Jó kis év volt szerintem a tavalyi. Bár most inkább a divat filmek (amiket jól az arcunkba toltak) fogtak meg. A független filmek és az európai alkotások közül, vagy alapból nem érdekelt az adott film, vagy kevésbé tetszettek. Mindenesetre van választék bőven. Aki keres az talál, sok jó film készült tavaly.Sierra írta:Igen le vagyok maradva a tavalyi filmekkel, ezekből is csak 3-at láttam.Remy írta:2013 legjobb filmjei, szerintem...
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Igen le vagyok maradva a tavalyi filmekkel, ezekből is csak 3-at láttam.Remy írta:2013 legjobb filmjei, szerintem...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Dr. Halál
You Don't Know Jack, 2010
Huuhh, ez de komoly film volt. Főleg így a végére kerültem a hatása alá, most jutott el az egész az agyamig. Komoly és nem mindennapi témával foglalkozik a film, méghozzá az eutanázival. Eleinte annyira nem érdekelt a film, de amikor Jack "beindult", bíróságról bíróságra járt, akkor kezdett izgalmassá válni, mi is lesz a sorsa hősünknek. Nagyon tanulságos film, remek színész játékokkal (Al Pacino csak a szokásos - TANÁR), és elképesztően hatásos zenékkel. A hangulata viszont furcsa volt. Adok rá egy erős nyolcast, bár nem hiszem, hogy mostanában újra nézem, eléggé nyomasztó, lehangoló film összességében.
You Don't Know Jack, 2010
Huuhh, ez de komoly film volt. Főleg így a végére kerültem a hatása alá, most jutott el az egész az agyamig. Komoly és nem mindennapi témával foglalkozik a film, méghozzá az eutanázival. Eleinte annyira nem érdekelt a film, de amikor Jack "beindult", bíróságról bíróságra járt, akkor kezdett izgalmassá válni, mi is lesz a sorsa hősünknek. Nagyon tanulságos film, remek színész játékokkal (Al Pacino csak a szokásos - TANÁR), és elképesztően hatásos zenékkel. A hangulata viszont furcsa volt. Adok rá egy erős nyolcast, bár nem hiszem, hogy mostanában újra nézem, eléggé nyomasztó, lehangoló film összességében.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Családi üzelmek (2013)
A tavalyi év vígjátéka egyelőre a számomra. Hatalmas poénok voltak benne és jó helyen megejtve. Sandlerék sajnos elmentek nagyon az altesti poénok irányába, és bár ebben a filmben is voltak, de pont jó mennyiségben. 10/7
Ahogy Remy is megírta a listáját, nem csodálkozok, hogy itt is az az első ami nála volt!
TOP10 Autó a filmekből
A korábbi Stanley Kubrick témához: TOP10 Kubrick-film + Érdekességek
Gandalf vs Dumbledore
Han Solo vs Indiana Jones (Nálam Han a nyerő)
Harry Potter vs Gyűrűk ura (Nálam is a LotR a nyerő)
Batman vs Pókember (Korábban azt mondtam volna, hogy Pókember, de így hogy 2 hónapja megnéztem a Nolan-Batman-trilógiát simán Batman a jobb nálam)
A sötét lovagról szakszerűen (értelemszerűen spoileres)
A tavalyi év vígjátéka egyelőre a számomra. Hatalmas poénok voltak benne és jó helyen megejtve. Sandlerék sajnos elmentek nagyon az altesti poénok irányába, és bár ebben a filmben is voltak, de pont jó mennyiségben. 10/7
Ahogy Remy is megírta a listáját, nem csodálkozok, hogy itt is az az első ami nála volt!
TOP10 Autó a filmekből
A korábbi Stanley Kubrick témához: TOP10 Kubrick-film + Érdekességek
Gandalf vs Dumbledore
Han Solo vs Indiana Jones (Nálam Han a nyerő)
Harry Potter vs Gyűrűk ura (Nálam is a LotR a nyerő)
Batman vs Pókember (Korábban azt mondtam volna, hogy Pókember, de így hogy 2 hónapja megnéztem a Nolan-Batman-trilógiát simán Batman a jobb nálam)
A sötét lovagról szakszerűen (értelemszerűen spoileres)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- rafael23
fent van valahol magyarul a The Year of the Yao című film?
Én R24nel értek egyet.Sierra írta:Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Cidade de deus-t is ajánlom.
Nekem is az Isten városa tetszett jobban. Pár napja végre megnéztem én is az Elit Squadot. De úgy érzem hogy az Isten városa sokkal drámaibb és néha nyersebb is, emiatt jobban megbotránkoztatott a film. Míg ez inkább egy dráma, az elit Squad egy jóval akciódúsabb film. Ez talán ízlés kérdése kinek melyik tetszik jobban. Nálam Isten városa abszolút 10/10, míg az Elit Squad egy erős 8as.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Same here. Ugyanezt gondolom. Nálam a látványvilág miatt sem ér Oscart, pedig fog kapni egyet, és valószínűleg a rendezői Oscart. Cuaron megérdemli a díjat, de nem ezért a filmjéért.de azért nem volt ez történetileg ott a toppon, hogy beletudjam élni magamat a főszereplők bőrébe, legalábbis rám nem volt nagy hatással az egész.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megjelent a polcokon magyarul a Gravitáció is mindenféle kiadásban, egyből be is szereztem egy HD verziót, azért illik így megnézni, mozi híján. Jól tették, hogy nem nyújtották tovább az egészet, mint 85 perc (stáblista nélkül), mert így is sokszor elhúzták az eseményeket. Zseniális lehetett átélni a látványvilágát gondolom, de azért nem volt ez történetileg ott a toppon, hogy beletudjam élni magamat a főszereplők bőrébe, legalábbis rám nem volt nagy hatással az egész. A státusza miatt először a nyolcas ugrott be, de nem tudom annyira pozitívan értékelni, IMDb-n változtattam is hetesre, de minden jóindulattal együtt sehogy nem több ez mint 7,5/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Na az utolsó értékelésem egy darabig.
The Thin Red Line (1998)
Ez rohadt jó - lenne, ha bizonyos dolgok nem rontanák el.
Először is, szerintem feleslegesen hosszú, 2 órában meg lehetett volna úszni, ha nincs ez a sok merengős rész, aminek számomra nem sok értelme volt, nem nagyon jött át. Aztán a film lassan van felvezetve, aztán hirtelen beindul - na az fenomenális, a film közepe baszott erős, élvezet volt nézni minden képkocát. Aztán szépen leül a film és tök unalmassá válik. Aztán közeledik a film hajrája, és egy kicsit meg is nyomják a dolgot, de már nem éri el az extázis szintet, és a legvége is kissé unalmas.
DE. Miután a közepe zseniális, az sok mindent feledtet. Illetve a színészek. Sziporkázik az összes színészt, hihetetlenül nagyot játszik mindenki, a sztárparádéról nem is beszélve, rengeteg híres színész feltűnik a filmben.
Aztán a zene: szinte ZSENIÁLIS. Csupa nagybetűvel, hihetetlenül megadta a film hangulatát, meg amúgy is, jó volt hallgatni film közben az összes dallamot. Aztán a fényképezés is nagyon szép, a helyszínek is nagyon adták végig (főleg a dimbes-dombos zöld részek, na ott kiemelkedő volt a képi világ végig.
Ennyit a pozitívumokról, de aztán van 1-2 negatívum. Amit említettem ugye, hogy szerintem túlságosan hosszú. Aztán ugye a nagyon hullámzó hangulat, unalom-izgalom-unalom-izgalom, lehetett volna kiegyensúlyozottabb. És végül ami még nem tetszett, azok a túlságosan szentimentális közhelyek és gondolatok hada, ami végigkövette az egész filmet, na az ilyenektől a falra mászok. Biztos van olyan, akinek bejött vagy elgondolkodott rajta, de szerintem az összes szó-mondat annyira elcsépelt volt, hogy fájt.
Mindent összevetve egy nagyon jó háborús filmről beszélünk, de azért nálam a Ryan meg a Full Metal Jacket még mindig előrébb van ennél.
7,5-8/10
The Thin Red Line (1998)
Ez rohadt jó - lenne, ha bizonyos dolgok nem rontanák el.
Először is, szerintem feleslegesen hosszú, 2 órában meg lehetett volna úszni, ha nincs ez a sok merengős rész, aminek számomra nem sok értelme volt, nem nagyon jött át. Aztán a film lassan van felvezetve, aztán hirtelen beindul - na az fenomenális, a film közepe baszott erős, élvezet volt nézni minden képkocát. Aztán szépen leül a film és tök unalmassá válik. Aztán közeledik a film hajrája, és egy kicsit meg is nyomják a dolgot, de már nem éri el az extázis szintet, és a legvége is kissé unalmas.
DE. Miután a közepe zseniális, az sok mindent feledtet. Illetve a színészek. Sziporkázik az összes színészt, hihetetlenül nagyot játszik mindenki, a sztárparádéról nem is beszélve, rengeteg híres színész feltűnik a filmben.
Aztán a zene: szinte ZSENIÁLIS. Csupa nagybetűvel, hihetetlenül megadta a film hangulatát, meg amúgy is, jó volt hallgatni film közben az összes dallamot. Aztán a fényképezés is nagyon szép, a helyszínek is nagyon adták végig (főleg a dimbes-dombos zöld részek, na ott kiemelkedő volt a képi világ végig.
Ennyit a pozitívumokról, de aztán van 1-2 negatívum. Amit említettem ugye, hogy szerintem túlságosan hosszú. Aztán ugye a nagyon hullámzó hangulat, unalom-izgalom-unalom-izgalom, lehetett volna kiegyensúlyozottabb. És végül ami még nem tetszett, azok a túlságosan szentimentális közhelyek és gondolatok hada, ami végigkövette az egész filmet, na az ilyenektől a falra mászok. Biztos van olyan, akinek bejött vagy elgondolkodott rajta, de szerintem az összes szó-mondat annyira elcsépelt volt, hogy fájt.
Mindent összevetve egy nagyon jó háborús filmről beszélünk, de azért nálam a Ryan meg a Full Metal Jacket még mindig előrébb van ennél.
7,5-8/10
The Amazing Spider-Man (2012)
Nem volt rossz, de olyan jó sem. Elnézegettem, de többre vágytam. Sok-sok klisé, sajnos egy ilyen filmnél ez elkerülhetetlen. De most megint máshogy lett Pókember. És más volt az első ellensége is. Csuda dolgok ezek. Garfield kicsit irritáló srác, főleg a hangja, de volt pár poénos rész, az olyan Marveles volt, az utóbbi időben rágyúrtak erre rendesen, a Raimi féléből nagyon hiányzott a humor. Azért a folytatást megnézem.
7/10
Nem volt rossz, de olyan jó sem. Elnézegettem, de többre vágytam. Sok-sok klisé, sajnos egy ilyen filmnél ez elkerülhetetlen. De most megint máshogy lett Pókember. És más volt az első ellensége is. Csuda dolgok ezek. Garfield kicsit irritáló srác, főleg a hangja, de volt pár poénos rész, az olyan Marveles volt, az utóbbi időben rágyúrtak erre rendesen, a Raimi féléből nagyon hiányzott a humor. Azért a folytatást megnézem.
7/10
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerelempatak:
Ha jobban megfigyeled tele van metaforákkal a film, minden kép a témát, vagy az elmondottakat hivatott nyomatékosítani. Mondjuk a vonatos képek kifejezetten irritáltak, majd az egyik asszony mikor azt mondja: Ne ott a vonat...
Elég sokat vártam a filmtől, a trailere jó volt, ha valaki kérdezi, azt mondom rá jó.
Gáll Levente meg tulajdonképpen egy....
Ha jobban megfigyeled tele van metaforákkal a film, minden kép a témát, vagy az elmondottakat hivatott nyomatékosítani. Mondjuk a vonatos képek kifejezetten irritáltak, majd az egyik asszony mikor azt mondja: Ne ott a vonat...
Elég sokat vártam a filmtől, a trailere jó volt, ha valaki kérdezi, azt mondom rá jó.
Gáll Levente meg tulajdonképpen egy....
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kapcsolat:
Nézem az új Oldboyt, de semmi olyat nem látok benne, amiért le kéne ezt szólni. Vagyis, a FELESLEGES jelzővel illethetném, de emellett simán nézhető. Aki rajong az eredetiért, az ne tegyen vele próbát, de aki nincsen oda az ázsiai filmekért, vagy nem is látta az eredetit, az simán tehet vele egy próbát. Brolin egész jól tolja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ennek a Szerelempataknak nagyobb lett a füstje mint lángja. Fészbúkon aki él és mozog mindenki odavissza van érte, mennek a megosztások és a lájkok ezerrel. Olyan időhúzások meg klisék vannak a filmben, hogy sírok, pedig nem hiszem olyan nehéz lett volna normális tartalommal kitölteni ezt az 1 óra 10 percet. Mikor már harmadjára zoomolnak rá a falon egy légyre azt hittem agyfaszt kapok már. Meg a film felét a táj, és bizonyos tárgyak ábrázolása teszi, holott nem is erről kellene szóljon az egész. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán van egy öreg bácsika aki folyton csak cigizik, őt beteszik legalább öt jelenetben, de folyamatosan csak bagózik, meg nem szólal, azt hittem már néma. Aztán a végén elmond pár mondatot.
Vicc.
Ennél csak jobb dokumentumfilmeket láttam Székelyföldről ,ez még a tűrhető kategóriát sem súrolja.
Na jó talán ez sem
A tagot jól ismerem, a falunkban működtet egy panziót, meg az egyetemen ő szervezi a focizást, volt a Gasztróangyalban is két műsor vele, azok egész jók voltak, ez viszont annyira erőltetett, hogy én éreztem rosszul magam alatta.
Vicc.
Ennél csak jobb dokumentumfilmeket láttam Székelyföldről ,ez még a tűrhető kategóriát sem súrolja.
Na jó talán ez sem
A tagot jól ismerem, a falunkban működtet egy panziót, meg az egyetemen ő szervezi a focizást, volt a Gasztróangyalban is két műsor vele, azok egész jók voltak, ez viszont annyira erőltetett, hogy én éreztem rosszul magam alatta.
Kellékfeleség
Azt hozta amit vártam, egyszer nézős, tipikus modern amerikai "vígjáték", helyenként jó poénokkal, vicces részekkel, de alapvetően egy semmilyen kis valami. Ja és a vége is tökre kiszámítható. Azért meg lehetett nézni (már csak Aniston miatt is)
6/10
Azt hozta amit vártam, egyszer nézős, tipikus modern amerikai "vígjáték", helyenként jó poénokkal, vicces részekkel, de alapvetően egy semmilyen kis valami. Ja és a vége is tökre kiszámítható. Azért meg lehetett nézni (már csak Aniston miatt is)
6/10
Tropa de Elite 2
Hát igen, más jellegű teljesen, itt csak a politika meg a korrupció van terítéken, amit egyébként kedvelek, szeretem a korrupcióról szóló filmeket, ez is faszán meg volt csinálva, tetszett is, de az első jobban bejött, ennek nem volt meg az a hangulata, varázsa, mindenesetre zsír volt ez is.
7,5/10
Hát igen, más jellegű teljesen, itt csak a politika meg a korrupció van terítéken, amit egyébként kedvelek, szeretem a korrupcióról szóló filmeket, ez is faszán meg volt csinálva, tetszett is, de az első jobban bejött, ennek nem volt meg az a hangulata, varázsa, mindenesetre zsír volt ez is.
7,5/10
Nem semmi névsor!!Remy írta:azért lesz benne egy Tim Curry, Lance Henriksen, és Michael Winslow
- Remy
- Kapcsolat:
Végre beszerezhető Hatvani Balázs horrorja
Nem várok sokat tőle, de azért lesz benne egy Tim Curry, Lance Henriksen, és Michael Winslow
Nem várok sokat tőle, de azért lesz benne egy Tim Curry, Lance Henriksen, és Michael Winslow
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots