Mint ahogy ez nem is feladata Nem kormányok ítélik ezt meg hanem a bíróság Hágában.El Sie7e írta:nem vonom kétségbe, hogy lőtték a sky tudósítóját, de ami viszont tény:géza írta: Ujabb orosz haborus bun videon - most eppen nemzetkozi (Sky) tudositokra lottek. Nem linkelem, de meg tudjatok nezni.
A Joe Biden-féle amerikai vezetés az ukrajnai orosz invázió kitörése óta eddig még egyetlen akciót sem minősített háborús bűnnek.
Politika
Re: Politika
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem vonom kétségbe, hogy lőtték a sky tudósítóját, de ami viszont tény:géza írta: Ujabb orosz haborus bun videon - most eppen nemzetkozi (Sky) tudositokra lottek. Nem linkelem, de meg tudjatok nezni.
A Joe Biden-féle amerikai vezetés az ukrajnai orosz invázió kitörése óta eddig még egyetlen akciót sem minősített háborús bűnnek.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ujabb orosz haborus bun videon - most eppen nemzetkozi (Sky) tudositokra lottek. Nem linkelem, de meg tudjatok nezni.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Amit a budapesti ukrán nagykövet megenged magának, az egészen elképesztő.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Kajak, a zenészek keresik a legtöbbet az egész kampány alatt
Charlie 1 hete még MZP mellett lépett fel Hódmezővásárhelyen kampányeseményen, gondolom onnan is kapott minimum 2 milkát, most egy fideszes eseményre megy majd nem olyan sokára 3+ tábla csokiért
Még pár ilyen alkalom a kövi 1 hónapban azt el lesz belőle egy darabig
Charlie 1 hete még MZP mellett lépett fel Hódmezővásárhelyen kampányeseményen, gondolom onnan is kapott minimum 2 milkát, most egy fideszes eseményre megy majd nem olyan sokára 3+ tábla csokiért
Még pár ilyen alkalom a kövi 1 hónapban azt el lesz belőle egy darabig
- Süti
Értem én, de máshol is emelni kell majd, és arányaiban így nekünk csökken a játékterünk.sámat írta:Egy orosz kivonulástól pl azonnal erősödne és sokat.Süti írta: Mitől balanszolna vissza a forint mikor itt már magas kamatokkal is romon van? Megy az infla, mindenhol máshol is emelni fognak, mi meg nem hiszem hogy végtelenségig fogjuk. Nem hiszem hogy vissza fog menni a közeljövőben.
Milyen magas kamat? 15 éve 14-15% volt a lakáshitelek Ft kamata, hol vagyunk még attól.
Orosz kivonulás meg szintén nem sok lesz mostanában szerintem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Amit írsz ahhoz nem csak kivonulás kellene, hanem teljes baráti összeborulás K és NY között. Ha ‘csak’ vége a háborúnak, az nem fogja megnyugtatni a régiós kilátásokat. Mivel erre semmi esélyt nem látok, a 360as forintra sem. Illetve de, ha az euro beszakad, de attól még a forint nem lesz jobbsámat írta:Egy orosz kivonulástól pl azonnal erősödne és sokat.Süti írta: Mitől balanszolna vissza a forint mikor itt már magas kamatokkal is romon van? Megy az infla, mindenhol máshol is emelni fognak, mi meg nem hiszem hogy végtelenségig fogjuk. Nem hiszem hogy vissza fog menni a közeljövőben.
Milyen magas kamat? 15 éve 14-15% volt a lakáshitelek Ft kamata, hol vagyunk még attól.
Egy orosz kivonulástól pl azonnal erősödne és sokat.Süti írta: Mitől balanszolna vissza a forint mikor itt már magas kamatokkal is romon van? Megy az infla, mindenhol máshol is emelni fognak, mi meg nem hiszem hogy végtelenségig fogjuk. Nem hiszem hogy vissza fog menni a közeljövőben.
- Süti
Mitől balanszolna vissza a forint mikor itt már magas kamatokkal is romon van? Megy az infla, mindenhol máshol is emelni fognak, mi meg nem hiszem hogy végtelenségig fogjuk. Nem hiszem hogy vissza fog menni a közeljövőben.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Erosen ketlem, hogy a revolutnak barmi baja lehetne. Nekem van ott penzem (de en alapvetoen wise-t hasznalok, odajon a fizu is, es mindig azt ajanlom amugy is a revoluttal szemben, mert nyereseges, a revolut meg csak veszteseges)Babinho írta: Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
El Sie7e írta:nekem is bőven maradt frankom a tavalyi svájci út után, én eddig vártam, tovább nem fogok, most már visszaváltom. ha pesti vagy, akkor a deák tér mellett, a király utcában a mir étterem melletti váltót ajánlom, az országban az egyik legjobb árfolyamon dolgoznak ha frankról van szó.rikko írta: Azokhoz lenne egy kérdésem akik jobban benne vannak a témában.
A svájci Frank meddig mehet el ? Eléggé durva, hogy az oroszoknál tegnap már magasabban jegyezték, mint az eurót.
Azért is érdekes mert van némi frankom és érdemes - e kivárni!?
Válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm a tippet. Mindenképp feljegyzem ezt a váltót, meg felhívom a sarki kebabost , hátha tud okosan váltani
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nekem is bőven maradt frankom a tavalyi svájci út után, én eddig vártam, tovább nem fogok, most már visszaváltom. ha pesti vagy, akkor a deák tér mellett, a király utcában a mir étterem melletti váltót ajánlom, az országban az egyik legjobb árfolyamon dolgoznak ha frankról van szó.rikko írta: Azokhoz lenne egy kérdésem akik jobban benne vannak a témában.
A svájci Frank meddig mehet el ? Eléggé durva, hogy az oroszoknál tegnap már magasabban jegyezték, mint az eurót.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Azokhoz lenne egy kérdésem akik jobban benne vannak a témában.
Ha véget érne a háború, akkor visszakorrigálna 355-360 köré, ahogy elindul vissza, úgy kezdik venni majd és szerintem nem kevés és nem súlytalan szereplőnek van beragadva 360 környékén, a kicsiket meg ez a már 387 kilőtte. De hosszútávon ez várható, amit te írsz.Realista24 írta:Adom.nmate írta: Az a tippem (reményem), hogy majd kicsit visszabalanszol még, talán csak kezdeti pánik ez a mértékű romlás inkább... ha meg komolyabbra fordul még ennél is a háború, akkor meg ez lesz a kisebbik gondunk.
Annyi hogy sztem a 370-375 lesz az új 350.
-
Ukránoknak pont egy ilyen ember kell. Jól jellemezve az ottani közeget. Követelés követelés hátán, visszafelé semmi. Nagyon rizikósnak találom a NATO vagy EU beli felvételüket.Tjacks írta: Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
Arra jó, mint egy jó Mourinho... Felpörgeti mentálisan a dolgokat, aztán hanyatlás... Ez lesz ott is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Adom.nmate írta: Az a tippem (reményem), hogy majd kicsit visszabalanszol még, talán csak kezdeti pánik ez a mértékű romlás inkább... ha meg komolyabbra fordul még ennél is a háború, akkor meg ez lesz a kisebbik gondunk.
Annyi hogy sztem a 370-375 lesz az új 350.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a tippem (reményem), hogy majd kicsit visszabalanszol még, talán csak kezdeti pánik ez a mértékű romlás inkább... ha meg komolyabbra fordul még ennél is a háború, akkor meg ez lesz a kisebbik gondunk.
Erre senki nem tudja a választ…melyikre látsz nagyobb esélyt? Vh vagy megegyezés? Ha előbbi, vegyél dollárt (de inkább aranyat), ha utóbbi, akkor Ft-ot tarts vagy vegyél.Babinho írta:Érdemes még most vajon dollárt venni? Lesz még ennél is szarabb a forint?KAG írta:
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?
Ft megy at kulfoldi valutaba vagy reszvenybe?
Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én euróban kapom a fizut.KAG írta:Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdemes még most vajon dollárt venni? Lesz még ennél is szarabb a forint?KAG írta:Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?