Jim írta:de Viniciusnál már nem biztoswZoLee7 írta: Pont annál a kettőnél érne Messi még nálunk is többet. Főleg Asensional.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
DDRealista24 írta: Suarez azt mondta nem gond, elmegy ő, csak fizessék ki a 25 millió euróját
zseniális.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
Penzt nem adnal erte, bezzeg az 50 millios fizuja...
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
ZZ rendbe tenné az egóját... Bale meg Messi a lelátón nagyon jól nézne ki
Meg alvótársban is találnak egymásban
Meg alvótársban is találnak egymásban
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
wZoLee7 írta: Pont annál a kettőnél érne Messi még nálunk is többet. Főleg Asensional.
az elfogulatlan komment
Asensiónál mindenképp többet ér Messi (amúgy ez tény) de Viniciusnál már nem biztos
szóba sem került Messi, és így a helyes
ne ide jöjjön
Túltoltad, mint Morata az alapvonalon.MorataMartin írta: Nem tudom ki, hogy van vele, de én elhoznám ide Messit. Pénzt nem adnék érte, de Balet és Jamest, illetve Marianót odaadnám a srácért, hiszen Asensio vagy Vinicius cseréjének jó lenne.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
MorataMartin írta: Nem tudom ki, hogy van vele, de én elhoznám ide Messit. Pénzt nem adnék érte, de Balet és Jamest, illetve Marianót odaadnám a srácért, hiszen Asensio vagy Vinicius cseréjének jó lenne.
Pont annál a kettőnél érne Messi még nálunk is többet. Főleg Asensional.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem tudom ki, hogy van vele, de én elhoznám ide Messit. Pénzt nem adnék érte, de Balet és Jamest, illetve Marianót odaadnám a srácért, hiszen Asensio vagy Vinicius cseréjének jó lenne.
az a kontraRealista24 írta:Gareth bajnok lett, Suarez nemkiserik írta:
Hát nem éppen, mert Suarez azért pöttyintett 36 meccsen 21 gólt, adott 12 gp-t. Ez köszönő viszonyban sincs Gareth " munkájával"...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gareth bajnok lett, Suarez nemkiserik írta:Hát nem éppen, mert Suarez azért pöttyintett 36 meccsen 21 gólt, adott 12 gp-t. Ez köszönő viszonyban sincs Gareth " munkájával"...Süti írta:
Gareth te vagy az?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát nem éppen, mert Suarez azért pöttyintett 36 meccsen 21 gólt, adott 12 gp-t. Ez köszönő viszonyban sincs Gareth " munkájával"...Süti írta:Gareth te vagy az?Realista24 írta: Suarez azt mondta nem gond, elmegy ő, csak fizessék ki a 25 millió euróját
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Gareth te vagy az?Realista24 írta: Suarez azt mondta nem gond, elmegy ő, csak fizessék ki a 25 millió euróját
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suarez azt mondta nem gond, elmegy ő, csak fizessék ki a 25 millió euróját
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A klub a legjobban úgy jönne ki az egészből, ha elküldenék Messit és lemondana a komplett igazgatóság. Teljes megújulás, tiszta lappal, konkrét koncepcióval, ami független attól az idealista képtől, amibe beleringatták magukat 2005-2014 között. Az utóbbi 5 évben Sergi Roberton kívül nem tudott felkerülni egy fiatal játékos sem az utánpótlásból, aki be tudott volna épülni. Ez pontosan a 2014 előtti munka elmaradása miatt volt, túlságosan elkényelmesedtek a Xavi-Iniesta-Messi trió kinevelése után. Emellett kényszeresen költötték a pénzt olyan játékosokra, akik Messi árnyékába kerültek.
Komolyan áldozni kéne az utánpótlásképzésre, a klubfilozófiának megfelelő stratégiát kialakítani és felelős végrehajtó embereket szerződtetni.
Komolyan áldozni kéne az utánpótlásképzésre, a klubfilozófiának megfelelő stratégiát kialakítani és felelős végrehajtó embereket szerződtetni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Plusz egy.kiserik írta: Én még mindig várom, hogy valaki leírja, hogy miért inkompetens a Barca vezetése. Én nem foglalkozom túl sokat velük, csak azt látom, hogy a világ összes pénzét előteremtik ahhoz, hogy Messinek megfelelő edzőket, játékos társakat szerezzenek és kielégítsék az ő igényeit.
Oké, megvannak a furcsa dolgaik, transzferek, de kinek nincs?
Óriási öröm számomra, hogy a Messi jelezte érában léptünk el nagyon durván a BL-ek számában a Barcától, miközben elvertek 1 milliárdot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Sorry a dupla miatt, de csak annyi, hogy nagyon-nagyon hiányzik egy Puyol a csapatból.
Az az érzésem, hogy más hangulat és intézési forma lenne ha ő aktív játékos lenne még. Legalábbis, ami a csapaton belüli hangulatot/hangnemet illetné. Így lehet, hogy a vezetéssel is más lenne a kapcsolat.
Persze ez csak ha..
Az az érzésem, hogy más hangulat és intézési forma lenne ha ő aktív játékos lenne még. Legalábbis, ami a csapaton belüli hangulatot/hangnemet illetné. Így lehet, hogy a vezetéssel is más lenne a kapcsolat.
Persze ez csak ha..
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Tök jó, hogy ezt így leírtad, korrektül nézed a dolgokat barcásként is és abszolút egyet tudok Veled érteni.rolandantal írta: Eddig nem szóltam hozzá a topikhoz, mert sajnos szégyenletes, ami jelenleg a klubnál történik - és ahogyan azt többen már leírtátok, egyáltalán nem nagy csapathoz illő és közel sem profi.
A részleteket és a teljes igazságot nem tudhatjuk, hiába jelenik meg a sajtóban bármi is arról, hogy mi a helyzet Messi és a klub között. Mint ahogyan az életben a legtöbbször, úgy gondolom hogy az igazság mégis a két véglet között van.
Ez számomra azt jelenti ez, hogy Messi hozzáállása/viselkedése/reakciója egyáltalán nem méltó ahhoz a személyhez, amit ő kizárólagosan az eredményei alapján képvisel a klubnál. Viszont, egyértelműen a sötétben tapogatóznék, ha figyelmen kívül hagynám az elmúlt évek pocsék klubmenedzselést és meghozott döntéseket. (s itt nem feltétlen az igazolásokra kell gondolni, hanem sportszakmai / etikai, s sok más kérdésekről is)
Szerintem ez a kettő szoros összefüggésben van (mondhatom egyik a másiknak kiváltó oka - de ez nem indokol persze semmit) - s ez vezetett ehhez a jelenlegi pocsék helyzethez is... amit a normális szurkolók, a csapat imázsa, a játékosok morálja, s a klub jövője szenved el.
Szégyenletes. Mást nem tudok mit mondani és őszintén azt se tudnám megmondani, hogy melyik forgatókönyv lenne a legjobb, de mindenképp én a klubot tartom/tartanám szem előtt és a jövőre való fókuszálást, épitkezést.
SZERK: Mikor bejegyzést posztoltam jelent meg a hozzászólásod.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.Erröl viszont szerintem nem mind Messi tehet - ö szerintem nem a betegség hanem a tünet. A mostani (és korábbi) elnökség hibája, hogy hagyta idáig fajulni a dolgokat, akár van hatalma Messinek akár nincs.
Na nem hiszem, hogy a Barcelonát, mint csapatot temetni kellene és a bajnokságban ott lesztek a toppon, BL-ben az egyenes kieséses szakaszig elmentek..
Ami szerintem is furcsa az a lerendezési mód. Miért kell ezt ilyen módon, ilyen teátrálisan, a világot belevonva játékosokat megalálzni, majd egy játékosnak zsarolgatni a vezetőséget..Furcsa és elég egyszerű mód ez. Nem méltó egy ekkora klubhoz.
Persze ez is el fog múlni idővel. Új vezetés fog jönni(szerintem rövidesen), Messi marad, a csapat kátékos állománya kicserélődik, de ezt lehetne cirkusz és ilyen stílus nélkül is..szerintem
Én még mindig várom, hogy valaki leírja, hogy miért inkompetens a Barca vezetése. Én nem foglalkozom túl sokat velük, csak azt látom, hogy a világ összes pénzét előteremtik ahhoz, hogy Messinek megfelelő edzőket, játékos társakat szerezzenek és kielégítsék az ő igényeit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- rolandantal
Eddig nem szóltam hozzá a topikhoz, mert sajnos szégyenletes, ami jelenleg a klubnál történik - és ahogyan azt többen már leírtátok, egyáltalán nem nagy csapathoz illő és közel sem profi.
A részleteket és a teljes igazságot nem tudhatjuk, hiába jelenik meg a sajtóban bármi is arról, hogy mi a helyzet Messi és a klub között. Mint ahogyan az életben a legtöbbször, úgy gondolom hogy az igazság mégis a két véglet között van.
Ez számomra azt jelenti ez, hogy Messi hozzáállása/viselkedése/reakciója egyáltalán nem méltó ahhoz a személyhez, amit ő kizárólagosan az eredményei alapján képvisel a klubnál. Viszont, egyértelműen a sötétben tapogatóznék, ha figyelmen kívül hagynám az elmúlt évek pocsék klubmenedzselést és meghozott döntéseket. (s itt nem feltétlen az igazolásokra kell gondolni, hanem sportszakmai / etikai, s sok más kérdésekről is)
Szerintem ez a kettő szoros összefüggésben van (mondhatom egyik a másiknak kiváltó oka - de ez nem indokol persze semmit) - s ez vezetett ehhez a jelenlegi pocsék helyzethez is... amit a normális szurkolók, a csapat imázsa, a játékosok morálja, s a klub jövője szenved el.
Szégyenletes. Mást nem tudok mit mondani és őszintén azt se tudnám megmondani, hogy melyik forgatókönyv lenne a legjobb, de mindenképp én a klubot tartom/tartanám szem előtt és a jövőre való fókuszálást, épitkezést.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.Erröl viszont szerintem nem mind Messi tehet - ö szerintem nem a betegség hanem a tünet. A mostani (és korábbi) elnökség hibája, hogy hagyta idáig fajulni a dolgokat, akár van hatalma Messinek akár nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rolandantal 2020. augusztus 28., péntek 11:24-kor.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Erröl viszont szerintem nem mind Messi tehet - ö szerintem nem a betegség hanem a tünet. A mostani (és korábbi) elnökség hibája, hogy hagyta idáig fajulni a dolgokat, akár van hatalma Messinek akár nincs.
Ök azok akik belementek abba, hogy ekkora fizetése legyen, és egy kicsit a klub fölé nöjön. Lehet, hogy ez most csak a blöff Leo részéröl, mert úgy érzi, hogy így tud hatni az elnökre és megmenteni a klubot, mert érzi, hogy a szurklolók mögötte állnak és Istenént tisztelik. Higy Messi hös, vagy antihös ebbol a szempontból azt nyilván az dönti el, hogy melyik oldalon áll az ember, ebbe nem is mennék bele. Csak ez marhára nem egy játékos feladata lenne, nálunk is már rég rossz lenne, ha Ramosnak kellene kiállni és távozásra szólítani egy inkonpetens vezetést. Nem tudom, hogy Messi mennyire okos de gondolom lövése sincs arról, hogy egy klubot, hogy kell vezetni, de már ö is látja, hogy ez nem mehet tovább. (amellett, hogy fél, hogy elveszíti a privilégiumait, pajtijait) A Sociok feladata lett volna a eltakarítani az inkompetens vezetést - mondjuk ha az elöö elnökség tevékenységét megnézem, gondolom a legtöbb socio is valamilyen szinten érdekelt a buliban... A szurkolóknak sem most kellet volna a stadiont ostromolni hanem a Roma elleni zakó után.
U.i. bocsi a sok "ö"-ért, német tasztatúrám van és nem tudok hosszú ö-t varázsolni
Ök azok akik belementek abba, hogy ekkora fizetése legyen, és egy kicsit a klub fölé nöjön. Lehet, hogy ez most csak a blöff Leo részéröl, mert úgy érzi, hogy így tud hatni az elnökre és megmenteni a klubot, mert érzi, hogy a szurklolók mögötte állnak és Istenént tisztelik. Higy Messi hös, vagy antihös ebbol a szempontból azt nyilván az dönti el, hogy melyik oldalon áll az ember, ebbe nem is mennék bele. Csak ez marhára nem egy játékos feladata lenne, nálunk is már rég rossz lenne, ha Ramosnak kellene kiállni és távozásra szólítani egy inkonpetens vezetést. Nem tudom, hogy Messi mennyire okos de gondolom lövése sincs arról, hogy egy klubot, hogy kell vezetni, de már ö is látja, hogy ez nem mehet tovább. (amellett, hogy fél, hogy elveszíti a privilégiumait, pajtijait) A Sociok feladata lett volna a eltakarítani az inkompetens vezetést - mondjuk ha az elöö elnökség tevékenységét megnézem, gondolom a legtöbb socio is valamilyen szinten érdekelt a buliban... A szurkolóknak sem most kellet volna a stadiont ostromolni hanem a Roma elleni zakó után.
U.i. bocsi a sok "ö"-ért, német tasztatúrám van és nem tudok hosszú ö-t varázsolni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.