Szerintem pedig 2013-ban az egyik legjobb movie volt...persze ízlések és pofonok.Anis írta: Fogságban (Prisoners) = 6/10
háát ez (sem) jött át. dettó unalmas, csak más miatt: számomra nagyon vontatott volt. láttam már sokkal jobb túszos filmeket.
Mozi, filmek
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Az isten meg nem bassza.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Last Vegas = 5/10
háát ez tényleg ***** unalmas film volt! Kár rá időt pazarolni. 3 zseniális színész, de uncsi film!
Fogságban (Prisoners) = 6/10
háát ez (sem) jött át. dettó unalmas, csak más miatt: számomra nagyon vontatott volt. láttam már sokkal jobb túszos filmeket.
Végjáték (Enders game) = 7/10
Ez viszont átjött. Tavalyi évben úgy is nagyon sok sci-fi film volt, ez is egy közülük. Az egyik gyereket nehéz volt komolyan venni (mérgesen nézés a tusolóban) a Disney-s szerepei után - persze valahol el kell kezdeni a továbbfejlődést. Látványos volt, jó volt, 1x nézhető volt.
háát ez tényleg ***** unalmas film volt! Kár rá időt pazarolni. 3 zseniális színész, de uncsi film!
Fogságban (Prisoners) = 6/10
Végjáték (Enders game) = 7/10
Ez viszont átjött. Tavalyi évben úgy is nagyon sok sci-fi film volt, ez is egy közülük. Az egyik gyereket nehéz volt komolyan venni (mérgesen nézés a tusolóban) a Disney-s szerepei után - persze valahol el kell kezdeni a továbbfejlődést. Látványos volt, jó volt, 1x nézhető volt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nymphomaniac is megrendelhető. 1-2, asszem megvan a kedd esti program
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
http://filmbuzi.hu/archives/2014/03/24/ ... l-latvany/
Fasza lesz ez. Mondani sem kell, a trailer egy pöppet spoileres.
Fasza lesz ez. Mondani sem kell, a trailer egy pöppet spoileres.
- hunmadridista
Már le is húztam őket...kötelező darab mindkettőtubatibi írta:Éhezők viadala: Futótűz és a Hobbit: Smaug pusztasága felkerült full HD-ba, szinkronosan az online polcokra.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Tegnap este megnéztem a Gladiátort,(kb századjára ), de most angolul, HD-ban, EXTENDED verzió. Hát még mindig a kedvencem, egyedül a Halálsoron meg az Eredet a 10/10-es mellette, meg talán a Forrest Gump.
Ritka ilyen fasza főgonoszt látni, mint amilyen itt Phoenix volt, szerintem a Crowot simán lejátszotta, aztán Oscar bácsi neki mégse gyütt. Csak én imádom?
Ritka ilyen fasza főgonoszt látni, mint amilyen itt Phoenix volt, szerintem a Crowot simán lejátszotta, aztán Oscar bácsi neki mégse gyütt. Csak én imádom?
Éhezők viadala: Futótűz és a Hobbit: Smaug pusztasága felkerült full HD-ba, szinkronosan az online polcokra.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
The Kings of Summert láttam csak, és azt bátran merem is ajánlani, elég jó film.
- hunmadridista
Na, tegnap meglestem a Need for Speed filmet 3D-ben...igazából a 3D fölös volt hozzá, bár én így voltam rá kíváncsi... a filmet nem mondanám se túl jónak, se túl rossznak...egyszer mindenképpen nézhetős, lassan indul, de a végére azért egész élvezhető lesz...a Halálos iramban azért jobb nála.
10/6 nálam a film.
10/6 nálam a film.
- nmate
Gravity - Látványfilm, full hd, tv-n. Másképp nem sokat ér, de amúgy jó, engem elsőre a moziban nagyon elvarázsolt.
Frozen - Cuki mese, Aranyhaj féle, szerintem megéri.
Only God Forgives - Művészthriller, Refn elég öncélú volt a készítésénél, de nekem bejött.
American Hustle - idei top 3 nálam, piszok hangulatos, jó zenék, még jobb színészek, remek kikapcsolódás.
Dallas Buyers Club - Két Oscar díjas színész, MM miatt már megéri, annyira jó benne.
Inside Llewyn Davis - Szintén a hangulata és a zenék miatt éri meg, nekem bejött.
The Great Gatsby - Az év egyik legnagyobb csalódása, trágya zene, stílusok ízléstelenül keverve, giccsparádé, idegesítő karakterek. Szerintem borzalmasan rossz film.
Gangster squad - Szintén csalódás, de legalább nem rossz film. Inkább csak totál átlagos és kiszámítható.
Ennyit láttam ebből, de 2-3 nekem is tervben.
Frozen - Cuki mese, Aranyhaj féle, szerintem megéri.
Only God Forgives - Művészthriller, Refn elég öncélú volt a készítésénél, de nekem bejött.
American Hustle - idei top 3 nálam, piszok hangulatos, jó zenék, még jobb színészek, remek kikapcsolódás.
Dallas Buyers Club - Két Oscar díjas színész, MM miatt már megéri, annyira jó benne.
Inside Llewyn Davis - Szintén a hangulata és a zenék miatt éri meg, nekem bejött.
The Great Gatsby - Az év egyik legnagyobb csalódása, trágya zene, stílusok ízléstelenül keverve, giccsparádé, idegesítő karakterek. Szerintem borzalmasan rossz film.
Gangster squad - Szintén csalódás, de legalább nem rossz film. Inkább csak totál átlagos és kiszámítható.
Ennyit láttam ebből, de 2-3 nekem is tervben.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
legalább pro lennél de nub vagyh3x0r írta:melle bejott a CF, ugyhogy...
- h3x0r
En is egyre tobb filmet nezek. Januarban 26, februarban 10, marciusban eddig 2.
Mondjuk ennek az is az okat, hogy januarban alig neztem sorozatot, inkabb csak filmeket. Februarban vizsgaim voltak es elkezdodtek a sorozatok. Marciusban meg a sorozatok melle bejott a CF, ugyhogy...
Sajnos nem lehet az hogy filmezek, sorozatozok es jatszok is egyszerre. (plusz egyetem, tanulas es valami sport is).
Van egy listam 20 darab 2013-as filmmel.
Ezek kozul melyik az a 10, esetleg 15 amit erdemes megnezni. (ennel tobbre nem hiszem hogy lenne idom addig) Es melyik az amelyik nalatok 7-es osztalyzat alatt van?
Mondjuk ennek az is az okat, hogy januarban alig neztem sorozatot, inkabb csak filmeket. Februarban vizsgaim voltak es elkezdodtek a sorozatok. Marciusban meg a sorozatok melle bejott a CF, ugyhogy...
Sajnos nem lehet az hogy filmezek, sorozatozok es jatszok is egyszerre. (plusz egyetem, tanulas es valami sport is).
Van egy listam 20 darab 2013-as filmmel.
Kód:
gravity
hobbit
the secret life of walter mitty
frozen
open grave
prisoners
captain phillips
fruitvale station
only god forgives
the class of 92
homefront
before midnight
the kings of summer
american hustle
all is lost
lone survivor
dallas buyers club
inside llewyn davis
the great gatsby
gangster squad
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én nagyon nem filmezek mostanában, listát sem fogok összeállítani, mert TOP5 sem lenne meg szerintem, de úgy gondolkoztam, hogy Húsvét után egy héttel lenne a szavazás, 20. Húsvét, utána egy hét pihenő, kinek mi kell, és utána 5-10 napig szavazás, aki akar, az közben is pótolgathat a végéig akár...Megfelelő mindenkinek? :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Walter Mitty teljesen korrekt film. 7-7,5-re simán jó lehet a legtöbb embernél.Anis írta:+1, ezt én is várom még, de kétlem, hogy a top10embe benne lenne. De továbbá vannak még bőven:nmate írta:Walter Mitty pl., bár az lehet csak engem érdekel. Én bírom Stillert.
- Grudge Match (Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger)
- Harcban élve (Jason Statham, Winona Ryder)
- A nő (Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson)
- Mielőtt meghaltam (Matthew McConaughey, Jennifer Garner)
+ Oldboy (SLJ miatt), van egy jobbnak tűnő Cage film is (Frozen ground).
Réj; A nő, Mielőtt meghaltam, és a Gravitáció hármasra készülj fel, mert nem éppen azok a filmek, amiket általában nézel.
Frozen Ground mint jobb Cage film? Nope... majd a Joe lesz az.
Amúgy meg, SNOWPIERCER!!!! Lehet, hogy bekúszik a 2013-as top 10-be
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
+1, ezt én is várom még, de kétlem, hogy a top10embe benne lenne. De továbbá vannak még bőven:nmate írta:Walter Mitty pl., bár az lehet csak engem érdekel. Én bírom Stillert.
- Grudge Match (Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger)
- Harcban élve (Jason Statham, Winona Ryder)
- A nő (Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson)
- Mielőtt meghaltam (Matthew McConaughey, Jennifer Garner)
+ Oldboy (SLJ miatt), van egy jobbnak tűnő Cage film is (Frozen ground).
oks, akkor odébb toljuk még tavaszi szünet utánra, április végefelé.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Majd kari napok alatt.nmate írta:Majd tavaszi szünetben nézünk Zsombi...oh wait
- nmate
Majd tavaszi szünetben nézünk Zsombi...oh waitZsombor írta:, hogy naponta 2 filmet meg tudjon nézni.
Amúgy van 13-as film még ki sem jött dévédén. Walter Mitty pl., bár az lehet csak engem érdekel. Én bírom Stillert.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Legjobb lenne a tavaszi szünet után, április végére. Húsvétkor úgyse csinál mást az ember csak zabál, meg ül a gép előtt, meg locsolja a lányokat, meg az árokba fetreng. :Đ