Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 21:23

Sierra írta:
Donát írta:

Hát de mit tudnának csinálni? Ha a Nyugat fegyverrel válaszolna, egyből kitörne a világháború, az senkinek nem érdeke.
pontosan, senkinek nem érdeke, hogy kitörjön egy háború. Nem szabad beleállni az oroszokba, mert azt mindenki más megszívja, az fix.
És akkor jön a kérdés a másik oldalról, hogy akkor mindent meg kell nekik engedni?
Én is arra szavazok, hogy gazdaságilag kell elvágni őket, amennyire csak lehet, és úgy gondolom, hogy Európával (Amerikával karöltve) már nem mennének háborúba. Ha mégis és Kína beáll mögéjük, akkor kalapkabát mindennek.

Amúgy én is több hírt olvastam arról, hogy ebbe belebukhat Putyin.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 24., csütörtök 21:20

Donát írta:

Hát de mit tudnának csinálni? Ha a Nyugat fegyverrel válaszolna, egyből kitörne a világháború, az senkinek nem érdeke.
pontosan, senkinek nem érdeke, hogy kitörjön egy háború. Nem szabad beleállni az oroszokba, mert azt mindenki más megszívja, az fix.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 24., csütörtök 21:02

Nem csak Moszkvaba tuntetnek, hanem rengeteg orosz varosban. Ez pl Szentpetervar: https://mobile.twitter.com/ragipsoylu/s ... _&ref_url=

Nem a legtobb ember, de rengetegeknek ott se tetszik az, ami jelenleg tortenik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 24., csütörtök 21:00

Halfkey írta:
Donát írta:

Elvileg tüntetnek Moszkvában, valami 100 embert letartóztattak. Meg nem mérvadó, tudom, de netes felületekekn is azt láttam, hogy elitélik az egyszerű orosz polgárok. De biztos megvan az a réteg is, aki támogatja, de nem tudom elképzelni, hogy az legyen a többség.
Trumpot vagy a Brexitet sem tudtuk elképzelni és azok extrémebbek.
Ez igaz. Full laikus vagyok a témában, igyekszem tájékozott lenni, de franc se tudja, hogy mennyire igazak a források, amit olvasok.
Akkor mondjuk úgy, hogy remélem. Ami semmit nem ér.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 24., csütörtök 20:56

Mondjuk ott egyik esetben sem voltak halálos áldozatok ez ellen általában minden ember irtózik politikai hovatartozástól függetlenül

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 20:51

Donát írta:
Halfkey írta:

Én sajnos úgy látom hogy belül ez egy sikeres politika. A nemzeti érzelmek mindenhol feltörekvőben, nálunk is, ott miért lenne más.
Elvileg tüntetnek Moszkvában, valami 100 embert letartóztattak. Meg nem mérvadó, tudom, de netes felületekekn is azt láttam, hogy elitélik az egyszerű orosz polgárok. De biztos megvan az a réteg is, aki támogatja, de nem tudom elképzelni, hogy az legyen a többség.
Trumpot vagy a Brexitet sem tudtuk elképzelni és azok extrémebbek.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 24., csütörtök 20:48

Halfkey írta:
cart írta: Valószínűleg a legnagyobb esélye annak van hogy belülről megbuktatják Putint, ezek a szankciok visszalokhetik az orszagot a kozepkorba, ezt meg ott se nagyon szeretnek gondolom.
Én sajnos úgy látom hogy belül ez egy sikeres politika. A nemzeti érzelmek mindenhol feltörekvőben, nálunk is, ott miért lenne más.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 24., csütörtök 20:47

cart írta: Valószínűleg a legnagyobb esélye annak van hogy belülről megbuktatják Putint, ezek a szankciok visszalokhetik az orszagot a kozepkorba, ezt meg ott se nagyon szeretnek gondolom.
És ezt mi alapján valószínűsíted? Mert én nem tudok arról, hogy komolyabb népi elégedetlenség lenne Putyinnal szemben, sőt, nagyon is népszerű.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 24., csütörtök 20:46

Mert ha az oligarchak a borukon erzik a szankciok hatasat onnantol miert allna erdekukben tobvabbra is tamogatni ezt a rendszert, ha nem profitalnak tobbet belole? Ezen az uton egy Eszak-Korea szeru allam fog hosszabb tavon letrejonni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. február 24., csütörtök 20:49-kor.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 20:44

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 24., csütörtök 20:40

Ismerőseimnek pont ezt írom egész nap. Nem létezik, hogy ez az egész ország vezetésének tetszik. Előbb utóbb jön a ruszki aki úgy dönt, hogy most meglehet ragadni a hatalmat és eltűntetni az őrület közelébe került vezetőt. Nem lepődne meg szerintem senki, ha hirtelen történne egy baleset...Putin nem hülye, ex kgb ügynük, az országot határait sem lépi át soha többet

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 24., csütörtök 20:28

Valószínűleg a legnagyobb esélye annak van hogy belülről megbuktatják Putint, ezek a szankciok visszalokhetik az orszagot a kozepkorba, ezt meg ott se nagyon szeretnek gondolom.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 24., csütörtök 20:26

sander írta: Lehet hogy én gondolom rossszul de nem érzi ugy senki hogy az ukránokat most jól megszivatta az egesz világ ?

2014-be megdöntötték a régi kormányt az USA támogatásával. Az hogy ez mennyire volt jogos vagy nem abba nem mennék bele. De azért addig volt egy biztos kormányzás, állambiztonság, stabil gazdaság stb....
Eltelik jópár év, most szerencsétlenekkel elhitetik hogy majd mi megvedünk titeket, nem hagyjuk hogy az oroszok megtámadjanak titeket stb... stb... stb...
Erre hoznak ilyen látszat szankciókat :lol:
Az oroszok most biztos összeszarták magukat :lol:

És számomra a legborzasztobb az hogy ezek a politikusok kiállnak és elkezdik ezt a semmit mondani hogy mi aztán most majd jól megmutatjuk..... bemennek a szobába aztán sztem kiröhögik a saját szavazoikat hogy ezek meg ezt most jól elhitték....

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 20:25

Ha az én országom rohannák le, azért imádkoznék hogy a világ ne kussoljon és ne hagyja. Ne kelljen átélnünk.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2022. február 24., csütörtök 20:18

Annyit várok tőlük, hogy kussoljanak.
Őszintén, ez olyan nagy dolog lenne?
Miért kéne? Az oké, hogy nekünk talán az a legjobb ha nem állunk túl keményen bele, de ők?

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 24., csütörtök 20:16

Lehet hogy én gondolom rossszul de nem érzi ugy senki hogy az ukránokat most jól megszivatta az egesz világ ?

2014-be megdöntötték a régi kormányt az USA támogatásával. Az hogy ez mennyire volt jogos vagy nem abba nem mennék bele. De azért addig volt egy biztos kormányzás, állambiztonság, stabil gazdaság stb....
Eltelik jópár év, most szerencsétlenekkel elhitetik hogy majd mi megvedünk titeket, nem hagyjuk hogy az oroszok megtámadjanak titeket stb... stb... stb...
Erre hoznak ilyen látszat szankciókat :lol:
Az oroszok most biztos összeszarták magukat :lol:

És számomra a legborzasztobb az hogy ezek a politikusok kiállnak és elkezdik ezt a semmit mondani hogy mi aztán most majd jól megmutatjuk..... bemennek a szobába aztán sztem kiröhögik a saját szavazoikat hogy ezek meg ezt most jól elhitték....

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 20:15

Tjacks írta: Swine egyébként te most mit várnál a nyugattól? Őszintén érdekel, mert tisztán látszik hogy legalább annyira rühelled őket mint Putyint.
Annyit várok tőlük, hogy kussoljanak.
Őszintén, ez olyan nagy dolog lenne?

Mindenki pofázik, mindenki felhatalmazva érzi magát, hogy pofázzon, de nem kellene...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 20:13

sebydani írta:
géza írta: Biden: megtiltjak oroszok valutaval torteno kereskedeset, befagyasztjak az orosz cegeket, orosz oligarchakat vizsgaljak, nato holnap osszeul, Usa erok nem fognak ukrajnaban harcolni, de a nato tagokat meg fogjak vedeni, nemetorszagba, esztorszagba, lengyelorszagba es romaniaba mar kuldtek is seregeket, nato ma kidolgozott egy response tervet, kuldd meg tobb embert nemetorszagba, amerikai olaj es gazcegek nem fogjak megemelni arakat, szivetsegeseknek is exportalnak.

Lehet nem 100 szazalekos, de eddig errol beszelt, par dolgot kihagytam.

Szankciokat euval, g7el, globalis gazdasag tobb mint 50 szazalekaval dolgoztak ki.
Épp szabin vagyok de hétfőn tudok bentről infókat csepegtetni Exxonon belül mi a kommunikáció és a terv. Ránk nézve abszolút kettős hatása van eddig hiába a magas olaj és gáz árak. Ha érdekel esetleg majd valakit szívesen bepötyögök pár sort.
Nyomasd kérlek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 24., csütörtök 20:08

Swineherd írta: Egyébként az hogy van, hogy a demens Biden az európai unó nevében nyomat szankciókat?
Mert az EU önmagát megvédeni képtelen ez mostmár világos.

Hozzáteszem a Merkel vezette Németország volt az első anno aki megvétózta az Ukrán felvetést - NATO csatlakozás -.

Szörnyű hogy ennyire gyengék vagyunk.

Swine egyébként te most mit várnál a nyugattól? Őszintén érdekel, mert tisztán látszik hogy legalább annyira rühelled őket mint Putyint.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 24., csütörtök 20:04

géza írta: Biden: megtiltjak oroszok valutaval torteno kereskedeset, befagyasztjak az orosz cegeket, orosz oligarchakat vizsgaljak, nato holnap osszeul, Usa erok nem fognak ukrajnaban harcolni, de a nato tagokat meg fogjak vedeni, nemetorszagba, esztorszagba, lengyelorszagba es romaniaba mar kuldtek is seregeket, nato ma kidolgozott egy response tervet, kuldd meg tobb embert nemetorszagba, amerikai olaj es gazcegek nem fogjak megemelni arakat, szivetsegeseknek is exportalnak.

Lehet nem 100 szazalekos, de eddig errol beszelt, par dolgot kihagytam.

Szankciokat euval, g7el, globalis gazdasag tobb mint 50 szazalekaval dolgoztak ki.
Épp szabin vagyok de hétfőn tudok bentről infókat csepegtetni Exxonon belül mi a kommunikáció és a terv. Ránk nézve abszolút kettős hatása van eddig hiába a magas olaj és gáz árak. Ha érdekel esetleg majd valakit szívesen bepötyögök pár sort.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: