EB - 2020
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: EB - 2020
eb kapcsán a múltkor még azt beszélték, hogy a természetellenes testhelyzet büntetik blabla....stúdióban is arról volt szó, hogy ezt úgy értelmezik, ahogy akarják.
fac se tudja már, de az tuti, hogy jobbnál jobb szituációk vannak, ez a var is rátesz az egészre egy lapáttal.
a kihagyott tizik meg pláne mókásak az eb-n
fac se tudja már, de az tuti, hogy jobbnál jobb szituációk vannak, ez a var is rátesz az egészre egy lapáttal.
a kihagyott tizik meg pláne mókásak az eb-n
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valami ilyesmi. Megint nézik a szándékosságot meg, gondolom mennyire természetes a helyzet. De sztem csak a védőkre vonatkozik, különben Chiellini gólját meg kellett volna adniCsabi írta: ez a baj. fasse tudja már az ember, hogy mik ezek a kifejezések. véletlenül balfac vagy és rárúgod a lebegő kezedre, akkor megsimogatnak és 11es helyett azt mondják, hogy rendben, balfac vagy mehet tovább.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a baj. fasse tudja már az ember, hogy mik ezek a kifejezések. véletlenül balfac vagy és rárúgod a lebegő kezedre, akkor megsimogatnak és 11es helyett azt mondják, hogy rendben, balfac vagy mehet tovább.
- h3x0r
Mar nem is tudom hol hallottam vagy olvastam, de az EB elott megint volt valami modositas a kezezes kapcsan. A vetlen kezezest csak akkor fujjak be, ha megnagyobbitod vele a tested, vagy valami hasonlo. Jelentsen ez barmit is.Csabi írta: ezen az eb-n is jól odabasznak a bírók a kézszabálynak. mintha megpörgetnének egy kereket, és ahol megáll azt fújják. teljesen érthetetlen.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
KDB-t vagy a kicsi Hazardot ?RealAsensio írta:Le kell igazolni a masikat is.sonic írta:
Barcsak a Realban is latnank ezt Hazardtol.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezen az eb-n is jól odabasznak a bírók a kézszabálynak. mintha megpörgetnének egy kereket, és ahol megáll azt fújják. teljesen érthetetlen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Emlékszem anno 10 misiért lehetett volna hozni, aztán elvitte a Dortmund.KAG írta: Isaak gyereket tenyleg meg kéne próbálni.
Ma már a sokadik komoly megmozdulása volt. Tetszetős.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
Nekem csak háttérben ment, de most aztán a svédek hujuj!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- h3x0r
en jol jartam, isak helyzetenel kapcsoltam oda, par perccel kesobb meg tiziMickey írta: On.
Ez a meccs nem valami nagy eresztés, de ilyen is kell...
- Mickey
offÉn ezt nem követem, nem tudom mi hogy....de hetekről emlékeztem a ténylegesen beoltott emberek számára..aztán csak hozzádobtam a népességünket.BlancoMark írta:Pedig alkoholmentes volt.RaúlCF írta: Pogba meg muszlim és eltett egy heinekent. sirnak is a sponsorok
Mickey: mintha az rémlett volna hogy még 3 millió beoltott hiányzik, de közben rájöttem hogy ez a még nem regisztráltak száma. Így még kérdésesebbek ezek a rendezvények.
ezt vetettem csak össze.
jah, van még vissza bőven, és marad is sztm. na mindegy.off
On.
Ez a meccs nem valami nagy eresztés, de ilyen is kell...
erre egy tizi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. június 18., péntek 16:31-kor.
- BlancoMark
Pedig alkoholmentes volt.RaúlCF írta: Pogba meg muszlim és eltett egy heinekent. sirnak is a sponsorok
Mickey: mintha az rémlett volna hogy még 3 millió beoltott hiányzik, de közben rájöttem hogy ez a még nem regisztráltak száma. Így még kérdésesebbek ezek a rendezvények.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nem hinném, hogy CR-nek, vagy Pogbának az lett volna a terve, hogy jól aláássák a Coca-Cola vagy Heineken márkát. Ahogy RaúlCF írja, csak az egészséges életmódra akarták felhívni a figyelmet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Le kell igazolni a masikat is.sonic írta:Barcsak a Realban is latnank ezt Hazardtol.ziro4vr írta: A belga meccsen meg KDB és Hazard olyanok voltak a mezőnyben mintha gyerekek között fociztak volna.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem akarja hogy a képével adják el a terméküket. nincs személyes szponzori szerződése velük, elég rég az egészséges életvitel mellett kampányol szerintem érthető hogy elrakta. csak itt megint jött uefa bácsi és a mézesbödön hogy nana. Pogba detto. a vallása nem fér össze az alkohollal ezért eltette. dehát a heineken az uefa cimbi ezért ment a nana. itt már olyan dolgokba szólnak bele amibe nem kéne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A véleménye változhat, de ez tipikusan az oda szarunk ahonnan enni kaptunk esete. Ennyi idősen lehetne az ember diplomatikusabb mondjuk. Bár simán kinézem, hogy ez valami gerilla marketing fogás volt, meg a CR brandtől amolyan farokméregetés.Végülis 15 év alatt nem változhat az ember és a véleménye sem. Hiteltelen Te amúgy ismered Cét?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Végülis 15 év alatt nem változhat az ember és a véleménye sem. Hiteltelen Te amúgy ismered Cét?realistahuni írta: Elég unalmas már szerintem. Cének korábban szponzorai is voltak így szerintem elég hiteltelen volt ez az akció.
De egyébként annyiban egyetértek az UEFA-val, hogy ezek a szponzorok nélkül nem lenne EB, meg csillogás, semmi. Tehát csak elfér egy-két üveg az asztalon dísznek.
Az orosz edzőnél oroszosabb külsejű embert még nem láttam
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Pogba meg muszlim és eltett egy heinekent. sirnak is a sponsorok
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elég unalmas már szerintem. Cének korábban szponzorai is voltak így szerintem elég hiteltelen volt ez az akció.
- RaúlCF
a foci mindenkié. megmentették a szentlovagok. jah persze