Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
Ezt a duplazast tulmisztifikalod, mert szo sincs arrol, hogy folyamat duplazva van.
Nincs ertelme veled errol diskuralni, mert szerinted statisztikailag jo volt. Aztan hozom a statisztikat, ami ennek ellenkezojerol szol, de olyankor a statisztika vagy nem jo, vagy nem valos, vagy mas miatt rossz.
Nagyjabol ugy ervelsz, mintha en azt irnam, hogy azert volt tegnap 10 sikeres csele, mert a vedo megye kettes szinten volt, nem azert mert olyan jol cselez Vinicius.
Mindenki latja, hogy gond van vele, csak te mutogatsz minden lehetseges esetben masra...birora, ellenfelre, szurkolokra, a forumra, Perezre.
Kozben Jude nehezebb poszton, nehezebb korulmenyek kozott ficankol es jarult hozza a csapat goljainak tobb, mint 50%-hoz.
Ez az ötödik(?) eve, amibol egy volt igazan ertekelheto, meg a tavalyi volt meg jo, a tobbi kuka. A kerdesemre meg nyilvan nem valaszoltal.
Nincs ertelme veled errol diskuralni, mert szerinted statisztikailag jo volt. Aztan hozom a statisztikat, ami ennek ellenkezojerol szol, de olyankor a statisztika vagy nem jo, vagy nem valos, vagy mas miatt rossz.
Nagyjabol ugy ervelsz, mintha en azt irnam, hogy azert volt tegnap 10 sikeres csele, mert a vedo megye kettes szinten volt, nem azert mert olyan jol cselez Vinicius.
Mindenki latja, hogy gond van vele, csak te mutogatsz minden lehetseges esetben masra...birora, ellenfelre, szurkolokra, a forumra, Perezre.
Kozben Jude nehezebb poszton, nehezebb korulmenyek kozott ficankol es jarult hozza a csapat goljainak tobb, mint 50%-hoz.
Ez az ötödik(?) eve, amibol egy volt igazan ertekelheto, meg a tavalyi volt meg jo, a tobbi kuka. A kerdesemre meg nyilvan nem valaszoltal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
R24: kérdés: ha meghúzod a szélen, megvered a védőd, esetleg többet, centerezed jó helyre középen, de a társ pont nem oda mozog, vagy pont ellép onnan, akkor te jót csináltál vagy rosszat? Mert a passz %-od romlani fog és semmit nem értél a csellel. Másik: ha szabálytalanul szerelnek és nem fújja le a bíró, akkor az eladott labdának minősül, ilyenkor Te vagy a hibás?
Megint fordítok a fordításodon: mást miért nem dupláznak a meccsek nagy részében?
Megint fordítok a fordításodon: mást miért nem dupláznak a meccsek nagy részében?
Mikor még itt volt Karim, akkor Vini is nyilatkozta, hogy vele minden egyszerű. Nem mindegy, hogy egy sete suta Joselut kell megtalálni 6-szor egy meccsen, vagy Rodrygot )aki épp kóborol valahol) még többször, vagy egy olyan csatárt, aki mindig jó helyen van jó időben. Sajnos kezdő csatár nélkül kell ezt a szezont végig nyomni és ez jobb nem lesz.ferni írta: Igen, sajnos Benzema olyan okosan mozgott elől, hogy fel se tűnt sokaknak, mégis folyamatosan területet csinált mindenkinek, elképesztő Karim játékintelligenciája és hiányzik elölről. CRék is pont ezért is voltak ennyire hatékonyak.
Lehet látni, hogy nem Vini növesztett agyat Benzema mellett, csak olyan egyértelmű volt Vininek is Karim mellett, hogy mikor hova kell futni, indulni, passzolni, beadni hogy még ő is értette
Most meg mintha teljesen el lenne veszve ő is elől és fingja sincs mit kéne csinálni, mondjuk ez igaz az egész csapatra is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ezt is ugy fogja majd fel, amilyen buta, hogy na persze, en, a rabszolga kell meghunyaszkodjak es legyek megalkuvóRealista24 írta: Puyol: “Viní Jr is a great player, he makes a difference & should be admired in all pitches. I would love to talk to him as a professional colleague and tell him what I think and feel about him. If he changed his attitude he would have more recognition.”
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ferni írta:
Lehet látni, hogy nem Vini növesztett agyat Benzema mellett, csak olyan egyértelmű volt Vininek is Karim mellett, hogy mikor hova kell futni, indulni, passzolni, beadni hogy még ő is értette
Ezen felröhögtem
De igen. Egyértelmű benzema hiánya. De legjobban talán Vini érzi.
Nem akarom felmenteni mert nyilvan sok mas mindenben is ludas es balfasz. De ez az egesz felallas nem passzol neki.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Puyol: “Viní Jr is a great player, he makes a difference & should be admired in all pitches. I would love to talk to him as a professional colleague and tell him what I think and feel about him. If he changed his attitude he would have more recognition.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, sajnos Benzema olyan okosan mozgott elől, hogy fel se tűnt sokaknak, mégis folyamatosan területet csinált mindenkinek, elképesztő Karim játékintelligenciája és hiányzik elölről. CRék is pont ezért is voltak ennyire hatékonyak.
Most meg mintha teljesen el lenne veszve ő is elől és fingja sincs mit kéne csinálni, mondjuk ez igaz az egész csapatra is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
kiserik írta: Max a 3-4. eset után megkérdi, hogy hol a lap?
Megforditva a dolgot, massal miert nincs baj a spanyol bajnoki meccseken olyan mertekben, mint Vinivel? Tudom-tudom, mert o a legjobb...Ahogy a BL-ben miért nincs vele baj? Ott annyira buták az ellenfelek, hogy nem tudják mi az ellenszere? Vagy akkor átkattan benne valami? Vagy esetleg más bírók vannak ott?
Mellette 63%-kal passzolt, a cselei az esetek tobbsegeben szart sem ertek, kotekedett akivel csak tudott, plusz szandekosan belallt valakibe a palya szelen, amiert akar pirosat is kaphatott volna, de gondolom akkor azt mondta volna, hogy rasszista a biro, mert ellene nem fujtak.Csinált 10 sikeres cselt, adott 2 kulcs passzt, rontott egy ziccert, közben labdát is szerzett, statisztikailag nem hozott rossz meccset, de olyanokat olvasok, hogy nem csinált semmit, haszontalan, senki nem érti, hogy miért van a pályán.
Statisztikailag valoban jo meccset jatszott, olyan ez mint a 15/12.
p.s.: atlagban Jude ellen tobb a szabalytalansag, megis tobbszorose a szerzett goljainak a szama.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
kizárt, hogy eladjuk, akármilyen szar éve lesz/van, mi nem az a klub vagyunk.
csak abban lehet reménykedni, hogy mivel elsőszámú támadóként egyszerűen nem elég jó, hogy jön egy pappe vagy vki más, aki tudja fogni a kormányt támadásban, és emiatt biniciusnak is több helye, lehetősége meg levegője lesz ügyködni valamit.
csak abban lehet reménykedni, hogy mivel elsőszámú támadóként egyszerűen nem elég jó, hogy jön egy pappe vagy vki más, aki tudja fogni a kormányt támadásban, és emiatt biniciusnak is több helye, lehetősége meg levegője lesz ügyködni valamit.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van meg erdekesseg.
2021/22-ben 45 keresztlabdaval probalkozott, ebbol 11 lett jo, ami 24,44%-os.
Egy evvel kesobb ugy gondolta, hogy o ennek mestere, ezert 67 alkalommal probalkozott ezzel, de csak 8 lett jo...NYOLC. 11.94%
Kulcspasszok szama is csokkent kis mertekben.
Dribbles 207/94 2021/22ben (45,4%), 266/114 egy evvel kesobb, (42.9%).
2021/22-ben 45 keresztlabdaval probalkozott, ebbol 11 lett jo, ami 24,44%-os.
Egy evvel kesobb ugy gondolta, hogy o ennek mestere, ezert 67 alkalommal probalkozott ezzel, de csak 8 lett jo...NYOLC. 11.94%
Kulcspasszok szama is csokkent kis mertekben.
Dribbles 207/94 2021/22ben (45,4%), 266/114 egy evvel kesobb, (42.9%).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Próbáld meg egy kicsit más szemmel nézni a következő meccsen.Zsobo írta:A jatekaval szemben en meg tudnek turelmes lenni es fogadnam a mentsegeket, mert tud extra lenni, top3-1 huzamosabb ideig, ha focizik..megduplázódott az ellene elkövetett szabálytalanságok száma és ez még több is, ha megnézzük, hogy mennyit ""néznek el véletlenül""
A baj ott van, h a magatartasa kulon ertekelendo es az minosithetetlen, leegeti a madridizmust, Ronaldo sem viselte mindig szepen magát, ot is kikezdtek, de Vini mar most mas szinten van.
Neymarra hasonlit, ot sem neztem sokba, nem tartottam hasznosnak, mert ha felpalyan lefaltoltad, vagy egy olyan helyen, ahol veszélytelen, akkor le volt tudva az ember, alig kellett hozzaerni, max kaptal egy sárgát, na bumm.
Ha ronaldoval, messivel csinaltad, ok tovabbmentek, vagy lepattantal, vagy pirosat kockaztatsz, de a sarga biztos, akkor 2 sargaval mesz le.. Ennyivel is jobbak voltak.
Most Vinire is meg van a recept, basztatni kell, kis konyok, kis ujjak be a bordakoze, kozben pofazol neki, garqntaltan nem fog a focival foglalkozni a 60 prrcben már - - - >ergo értéktelen es nem tudom, hogy hogy csinalsz egy ennyire elszallt emberből normalisat, nem hiszem h ez egy konnyen fejleszthető tulajdonság, de remelem tevedek!
Lehet latni, h bellingham egybol megy oda mindig es kuldi el, probal helyette reklamalni, tole ezt nen is vartam volna ilyen fiatalon, mar most peldat mutat. O egy igazi franchise player, ilyen karakterek köré kell csapatot építeni.
Vini ma meg piacképes, holnap??.. En sem milka csokiert, de egy mbappeert siman adnám. Nala jobb jatekosokat is aldoztak mar be az eredmenyekert a rossz szemelyiseguk miatt, pl. : iverson a philiben.
Ahogy én látom: Vini az igazságtalanságot nem bírja kezelni. Addig nincs vele baj, amíg csak faultolják és a bírók ezt le is fújják. Max a 3-4. eset után megkérdi, hogy hol a lap? A bajok akkor kezdődnek, ha mellé még 4-5 alkalommal úgy szabálytalankodnak ellene, vagy más ellen, hogy egyértelmű szabálytalanság, de a bírók továbbot intenek, vagy ellenünk fújnak (tegnap pl Cama esete). Ami nem fér soha a fejembe, amikor itt azt olvasom, hogy egy buta gyökér, akinek vége és menthetetlen, hogy a BL-ben miért nincs vele baj? Ott annyira buták az ellenfelek, hogy nem tudják mi az ellenszere? Vagy akkor átkattan benne valami? Vagy esetleg más bírók vannak ott? Tegnap még Farkas Barcelonafan Norbert is legalább 2 alkalommal megjegyezte, hogy szerinte szabadrúgás járna nekünk, a Rayo játékosának meg sárga, erre ők jöttek. Tudom, ha szétrúgnak és a bírók engedik, akkor fel kellene állni és rúgni 3-4 gólt a semmiből, de azért nem hasonlítsuk már Vinit a valaha volt legjobb játékosok prime időszakaihoz.
Emellett van benne egy elég nagy fokú önbizalom (ahogy általában az élsportolókban). Úgy érezheti, hogy neki valamilyen szinten vezérnek kellene lennie, vagy csak hajtja az eredmény utáni vágy. Ezen kellene és lehetne változtatni a stábnak. Gondolok itt arra, hogy ha ég a ház és szöglettel jövünk, de a kapus elveszi a labdát, akkor ne menjen oda siettetni, mert bár érthető és dícsérendő, hogy hajtaná a dolgot, de az ellenfél ebből csak cirkuszt fog csnálni és a bírók őt fogják elővenni valószínűleg ismét jogtalanul.
Úgyhogy nekem ezért sem fekete fehér a dolog. Játszottunk egy döntetlent, csak ez a topik van teleírva, mert ő a fekete bárány. Csinált 10 sikeres cselt, adott 2 kulcs passzt, rontott egy ziccert, közben labdát is szerzett, statisztikailag nem hozott rossz meccset, de olyanokat olvasok, hogy nem csinált semmit, haszontalan, senki nem érti, hogy miért van a pályán.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindig a szabalytalansagokra vagytok kihegyezve, hogy mennyivel tobb, de nezzunk meg mast is.
2021/22
Ball recovered 105
Ball given away 498
Attempted passes 1230 - 85,9% sikerrel
Yellow cards 6
2022/23
Ball recovered 98
Ball given away 629 - 19 meccsenkent...
Attempted passes 1060 - 80,75% sikerrel
Yellow cards 10
2021/22
Ball recovered 105
Ball given away 498
Attempted passes 1230 - 85,9% sikerrel
Yellow cards 6
2022/23
Ball recovered 98
Ball given away 629 - 19 meccsenkent...
Attempted passes 1060 - 80,75% sikerrel
Yellow cards 10
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
A jatekaval szemben en meg tudnek turelmes lenni es fogadnam a mentsegeket, mert tud extra lenni, top3-1 huzamosabb ideig, ha focizik..megduplázódott az ellene elkövetett szabálytalanságok száma és ez még több is, ha megnézzük, hogy mennyit ""néznek el véletlenül""
A baj ott van, h a magatartasa kulon ertekelendo es az minosithetetlen, leegeti a madridizmust, Ronaldo sem viselte mindig szepen magát, ot is kikezdtek, de Vini mar most mas szinten van.
Neymarra hasonlit, ot sem neztem sokba, nem tartottam hasznosnak, mert ha felpalyan lefaltoltad, vagy egy olyan helyen, ahol veszélytelen, akkor le volt tudva az ember, alig kellett hozzaerni, max kaptal egy sárgát, na bumm.
Ha ronaldoval, messivel csinaltad, ok tovabbmentek, vagy lepattantal, vagy pirosat kockaztatsz, de a sarga biztos, akkor 2 sargaval mesz le.. Ennyivel is jobbak voltak.
Most Vinire is meg van a recept, basztatni kell, kis konyok, kis ujjak be a bordakoze, kozben pofazol neki, garqntaltan nem fog a focival foglalkozni a 60 prrcben már - - - >ergo értéktelen es nem tudom, hogy hogy csinalsz egy ennyire elszallt emberből normalisat, nem hiszem h ez egy konnyen fejleszthető tulajdonság, de remelem tevedek!
Lehet latni, h bellingham egybol megy oda mindig es kuldi el, probal helyette reklamalni, tole ezt nen is vartam volna ilyen fiatalon, mar most peldat mutat. O egy igazi franchise player, ilyen karakterek köré kell csapatot építeni.
Vini ma meg piacképes, holnap??.. En sem milka csokiert, de egy mbappeert siman adnám. Nala jobb jatekosokat is aldoztak mar be az eredmenyekert a rossz szemelyiseguk miatt, pl. : iverson a philiben.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Teljes mertekben adom amit irsz, szoval nem vagy egyedul. Mar ket hulye van a forumon.kiserik írta:Mit szeretnél? Vitatkozni itt? Mint annó CR esetében? Vagy Hazard esetében? Vagy Vini esetében? Esélytelen.Zsobo írta:
Nem biztos, de am o is balosrol indulva szereti megverni a vedoket, ha jol tudom, tehat uazt lehozza+ tud loni, fejben erős es passzol, ha kell. + nem tudom elkepzelni, h ingyen ellehessen hozni, szal ha ez az ára, akkor en siman megszabadulnek egy problemas jatekostol.
Mbappenak sztem azert rosszabb a megitelese, mert mindenki szeretné, h jojjon, de nehez elfogadni, h sokkal nehezebb es osszetettebb a helyzete, szal talan nem egy problemas jatekost cserelnenk egy másikra, hanem egy hülyét egy vezer alkatra es ezt kb addig van esély megtenni, amig tudunk vitatkozni vini megitelesen itt a fórumon.. Ha mar mindenki csak siman legyint es hulyezi, akkor rank rohad, akarhogy is focizik.. :Sd
En is most jutottam el erre a szintre. Most mar csak magqmban remenykedek.
Például: R24 hozott egy xG mutatót, amin az látszik, hogy 20/21-ben kimagasló volt a teljesítménye, utána meg elkezdett a majomkodással foglalkozni. Ha én pl melléteszem, hogy 20/21-ről 21/22-re kb megduplázódott az ellene elkövetett szabálytalanságok száma és ez még több is, ha megnézzük, hogy mennyit ""néznek el véletlenül"" a bírók, akkor adok értelmet, érthető oldalt a majomkodásnak. Ha melléteszem, hogy azóta minden csapat duplázza, mert a többi támadónk még impotensebb, akkor adok érthető magyarázatot a teljesítmény visszaesésre. Ilyenkor jön valami cinikus megjegyzés a személyeskedés határán és le van tudva a ""vita"". Ezért inkább nem vitázom. Úgy is adnak olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam, csak ""gondoltam""
Most Vini a hibás mindenért (a bajnokságban továbbra is az Atma és a Barca előtt vagyunk...), ő a sátán fia, meg Carlo, aki Vini apja
Anno CR-tol is siman megvaltak volna itt sokan, emlekszem olyanra, aki ingyen is elengedte volna, amikor a csucson volt, csak rosszabb idoszakat elte pedig a ket jatekos nem emlitheto egy lapon, epp ezert semmi meglepo nincs abban, ami itt folyik Vini iranyaba.
Mit szeretnél? Vitatkozni itt? Mint annó CR esetében? Vagy Hazard esetében? Vagy Vini esetében? Esélytelen.Zsobo írta:Nem biztos, de am o is balosrol indulva szereti megverni a vedoket, ha jol tudom, tehat uazt lehozza+ tud loni, fejben erős es passzol, ha kell. + nem tudom elkepzelni, h ingyen ellehessen hozni, szal ha ez az ára, akkor en siman megszabadulnek egy problemas jatekostol..Bappe se biztoa, hogy ilyen tarsakkal annyira extra lenne, hogy aranylabdat hozna neki.
Mbappenak sztem azert rosszabb a megitelese, mert mindenki szeretné, h jojjon, de nehez elfogadni, h sokkal nehezebb es osszetettebb a helyzete, szal talan nem egy problemas jatekost cserelnenk egy másikra, hanem egy hülyét egy vezer alkatra es ezt kb addig van esély megtenni, amig tudunk vitatkozni vini megitelesen itt a fórumon.. Ha mar mindenki csak siman legyint es hulyezi, akkor rank rohad, akarhogy is focizik.. :Sd
En is most jutottam el erre a szintre. Most mar csak magqmban remenykedek.Én eddig védtem de elengedtem a kezet
Mehetne isten hírével amíg pénzt látunk belőle
Például: R24 hozott egy xG mutatót, amin az látszik, hogy 20/21-ben kimagasló volt a teljesítménye, utána meg elkezdett a majomkodással foglalkozni. Ha én pl melléteszem, hogy 20/21-ről 21/22-re kb megduplázódott az ellene elkövetett szabálytalanságok száma és ez még több is, ha megnézzük, hogy mennyit ""néznek el véletlenül"" a bírók, akkor adok értelmet, érthető oldalt a majomkodásnak. Ha melléteszem, hogy azóta minden csapat duplázza, mert a többi támadónk még impotensebb, akkor adok érthető magyarázatot a teljesítmény visszaesésre. Ilyenkor jön valami cinikus megjegyzés a személyeskedés határán és le van tudva a ""vita"". Ezért inkább nem vitázom. Úgy is adnak olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam, csak ""gondoltam""
Most Vini a hibás mindenért (a bajnokságban továbbra is az Atma és a Barca előtt vagyunk...), ő a sátán fia, meg Carlo, aki Vini apja
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Nem biztos, de am o is balosrol indulva szereti megverni a vedoket, ha jol tudom, tehat uazt lehozza+ tud loni, fejben erős es passzol, ha kell. + nem tudom elkepzelni, h ingyen ellehessen hozni, szal ha ez az ára, akkor en siman megszabadulnek egy problemas jatekostol..Bappe se biztoa, hogy ilyen tarsakkal annyira extra lenne, hogy aranylabdat hozna neki.
En is most jutottam el erre a szintre. Most mar csak magqmban remenykedek.Én eddig védtem de elengedtem a kezet
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem hatYazid írta: Végig nyomja a szezont ilyen fos teljesitmennyel szerintem akkor se fogja perez eladolistara tenni, nem tudom elkepzelni.
Aktuális sztár
Én eddig védtem de elengedtem a kezet
ZIDANE
Végig nyomja a szezont ilyen fos teljesitmennyel szerintem akkor se fogja perez eladolistara tenni, nem tudom elkepzelni.
- hehetheoriginal
Az is egy út, a saját bőrén tanulja meg, de abban nem lesz köszönet, es ettől még ugyanúgy ki lehet jelenteni, hogy mindenki körülötte kudarcot vallottRealista24 írta:Vagy pont az a helyzet, mint a gyereknevelesben otthon.hehetheoriginal írta: amugy oké, hogy ostoba, de hogy se a klub, se az edzői gárda, se a kiváló veteránjaink nem tudnak vele mit kezdeni - akik szinte mind gondolom családos ember, otthon hasonló problémákba ütközve a gyereknevelés során -, az kurvára vicc és igazából megint csak nem tudom biniciust hibáztatni, amiért egy ilyen közegben durcás gyerekként viselkedik a mai napig.
ez lesz mikor pc van, meg állatsimogatót üzemeltetünk, ahelyett, hogy férfit, embert, normális játékost nevelnénk.
Huszadszor mondom kisfiam, hogy most mar eleg legyen, blablabla. Persze apu, ugy lesz. 5 perccel kesobb, same shit aztan ugyanugy elhiszed neki, hogy most mar aztan tenyleg, de tenyleg ugy lesz ahogy kered.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy nem Joselu es Rodry kettos kell melle a tamadosroba egy Real Madridnal.reeed_ati írta: Addig kell pènzt csinálni belőle, amìg mèg van èrtèke..
Èn simán odaadnám egy Hakimi-Bappa csomagèrt.
Amikor ertelmes ember volt mellette, akkor lattuk, hogy extra.
Bappe se biztoa, hogy ilyen tarsakkal annyira extra lenne, hogy aranylabdat hozna neki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Persze, aztan ki fogja hozni a meccse…oh wait.Remy írta: Es akkor tegyuk hozza, hogy valoszinuleg nem a peldas tanulo szinten van a gyerek.
Szoval mondhatod neki.
Le kene baszni padra par meccsre, aztan talan…