Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Akkor most Messi nagyobb, mint a klub?
Picsaba, ez igy nem lesz jo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Insider sources have said Bartomeu has already resigned and this has been conveyed to the players. Awaiting confirmation.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nembaj, akárhogy lesz, mi jót nevetünk ezen. De nem szabad elaludni... Jövő nyáron okosan kell erősíteni, nehogy mi is ugyanígy járjunkRaúlCF írta: még ma válasszák is meg elnöknek. vicc. hogy engedhetik ezt a vezetők? szép lesz ezután majd marad, hosszabbít és hirtelen Koeman Suarezre is számít.
EZ NEM NORMÁLIS. /grabs popcorn
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
még ma válasszák is meg elnöknek. vicc. hogy engedhetik ezt a vezetők? szép lesz ezután majd marad, hosszabbít és hirtelen Koeman Suarezre is számít.
The urgent meeting of the board of directors is over. Some directors have already resigned, while others have proposed a motion of no confidence against Bartomeu. [@GerGarciaGrova]
Jöhetnek a valasztások.
Há mondom én. Messi bevonul fehér lovon. Az igazi hős aki felszabadít
Jöhetnek a valasztások.
Há mondom én. Messi bevonul fehér lovon. Az igazi hős aki felszabadít
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyon egyszerre lett bejelentve, hogy higu is tavozik.
nehogy egy swap legyen megint.
nehogy egy swap legyen megint.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Gríz helyében fel nem venném azt a 10est. majd kitalálják hogy miatta ment el és a mostaninál is jobban utálni fogják. nem normálisak. vírus idején elmennek kicsit tüntetni egy focistáért aki nettó torkonköpte őket.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Grizesre építenek szerintem, ő kell majd középen legyen és kapja a 10-est.
Dembelét is újra kell építsék, aztán kell még valaki előre.
Egyelőre szerencsére sok a "ha".
Jövőre is kell a bajnokság.
Dembelét is újra kell építsék, aztán kell még valaki előre.
Egyelőre szerencsére sok a "ha".
Jövőre is kell a bajnokság.
Most kiderul tenyleg a klub fole nott-e egy jatekos vagy sem.
Kemeny,ha igen.
Remelem elhuz a picsaba,en mar nagyon unom a fejet
Kemeny,ha igen.
Remelem elhuz a picsaba,en mar nagyon unom a fejet
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Miután már elküldte Szuzit, nehezen magyarázható lépés lenne visszakozni. Ha vezetőként hezitálsz, visszavonod a döntéseid, akkor a reputációdnak vége.numberone1 írta: Ha Messi tenyleg lepne, akkor Koeman helyeben Suarezt megtartnam. Kore lehetne epiteni egy fiatalabb csapatot.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Messi tenyleg lepne, akkor Koeman helyeben Suarezt megtartnam. Kore lehetne epiteni egy fiatalabb csapatot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Koeman apparently told Messi that the "privileges were over." For Messi that was too much, leading to his decision to leave.
Legjobb Barca edző ever.
Legjobb Barca edző ever.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
mártír hős.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem tudom mi lenne viccesebb ezek után, ha elhuzna ingyen vagy ha maradna es eltakaritana az elnököt.
Szerintem a 2ik lesz, akkor viszont egyenesen nyerhetne is az elnökvalasztast.
A Barca drukkerek ha gondolkodnanak picit, akkor nem nyelnek le keresztbe Messi 'szat... Szerintem ha most elmegy, idén/jövőre sokkal nagyobb esélyük lenne egy jelenleg toppos huzoembert elhozni gondolok itt Bappera, Sanchora, Sterlingre, Manera.
Szerintem a 2ik lesz, akkor viszont egyenesen nyerhetne is az elnökvalasztast.
A Barca drukkerek ha gondolkodnanak picit, akkor nem nyelnek le keresztbe Messi 'szat... Szerintem ha most elmegy, idén/jövőre sokkal nagyobb esélyük lenne egy jelenleg toppos huzoembert elhozni gondolok itt Bappera, Sanchora, Sterlingre, Manera.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
[@QuimTorraiPlaRealMadridFanatic írta: Nem tudom. A katalan ontudat hol van ilyenkor? Olyan embert, aki nem akar a csapatban lenni en mar csak buszkesegbol sem marasztalnek, legyen akarmekkora klubikon. Szemely szerint Ce tavozasaval is teljesen jol megvoltam, a csucson elvaltunk.
A masik elnokjelolt meg nyilvan azonnal felult a vonatra, annak sok jelentoseget nem tulajdonitok.
Kivancsi leszek a vegere.
Kulso szemlelokent, ahogy hagytak a klub fejere noni, amennyi jel utalt ra, hogy sokkal nagyobb a szava, mint egy jatekosnak kellene, hogy legyen, nyilvan sokkot nem fogok kapni, ha vegul marad, de most azt gondolom, hogy lelep.
- Catalonia president] |
"Catalonia will always be your home. Thank you so much for all this time of happiness and brilliant football.
We have been lucky enough to share a few years of our lives with GOAT. And a noble athlete We will never forget you, Leo"
Katalán öntudat
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nem tudom. A katalan ontudat hol van ilyenkor? Olyan embert, aki nem akar a csapatban lenni en mar csak buszkesegbol sem marasztalnek, legyen akarmekkora klubikon. Szemely szerint Ce tavozasaval is teljesen jol megvoltam, a csucson elvaltunk.
A masik elnokjelolt meg nyilvan azonnal felult a vonatra, annak sok jelentoseget nem tulajdonitok.
Kulso szemlelokent, ahogy hagytak a klub fejere noni, amennyi jel utalt ra, hogy sokkal nagyobb a szava, mint egy jatekosnak kellene, hogy legyen, nyilvan sokkot nem fogok kapni, ha vegul marad, de most azt gondolom, hogy lelep.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
micsoda romantikus befejezese lenne a cr vs messi korszaknak, ha a 10+ ev egymas elleni csata utan a ket alien fogna a bl serleg ket fulet jovo tavasszal.poronty írta: Nálam City, Inter, Juve a sorrend a lehetséges célpontok közül.
asszem ma este buli lesz ott.Inkább felgyújtják a repteret mint hogy hagyják elmenni.
Nem engedik el. Szurkolók már gyűlnek a székháznál, Font üzent hogy azonnal ki kell írni az elnökválasztást.RealMadridFanatic írta: Gondoljatok tenyleg "csak" elnokot akar buktatni? Szerintem ez mar megerett benne es tenyleg menne. Mas kerdes, hogy a zaradek a szerzodeseben lejart es fogalmam sincs, hogy a virusra hivatkozva ki tudjak-e jatszani a jogaszok.
Inkább felgyújtják a repteret mint hogy hagyják elmenni. Ez tuti
Rendőrök is egyre többen kinn
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Koemant meg ki is rúgják? remélem nagy banatpenzt kap.flori írta:En is igy gondolom. A het vegeig megbukik, felreall a klub legnagyobb jatekosa elol, mindenki boldog. Az mas kerdes, hogy ez mennyire undorito. Plusz ha ebben Puyolek is tamogatjak...Babinho írta: Nem fog elmenni. Holnapra megbukik Bartemou
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema