Enrique írta:BBeno írta:hogy csak rögzített szituációkból szerzik a góljaikat az a vicc. egyáltalán nem játszanak szépen és látványosan ellenben ketrecharcosok módjára "mennek tűzbe" egymásért ahogy te is írtad. ez minden csak nem megsüvegelendő.
Az Arsenal azért vicc, mert bár játékuk van, de eredmények nincsenek, az Atletico meg azért, mert játék nélkül vannak eredményeik.
Nem mindenki Real Madrid, nincs mindenhol minden poszton klasszis, fogadjuk már el ezt, mindenki a saját lehetőségeiből gazdálkodik, ki így, ki úgy, a szép játék és az eredményesség nem csettintésre működik, arra csak a legjobbak képesek.
Röhögő fejek, vicc, szánalmas, ezek nagyon mennek, tisztelni, elismerni a másikat már kevésbé.
Ez így van. Nulla tisztelet. Emlékszem, mikor a Barca a tiki-takával alázta az egész világot évekig ( tudom nem tetszik a kifejezés itt sok mindenkinek, de így volt ) akkor is nagyon sok helyen olvastam, hallottam, hogy ez "nem foci", hogy nem képesek 12 méternél messzebbről gólt rúgni, stb,stb. Egy csapatnak első sorban nem az a célja, hogy szép focit játszon, hanem, hogy eredményes legyen. És szerintem ezt nem egy madridista oldalon kéne elmagyarázni, mert ezen klub volt edzője jött rá a tiki-taka ellenszerére, ami megint csak nem egy "szép futball"
Az már külön kiemelendő, ha egy csapat eredményesen és szépen játszik. csak ez ritka. tiszteljük a másikat. tudom sablon, de ez van. Barca szurkoló vagyok, és nagyon sokszor védem CR-t vagy Iker-t a beszélgetéseim során. Elsimerem, hogy igenis Ronaldo a világ egyik legjobbja. ( Néha bele gondolok milyen szép lenne egy Ronaldo-Messi-Robben csatársor
) és véletlenül se vegyétek nyalizásnak, itt a madridisták fenekébe, ezt így gondolom. Jó lenne ha itt is elfogadnák az igazán jó Barca focisták, illetve más klubok, klubok focistái kvalitását. Nem támadás, de itt még nem olvastam más gyereke dicséretét.
Elég off lett, de itt jött szóba. Visca el Barca. ( jövő héten fésztufész
)