Ha nekem szól, akkor pont ezt mondom, hogy ő sem volt top, de ha az ő szintjét eléri, már szerintem az is jónak mondható.R.M.C.F írta:Jordi topfocista volt? Melyik bolygón? Mert eddig csak a földön van bizonyítható élet,és persze foci is....
Oké, de ezzel most nem bizonyítod, amit írtam. Azt tudom, hogy volt/van olyan, hogy apa fia unokatestvér focizik, esetleg még többen is profi szinten, akár első osztályú bajnokságokban is.'shutterisland írta:ritka, hogy apa és fia (vagy legyen az családon belül más rokoni kapcsolat) is topfocista legyen, de azért van rá példa, hogy lehet a futballhoz való tehetség is örökletes.
De, hogy a tehetség ilyen szinten nem öröklődik, hogy pl. a kis Zidane aranylabdás legyen, sőt nagyban mernék rá tenni, hogy a Realban sem lesz meghatározó.
Igen, nekem is ő jutott eszembe, ott még egyértelműen túl is szárnyalta a fiú az apát. De ott meg felvetődik, hogy mekkora játékos is volt Cesare. Mondjuk Milanban meghatározó volt és csapatkapitány is, de pl. válogatottban már közel sem. Paolot meg nem kell bemutatni.Csabi írta:maldini? más így nekem se jut eszembe.
De aki jobban ismeri Cesare Maldinit, megmondhatja, hogy mennyire is volt klasszis vagy sem.