Sztm vagy ez,vagy az.Mind kettőért csak nem hajítunk ki durván 130 milliotHat tartok tole, h egy Bale + Cavani kombo befigyel majd. :(
De tartok tőle Bale lesz az.Nagyon rajta van a média,s a két klub sem tagad...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 18:30
Sztm vagy ez,vagy az.Mind kettőért csak nem hajítunk ki durván 130 milliotHat tartok tole, h egy Bale + Cavani kombo befigyel majd. :(
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 15., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 17:18
De ha Benzema maradna,Morata meg jönne állandóra,akkor Rooney felesleges.Inkább Agüero,ha valamikor esetleg két csatárral számolunk a kezdőbe.játékban inkább illik az argentin a realba mint Rooney.Én pedig azt olvastam,hogy 30 millió körül is lehetne hozni.
Higuért kapot +5 milla nekem megérne egy FIzikálisan Jó állapotban lévő Roneyt.
ha nem ok,akkor én se hoznám el
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 15., hétfő 16:20
Én pedig azt olvastam,hogy 30 millió körül is lehetne hozni.morientes írta:Rooney fizikálisan mintha kezdene kopni,sokat hallani róla hogy nem nagyon birják az izületek.Benzema-Roney vagy Agüero-Morata
Na most,annyi pénzért,amit a MU megpróbálna legombolni rólunk,azt hiszem nem érné meg.Persze félreértés ne legyen,kiváló játékos,de az ára...40 alatt nem adnák az biztos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 16:15
Rooney fizikálisan mintha kezdene kopni,sokat hallani róla hogy nem nagyon birják az izületek.Benzema-Roney vagy Agüero-Morata
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 15., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. április 13., szombat 15:35
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem