Csak nem De Nirora gondolsz? Édes Istenem... hová jutottziro4vr írta:mint hogy kijöjjön egy évben 3-4 közepes, kissé unott formával.
Danny Trejo
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 25., kedd 17:24
Csak nem De Nirora gondolsz? Édes Istenem... hová jutottziro4vr írta:mint hogy kijöjjön egy évben 3-4 közepes, kissé unott formával.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 25., kedd 17:20
Egyébként komoly, hogy rossz filmben nem játszik kb, pár közepes van, de a többi mind minimum jó. Én jobban csípem, ha mondjuk egy nagyobb színész évente vagy kétévente vállal főszerepet, mint hogy kijöjjön egy évben 3-4 közepes, kissé unott formával.Remy írta: Amúgy úgy volt, hogy DiCaprio visszavonul egy időre, és szerintem ha nem kapja meg, akkor ez be is fog következni. Jelenleg nincs készülő filmje (ugyanakkor szerintem a fiókjában áll néhány szerződés, amit csak alá kéne írnia), mert kivár, hogy végre megkapja díjat vagy sem. Mondjuk DiCaprioban azt bírom, hogy a mennyiség helyett a minőségre megy, és ez a jó dolog. Ha ki is hagy 2-3-4 évet, azzal csak tovább bizonyítja, hogy ő a minőségre hajt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 25., kedd 17:13
Akármennyire is vicces sokszor a díj, erre fognak emlékezni nem pedig a GG-re vagy más egyéb díjra. Nyilván, mi nézők tudjuk, hogy ki mennyire jó (ezért választunk kedvenc színészt, stb), de akkor is a legnagyobb elismerés az Oscar marad.ziro4vr írta: Idén Mekkanafi sztem jobb volt mint Leo, de összességébe utóbbinak kijárna már. (Más kérdés, hogy Mekkanafi "pálfordulása" is megérne egy oscart, már amennyiben elfogadjuk, hogy az oscar egy fontos és jogos elismerés)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 25., kedd 17:06
Legalább Pitt is kap végre egy oszit ilyen kerülőútonRemy írta: Az elején még úgy voltam vele, hogy valószínűleg megkapja, mert tipikusan az a hatásvadász Oscar-film a 12 év rabszolgaság, de az utóbbi időben már Matthew McConaugheyt érzem a legerősebbnek. DiCaprionak adnám, de nem hiszem, hogy megkapja.
Viszont a legjobb film díjat szerintem behúzza a 12 év, ami egy újabb fekete pont lesz a díjátadó történelmében.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 25., kedd 16:49
Az elején még úgy voltam vele, hogy valószínűleg megkapja, mert tipikusan az a hatásvadász Oscar-film a 12 év rabszolgaság, de az utóbbi időben már Matthew McConaugheyt érzem a legerősebbnek. DiCaprionak adnám, de nem hiszem, hogy megkapja.csababarca írta:
és nagy eséllyel meg is fogja kapni,csak figyeld.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 25., kedd 16:31
és nagy eséllyel meg is fogja kapni,csak figyeld.realistahuni írta:12 év rabszolgaság
És ezt az Ejiofort jelölték oscarra, ezért a színtelen, szagtalan semmilyen színészi teljesítményért? Há' beszarok.
6/10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 25., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 25., kedd 14:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 25., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. február 24., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 24., hétfő 10:47
Mivel vannak hiányzók a sima animációs filmekből, így kimondottan a 3D-s filmeket céloztam meg. Ha a rajzfilmeket is beletenném, akkor az Oroszlánkirály lenne az első, majd Toy Story... a többit nem tudom. Aladdin is nagyon fasza, Hercules, Szépség és a Szörnyeteg, 101 kiskutya stb.nmate írta: Persze ezek csak az újkori, "animációs" filmek. Ha zusammen vesszük, Oroszlánkirály, Aladdin, Dzsungel könyve messze odaver mindent.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 24., hétfő 10:27
Ott a pont. Az oroszlánkirály a mai napig megtud hatni.nmate írta:Persze ezek csak az újkori, "animációs" filmek. Ha zusammen vesszük, Oroszlánkirály, Aladdin, Dzsungel könyve messze odaver mindent.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 24., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 24., hétfő 9:54
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 24., hétfő 9:34
Shrek, némo, verdák, hihetetlen családnak bizony ott a helye. Mind nagy kedvenc. JA meg a lecsó is. A tobbit nem lattam még.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 24., hétfő 0:28
A LEGO kalandot még nem láttam, de azok közül amiket igen: (nem sorrendben)Remy írta:TOP 10 3D-s animációs film
Szerintetek melyek voltak a legjobbak?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 24., hétfő 0:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 24., hétfő 0:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 23., vasárnap 22:06
Mar bocs, de nem ertelek. Azt mondod, hogy szerinted nem eleg szinvonalas ez a topik. Az utobbi egy honapban (januar 23 - februar 23) ezen kivul egyszer irtal ide. Felhanytorgatod, hogy miert nem emlitette meg senki (nem fogok visszakeresni, hogy volt-e rola szo vagy sem), de ugyan ugy te se irtal rola egy szot se, pedig abban az idoszakban nem voltal eltiltott, hisz mas topikba kommentaltal. Szoval nem ertem miert hanytorgatod fel masnak, hogy nem ir xy-rol, mikor ugyan ugy te se irtal rola...sentry írta:A világ egyik legnagyobb rendezője voltál
10000 karakterben le tudnám írni most mi játszódik le bennem. De félek egyedül lennék, így nem teszem.
Meg sem említette a fórumon senki mikor elment, még a nagy zseni Remy se. Egy szó sem eset róla... bezzeg mikor meghal egy zs kategóriás film zs kategóriás főszereplője, akkor ment a sírás. Meghalt hazán egyik legjobb világhírű rendezője, és semmi nem történt. De ez topik rég halott......ahol Remy a császár, meg a hálivúdi szenny.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. február 23., vasárnap 22:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elhagyta őt a felesége a kisgyerekkel együtt, ezért bekattant, és gyakran nőnek öltözött(a feleségének), csak így tudta feldolgozni. A film során mikor beszélt a szőke, azok rendre McAvoy gondolatai voltak, ezért is remélte, hogy előléptetik, mert úgy érezte, hogy akkor visszakapja a családját.Ferencváros írta:Nekem ez a Flith valahogy nagyon nem jött át. A végét valaki spoilerrel eltudná magyarázni?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor női cuccban volt, az nem volt teljesen világos. Meg a nő, aki mesélt. A kettő ugyan az volt? Annyira szétbaszta az életét, hogy a végén kiderül, hogy bekattant, és egy buzi? Vagy én nem tudom
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem