Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
szar a felhozatal az biztos de mané is vilageleteben balszélsőt jatszott nem?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát innen Salah lenne az igazi a pozíciójából fakadóan, de mivel aszonta hogy marad, meg amúgy is szimpatikusabb Mané, inkább őt kérném.
Gnabryt kenje hajára a Bayern.
Gnabryt kenje hajára a Bayern.
Továbbra is Nkunku
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ateeemadrid
En a Gnabry Mahrez Mane 3asbol barkit elfogadnek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg, hátha olvassa JAS.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gnabry híreknek örülök, Asensiot el kell passzolni, Mendes hátha talál egy Newcastlet neki.
Antony és a leedses Raphi sem ügyetlenek, mindegy csak valamelyikük jöjjön a 3 közül.
Antony és a leedses Raphi sem ügyetlenek, mindegy csak valamelyikük jöjjön a 3 közül.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem tud normálisan nyilatkozni, de igen. Volt egy megnyilvánulása már, hogy nem zárkózna el, hogy a Real játékosa legyen.Gascoigne írta:Te komolyan itt akarod latni salah-t?Dupla D írta:
Mindketten jobb lábasok, így ha már választani kellene, akkor Mané. De nálam Saka, Salah, Mané, Gnabry, Anthony a sorrend. Egyikkel se leszek elégedetlen azért, ha idejön.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Te komolyan itt akarod latni salah-t?Dupla D írta:Mindketten jobb lábasok, így ha már választani kellene, akkor Mané. De nálam Saka, Salah, Mané, Gnabry, Anthony a sorrend. Egyikkel se leszek elégedetlen azért, ha idejön.Halfkey írta: Én se bánnám Manét, de a sok oldal miatt aggódó azért remélem tudja hogy baloldalt szokta õ is nyomni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát nem tudom, én csak azért, hogy igazoljunk nem repülnék rá az első emberre aki hozható. A felsorolt nevekben sok esetnél közepes arcokról van szó akik egy adott csapatban jók, de abszolút nem kimagaslóak. A felsoroltak között vannak 30+ os emberek is, akik lehet kapnak egy 4 éves vastag szerződést és beállnak az ingyen élők soraiba. Nem ezt a sort követném, ha nincs tényleg hatalmas potenciállal rendelkező sztár akit lehet hozni, akikről lecsúsztunk, akkor keresni kell egy fiatal játékost aki nálunk azzá válhat. Ha pedig nem válik be, még mindig lesz olyan aki egy 25-27 éves játékost megvesz tőlünk.
- Dupla D
Mindketten jobb lábasok, így ha már választani kellene, akkor Mané. De nálam Saka, Salah, Mané, Gnabry, Anthony a sorrend. Egyikkel se leszek elégedetlen azért, ha idejön.Halfkey írta: Én se bánnám Manét, de a sok oldal miatt aggódó azért remélem tudja hogy baloldalt szokta õ is nyomni
Én se bánnám Manét, de a sok oldal miatt aggódó azért remélem tudja hogy baloldalt szokta õ is nyomni
- Dupla D
Mané szerintem váltani fog idén. Én biztos, hogy inkább őt hoznám Gnabry helyett. Árban a hírek szerint hasonlóak lennének.
- Pad'em
Maga a forrás kiírta már tegnap, hogy fake.haszi írta: | Benzema seems to have INJURED his left femoral biceps. If it's a rupture, he would be a serious doubt for the final against Liverpool. @RMadridistaReal #rmalive
Nem vagyok nagy Twitter guru, nem tudom mennyire megbízható infó ez. Mivel máshol nem láttam róla semmit se Marca, se AS nem hozott le ilyesmi hírt. Remélem, hogy csak megy a fakenews és nincs valóság alapja
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid have enquired about Serge Gnabry. Bayern are ready to sell him this summer if he does not extend his contract.
@cfbayern, @altobelli13 via @iMiaSanMia
@cfbayern, @altobelli13 via @iMiaSanMia
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nagyon remélem, hogy kamu. Nem biztos, hogy elegáns, de annyira fontos, hogy ha csepp esély van rá, hogy játszon, akkor injekció...
Nélküle azért drasztikusan esnének az esélyeink. Bár remélem, akkor méginkább felszívják magukat a többiek, hogy megmutassák ki az úr a háznál.
Nélküle azért drasztikusan esnének az esélyeink. Bár remélem, akkor méginkább felszívják magukat a többiek, hogy megmutassák ki az úr a háznál.
Legyen így.Ez egy 20 órás tweet, ha igaz lenne akkor már lehozta volna más is szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ez egy 20 órás tweet, ha igaz lenne akkor már lehozta volna más is szerintem.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
| Benzema seems to have INJURED his left femoral biceps. If it's a rupture, he would be a serious doubt for the final against Liverpool. @RMadridistaReal #rmalive
Nem vagyok nagy Twitter guru, nem tudom mennyire megbízható infó ez. Mivel máshol nem láttam róla semmit se Marca, se AS nem hozott le ilyesmi hírt. Remélem, hogy csak megy a fakenews és nincs valóság alapja
Én értem mit akarsz mondani, de azért ez milyen komolytalan már Csávó életében egyetlen klubban játszott, NA VAJON akkor miért a Pool jut róla eszébe mindenkinek, miért az ő kultúrájukkal azonosítják?
Mondanám hogy ez olyan hogy Ikert vagy Raúlt miért azonosítják a Reallal, de nem, mert ők még játszottak is máshol, Carra meg soha
Mondanám hogy ez olyan hogy Ikert vagy Raúlt miért azonosítják a Reallal, de nem, mert ők még játszottak is máshol, Carra meg soha
Feltűnik a múlt idő?BLaZE írta:Rémlik, hogy a Poolban játszott?db97 írta: Azt mondjátok már meg, hogy egy jelenleg TV-s punditként dolgozó csávót miért kell azonosítani a Liverpoollal? Semmi köze hozzájuk jelenleg Carraghernek, punditként meg azt pofazik amit akar. Mellesleg csak tényeket mondott.
De ti tudjatok.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Rémlik, hogy a Poolban játszott?db97 írta: Azt mondjátok már meg, hogy egy jelenleg TV-s punditként dolgozó csávót miért kell azonosítani a Liverpoollal? Semmi köze hozzájuk jelenleg Carraghernek, punditként meg azt pofazik amit akar. Mellesleg csak tényeket mondott.
De ti tudjatok.
halálomig madridista leszek