Néha nekem is ilyen, de inkább a másik szokott.Realista24 írta:Nekem ilyen
Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Javaslataitok
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nekem is ilyen.soadroli írta:Szerintem erre gondol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szerintem erre gondol.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Esetleg egy képernyőmentést tudnál küldeni? Nálunk rendben megjelenikrevolver írta:mobil verzion kicsit szetesik a legordulo menusor ha a fooldalrol nyitom meg, dolt a betutipus es eleg kicsi is az iras
Köszi, átírtuk!Géci írta:Látom már ki van írva a keddi meccs. Gondoltam szólok, hogy a keddi BL meccset a sport1 adja.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Látom már ki van írva a keddi meccs. Gondoltam szólok, hogy a keddi BL meccset a sport1 adja.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
mobil verzion kicsit szetesik a legordulo menusor ha a fooldalrol nyitom meg, dolt a betutipus es eleg kicsi is az iras
- e.gergo
- Kapcsolat:
-Fórum bugok elméletileg kijavítva.
-Fórumon kívüli navigáció változtatása ki/bejelentkezett állapottól függően: valamikor a napokban sort fog.
-Fórumon kívüli navigáció változtatása ki/bejelentkezett állapottól függően: valamikor a napokban sort fog.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Bekapcsoltam a piszkozatokat, bár nem tudom, hogy ki fogja használni. Mindenesetre, ha hülyeségre lesz használva, kikapcsoljuk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nincs mit, jó munkát előre is.d.gergo írta:Köszi hogy jelezted, erről még nem tudtam, de már látom a közös vonásokat a két hibában. Késő este majd megnézek mindent, nem akarom a forgalmas órákban eltüntetni nektek a fórumot, addig meg valahogy kibírjuk ezeketlordgabi írta:Avatart sem lehet cserélni sajnos.
Egyébként sima mobilböngészőről/netről is gyorsabb lett az oldal a szélesítés után (Swith to full style, és már tényleg a teljes oldalt kapjuk, pacsi! ), csak azon gondolkoztam, hogy a mobil verzión mi az a négyzet, vagy téglalap fent a bal sarokban a Madridom.hu felirat előtt?
Ebből lesz valami? Vagy felesleges már ez a funkció?lordgabi írta:Téma: OFF
Én is észrevettem már korábban, hogy nincs Elmentés gomb a hozzászólások küldésénél, csak Előnézet és Elküld.dannen írta:hogyan lehet piszkozatba menteni egy üzenetet? lehet csak én vagyok vak, de nem találom.
A fórummotor pedig tartalmazza a Piszkozatok funkciót, a Felhasználói vezérlőpultnál is ott van.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De fogunk, most még csak törlöm őket, aztán megunom. Szerencséje, hogy nyertünk.Boky írta:a túlzott mennyiségű, pusztán szarkasztikus hangvételű, semmi valódi tartalmat nem tartalmazó kommentekért (igen, elsősorban rmcfre gondolok, de mások is tolják többé-kevésbé) nem lehetne figyelmeztetéseket adni?
k unalmas, a hsz-vadászat meg a 10 évesek hobbija.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
a túlzott mennyiségű, pusztán szarkasztikus hangvételű, semmi valódi tartalmat nem tartalmazó kommentekért (igen, elsősorban rmcfre gondolok, de mások is tolják többé-kevésbé) nem lehetne figyelmeztetéseket adni?
- e.gergo
- Kapcsolat:
Köszi hogy jelezted, erről még nem tudtam, de már látom a közös vonásokat a két hibában. Késő este majd megnézek mindent, nem akarom a forgalmas órákban eltüntetni nektek a fórumot, addig meg valahogy kibírjuk ezeketlordgabi írta:Avatart sem lehet cserélni sajnos.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Avatart sem lehet cserélni sajnos.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Kedves fórumozók!
Tegnap este óta felmerült egy hiba a fórumon, a kijelentkezés gomb nem működik. A problémán dolgozunk, de addig is míg megoldódik, a fórumon kívüli oldalakon a "Rövid hírek" doboz alatt található "Kijelentkezés" gombbal ki tudtok lépni.
A hiba elhárítása folyamatban van, reméljük mihamarabb megoldódik, türelmeteket és megértéseteket pedig előre is köszönjük!
Tegnap este óta felmerült egy hiba a fórumon, a kijelentkezés gomb nem működik. A problémán dolgozunk, de addig is míg megoldódik, a fórumon kívüli oldalakon a "Rövid hírek" doboz alatt található "Kijelentkezés" gombbal ki tudtok lépni.
A hiba elhárítása folyamatban van, reméljük mihamarabb megoldódik, türelmeteket és megértéseteket pedig előre is köszönjük!
- lordgabi
Téma: OFF
A fórummotor pedig tartalmazza a Piszkozatok funkciót, a Felhasználói vezérlőpultnál is ott van.
Én is észrevettem már korábban, hogy nincs Elmentés gomb a hozzászólások küldésénél, csak Előnézet és Elküld.dannen írta:hogyan lehet piszkozatba menteni egy üzenetet? lehet csak én vagyok vak, de nem találom.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Már tervezzük egy ideje, majd gondolkozom rajtarevolver írta:...Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az nem megoldható, hogy a 28 képet, egybe végig lapozva lehessen megtekinteni?
A Mágnestáblát kifejezettem a Facebook felhasználóknak, azon belül az ottani követőinknek csináltuk. Nem kizárt persze, hogy a későbbiekben integráljuk a fórumos belépést is, de egyelőre nincs a rövidtávú terveink között. A pontozást pedig jó ötletnek találjuk, és előbb-utóbb mindenképp megvalósítjukattareal írta:Lenne pár javaslatom:
1. A Mágnestáblán lehessen a fórumos profillal is kezdőt összeállítani
2. Egy pontozo rendszer: Minen meccs után pontozhassuk a játékososkat 1-10-ig-ha ez kivitelezhető
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Lenne pár javaslatom:
2. Egy pontozo rendszer: Minen meccs után pontozhassuk a játékososkat 1-10-ig-ha ez kivitelezhető
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
A Cibeles-es galériát lapozgatva vettem észre valamit. Az első lapon 15 darab kép szerepel, a másodikon pedig 13. Rákattintottam az első képre az első oldalon, majd a nagyképeken lévő lapozóval néztem őket végig, majd amikor újra jött az első kép azt hittem ennyi. Bezártam, észrevettem, hogy van egy második oldal is, más képekkel, megnyitottam végig lapoztam. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az nem megoldható, hogy a 28 képet, egybe végig lapozva lehessen megtekinteni? Nem egy olyan életbevágó dolog, csak ez is kényelmesebbé tenné a galéria nézegetését és most pl. csak véletlen vettem észre, hogy van még egy lap.
Amúgy miért nem dobtok össze valami egyszerű chat felületet az oldalhoz a megy a meccs topik helyett? Jellemzően úgy is chat jellegű társalgás folyik, az pedig sokkal kisebb terhelést róna a szerverre.Realista24 írta:Kedves Felhasználók,