elfelejteni.
Ha meg már gyökérnek lettem beállítva, mert most a kormánypropagandával is foglalkozok... hányan imádkoztatok úgy tiszta szívből azokért akik benne vannak az egészben, legyen az orosz vagy ukrán? Mondjuk nem egy vallásos fórum ez, de mielőtt ítélkeztek kicsit gondolkodjatok már.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
3 lehetoseg van, varnak, hatha, visszamennek, vagy erovel attorik a hatart.lordgabi írta: Határok mentén, az útszélén kijevi rendszámú luxusautók hada parkol, plafonig felpakolva, Audi A8, RSQ8, Range Rover, stb., nők az autó mellett sírnak, a férfiak alszanak a kormánynál, iszonyat nap lehet mögöttük, mindhiába, mert nem engedik ki őket Ukrajnából a 18-60 év közötti határozat miatt. És csak jönnek és jönnek szembe folyamatosan.
Eleg szopas sajnos, ismerosom edesanyja indult ma hajnalban flixbusszal kijevbol, ezek alapjan fasz se tudja mi lesz...
vicc az egesz.Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek
De a szabaly az szabaly emberek!
thereisonly1ronaldo
Ezt most nem is értem, tagja vagyunk egy katonai szövetségnek. Hálisten hogy tagja vagyunk, pont most látjuk mitõl tud ez megvédeni minket. Nehogymár ne a szövetségesekkel való összetartás hanem a semlegesség legyen ilyenkor az elvárt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Magyar útlevéllel gyere mindenképp, Covid biztosítás és oltási igazolás továbbra is kötelező mindenkinek, aki nem ukrán papírokkal szeretne belépni.Norbi90 írta:Na nagybatyam is lelepett nagyanyam viszont kígyóson maradt egyedül az istennek nem akarta otthagyni a hazat kutyat macskat de a szomszedok is maradtak idosebbek, tiszta ideg vagykk tehetetlen azon gondolmozok kimegyek hozza a hetvegen es maradok kicsit csak enis 1500 km erekrol beszelek… ej nemtudom beregszaszba oke minden akkkor Gabi? Befele nagy a sor suránynál?lordgabi írta: Köszönöm szépen mindenkinek!
Fentebb írtam, hogy melyik a leghitelesebb forrás ami a határhelyzetet illeti, mindenképp lépj be a csoportba előtte, ha tervezed az utazást. Újlak-Tiszabecs határ van a közelemben, kimondottan csak ezt figyelem. Itt nyugi volt, sajnos nem engedik ki az ukrán embereket, csak nőket és gyerekeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2022. február 25., péntek 9:15-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A legszörnyűbb ebben az, hogy Vitya ide húz. A jelenlegi orosz rezsim pedig kb azt csinál amit akar a polgáraival. Akinek hosszú a nyelve és jól nyal az elvan, aki ellenszegül azt az ellenállás mértékétől függően "rendezik".hehetheoriginal írta:Süti írta: Tudom, politika topik, de az, hogy háború közben MZPzés meg Vityázás meg orrba szájba, ráadásul alja színvonalon, miközben 3 kommentel lejjebb írta le a fórumtársunk hogy mi megy körülötte, szerintem elég indokolatlan. (És most finoman fogalmaztam meg a gyomorforgatót.)
amugy vérlazito nezni es okolbe szorul az ember keze, amikor a sajat rendorseg/allami verolegenysereg hurcolja el a moszkvaban haboru ellen tunteto orosz allampolgarokat.
-
+1. Én nem a 444, telexet frissitgetem hírek miatt hanem a madridom politikai topicját.Realista24 írta: Én titeket olvaslak honi politika témában magyarul nektek majdnem mindent elhiszek, ami amúgy full hidegen hagy, főleg, hogy néhány kilométerre innen háború van.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Határok mentén, az útszélén kijevi rendszámú luxusautók hada parkol, plafonig felpakolva, Audi A8, RSQ8, Range Rover, stb., nők az autó mellett sírnak, a férfiak alszanak a kormánynál, iszonyat nap lehet mögöttük, mindhiába, mert nem engedik ki őket Ukrajnából a 18-60 év közötti határozat miatt. És csak jönnek és jönnek szembe folyamatosan.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Na nagybatyam is lelepett nagyanyam viszont kígyóson maradt egyedül az istennek nem akarta otthagyni a hazat kutyat macskat de a szomszedok is maradtak idosebbek, tiszta ideg vagykk tehetetlen azon gondolmozok kimegyek hozza a hetvegen es maradok kicsit csak enis 1500 km erekrol beszelek… ej nemtudom beregszaszba oke minden akkkor Gabi? Befele nagy a sor suránynál?lordgabi írta: Köszönöm szépen mindenkinek!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én titeket olvaslak honi politika témában magyarul nektek majdnem mindent elhiszek, ami amúgy full hidegen hagy, főleg, hogy néhány kilométerre innen háború van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak huen tukrozi mennyire ostoba alja a tarsadalom, kis minta szám, nagy minta, nem szamit, a tendencia ugyanaz. mindegy melyik neprol beszelunkSüti írta: Tudom, politika topik, de az, hogy háború közben MZPzés meg Vityázás meg orrba szájba, ráadásul alja színvonalon, miközben 3 kommentel lejjebb írta le a fórumtársunk hogy mi megy körülötte, szerintem elég indokolatlan. (És most finoman fogalmaztam meg a gyomorforgatót.)
amugy vérlazito nezni es okolbe szorul az ember keze, amikor a sajat rendorseg/allami verolegenysereg hurcolja el a moszkvaban haboru ellen tunteto orosz allampolgarokat.
eleg vicces, hogy a csucsfaj, az ember a legnagyobb kannibal, a legnagyobb sopredek.
thereisonly1ronaldo
- lordgabi
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Süti
Tudom, politika topik, de az, hogy háború közben MZPzés meg Vityázás meg orrba szájba, ráadásul alja színvonalon, miközben 3 kommentel lejjebb írta le a fórumtársunk hogy mi megy körülötte, szerintem elég indokolatlan. (És most finoman fogalmaztam meg a gyomorforgatót.)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Gyerekek, azért tartsunk már egy szintet! Forrás megjelölés nélkül hoz valaki egy hülyeséget, majd elkezdjük kiröhögni, akiről szól? Pláne, hogy tegnap is volt szó róla. Most komolyan, ha leírom, hogy:
Bármerre megyek a neten, azt látom, hogy OV elismerte, elfogadta Putintól a 30 ezüstöt, akkor elkezdjük Júdásozni? Ne már! Legyen már egy szint. Forrás, stb. Fölösleges ez a hergelés, főleg ilyen helyzetben.
Bármerre megyek a neten, azt látom, hogy OV elismerte, elfogadta Putintól a 30 ezüstöt, akkor elkezdjük Júdásozni? Ne már! Legyen már egy szint. Forrás, stb. Fölösleges ez a hergelés, főleg ilyen helyzetben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Aha, elmondja, hogy alázatosan követni kell a NATO-t mindenben, tehát a semlegesség még eszébe sem jut, majd a tüntin meg letagadja.
"Tegnap még azt a hazugságot terjesztették rólunk, hogy mi azt állítottuk, mi mindenben a NATO álláspontját kell, hogy kövessük, de ez nem jelent semminemű tevőleges részvételt a konfliktusban, ezt ma már egyébként a magyar kormány is elmondta."
Paks2-t sem torpedózná meg, azt sem úgy kell érteni.
Szövegértés, az.
"Tegnap még azt a hazugságot terjesztették rólunk, hogy mi azt állítottuk, mi mindenben a NATO álláspontját kell, hogy kövessük, de ez nem jelent semminemű tevőleges részvételt a konfliktusban, ezt ma már egyébként a magyar kormány is elmondta."
Paks2-t sem torpedózná meg, azt sem úgy kell érteni.
Szövegértés, az.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát pont ez az, hogy senki. A kormány propagamda adja a szájába. Csababarca írta, hogy volt.Realista24 írta: Ezt nem tudom ki súgta neki, hogy ezt kell mondania, de ha meg magától találta ki, még félelmetesebb
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hát pont ez a lényeg, hogy megint mást hoznak le, mint amit mondott. Ezzel van ki a faszunk teljesen.Realista24 írta:Ezt nem tudom ki súgta neki, hogy ezt kell mondania, de ha meg magától találta ki, még félelmetesebbM1Ö írta: Valaki írta tegnap, hogy nem most kéne pörögjön az ellenzéknek Orbán ellen. Hát basszus, ma reggel óta bárhol nézelődök a neten, mindenhol azt látom, hogy MZP hadat üzenne Oroszországnak és háborúba küldené a magyarokat.
Eddig se sok esélyt láttam a kormányváltásra, mert valami zseniálisan karaktergyilkolják, de szerintem ez volt az utolsó szög a koporsójába...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Propaganda célba ér szépen:)
Bencsik, Bayer lehülyézett mindenkit, aki le merte írni, hogy az oroszok támadni fognak.
Ment a cinizmus pár napja, hogy na persze. Aztán tessék.
Most meg lapítanak mint szar a fűben, a gerinctelen talpnyalók.
"A NATO közös döntéseit kell végrehajtsa Magyarország is. Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk."
"Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."
Tehát ezek = MZP uszít, háborút akar az oroszokkal.
Szövegértelmezés lvl100.
Kár, hogy ugyanezt mondta Vitya is még tegnap, de semmi gond:)
Bencsik, Bayer lehülyézett mindenkit, aki le merte írni, hogy az oroszok támadni fognak.
Ment a cinizmus pár napja, hogy na persze. Aztán tessék.
Most meg lapítanak mint szar a fűben, a gerinctelen talpnyalók.
"A NATO közös döntéseit kell végrehajtsa Magyarország is. Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk."
"Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."
Tehát ezek = MZP uszít, háborút akar az oroszokkal.
Szövegértelmezés lvl100.
Kár, hogy ugyanezt mondta Vitya is még tegnap, de semmi gond:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt nem tudom ki súgta neki, hogy ezt kell mondania, de ha meg magától találta ki, még félelmetesebbM1Ö írta: Valaki írta tegnap, hogy nem most kéne pörögjön az ellenzéknek Orbán ellen. Hát basszus, ma reggel óta bárhol nézelődök a neten, mindenhol azt látom, hogy MZP hadat üzenne Oroszországnak és háborúba küldené a magyarokat.
Eddig se sok esélyt láttam a kormányváltásra, mert valami zseniálisan karaktergyilkolják, de szerintem ez volt az utolsó szög a koporsójába...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Saját magát karaktergyilkolja, mert egy idióta.
Fegyőrrel mehetnek harcolni, ha akarnak.
Fegyőrrel mehetnek harcolni, ha akarnak.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema