Politika
Re: Politika
Ha neked megfelel hogy egy lapra kerüljünk ezekkel az országokkal, szíved joga.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Körülbelül a föld népességének a fele. Az hogy számodra mennyire impozáns vagy hogy a világpolitikába ezek az országok mennyire számottevőek egy egészen más kérdés. Azért mondjuk egy Kinát és Indiát lenzézni elég hajmeresztő.kodo írta:Impozáns névsor.sander írta:
Kina, India, Pakisztán, Iraq, Szíria, Egyesült Arab Emirátusok, Irán, Venezuela, Brazilia.
Elég sok fideszes van a világban.
Vagy mondjuk Venezuela esete.... egyes információk szerint az USA szeretne megegyezni velük mert nem áll rendelkezésükre annyi kőolaj amennyi a saját lakosságának kell és orosz koolajat visznek be az USA-ba mert egyrészt olcsobb másrészt biztosabb a kitermelés. Hirtelen gondolom Venezuela sem lesz már annyira rossz ország..... a bökkenö sztem majd ottlesz hogy amikor mindenki elfordult tőlük, akkor az oroszok és irániak nagyon sokat segített nekik, főleg az olajkutatás és termelésbe.
Tehát ami számodra nem tul impozáns, az a világpolitikában és az érdekekben lehet hogy felértékelődik.
igaztibi18 írta:Nem kell átírnia, hiszen csak a fideszes magyarok, magyarok.gutihaz14 írta:
írd át fideszesekre és akkor igaz is
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem kell átírnia, hiszen csak a fideszes magyarok, magyarok.gutihaz14 írta:írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
Impozáns névsor.sander írta:Kina, India, Pakisztán, Iraq, Szíria, Egyesült Arab Emirátusok, Irán, Venezuela, Brazilia.gutihaz14 írta:
írd át fideszesekre és akkor igaz is
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Kina, India, Pakisztán, Iraq, Szíria, Egyesült Arab Emirátusok, Irán, Venezuela, Brazilia.gutihaz14 írta:írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
Szerintem nincs olyan értelmes ember a földön aki ne itélné el azt ha ártatlanok meghalnak egy háborúba.M1Ö írta: Nem az lett volna a lényeg, hogy mkst bezárni kéne vagy kiiktatni. Hanem, hogy szerintem borzasztó szomorú, hogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett. Nem is tudom mi jó szó erre... De pont ez volt a magyar jeti e heti egyik témája, hogy a Fidesz milyen sikeresen irányt váltott és már nem az oroszok az ellenség, hanem nyugat. Ezért gondoltam, hogy Fideszes oldal. Lényeg a lényeg engem elszomorít. Alapból a pártállás, de főleg, hogy ezek szerint semmi emberség nincs bennük az ártatlan halottakért...
Szerintem amit itt páran kifogásolnak az az hogy mennyire felelősek ezért csak és kizárolag az oroszok, és mennyire felelős a világpolitika. Vagy mennyire felelős a világsajtó ebben ami bár mindenki szerint független, mert a nyugati sajtó csak és kizárolag jó és független lehet, a hiradásokban szinte csak és nőket és gyerekeket mutatnak, az iraqi háborurol hány ilyen hiradást láttal ? Ajánlom figyelmetekbe ezt a videot -> https://www.youtube.com/watch?v=hbxNHFk1qTA
https://www.youtube.com/watch?v=fDjdO6viSWU
2020.03.3-10 között, az ukrán kormány hivatalos oldalán aláírást kezdenek gyűjteni, a kárpátaljai magyarok deportálására!
Pont egy évvel ezelött, hol voltak a nagy emberjogi aktivisták ?
írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
valamelyik univerzumban:
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem az lett volna a lényeg, hogy mkst bezárni kéne vagy kiiktatni. Hanem, hogy szerintem borzasztó szomorú, hogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett. Nem is tudom mi jó szó erre... De pont ez volt a magyar jeti e heti egyik témája, hogy a Fidesz milyen sikeresen irányt váltott és már nem az oroszok az ellenség, hanem nyugat. Ezért gondoltam, hogy Fideszes oldal. Lényeg a lényeg engem elszomorít. Alapból a pártállás, de főleg, hogy ezek szerint semmi emberség nincs bennük az ártatlan halottakért...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez is kötelező tananyag kéne hogy legyen, meg az új magyar jeti rész is:
https://www.youtube.com/watch?v=fNuG2AASnuk
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem bezárni kell. Kiiktatni.M1Ö írta: Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...
persze hogy az.M1Ö írta: Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...
valamelyik univerzumban:
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Erről tudsz küldeni linket?kiserik írta: Most hallottam fél füllel a TV-ben, hogy a tank, ami direkt rahajtott egy civil személyautóra majd visszatolatott és tovább állt (kb mindenki látta a videót a háborús bűnösről) nagy valószínűséggel inkább ukrán volt. Az a típus az ukrán seregben rendszeresített az oroszok szinte nem használják, illetve akkor még nem is volt orosz tank Kijevben. Kíváncsi vagyok mi fog még kiderülni, de úgy látszik a nyugati propaganda gépezet nem volt túl alapos...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Valoszinuleg, te sosem fogod megerteni mirol beszelnek azok, akik nem osztjak a nezeteidet. Sajnalom. A gyulolettel kapcsolatban eleg tanulsagos az Amerikai Historia X. Az tokeletesen leirja, az egesznek miert nincs ertelme, es miert kene elfeledni a serelmeket.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYvrTbSiVM
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Idézet innen: https://24.hu/kultura/2022/03/05/oroszo ... -irodalom/:
Szergej Loznyica, a Donyecki történetek Cannes-ban is díjazott ukrán rendezője is azok közé tartozik, akik egyenesen károsnak tartják az orosz nemzet művészeinek ilyen jellegű mellőzését. ... Loznyicánál nem is saját honfitársai, hanem az Európai-filmdíj (EFA) húzta ki igazán a gyufát egy, a rendező szerint túlságosan finomkodó közleménnyel, melyben elítélték ugyan a konfliktust, de nem merték háborúnak nevezni. Ezt követően már csak hab volt a tortán, mikor az EFA bejelentette, hogy Cannes-hoz hasonlóan ők is bezárnak az oroszok számára. Loznyica válaszul lemondott az EFA-tagságáról, a Varietynek eljuttatott nyílt levelében pedig azt írta:
Szergej Loznyica, a Donyecki történetek Cannes-ban is díjazott ukrán rendezője is azok közé tartozik, akik egyenesen károsnak tartják az orosz nemzet művészeinek ilyen jellegű mellőzését. ... Loznyicánál nem is saját honfitársai, hanem az Európai-filmdíj (EFA) húzta ki igazán a gyufát egy, a rendező szerint túlságosan finomkodó közleménnyel, melyben elítélték ugyan a konfliktust, de nem merték háborúnak nevezni. Ezt követően már csak hab volt a tortán, mikor az EFA bejelentette, hogy Cannes-hoz hasonlóan ők is bezárnak az oroszok számára. Loznyica válaszul lemondott az EFA-tagságáról, a Varietynek eljuttatott nyílt levelében pedig azt írta:
Amikor ma hallottam a híreket az orosz filmek kizárásáról, azokra a filmrendezőkre gondoltam, akik jó emberek. Ők is ugyanúgy az agresszió áldozatai, ahogy mi. (…) Ami a szemünk előtt történik, borzasztó, de arra kérek mindenkit, hogy ne zuhanjunk bele az őrületbe. Nem szabad az útlevelük alapján megítélnünk az embereket, csak a tetteik alapján ítélkezhetünk felettük. Az útlevél csak azt mutatja meg, hol születtünk, a tettek határozzák meg, milyen emberek vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Túl sok benned a gyűlölet, ez nagyon ritkán vezet jóra. Ha a személyes tragédia váltotta ki, érdemes elmenni terápiára, sokat segíthet. Komolyan mondom; nem trollkodásból, hanem segítő szándékkal.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYvrTbSiVM
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
Meg kellene értenünk, hogy nincsen olyan, hogy jó vagy rossz nemzet. Vannak jó és rossz emberek, meg a legtöbben jók is és rosszak is vagyunk, helyzete válogatja. Ha esetleg nem hallottál volna még arról, hogy milyen rémtetteket követtek el a magyarok Kárpátalja "visszavételekor", akkor olvasd el ezt: https://hvg.hu/itthon/20130306_A_magyar ... tottak_veg
Ritkán értek egyet Hehével, de amit legutóbb írt, abban nagyon sok igazság van: ha mindig a (vélt vagy valós) sérelmeinket akarjuk megtorolni, az végeláthatatlan gyűlölködéshez vezet, ami mindenki életét tönkreteszi generációkon keresztül.
Egy-egy személyről pedig hogyan alkothatnánk olyan véleményt, hogy "megátalkodott féreg", ha egyszer-kétszer látjuk, akkor is speciális kontextusban?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Értjük egymást, nyugodtság van.hehetheoriginal írta:Nem nagypapadat venembereztem le, gondolom o csak elszenvedoje volt a tortenteknek.Tjacks írta:
Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.
Ellentetben a buzi putyinnal, aki age of empirest jatszik eloben.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem nagypapadat venembereztem le, gondolom o csak elszenvedoje volt a tortenteknek.Tjacks írta:Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.hehetheoriginal írta:
Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.
De a venember most visszahozta, traumat es gyuloletet okozva egy par ujabb generacionak.
Ellentetben a buzi putyinnal, aki age of empirest jatszik eloben.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.hehetheoriginal írta:Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.Tjacks írta:
Biztos egyszerű elengedni kamaszként egy világháborút, 30 évesen 56ot, a megszállást mindent.
A mi generációnk lófaszt nem élt meg ilyet, a monitor előtt ülve írjuk a nagy okosságokat.
De a venember most visszahozta, traumat es gyuloletet okozva egy par ujabb generacionak.