Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 22:50

Boky írta:td spoiler
Azért megint odarakták ezt a részt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a következő részig eljutnak oda és azért vége felé kapunk valamit a jelenből is. Legalábbis remélem, mert már nem tudom elképzelni, hova húzzák még Ledouxot..

Istencsászár ez a sorozat.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 11., kedd 20:07

http://donnie.blog.hu/2014/02/11/a_legr ... ok_remalma

Ezen besírtam :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 19:40

Egyre jobb ez a SoA, így második évad közepére már igencsak darálható lett :D Külön dicséretet érdemelnek a karakterek, nem igazán tudok belekötni egyikbe sem, max Maggie Siff folyamatos pókerarcába :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 19:17

http://www.uni-obuda.hu/users/beinschro ... asz_v2.pdf

Múltkor valaki írta, hogy Cuoco egy átlag nő semmi extra, de én azért elpengetném mellette az életem nagy részét. Mondjuk a TBBT-ban mostanában kicsit leharcolt, de még így is jó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 11., kedd 18:08

lordgabi írta:Banshee - szörnyű fogfájás mellett tegnap bedaráltam az első évadot + az összes Origins részt is.
A második évadhoz készültek majdnem felét nem értettem, sajna nincsenek feliratozva, de így is jó volt nézni ezeket.
Szinkronosan néztem, a második évad első része már van szinkronosan, de utána ismét át kell térnem a feliratra, mert képtelenség várni, köszi szépen, hogy emlegettétek, szerintem ma estére is lesz néznivaló... B-) :taps:
Mar mar übereli raisen elemzését...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 17:25

P. Krisz írta:
Kerlon írta:Tényleg rohadt jó az Archer. :lol: :lol:
nálam Krieger viszi a prímet :lol:
Elég beteg, de Archer viszi a prímet szerintem. :lol: Mondjuk Krieger keveset szerepel hozzá képest, de ez érthető.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 11., kedd 17:24

Banshee - szörnyű fogfájás mellett tegnap bedaráltam az első évadot + az összes Origins részt is.
A második évadhoz készültek majdnem felét nem értettem, sajna nincsenek feliratozva, de így is jó volt nézni ezeket.
Szinkronosan néztem, a második évad első része már van szinkronosan, de utána ismét át kell térnem a feliratra, mert képtelenség várni, köszi szépen, hogy emlegettétek, szerintem ma estére is lesz néznivaló... B-) :taps:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 11., kedd 15:41

Kerlon írta:Tényleg rohadt jó az Archer. :lol: :lol:
nálam Krieger viszi a prímet :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 11., kedd 15:37

nmate írta:
Realista24 írta:TWD tizedik percébe belealudtam, elolvastam a spoilereket és megspórolok magamnak 33 percet az életemből. Kasza gyanús.
Kb. egy éve ugyan így döntöttem.
Szintén zenész.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 15:34

Realista24 írta:TWD tizedik percébe belealudtam, elolvastam a spoilereket és megspórolok magamnak 33 percet az életemből. Kasza gyanús.
Kb. egy éve ugyan így döntöttem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 11., kedd 15:30

TWD tizedik percébe belealudtam, elolvastam a spoilereket és megspórolok magamnak 33 percet az életemből. Kasza gyanús.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 11., kedd 15:11

h3x0r írta:
Donát írta:Potóltam a HIMYM lemaradásomat. Nemtudom, hogy felmerült-e itt, hogy pletykálták ugye december környékén, hogy lesz How I Met Your Father spinoff, de a 916 alapján ez alig elképzelhető. Mondjuk szerintem szükség sincs rá. Amúgy a két új rész (916, 917) nekem megint tetszett. Nem túl erős évad ez már, de aki szerette a sorozatot, szerintem még kap sok olyan pillanatot ettől is, amiért megéri megnézni. Amúgy is egy ilyen felépítésű storyt ki hagy már abba közvetlenül az utolsó évad elött? :D
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/04/ ... szereploi/
Ja, ez nekem kimaradt, de akkor ez nem a HIMYM-es Mother (Ted jövendőbelije) storyját dolgozza majd fel, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tehát nem lesz sárga esernyő, Max, Louis, közgáz óra, ahova Ted véletlenül megy be, így nem is értem mi lesz a kapcsolat a kettő között. Na mind1, meglátjuk milyen lesz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 14:57

Tényleg rohadt jó az Archer. :lol: :lol:
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 11., kedd 14:38

Donát írta:Potóltam a HIMYM lemaradásomat. Nemtudom, hogy felmerült-e itt, hogy pletykálták ugye december környékén, hogy lesz How I Met Your Father spinoff, de a 916 alapján ez alig elképzelhető. Mondjuk szerintem szükség sincs rá. Amúgy a két új rész (916, 917) nekem megint tetszett. Nem túl erős évad ez már, de aki szerette a sorozatot, szerintem még kap sok olyan pillanatot ettől is, amiért megéri megnézni. Amúgy is egy ilyen felépítésű storyt ki hagy már abba közvetlenül az utolsó évad elött? :D
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/04/ ... szereploi/

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 11., kedd 14:34

Potóltam a HIMYM lemaradásomat. Nemtudom, hogy felmerült-e itt, hogy pletykálták ugye december környékén, hogy lesz How I Met Your Father spinoff, de a 916 alapján ez alig elképzelhető. Mondjuk szerintem szükség sincs rá. Amúgy a két új rész (916, 917) nekem megint tetszett. Nem túl erős évad ez már, de aki szerette a sorozatot, szerintem még kap sok olyan pillanatot ettől is, amiért megéri megnézni. Amúgy is egy ilyen felépítésű storyt ki hagy már abba közvetlenül az utolsó évad elött? :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 11., kedd 10:13

TWD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem igazán tetszett. Rengeteg hülyeség van, kezdve a pórázos dologtól, ami teljesen nonszensz, egészen addig, hogy ha főszereplőt támadnak meg a zombik, jelen esetben Carlt, akkor fél óráig tökölnek, máskor meg ha elkapják a lábat egyből harapnak nem tökölnek. Kaszálni nem fogom mert kíváncsi vagyok a történetre, de a megvalósítások nem tetszenek a részeken belül. Rengetegszer érzem azt, hogy csak időt akarnak húzni.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 11., kedd 9:41

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Carl tortenete erdekes volt, maga a folyamat ahogy feldolgozza a kishuga es a tobbiek elveszteset. A resz elejen termeszetes emlekeztetett ra, hogy miert is utalom, de a vege fele mar-mar megkedveltem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nem tudom, engem végig emlékeztetett arra, hogy miért utálom. rohadt módon idegesít. :D
amúgy nekem annyira nem tetszett ez a rész, bár nem csalódtam, mert ilyenre számítottam. ilyennek is kellett lennie, de nekem kicsit unalmas volt.

ez a michonne féle pórázmódszert én se értem. az oké, hogy szemből így nem mennek felé a zombik, mert előről "védi" a két zombi, de oldalról meg hátulról miért nem érzik meg a friss húst, mikor ott sétál tőle fél méterre?

örülök, hogy végre újra van twd, de kicsit felba... bosszant, hogy egyszerre szünetel a tbbt, az arrow és a maos is.
mindegy, még 18 nap és jön a hannibal s2. :mrgreen:

addig meg twd meg td. :coffee:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 11., kedd 0:03

TWD 4x9
Realista24 írta:Sehol egy twd spoiler? :D micsoda munka ez!
Akkor jovok is. :D Egyaltalan nem vartam sokat a resztol, ugyhogy kellemes meglepetes ert, egesz tetszetos volt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Carl tortenete erdekes volt, maga a folyamat ahogy feldolgozza a kishuga es a tobbiek elveszteset. A resz elejen termeszetes emlekeztetett ra, hogy miert is utalom, de a vege fele mar-mar megkedveltem. Es csessze meg, holnap szolok is anyumnak hogy csinaljon egy kis pudingot
- Michonne regi eleterol eddig semmit nem tudtunk, mar regebben vartam hogy mikor fogjak betenni valamelyik reszbe. Ami meg fura, hogy a jarkalok mintha teljesen idiotak lennenek. Mi kulonbseg van a kozott, hogy bemessz magadban 10 jarkalo koze meg a kozott, hogy kotelen huzol magaddal 2 masikat is. Az elso evad vegen vagy a masodik elejen (nem, nem a farm ahol elunkre gondolok) annyi kreativitas volt bennuk hogy az egyik zombi beleit magukra kenjek, hogy ne vegyek oket eszre. Es meg igyis kiszurtak oket. Szoval jo par logikai buktato van benne, de probalok ezekre nem gondolni, csak hat 1-1 mar nagyon szembetuno..
- Daryl-en kivul a tobbiek egyaltalan nem hianyoztak. (nem mintha olyan sokan lennenek :P)
- Arra meg kivancsi vagyok, hogy mi tortent Carol-al azutan hogy Rick elkuldte a bortonbol. Hatha toborzott egy jo kis hadsereget:D
- Talan ez volt az elso alkalom, amikor azt hittem Rick tenyleg meghal. :(

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 10., hétfő 22:56

Realista24 írta:Sehol egy twd spoiler? :D micsoda munka ez!
én a true detective beszélgetést hiányolom, ki nem fossa le a zombikat :lol:

amúgy mind2 jó volt nagyon, de a true detective jobb volt.

td spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég nagy gecik, hogy konkrétan el sem jutottak ledouxig a 3. rész befejezése után :D
de talán majd jövő héten. :D

bár az a hentelés a végén nem volt kismiska :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 10., hétfő 22:42

(a filmes topikban most masrol megy a tema, ugyhogy inkabb ide masolom)
A Netflix elkezd terjeszkedni Europan belul is, lehet hogy Magyarorszagra is ellatogat?

Eloszor is szerintem maga a Netflix egy teljesen jo dolog, havonta fizetsz 8-10 dollart es legalisan nezhetsz filmeket, sorozatokat. Nyilvan ez olyan orszagokban megeri, ahol a torrentezes szabalyozva van, viszont nem hinnem hogy nalunk ez annyira megerne. Miert fizetnek tobbet, mikor igyis azt szedek le amit akarok?

Vissza: