Közhelyek, hát röhej vagy, amikor csak lehúzni tudsz, puffogtatot a megmondó dolgaidat tartalom nélkül. Csak hát ugye azt hogy Carlo kókler hogy lehet alátámasztani, leírhatnád nekem mitől az.... És hogy a Poolnak mitől nem kellett idén fociznia...wxyz írta:Mitől festenek jobban? Mert azt mondod?Babinho írta: Az Arsenal pedig sokkal jobb képet fest idén mint az elmúlt években, de a tulajok és wenger több éves munkáját nem egy ősz alatt fogja kiheverni a keret. Lehet nem is fogja hiszen nagy pénzeket nem költenek. Ez most ennyire elég, nem hiszem hogy más többet tudna ebből kihozni.
Nem költenek nagy pénzt, csak 100 millió feletti mínusszal zárják ezt az évet.
Közhelyeket bárki tud puffogtatni. Írd már le nekem mitől!
Az Arsenalról:
Nőtt a lőtt gólok száma per meccs, tavalyhoz képest. Kevesebb gólt kapnak, bár a mai meccsel ez lehet borult, sokkal kevésbé akarják impotens módon birtokolni a labdát mint Wenger alatt, a passzok kevesebbek, de hatékonyabbak, tudatosabb a meccs stratégia sztem, éppen ezért a fizikailag is jobbnak tűnnek, de könnyen elkepzelheto hogy az edzések is 21.századibbak. Emery képes Aubat és Lacazettet egymás mellett játszani, aminek az eredménye kettejüktől 19 gól idén. Tavaly mindketten csak szenvedtek. És 4 hónapja edző. De több ebben még egyszer mondom nem lesz, mert a keret ennyire hivatott, a vezetőség pedig adott... Kloop hogy állt 4 hónap után?