Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 30., vasárnap 10:48

Coutinho marad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 30., vasárnap 10:47

Realista24 írta:
Tipikus Barcás az az elnök jelen pillanatban.

Nincs gondom Messi viselkedesevel. Ha menni akar, menjen. Menjen ingyen, megerdemli.
Jaa, azt hittem a játékosokra érted, hogy kibulizzák maguknak az ingyen lelépést.

Biztos nagy visszaesés lesz Messi és Lajos nélkül, de lehet 1-0kal is bajnokságot nyerni :mrgreen:

Ha tényleg ekkora mozgás lesz a keretben, akkor tényleg nem érdemes nagyon kupákban reménykedni, de akkor lássuk azt, hogy mit tudnak a játékosok, ha nincs a pályán Messi, akit folyamatosan keresni kell.
Koeman meg próbálja meg kihozni a maximumot Griezmann-ból meg Coutinho-ból, egyik se volt kutyaütő, mielőtt idejöttek, valamire csak jók lesznek...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 30., vasárnap 10:36

Anthony írta: Kapnak 2-3 játékost, + vagy 120 milliót, simán jól járnak
Ha ez igy működne... Suarez és Messi. Évi 70-100 gól, gólpassz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 30., vasárnap 10:29

Kapnak 2-3 játékost, + vagy 120 milliót, simán jól járnak

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 30., vasárnap 10:02

davi10 írta:
Realista24 írta: Az elvek miatt tettem be. A milyen a tipikus Barcás tökéletes példája.
Jól emlékszem, hogy Raul és Casillas amikor ilyen "örökre szóló" szerződést kapott, akkor utána ők is ingyen mehettek el?

A tipikus Barcás jelzőt nem igazán értem, Xavi, Iniesta és Puyol sztorija teljesen más, ők egyértelműen levezetni mentek/visszavonultak. Másról meg nem tudok, akinek ingyen lelépési lehetőség lenne a szerződésébe.
Hogyne. Ikernek meg a fizetésének egy részét is álltuk.

Tipikus Barcás az az elnök jelen pillanatban.

Nincs gondom Messi viselkedesevel. Ha menni akar, menjen. Menjen ingyen, megerdemli.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 30., vasárnap 9:53

Realista24 írta: Az elvek miatt tettem be. A milyen a tipikus Barcás tökéletes példája.
Jól emlékszem, hogy Raul és Casillas amikor ilyen "örökre szóló" szerződést kapott, akkor utána ők is ingyen mehettek el?

A tipikus Barcás jelzőt nem igazán értem, Xavi, Iniesta és Puyol sztorija teljesen más, ők egyértelműen levezetni mentek/visszavonultak. Másról meg nem tudok, akinek ingyen lelépési lehetőség lenne a szerződésébe.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 30., vasárnap 9:42

davi10 írta: Elvileg erre hivatkozva szeretne ingyen menni Messi, csak a szerződésében nem szezon vége, hanem konkrétan Június 10 szerepel, addig kellett döntést hoznia.

Nem fog ingyen menni, de mostmár remélem kierőszakolja, hogy elengedjék. Garcia+Jézus+pénz és zárják le ezt az egészet.
Az elvek miatt tettem be. A milyen a tipikus Barcás tökéletes példája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. augusztus 30., vasárnap 9:41

Elvileg erre hivatkozva szeretne ingyen menni Messi, csak a szerződésében nem szezon vége, hanem konkrétan Június 10 szerepel, addig kellett döntést hoznia.

Nem fog ingyen menni, de mostmár remélem kierőszakolja, hogy elengedjék. Garcia+Jézus+pénz és zárják le ezt az egészet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 30., vasárnap 8:50

However, it wasn't long ago when Bartomeu himself stated that Messi had the right to leave the club before the new season starts.

"Messi has a contract that we signed two years ago, a four year deal, in which in the final season, before the start of the 2020/21 season, he can leave Barcelona, to quit football or to go elsewhere," he told Barca TV.

"Other players such as Xavi, Iniesta and Puyol also had [this option] when they renewed for the last time.

"The fact is that these kind of players, including Messi, are such Cules that I doubt they will go to another club.

"They have to have the freedom, because they have earned it, to decide their future and when they want to stop playing football.

"I do not suffer, Messi is very much a Cule and I have no doubt that he will continue to play for Barcelona, and I hope that he will do for many more years, not just until 2021."

Korábbi nyilatkozat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 29., szombat 22:02

a barsza preseasonja hétfőn kezdődik. holnapra vannak behívatva a játékosok a korona tesztekre. messi mondja nem megy. már alig várom mi lesz ennek a vége.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 29., szombat 7:08

Pad'em írta: Italian giant Juventus have reportedly joined the race for Lionel Messi. (Via L’Equipe)

Roni önmagában nem volt elég, de egy Cé-Messi csatárkettősért azért csak keresnék egy streamet egy Juve meccsre :lol:

Passzolnának vajon egymásnak? Ki lőné a tiziket? :lol: kizárt dolog, hogy a Juve ezt kigazdálkodja, de nagyon adnám ha a két vén kecske összeállna egy romantikus katenadzsóra
Hat ha van onkritikajuk akkor 11eseket CR, szabadokat Messi, futni meg mindenki mas

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. augusztus 29., szombat 7:00

'shutterisland írta: allitolag braithwaithe meg bedobta, hogy igenyt tartana akkor a 10-esre.
bar lehet valami trash oldalon lattam de azert hatalmas. :mrgreen:

ha minden igaz, akkor a válasz az volt a board részéről, hogy ő még Messi előtt menni fog :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 29., szombat 1:02

Italian giant Juventus have reportedly joined the race for Lionel Messi. (Via L’Equipe)

Roni önmagában nem volt elég, de egy Cé-Messi csatárkettősért azért csak keresnék egy streamet egy Juve meccsre :lol:

Passzolnának vajon egymásnak? Ki lőné a tiziket? :lol: kizárt dolog, hogy a Juve ezt kigazdálkodja, de nagyon adnám ha a két vén kecske összeállna egy romantikus katenadzsóra
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. augusztus 29., szombat 0:45

De jó, hogy végre nem nálunk megy ez a szar. Így kívülről azért élvezetesebb. Bizony bizony, katalánék is emberből vannak. Ha nem jönnek az eredmények, megy a cigánykodás rendesen, pályán, azon kívül, utcán, mindenhol, ezerszer láttuk.

Most külön azért is büszke vagyok a kedvenc klubomra, mert sosem hagytuk, hogy egy játékos nagyobb legyen, mint a Real Madrid. Az az ember még nem született meg. Nem is fog. Azért CR7 is lepakolt rendesen ezt-azt az asztalra, de amikor menni akart, senki nem sírta tele a párnát, nem rúgták be a Bernabeu kapuját, vagy mondjuk az elnök sem akart lemondani egy játékos távozása miatt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 28., péntek 23:56

'shutterisland írta: allitolag braithwaithe meg bedobta, hogy igenyt tartana akkor a 10-esre.

Ő is mutogatni fogja majd szimpatikusan, mint azistenfia kisember?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 28., péntek 23:19

allitolag braithwaithe meg bedobta, hogy igenyt tartana akkor a 10-esre.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2020. augusztus 28., péntek 23:18

füst írta: Most akkor melyik kezében van a gyeplő?

Mert Barto nem akarja engedni Messi eligazolását. De ha meg Messi aszondja hogy Barto miatt akar menni, akkor Barto meg lemond, szóval Messinek kvázi egy szavába kerül hogy félre tegye Bartót. De Barto ennek ellenére gáncsolja Messi távozását. Saskabaré.
Szerintem azért nem olyan egyszerű ez, azzal ha Messi kiáll és elmondja hogy Bartomeu az oka minden rossznak, ő távozik, majd a drukkerek leborulnak Messi előtt hogy felszabadította a gonosztól a Barcát, egyidejűleg a saját vállára is teszi a teljes felelősséget a következő szezonért. Ha gyenge szereplés lesz akkor egy ilyen után már ő is támadható lenne bőven, bár nyilván az elvakultabb emberek ígyis-úgyis mosdatnák.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 28., péntek 23:14

Realista24 írta: Messi találkozót kért, a Barca mondta, nem. :lol: :lol:
Imádom.
Nem az volt, hogy ő biztosan nem beszél velük? :hmmm:

Egy órácskát ülök a magyar helyesírás szabályait lapozgatva, hogy magamra szedjek valamit, erre már megint újabb fordulatok. :kalapos:

Nem lehet ezt már követni. Az is lehet tényleg, hogy ez valami PRfogás, hogy felvetjék az árát. :roll: :coffee:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 28., péntek 23:03

Most akkor melyik kezében van a gyeplő?

Mert Barto nem akarja engedni Messi eligazolását. De ha meg Messi aszondja hogy Barto miatt akar menni, akkor Barto meg lemond, szóval Messinek kvázi egy szavába kerül hogy félre tegye Bartót. De Barto ennek ellenére gáncsolja Messi távozását. Saskabaré.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 28., péntek 22:28

Messi találkozót kért, a Barca mondta, nem. :lol: :lol:
Imádom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: