van-e létjogosultságuk. Nekem ez így nagyon erős, felsőbbrendű szöveg.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYvrTbSiVM
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
Más:
Egyre több kommentben/ megszólalásban futok bele hogy Európa jól benyalta Amerikát az elmúlt 70 évben.
Kérdezem én hogy volt-e más narratíva/út számunkra a hitleri Németország után? Sztálin után? Akik egy asztalnál ülve eldöntötték ki kicsodát fog közép-európában megszállni, lemészárolni?
Hát már bocsánat de én is a nyugat megmentésére vártam volna.
Nagyapám ha élne és most meghallaná hogy a ruszkik mit csinálnak görcsbe rándulna a gyomra az emlékektől. 20-30as generációban nagyon mély nyomokat hagyott a szovjet nép.
Zsigerből gyűlölik őket.
A lényeg hogy nem vagy leereszkedő.Swineherd írta:Nem erősséged a szövegértés és együttérzés.Süti írta: Szóval most konkrétan megkérdőjelezted egy egész nép létjogosultságát, akit éppen halomra lőnek. Nem kellene valami minimum szintet legalább tartani?
Megszoktam.