Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 21:36

Realista24 írta:
ziro4vr írta:Az Mkb kiszállt a veszprémi első csapatból. Pár száz misi megy a levesbe, ha nem lesz pótolva. Nem féltem mondjuk a csapatot, van ott kormányközeli ember, el lesz intézve az anyagi háttér.
Mi az oka?
A bank közleménye kamuduma, az igazság valahol ott lehet, hogy állami bank lett ugye az mkb, az államnak meg például van oka nem kedvelni a várost ugye tavasz óta...És akkor még ott van Simicska is.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 21:25

ziro4vr írta:Az Mkb kiszállt a veszprémi első csapatból. Pár száz misi megy a levesbe, ha nem lesz pótolva. Nem féltem mondjuk a csapatot, van ott kormányközeli ember, el lesz intézve az anyagi háttér.
Mi az oka?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 21:23

Az Mkb kiszállt a veszprémi első csapatból. Pár száz misi megy a levesbe, ha nem lesz pótolva. Nem féltem mondjuk a csapatot, van ott kormányközeli ember, el lesz intézve az anyagi háttér.
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 26., péntek 21:55

A-CSOPORT: THW Kiel (német), MKB-MVM VESZPRÉM, Paris Saint-Germain (francia), Celje PL (szlovén), Orlen Wisla Plock (lengyel), PPD Zagreb (horvát), Besiktas (török), Flensburg-Handewitt (német)
B-CSOPORT: Barcelona (spanyol), Vive Tauron Kielce (lengyel), Vardar Szkopje (macedón), Kolding-Köbenhavn (dán), MOL-PICK SZEGED, Rhein-Neckar Löwen (német), Kristianstad (svéd), Montpellier (francia)

Veszprémet első kettőbe várom, Szegedet 4. hely környékére. PSG lesz a szezonban a sötét ló, mondjuk ott sok minden el is dől majd, hogy Karabatic melyik csapatban kezdi a szezont. Börtön KC vagy PSG.
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 24., szerda 21:07

A kézilabdában is retardáltak uralkodnak. :lol: A női VB csoportunk igazi lazázós csoport. :roll:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 12., péntek 18:42

kár hogy ez lett ennek a történetnek a vége és nem jött be a pletyka
http://www.handball-planet.com/onufrien ... s-in-2016/

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 21:12

Barca kíváncsi vagyok kivel pótolja majd, nélküle a csapatuk fele annyit ér kb.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 2., kedd 21:00

Karabatic testvérek és Serdarusic bejelentése júliusban lesz a PSGnél
Akkor jövőre már komoly tényezők lesznek

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:21

Csak a margóra, bár mindegy ez most. Nehéz lenne találni egy olyan riportert, aki legalább középszinten tud angolul? :lol:

Amúgy meg, javaslom most tegéytek meg a Vp jövőévi győzelmét. Szerintem én így fogok tenni. Viccen kívül. Aztán egy év múlva beírok ide gazdagon. :Đ
Nem illik.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 20:16

Ez a meccs nagyon elszomorító volt, hajtottunk és látszott, hogy akarnak a srácok de a befejezések és a védekezés se volt olyan amit a Veszprémtől megszokhattunk. Nem vagyok hatalmas kézilabda szakértő de ez mindenképp egy korszakos csapat volt, nem tudom sikerülhet e - bár nagyon remélem -, hogy jövőre is eljutunk legalább a FinalFourig! Csak összekéne tartani a csapatot. Azért nem vallottunk szégyent, ez a Barca most ennyivel jobb volt de megérdemeltük volna mi is .. :-(
Som i Serem!
6oat

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:00

Ferencváros írta:Hát nem tudom mi lesz jövőre.
Minden idők tán legerősebb Veszpréme.

Mikler, Alilovic-egész évben jók voltak, Mikler most betlizett, ezt esetleg tudjuk be a tétnek, bár én így is csalódtam benne kicsit. Nem ezt vártam tőle, de itt nincs gond.
Iváncsik, Ugalde-jó páros lesz ez még jövőre, Ugalde sérülése nagyon rosszkor jött
Ilic, Sliskovic, Terzic-nagyon rég kellett volna már egy méltó helyettes Ilic mögé, túl nagy teher van rajta egész szezonban, nem lehet ezt bírni. Sliskovic asszem 15 gólt dobott a szlovén bajnoki döntő két meccsén, ő jó lesz.
Palmarsson, Chema, Lékai-Palmarsson a legfontosabb igazolás, egyszerűen kell a tűzerő középre is, semmi veszély nem érkezik onnan, ami a védők dolgát megkönnyíti. Lékai is csalódás nekem, egy Bombaccal lehet jobban járt volna a Vp
Nagy, Stepancic?-utóbbi Európa legnagyobb tehetsége a poszton, ha tényleg jön, akkor az hatalmas előrelépés. Zeitz sajnos egyrészt egy évvel később jött mint kellett volna, másrészt nem is igazán érzi itt jól magát, zsoldosként, 35 évesen többet nem lehet tőle várni
Gulyás, Marguc-jó páros
Sulic, Nilsson, Schuch-nincs gond Suliccal, top3 beálló jelenleg ma, de vagy túlpörgi a f4 meccseit vagy a bírók csesznek ki vele. Egy emberre cseréltem volna le, és a klub is így volt vele, de Psypzak sajnos a barcáé lett.
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 19:54

Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém. :mrgreen:
Gratulálok, remélem boldog leszel azzal a pénzzel. Nem hogy a magyar csapatnak szurkoltál volna. Szánalmas ember vagy.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 31., vasárnap 19:51

azért úgy nehéz, hogy irányítóban nincs lövő, Nagy és Ilic tehermentesítésére nincs ember
főleg egy ilyen fal ellen

remélem a stepancicos pletyka igaz, nagyon kellene

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 31., vasárnap 19:48

Hát nem tudom mi lesz jövőre.
Kapuban még mindig azt mondom, hogy oké a Mikler-Mirko páros.
Bal szélre mindenképpen kell valaki Iváncsik helyett. Idős már, ezen a szinten nem nagy segítség, még ha tegnap lőtt is 6-ot.
Bal lövőben ha megy Ilic, akkor Palmarsson fog ott játszani, bár védekezésbe ő annyira nem jó, viszont itt lenne az ideje elkezdeni játszatni Jamalit..
Irányítóban nem tudom, hogy állunk. Chema megy? Lékai is szintén nulla ezen a szinten. Ha Ilic marad akkor ide jöhetne Palmarsson, vagy különben ide is igazolni valakit.
Laci mögé egy ember mindenképpen kell, akivel normálisan tudják váltani egymást, és védekezni is tud. Zeitz nem megoldás. Ancsin eljöhetne, hogy 10-15 percet eljátsszon.
Jobb szél viszonylag korrekt, bár én több lehetőséget adnék Margucnak.
Beállóba Sulic régóta mehetne. Nilsonnak a helyzetkihasználása is szinte tökéletes, és nem is idegbeteg.

Összességében Palmarssonnal a támadójátékunk meg fog oldódni, és egy Barca ellen sem fogunk szenvedni, viszont a védekezésünkön nem segít. Teljesen szét volt ma esve, nem egyszer 2-3 méterről néztük, ahogy befordul a beállós.
Viszont azon gondolkoztam, hogy az egész magyar kézilabdát nézve Nagy Lacin kívül nem tudnék mondani olyan játékost, akit nyugodt szívvel betennék a kezdőbe. Remélem a Pick jövőre felhúzza Bodót és Bánhidit.

Egyébként gratulálok a Veszprémnek, még ha elképesztően bosszantó is most. A francia színésznek és a román bíróknak azért jár a pofon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ferencváros 2015. május 31., vasárnap 19:52-kor.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:48

rashidm írta:Én mondjuk ennek is örülök hogy bejutott egyáltalán a döntőbe a veszprémi csapat. Azért látszik, hogy a Barca és a Kiel mennyire kiemelkedik a férfiaknál. A Kiel-t 10 meccsből 2x meg lehet verni szerintem, ez most összejött tegnap. A Barca jogosan nyerte meg. Meg kellene még erősíteni a csapatot, mert azért látszik, hogy kevesek vagyunk. Főleg, hogy Nagy Laci plusz 8-9 ember (ha jól láttam a tv-n) 34-35. Oda azért szerintem el kell a vérfrissítés lassan.
Egy meccsen a barcat is megvertük volna. Ez a lebonyolítás nem kedvez nekünk nagyon nem. Majd jövőre. A kiel meg nem annyira elit már, rossz a csapatuk szerkezete.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 31., vasárnap 19:47

Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém. :mrgreen:
gratulálok, igazi idióta vagy. örülj a pénzednek kispöcs.
:banplz:

19-17nél (amiről ti is diskuráltatok periódus) lehetett volna megfogni a meccset, de ott az a 2-3 perc totál káoszból nem jöttünk ki jól,sőőt.

Sajnos Ilic-Mikler duó betlizett egész hétvégén,Laci egyedül meg kevés volt támadásban.
Nah majd jövőre!!! Palmarsson nagyon kelleni fog, ő a kritikus szakaszokban képes a semmiből elengedni a lövéseket,és gólt szerezni,ma ez hiányzott.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 31., vasárnap 19:46

De Miklert nem értem...kissé elszállt talán? Vagy csak be volt tojva.
Szerintem utóbbi, vagyis inkább nyomasztotta a teher ellentétben a tavalyi kekkel. Meg mi lesz Iliccsel? Elviszi a Barca? (valamint Nagy is öregszik már, pedig ma ő tette oda legjobban amit kellett)
Egy magyar kézi csapat BL dontozik te meg komolyan idejossz és T/1-ezel hogy a barcaval nyertel pénzt? Ha nem katalán vagy akkor a nyert pénzből vehetnél egy kis magyarságot.
Nem akarok flamewart kezdeni, de szerintem ez érdekes kérdés. A stílusa tényleg elég alpári, de mondjuk egy Madrid - Nyíregyházán (utóbbi helyébe behelyettesíthetsz random magyar csapatokat) én is a spanyoloknak szurkolnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2015. május 31., vasárnap 19:48-kor.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 19:44

Egy magyar kézi csapat BL dontozik te meg komolyan idejossz és T/1-ezel hogy a barcaval nyertel pénzt? Ha nem katalán vagy akkor a nyert pénzből vehetnél egy kis magyarságot.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 19:44

Én mondjuk ennek is örülök hogy bejutott egyáltalán a döntőbe a veszprémi csapat. Azért látszik, hogy a Barca és a Kiel mennyire kiemelkedik a férfiaknál. A Kiel-t 10 meccsből 2x meg lehet verni szerintem, ez most összejött tegnap. A Barca jogosan nyerte meg. Meg kellene még erősíteni a csapatot, mert azért látszik, hogy kevesek vagyunk. Főleg, hogy Nagy Laci plusz 8-9 ember (ha jól láttam a tv-n) 34-35. Oda azért szerintem el kell a vérfrissítés lassan.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:42

VanillaSky írta:Sajnos ez elment, kapuban ma több kellett volna. Ettől függetlenül férfi mezőnyben ez nem rossz eredmény, mégha ma senki nem is fog neki örülni. :-(
Jövőre jön Palmarsson, Sliskovic és elvileg Stepancic, azaz egy konkrét második sor, ami idén hiányzott.

De Miklert nem értem...kissé elszállt talán? Vagy csak be volt tojva.
Nem illik.

Vissza: