EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 29., szerda 13:21

Én őszintén még Pedrot is megnéztem volna legalább egy meccs erejéig, a spanyoloknak hiányoztak a szélekről az emberek, ott nem olyan rossz ő, és nem is volt 60 meccs a lábába :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 29., szerda 13:18

Sose voltam spanyol válogatott fan, ezért igazából én se sajnálom őket. De am jogos a felvetés, VdB levan maradva 8-10 évvel, mert igen mikor Guardiolanal működött ez a tiki-taka, akkor épp a válogatottra is rá lehetett fűzni és akkor ott is működött, dehát Lucho se véletlen váltott. :D
Teszem hozzá lehet egy Barca szurkoló szájából érdekesen hangzik, de én pl rühellem a Tiki-Takát, sokkal jobban szerettem a Rijkaard féle csapatot, mint Pepét, de most ez a Lucho féle is közelebb van hozzám.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 13:16

MesQueUnClub írta:Ez tény és való Morata nem veszett fejsze nyele legalább, Pedronal 10x jobb választás a válogatottba. Igen épp ezt beszéltük este, hogy hatalmas az igénye 6.5 mill, azt meg felejtse el nagy eséllyel, szerintem a kövi vb-n meghatározó spanyol csatár lesz, én jelenlegi viszonylatban írtam am Costát, rühellem mint a szemét, de sajnos akkor is ő lett volna a legjobb opció a spanyoloknak.
Costa jelenlegi viszonylatban is max top10-es támadó a spanyoloknál. Idei teljesítménye is hulladék volt, a tavalyi még elfogadható. A spanyolos időszaka is volt kiemelkedő(bb), de azt sem fújnám túl. Inkább a parasztsága és harciassága miatt lógott ki.

A spanyoloknak az lett volna a legjobb opció, ha játékstílust váltanak és nem 2010-ben élnek tovább. Mondjuk én örülök a bukásuknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 29., szerda 13:11

Ez tény és való Morata nem veszett fejsze nyele legalább, Pedronal 10x jobb választás a válogatottba. Igen épp ezt beszéltük este, hogy hatalmas az igénye 6.5 mill, azt meg felejtse el nagy eséllyel, szerintem a kövi vb-n meghatározó spanyol csatár lesz, én jelenlegi viszonylatban írtam am Costát, rühellem mint a szemét, de sajnos akkor is ő lett volna a legjobb opció a spanyoloknak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 13:05

Nincs gond a spanyoloknál, ha képesek lesznek változtatni a játékukon. A játékosanyag nem csillagos ötös, de kiváló a mai viszonyokban.
Az edző viszont egyes alá szint.

Moratahoz MesQueUnClub -nak.
Az egy dolog, hogy mi szabadulnánk tőle, nézd csak meg a támadóhármast. Tedd hozzá, hogy nem akar padozni és megkapod a választ, hogy miért akarjuk eladni. Ha itt tudna maradni, fix 12/13. embernek, akkor szerintem a userek 90%-a itt tartaná.

Costa meg, hagyjuk már. Volt egy jó éve, egyébként meg egy alattomos patkány, mint Suarez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 29., szerda 13:01

mocsok írta:Nekem inkabb az a durva hogy valaki diego costat a palyan akarja latni. Meg ugy alapbol, az elok soraban.
Lehet szídni Costát mert egy igazi patkány féreg, de jelenleg akkor is ő a legjobb Spanyol csatár. (Igen ez kurva gáz de sajnos igaz), most ott van egy kiégett Villa, Torresnek jó éve volt én kivittem volna, Morata akitől már tőletek a 95% szabadulni akar, Pedro akit inkább hagyjunk, és van 1-2 fiatal tehetség mint Paco, de ő pedig még nem az a szint.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. június 29., szerda 12:56

Nekem inkabb az a durva hogy valaki diego costat a palyan akarja latni. Meg ugy alapbol, az elok soraban.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 29., szerda 12:53

lordgabi írta:Mondj jobbat, vagy ki teljesített jobban VdB keretéből ( ) előtte, hogy bedobta 20x percre az utolsó meccsen?
Benne van az a bizonyos tűz, amire nem képes Fabregas, David Silva, főképp nem ezen a poszton. Elment a kedvem ettől a középpályától teljesen.
Busquets
Koke-Thiago-Saúl
Isco
Costa

Talán... Bár ez sem feltétlen VB győztes csapat, míg a németeknél minden évben kijön vagy 10 tehetség, de hiába a példás akarás, valahogy nem tudom elképzelni, hogy Lucas-szal a kezdőben bármit is elérnének majd '18ban és '20ban. Hiába a példás akarás, attól még középszer. Ahogy nálunk sem, úgy a válogatottban sem kéne, hogy több legyen egy nagyon jó cserénél.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 29., szerda 12:23

Mondj jobbat, vagy ki teljesített jobban VdB keretéből ( :fpalm: ) előtte, hogy bedobta 20x percre az utolsó meccsen?
Benne van az a bizonyos tűz, amire nem képes Fabregas, David Silva, főképp nem ezen a poszton. Elment a kedvem ettől a középpályától teljesen.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 29., szerda 12:19

Én is megkedveltem a mi kis Lucasunkat, de komolyan őt képzelitek el a jövő spanyol válogatott szélsőjének? Csak mert ilyen Morata, Lucas, Jesé, Paco, Deulofeu féle játékosokkal, a büdös életben nem fognak EB-t, VB-t nyerni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 29., szerda 12:09

Harry Kane az EB-n. :ozil: :salute:

:mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 29., szerda 12:06

En annyival valtoztatnek ezen hogy Iniesta kozepre, Lucas balszel, Saul jobb. Saul az atmaban is sokszor indul a szelrol, jobbrol, Iniesta meg lassu ahhoz a szerephez. Vedekezesben ez egy durva 451 lenne, aki azon a kp n megtud elni az boldog lehet,a ket atmas meg a cipot is levenne az ellenfelekrol futas kozben :D

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 29., szerda 11:51

Galacticos írta:....

Isco-thiago parosnak alapnak kene lennie a kezdobe mindketto kepes a kaput is tamadni. Oriasi nagy hiba oket kihagyni....

Isco-Thiago résszel nem értek egyet.
Saját csapatukban sem tudtak meghatározó idényt(idényeket) produkálni.

Nálam Idén egy
-----------Koke------Busq------------
----------------Saul-------------------
-Vazquez---------------------Iniesta-
---------------Morata-----------------

Ment volna az EB-n
ZIDANE

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 29., szerda 10:43

wZoLee7 írta: Mert 433 ban az elso harmasban is sokszor inkabb kp s jatekosok rohangaltak, nem verbeli szelsok. Aztan senki se tudta mit is kellene csinalnia.
Egyetértek. Ezért sem értem, hogy miért csak akkor dobta be Lucas amiko rmár égett a ház.
Olyan érzésem volt, hogy VdB pontosan tudja mi a baj és a megoldás de nem hajlandó változtatni az elvein csak amikor már a kiesés szélén van. Olaszok ellen is: bejött Lucas és hirtelen lettek 1v1ek és helyzetek. Nem értem miért nem jött korábban.

Legalább Ramosék pihenhetnek :mrgreen: Màr csak CR meg Kroos van akiknek jól jönne a pihi. A vadlónak nem kell ö akkor érzi jól magát ha futhat :D
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 29., szerda 10:36

babaking írta:
wZoLee7 írta:Annyi jo spanyol kp s van, hogy talan elsokent a 3 kp s rendszert kellene elfelejteniuk

Nekem eddig is inkább az volt a bajom, hogy mintha túl sokan lettek volna a középpályán és nem volt vérbeli befejezö - ezért ment a kézilabda
Mert 433 ban az elso harmasban is sokszor inkabb kp s jatekosok rohangaltak, nem verbeli szelsok. Aztan senki se tudta mit is kellene csinalnia.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. június 29., szerda 9:50

Egyertelmu hogy del bosquet el kell felejteni. Mar reg elkellett volna.
Iniestaert kar, meg igyis azt mondom h az eb egyik legjobbja volt.
Akik meg busquetset kiraknak nem ertem miert. Vagyis de mert barcas de attol fuggetlenul top vkp. Kurva jol olvassa a jatekos es nem pattan el tole a labda.
En amugy mar azon is meglepodtem h del bosque degeat jatszatta vegig az ebn. Azt hittem van annyira maradi h casillast fogja. De hogy aduriz 35 evesen mit keres a keretbe es akkor mar miert nem inkabb torres? Vagy diego costa.. Mert ha fabregas bekerult ilyen szezon utan akk costa is belerulhetett volna.

Isco-thiago parosnak alapnak kene lennie a kezdobe mindketto kepes a kaput is tamadni. Oriasi nagy hiba oket kihagyni.
Koke is jo, saul is..
Ja es mar silva se olyan jo mint volt.
Nalam degea alap lenne a vedelem is carvajal, ramos, pique, alba. Akarhogy is nezem ez az egyik hanem a legerosebb vedelem lenne. Cserek kozt juanfran, azpilicueta es nacho, bartra...lehetne valogatni. Ja bellerin is ott van..
Es akkor a kp. Nalam busquets lenne leghatrebb es elotte egy vonalban isco-koke-thiago. Vagy koke busquets mellett es elottuk a ket kicsi. Elol morata alap, jelenleg a legjobb spanyol csatar, en ot jatszatnam es mellette/mogotte pedeo vagy lucas. Padon igy lehetne torres, diego costa a kp-sokat nem is sorolom mert dunat lehetne beloluk rekeszteni. Lenyeg h van valasztek, de nem a 8 evvel ezelotti csapatbol kene valogatni. Jo hogy nem dani guizat hivja be mert 8-9eve volt egy jo szezonja a mallorcaban.
Jo lesz ez a spanyol csapat, csak normalis edzo kene, alinek a jatekos megfigyeloi nem a 2008-2010es meccseket nezi felvetelrol.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 29., szerda 9:44

wZoLee7 írta:Annyi jo spanyol kp s van, hogy talan elsokent a 3 kp s rendszert kellene elfelejteniuk

Nekem eddig is inkább az volt a bajom, hogy mintha túl sokan lettek volna a középpályán és nem volt vérbeli befejezö - ezért ment a kézilabda
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 29., szerda 9:37

Annyi jo spanyol kp s van, hogy talan elsokent a 3 kp s rendszert kellene elfelejteniuk

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 29., szerda 9:35

MesQueUnClub írta:
babaking írta: Szerintem is teljesen új csapatra van szükségük fiatalokra. Iniesta még messze az egyik legjobbjuk volt, kérdés, hogy egy fiatalosabb, direktebb focit játszó csapatban mennyire tudna még érvényesülni - ahogy mondod te is a kora miatt. A vb idején már túl lesz a 37en.

Egyébként a spanyolok simán kiverhették volna a franciákat, csak elegük van a hidegből, nyaralni akarnak menni.
Feltéve ha 5 év múlva lesz a VB. Mert jelenleg Iniesta 32 éves.
Nekem valamiért 35 rémlett - mea culpa.
Bár mivel ha jól hallottam befejezi, így már tárgytalan. Kár érte, idén üde színfoltja volt a válogatottnak.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 29., szerda 9:10

A VB után kellett volna rögtön edzőt és koncepciót váltani...
A generáció váltást szépen lépésenként kell levezérelni, Iniesta 34 lenne az orosz VB-re, hiába volt jó elég érezhetően korosodik. Busquets nagyon kell oda, ez nem kérdés.
Egy Carvajal meg a Lucas barátom nagyot dobna ezen a spanyol csapaton...Fabregast is el kéne lassan felejteni, bár nem kell senkit leírni, ha formában lesz kell játszatni, de egy ilyen év után, amit lehozott a Chelseanél hanyagolni kellett volna...
4 meccs, 4-szer ugyanaz a kezdő, a bajszos volt a legnagyobb fék...

Vissza: