Politika
Re: Politika
Mikor azt hinné az ember nincs lejjebb az M1nek és és sikerül nekik....
Mi a faszt keres egy ilyen monológ a közmédiában????
Ez mi megint??????
Te vagy az agymosott, te bemondóbáb phej.
Azt mondja 15 perce gondolkozik ezen
Phú de be kéne szántani az egész M1et meg mindent is, ami ehhez kapcsolodó.
Mi a faszt keres egy ilyen monológ a közmédiában????
Ez mi megint??????
Te vagy az agymosott, te bemondóbáb phej.
Azt mondja 15 perce gondolkozik ezen
Phú de be kéne szántani az egész M1et meg mindent is, ami ehhez kapcsolodó.
Na ilyet is csak egy MZP mondhat! /sMarky írta:Eleg lett volna, ha nem a forint leertekelesere jatszanak, hanem valamennyire megprobaljak teljesiteni az eurozona kovetelmenyeit. Jott a covid, ami utott egy nagyot ezen a homokvaron, aztan a haboru pedig le is hugyozza, mert Europaban egyedulikent a mi orszagunk csatlosa az agresszor felnek.nmate írta: Szerintem nem lett volna olyan párt, aki beáldozza a 4 esetleg 8 évét arra, hogy Euro bevezetéshez megteremti a feltételeket. Mert az lett volna az egyetlen kiút ebből.
Bár, annyira szét volt esve az ellenzék 2010-ben, hogy meg lehetett volna csinálni.
EGyebkent tobbszor direkt bedontottek a forintot, mert valutaztak folyamatosan (Kosa Lali volt a fo felelose ugyebar) ez IS ut most vissza. Persze az atlagemberek penzen.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Eleg lett volna, ha nem a forint leertekelesere jatszanak, hanem valamennyire megprobaljak teljesiteni az eurozona kovetelmenyeit. Jott a covid, ami utott egy nagyot ezen a homokvaron, aztan a haboru pedig le is hugyozza, mert Europaban egyedulikent a mi orszagunk csatlosa az agresszor felnek.nmate írta: Szerintem nem lett volna olyan párt, aki beáldozza a 4 esetleg 8 évét arra, hogy Euro bevezetéshez megteremti a feltételeket. Mert az lett volna az egyetlen kiút ebből.
Bár, annyira szét volt esve az ellenzék 2010-ben, hogy meg lehetett volna csinálni.
Nyilván minden régiós valuta romlik, de az nem véletlen hogy a rubel után a forint a legjobban. Szóval van ebben kormányzati sár is, árazzák a piacok az orosz függõségünket.
Csak az nem mindegy, hogy honnan startolva uti a forintot. A regio tobbi orszagahoz kepest mennyire ut minket. Mennyire kitett a politikank oroszorszagnak. Egyaltalan miert beszelunk 2022-ben forintrol?Realista24 írta:Egy ilyen helyzet így is úgy is ütötte volna a forintot sztem. De nem értek hozzáMarky írta:
Most mar nyilvan semmit, ez innentol szinte megallithatatlan. Az elmult 8 ev gazdasagpolitikaja az, ami miatt iden szar lesz nyaralni
12 ev ketharmados kormanyzas utan szamomra ez edes keves szinten laikuskent. Megbuktak, kuldjek be a kovetkezot.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem nem lett volna olyan párt, aki beáldozza a 4 esetleg 8 évét arra, hogy Euro bevezetéshez megteremti a feltételeket. Mert az lett volna az egyetlen kiút ebből.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy ilyen helyzet így is úgy is ütötte volna a forintot sztem. De nem értek hozzáMarky írta:Most mar nyilvan semmit, ez innentol szinte megallithatatlan. Az elmult 8 ev gazdasagpolitikaja az, ami miatt iden szar lesz nyaralniRealista24 írta:
Ez ellen mit tudnának tenni? Vagy az ellenzek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Most mar nyilvan semmit, ez innentol szinte megallithatatlan. Az elmult 8 ev gazdasagpolitikaja az, ami miatt iden szar lesz nyaralniRealista24 írta:Ez ellen mit tudnának tenni? Vagy az ellenzek?Marky írta:
A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg volt akinek működött, igaz csak keveseknek.hehetheoriginal írta: a multkori raifejzen topikhoz: tennap este 6-10-ig nem mukodott az egesz rendszer osztrakoknal, se penzfelvet, se atutalas, semmi fizetes. nem tudom van-e osszefugges, hogy hekkelgetik itt egymast a hatterben
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a multkori raifejzen topikhoz: tennap este 6-10-ig nem mukodott az egesz rendszer osztrakoknal, se penzfelvet, se atutalas, semmi fizetes. nem tudom van-e osszefugges, hogy hekkelgetik itt egymast a hatterben
ne aggodjatok, amig 480 a benya, osztrakoknal autpalya mellett 2 euro (azaz majnem 800 ) de normal kutakon is kb 650 forintnak megfelelo euroÉs áttörte a kilencvenet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. március 7., hétfő 8:06-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És áttörte a kilencvenet...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Marky írta:A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.Realista24 írta: Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
Mindenhol ez van szerintem is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez ellen mit tudnának tenni? Vagy az ellenzek?Marky írta:A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.Realista24 írta: Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.Realista24 írta: Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lenyeg az hogy akkor se lett egyertelmu felelos, se az nem derult ki hogy mi toretent pontosan.
Amugy meg a cikk alapjan az is lehet hogy ellenállt a letrartoztatasnak (=fegyvere volt) és azért lőtték le.
Amugy meg a cikk alapjan az is lehet hogy ellenállt a letrartoztatasnak (=fegyvere volt) és azért lőtték le.
Ennek most picit kettős mérce szaga van.cart írta:Es Oroszországban tudod hany ujsagiro vagy ellenzeki politikus lett "rablogyilkossag" aldozata miota Putyin van hatalmon?tcskhun írta: Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Es Oroszországban tudod hany ujsagiro vagy ellenzeki politikus lett "rablogyilkossag" aldozata miota Putyin van hatalmon?tcskhun írta: Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel
Volt egy ilyen orosz propaganda videó ahol fekete polos Z feliratos embertomeg magyarazott valamit - van valakinek linkje hozza? nem talalom.
Van nem orosz forras?...tcskhun írta: https://twitter.com/ChristopherJM/statu ... Fpage-4247
Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel . Minket meg baszogatnak a hülyeséggel a bíróság meg a jogállamiság kapcsán ! A nyomorult a bíróságig se jutott el !
a háboru NEM megoldás,tárgyalni kellett vona tovább mindkét fél részéről,de sajna most is mint sokszor háboru lett
Edit: tovabb olvastam, nincs errol semmi erdemi info, hogyan halt meg, egyik oldal ezt mondja masik azt.