Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
nyilvan nem zarhato ki, de pont egy kieses ellen kuzdo csapat ellen, idegenben, haaland nelkul, azert meglepne egy komolyabb golarany javitas.
bar a golarany csak akkor szamithat, ha egyszer leikszelnek es az arsenal hozza a meccseit.
bar a golarany csak akkor szamithat, ha egyszer leikszelnek es az arsenal hozza a meccseit.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ma egy otossel javit a City.'shutterisland írta: igaz, hogy a city kezeben a sajat sorsa, de azert nagyot mentett az eselyein az arsenal ezzel a gyozelemmel.
mennek meg a mu-hoz, viszont a city is a spurshoz, a pontegyenloseg eseten viszont (ha csak nem ver hulyere par csapatot a city addig) a golarany az arsenalnak kedvezne.
- 'shutterisland
igaz, hogy a city kezeben a sajat sorsa, de azert nagyot mentett az eselyein az arsenal ezzel a gyozelemmel.
mennek meg a mu-hoz, viszont a city is a spurshoz, a pontegyenloseg eseten viszont (ha csak nem ver hulyere par csapatot a city addig) a golarany az arsenalnak kedvezne.
Én tudom, decemberben, januárban is mondtam már, hogy teljesen érthetetlen, hogy van ennyire elől a Pool, mert nem jók.chronic írta:
Idén kb minden liga meccsüket megnéztem, egyrészt egy pár éve kedvelem őket, másrészt az elején csodáltam,hogy Szobi
élőben hallgathatja a you 'll never walk alone-t, felültem a hypevonatra.
A legtöbb meccsen gyenge játékkal rukkoltak elő, hátrányba kerültek aztán szívből megfordították a meccset, amolyan madridosan, csak hát ez a vörös csapat nem a real madrid.
És a legszomorúbb, hogy Klopp ezt nem volt hajlandó észrevenni és változtatni valamit, ki is pukkadtak szépen.
Nem volt jó ez a Liverpool keret, de lehetett volna kitalálni valamit, egy kis észt vinni a KPra.
Már korábban is írtam, hogy itt Arnoldot feljebb lehetett volna tolni eggyel és Szoboszlai is mehetett volna feljebb, mert egyszerűen kevés volt az ész elől és a többi KPs a Poolban se az a nagyon kreatív fajta.
Én nem vagyok oda pl az idei Real felállásért meg taktikáért amit tolunk, de Carlo felmérte mivel lehetünk sikeresek kb csatár nélkül és eddig bevált.
Klopp meg vagy vak és nem vette észre a hibákat vagy csak nem mert belenyúlni.
Rossz emberekre húzta fel az idei csapatát és emiatt nem tudta kihozni a keretből a maxot.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Idén kb minden liga meccsüket megnéztem, egyrészt egy pár éve kedvelem őket, másrészt az elején csodáltam,hogy Szobiferni írta:Úgy kell elképzelni kb mint Vinit, csak kicsit gyengébb verzióban.gutihaz14 írta: lehet rosszul emlekszem de mikor diaz erkezett olyan jol kezdett hogy mindenki azt mondta hogy az ev uzlete volt, ennyire visszaesett?
Rengeteg buta döntés, de mellé jönnek a parádés megmozdulások is.
Most képzeld el, ha lenne elől nekünk is egy Darwin Nunez, úgy Vini butaságai se férnének bele, mert az már túl sok egyszerre, plusz ha Diaz húz valami nagyot, akkor Nunez 80%, hogy elbassza...
élőben hallgathatja a you 'll never walk alone-t, felültem a hypevonatra.
A legtöbb meccsen gyenge játékkal rukkoltak elő, hátrányba kerültek aztán szívből megfordították a meccset, amolyan madridosan, csak hát ez a vörös csapat nem a real madrid.
Úgy kell elképzelni kb mint Vinit, csak kicsit gyengébb verzióban.gutihaz14 írta: lehet rosszul emlekszem de mikor diaz erkezett olyan jol kezdett hogy mindenki azt mondta hogy az ev uzlete volt, ennyire visszaesett?
Rengeteg buta döntés, de mellé jönnek a parádés megmozdulások is.
Most képzeld el, ha lenne elől nekünk is egy Darwin Nunez, úgy Vini butaságai se férnének bele, mert az már túl sok egyszerre, plusz ha Diaz húz valami nagyot, akkor Nunez 80%, hogy elbassza...
Kettő együtt valami kegyetlen elől sokszor emiatt negatív értelemben, de itt a fő gond egyértelműen Darwin.
Béna is meg egyszerűen buta a focihoz, nincs rá jobb szó.
Lenne egy Kane a Poolban már bajnokok lennének túlzás nélkül.
Egyszerűen nincs semmi ész elől a Poolban, max Salah aki inkább önzőzik, mert tudja balfasz mindenki is és a KP se kreatív, mert aki az lenne túl hátul van, Szoboszlai, illetve Trent szintén csak hátrébbról szervez mert hátvéd ugye papíron
Vicces ez az idei Pool nagyon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. április 27., szombat 21:33-kor.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én idén viszonylag sok Pool meccset néztem és kitűnt a támadok közül, elég veszélyes volt mondjuk Darwin Nunez mellet nem nehéz és érte adtak ki 85milliot...gutihaz14 írta: lehet rosszul emlekszem de mikor diaz erkezett olyan jol kezdett hogy mindenki azt mondta hogy az ev uzlete volt, ennyire visszaesett?
lehet rosszul emlekszem de mikor diaz erkezett olyan jol kezdett hogy mindenki azt mondta hogy az ev uzlete volt, ennyire visszaesett?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Igen, Diaz is nagyon buta játékhoz sokszor, de neki annyira nem feltűnő a szélen.Anthony írta:Általában védőt szoktam játszani, nagutihaz14 írta: 1 év után anthony pl gól
A Pool szerintem is erőn felül teljesített eddig, főleg hogy nem csak Nunez a balfax ott, hanem akármennyire is dícsérik egyesek de az a Luis Diaz is mindent ki szokott hagyni, el szokott bénázni. Túl sok a fék a csapatban, nem lehet összetenni egy City keretével.
Ott azért jobban belefér, de Nunez mellett már az is sok.
Azt nem értem, hogy ez Kloppnak, hogy nem tűnt fel vagy miért nem próbált kitalálni erre valamit.
Nem hihette, hogy végig jön valami csoda és bajnokok lesznek ezzel a játékkal.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Általában védőt szoktam játszani, nagutihaz14 írta: 1 év után anthony pl gól
A Pool szerintem is erőn felül teljesített eddig, főleg hogy nem csak Nunez a balfax ott, hanem akármennyire is dícsérik egyesek de az a Luis Diaz is mindent ki szokott hagyni, el szokott bénázni. Túl sok a fék a csapatban, nem lehet összetenni egy City keretével.
ki-ki meccs az EL-ért
- 'shutterisland
ami eleg volt az x-re otthon a burnley ellen.gutihaz14 írta: 1 év után anthony pl gól
hacsak nem uti a united a city-t az fa kupaert, akkor a mu-newcastle jo kis derbi lesz a 37. forduloban, ki-ki meccs europaert.
1 év után anthony pl gól
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Meccs közben össze is veszett Kloppal, van baj a csapatnál...
Mo Salah when asked for interview while he was leaving the stadium: “If I speak today… there will be fire”, said — via @JamesPearceLFC.
Mo Salah when asked for interview while he was leaving the stadium: “If I speak today… there will be fire”, said — via @JamesPearceLFC.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Klopp olyan mint Mourinho, 1 fajta focit tud jatszatni, attol fuggetlenul hogy milyen jatekosokbol all a csapat. Probalt uj jatekosokat berakni a Henderson-Milner-Fabinho harmas helyett, csak az ujak kozul egyik se az a stilus.ferni írta:
Kajak Klopp olyan mintha egy darab magyar válogatott vagy Lipcse meccset nem nézett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintem meg Klopp után visszahullanak a középszerbe, és max a 4. helyért megy a küzdelem.
Szoboszlai ide vagy oda.
Szoboszlai ide vagy oda.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Teljesen ki vannak facsarva a jatekosok, Klopp ott rontotta el, hogy minden kupat el akart hoditani, ehhez mennyisegre es minosegre is keves ez a keret. Chelsea elleni hosszabbitasos kupa gyozelem utan kezdtek ennyire befasulni, nem lehet ezt tartani egesz evben.Remy írta:Igen, eddig jellemző volt rájuk, de az elmúlt meccsek alapján pont ez veszett ki belőlük.realmadrid95 írta:
No offense, nem speciztelek ki amugy eskuszom, de a Pool minden csak nem lelektelen, van vagy 13 goljuk a 90+ban, ezzel hoztak vagy 18 pontot a hosszabbitasban. Egyszeruen ennyire gyenge a keret szerintem, raadasul Nunezen elment vagy 6 meccs.
Poolos haverok is ezt vették észre a csapaton, szóval nem csak én látom ezt bele.
- 'shutterisland
gyorsan meg is forditottak akkor a miheztartas vegett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, eddig jellemző volt rájuk, de az elmúlt meccsek alapján pont ez veszett ki belőlük.realmadrid95 írta:No offense, nem speciztelek ki amugy eskuszom, de a Pool minden csak nem lelektelen, van vagy 13 goljuk a 90+ban, ezzel hoztak vagy 18 pontot a hosszabbitasban. Egyszeruen ennyire gyenge a keret szerintem, raadasul Nunezen elment vagy 6 meccs.Remy írta: Messze nem Szoboszlaival van csak a baj itt a Poolban. Lelketlen, elveszett az egész csapat. Nélküle se jobbak.
Poolos haverok is ezt vették észre a csapaton, szóval nem csak én látom ezt bele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots