Azért ez elég jó üzlet volt.Realista24 írta: Sevilla has paid 78 Euros for the transfer of Ivan Rakitic. Done deal.
Ennyit adtam volna én is hogy legyen edzopartnere Marknak.
Én Marcelot kérném Karácsonyra, elég jófejnek tűnik.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 31., hétfő 21:26
Azért ez elég jó üzlet volt.Realista24 írta: Sevilla has paid 78 Euros for the transfer of Ivan Rakitic. Done deal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 31., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 31., hétfő 21:20
Inkabb Bale-t menekitse ki Madridbolpheco írta:James szerezd meg es megyek dekazgatni Fehervarra Elegge megerne nekedRealista24 írta: Sevilla has paid 78 Euros for the transfer of Ivan Rakitic. Done deal.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. augusztus 31., hétfő 21:17
James szerezd meg es megyek dekazgatni Fehervarra Elegge megerne nekedRealista24 írta: Sevilla has paid 78 Euros for the transfer of Ivan Rakitic. Done deal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 31., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 31., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 31., hétfő 20:51
Miért? Megint köpni fog?Rabiosa írta:Sztorit mindenképpen lehet mellé tenni, így nézettség a garantált. Hogy végül melyik csapatnak sikerül elvinni jelzáloghitelt rakva a stadionra vagy az olajfúró-kutakra az majdnem mindegy. Juvénál összeállhatna az "álomduó", ha Interbe megy akkor folytatódna az örök rivalizálás csak tesco gazdaságos csapattárssakkal. Ha meg Pep mellé kerül...azt inkább hagyjuk is, akkor elő az esernyőt. Argentin liga szerintem még nem játszik neki, ott nem adnák meg a jelenlegi pénze felét sem, azért még 2-3 évig biztos szeretne tőkét felhalmozni.'shutterisland írta: hiaba nem akkora brand, mint mondjuk cr, meg lehet nezni hogy mekkora hiszti van most a vilagon.
mi lenne meg ha jonne a debutalo meccse mashol.
szerintem nem tulzas a 2000-es evek egyik legnagyobb szenzaciojanak nevezni azt, ha messit masik topcsapatban latjuk majd.
nyilvan mar nem elsodlegesen sportszakmai okokbol igazoljak le (habar meg azert villanthat barhol) hanem mas is van a hatterben.
ezzel egyutt sem realisak a 100 milla feletti pletyik, nem is hinnem, hogy lesz ilyen, inkabb jatekos trade lesz beleolvasztva.
aztan meglatjuk, mi sul ki belole.
en mar elkonyveltem, hogy lep, nem latom a b verziot jonni.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2020. augusztus 31., hétfő 19:41
Sztorit mindenképpen lehet mellé tenni, így nézettség a garantált. Hogy végül melyik csapatnak sikerül elvinni jelzáloghitelt rakva a stadionra vagy az olajfúró-kutakra az majdnem mindegy. Juvénál összeállhatna az "álomduó", ha Interbe megy akkor folytatódna az örök rivalizálás csak tesco gazdaságos csapattárssakkal. Ha meg Pep mellé kerül...azt inkább hagyjuk is, akkor elő az esernyőt. Argentin liga szerintem még nem játszik neki, ott nem adnák meg a jelenlegi pénze felét sem, azért még 2-3 évig biztos szeretne tőkét felhalmozni.'shutterisland írta: hiaba nem akkora brand, mint mondjuk cr, meg lehet nezni hogy mekkora hiszti van most a vilagon.
mi lenne meg ha jonne a debutalo meccse mashol.
szerintem nem tulzas a 2000-es evek egyik legnagyobb szenzaciojanak nevezni azt, ha messit masik topcsapatban latjuk majd.
nyilvan mar nem elsodlegesen sportszakmai okokbol igazoljak le (habar meg azert villanthat barhol) hanem mas is van a hatterben.
