A kiemelt resz elso felet inkabb nem kommentelnem, mert ugy ahogy van hulyeseg. (ez a tudom nem szamit itt a velemenyem szerintem felesleges onsajnalat)TéOeM írta:Tudom, hogy nem számít itt a véleményem, de az Agent of Shieldet csak az szarozza, aki csak az első 4-5 részt nézte meg. Az ABC csatorna elnöke is beismerte, hogy nem volt túl jó az eleje, de a 6-7.résztől már bőven nézhető. Megígérték,hogy válaszolnak Coulsonnal kapcsolatban, de hát még tovább bonyolították a dolgot. Nagy szerepe lesz majd Stan Leenek is nemsokára, Bill Paxton is csatlakozik 4 részre, egy karaktert fog eljátszani a Smallvilleben is látott Elena Satine is.
A masodik reszehez viszont, nyilvan csak az szarozhatja akinek nem tetszett.
Hogy mukodik egy uj sorozat?
Leadjak az elso reszt, megnezik mondjuk 12 millioan.
Akinek tetszett a resz, az marad a kovetkezore is, akinek nem, az nem marad, akinek meg tetszett is meg nem is, az valoszinuleg beprobalja a kovetkezo reszt is es utana meglatja, hogy kaszalja-e vagy sem.
Ha a masodik resz is gyenge, akkor meg jobban fog csokkenni a nezettsege mint ahogy a harmadik es a negyedik resz utan is. Akit az elso 4 vagy 5 resz nem fogott meg, azt valoszinuleg a kovetkezok se fogjak.
En a legtobb sorozatnal megnezem az elso ket reszt, ha tetszik, akkor folytatom, ha nem akkor inkabb nezek helyette olyat ami tetszik. (peldaul a Hannibal es a Les Revenants is csak 2 reszt elt meg nalam, pedig sokaknak nagyon tetszik)
Nezettseg:
1. resz 12,12
2. resz 8,66
3. resz 7,87
4. resz 7,85
5. resz 7,39
6. resz 7,15
7. resz 6,67
8. resz 6,89
9. resz 9,69 //NCIS nem volt (ismetles se) ezert az oregebb nezok ezt valasztottak
10. resz 6,11
11. resz 6,63
12. resz 6.37