Szerintem nincs ennyi esze. Mármint,hogy így előre megtervezzen egy ilyen puccsot mégha lenne mögötte egy stáb akkor se merné ezt bevállalni. Szeintem szimplán lépni akar csak nem számolt vele,hogy itt ebből tömeges öngyilkosságok is lehetnek. Olyan lesz barszelona mint amikor meghalt az öreg kimdzsun vagy melyiknél volt az amikor mindenki az utcán állt és visított___Samy___ írta: Egyébként szerintem Messi nem is akart távozni, csak tudta nagyon jól, hogy ez a körítés lesz, ha bejelenti a távozást.
Én úgyvagyok vele,hogy innentől mindegy a forgatókönyv. A Barcelona mint futballklub megszünt létezni ezzel a manőverrel.
Most maximum a kissebbik rossz lenne az ha tényleg Lelépne,látnának belőle egy kis pénzt és a romok alól kimászva megrpóbálnának valahol máshol újraépíteni valamit.
De mivel egy inkompetens intézményről van szó ők messivel vagy messi nélkül is majd a romokat próbálják összetákolni. Jön majd xavi előkapja a lamasiabol az összes 140centis körömpasszkirályt aztán majd megint halálra veri őket valamelyik árja csapat a blben.