ezzel egyutt sem realisak a 100 milla feletti pletyik, nem is hinnem, hogy lesz ilyen, inkabb jatekos trade lesz beleolvasztva.
aztan meglatjuk, mi sul ki belole.
en mar elkonyveltem, hogy lep, nem latom a b verziot jonni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 31., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 31., hétfő 18:27
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 31., hétfő 17:39
vezetőséget nézve az lenne a legjobb, ha minél kevesebb pénz jönne be érte, de 1-2 jobb képességű játékos.Galacticos írta: En tovabbra is azt az egyet nem ertem en is beleolvastam mas helyeken a barcasok mit varnak hogy tenyleg elhiszi barki h 2-300 milliot adnak erte?
Egy egyertelmuen tavozni akaro jatekosert akinek oriasi alairasi bonuszt es fizetest kell adni de amugy mar 33 mult? Max a cr-i ar lehet realis de igy h jovore lejar mar az se. Ha ingyen elengeditek akkor is sporoltatok kb egy 100ast a fizu+adon.
Termeszetesen mashol az volt az erv hogy a tortenelem legjobbjaert fizessenek. Meg hogy a sejk megteheti
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 31., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 31., hétfő 17:28
Steve írta:
Viszont szerintem nálatok túl sok a gyengébb tudású játékos, akikhez társultak most igazolások, amik nem jöttek be. Így a szituáció nem teljesen az, mint nálunk volt. Messi meg továbbra is a jók közé tartozik, hiába uralja a klubot.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 31., hétfő 17:24
csababarca írta:nekem akkor lenne hiteles ez az egész újjáépülünk maszlag, ha közben már elzavartuk volna Busquets, Roberto, Vidal, Braithwait vonalat is legalább.davi10 írta:
De számolunk is azzal, hogy visszaesés lesz és valószínűleg kupa nélkül maradunk megint.
Viszont valamikor el kell kezdeni újjáépíteni a csapatot, és úgy néz ki, hogy ez addig nem megy, amíg Messi is itt van.
számomra nagyon visszás lesz ha elmegy Lajos meg Messi, de a léhűtők meg maradnak alibizni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 31., hétfő 17:18
nekem akkor lenne hiteles ez az egész újjáépülünk maszlag, ha közben már elzavartuk volna Busquets, Roberto, Vidal, Braithwait vonalat is legalább.davi10 írta:
De számolunk is azzal, hogy visszaesés lesz és valószínűleg kupa nélkül maradunk megint.
Viszont valamikor el kell kezdeni újjáépíteni a csapatot, és úgy néz ki, hogy ez addig nem megy, amíg Messi is itt van.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 31., hétfő 17:11
De számolunk is azzal, hogy visszaesés lesz és valószínűleg kupa nélkül maradunk megint.csababarca írta:pedig odaát nálunk ez a közhangulat. kár érte.ziro4vr írta: Azért lesz ott koppanás, akik Messi távozásának már ölülnének, meg Lajost is már kirúgnák.
Ez a két fazon eltett nem tudom hány gólt és egy rendszertelen bablevesben is hozta a gólokat. De majd biztos Griezmann is hozza meg az öröksérült Dembelé..
de a tényleges koloncok meg maradnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 31., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 31., hétfő 16:46
Én kb így állok hozzá:csababarca írta:pedig odaát nálunk ez a közhangulat. kár érte.ziro4vr írta: Azért lesz ott koppanás, akik Messi távozásának már ölülnének, meg Lajost is már kirúgnák.
Ez a két fazon eltett nem tudom hány gólt és egy rendszertelen bablevesben is hozta a gólokat. De majd biztos Griezmann is hozza meg az öröksérült Dembelé..
de a tényleges koloncok meg maradnak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 31., hétfő 16:07
pedig odaát nálunk ez a közhangulat. kár érte.ziro4vr írta: Azért lesz ott koppanás, akik Messi távozásának már ölülnének, meg Lajost is már kirúgnák.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 31., hétfő 15:55
Jelenlévő fórumozók: 323 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem