Húha! Szerintem ne nagyon olvass bele az írásainkba, mert Remy a képregényből szokott spoilerezni mi, akik hétről hétre nézik, mi meg a régebbi részekből. Szóval amíg nem érsz be minket ne nagyon olvass minket.
A spoileres részedre meg az a válaszom nézd, mert amúgy spoiler a válasz.
Remy írta:[quote="Kerlon"Igazából nem írhatták ki, mert csak az elmúlt részben volt Deathstroke, előtte meg csak az ultra kemény Slade érzelmi gyengesége volt. Az már rég látható volt, hogy lesz ennek valami szála, de nem baj, mert a szigetes részek sem unalmasak.
Inkább úgy mondanám, hogy nem öl, ha nem muszáj. Nem tudom elképzelni, hogy életben maradjon, mert eddig se tudta meggyőzni Oli és most miért tudná? Főleg, hogy még az ok sincs teljesen kibontva, csak előkészítve.
Ezt értem, persze. Csak ne húzzák meg azt, hogy az 2 évad végén összecsapnak, majd Oliver megöli, (bár ugye Oliver nem öl, de sose lehet tudni
) aztán jó éjt...
Túl jó karakter, azt kéne, mint a Batman - Joker ellentétnél. Eltenni az útból, de mindig visszajönne valahogy.[/quote]
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K