Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. február 15., szombat 12:45

Sierra írta:
Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Cidade de deus-t is ajánlom.
Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.
Én is így vagyok vele, az Isten városát kb. 7-esre értékelném, viszont a Tropa de Elite 1 és 2 összevetve nálam 9 és 10 között mozog. Újráznom is kellene már őket, mert még csak egyszer volt szerencsém hozzájuk :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 15., szombat 12:27

Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 14., péntek 12:07

Good Will Hunting

Hűha, jó ideje nem láttam még egy ilyen jó filmet, ami A-tól Z-ig ennyire lekötött volna, pedig későn is fogtam neki, meg fáradt is voltam, de ahogy elkezdődött a film, észre sem vettem mindezt. Minden össze van rakva ahogy kell, szereplők, történet, zene. Hibátlan.

10/10

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 14., péntek 11:37

Egy 1918-as magyar némafilmet szeretnék beszerezni, valaki ismer oldalakat, ahonnan ilyenekre van esély rálelni? Nagyon hálás lennék.

Erről lenne szó:

Az élet királya kt
port
imdb

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. február 13., csütörtök 21:12

Joe Trailer
Jó lesz Cage barátunkat újra minőségi filmben látni, mert szerintem ez az lesz.
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 13., csütörtök 7:36

Remy írta:Tipikus 30-as évekbeli horror story.
mintha olyan sokan tisztában lennénk vele, h a 30as években milyen horror storyk voltak. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 13., csütörtök 7:30

Sierra írta:Tropa de Elite (2007)

Ez komoly volt! Kibaszott jó film, régen filmeztem már ilyen jót. Elképesztő hangulata van, teljesen magába szippantott, kemény, nyers, igaz olykor túlzó, azért ennyire nem lehet brutális a brazil élet, de az biztos, hogy hasonlóan elvetemült világ van Rioban. A sztori nagyon jó, izgalmas, pörög a film rendesen, a vége talán kicsit elkapkodott, de ettől függetlenül kurva jó film! És ahogy nézem a 2. rész még jobban is áll imdb-n, mint ez! :mrgreen: Ilyen se sűrűn van.

9/10
Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 13., csütörtök 0:24

Tropa de Elite (2007)

Ez komoly volt! Kibaszott jó film, régen filmeztem már ilyen jót. Elképesztő hangulata van, teljesen magába szippantott, kemény, nyers, igaz olykor túlzó, azért ennyire nem lehet brutális a brazil élet, de az biztos, hogy hasonlóan elvetemült világ van Rioban. A sztori nagyon jó, izgalmas, pörög a film rendesen, a vége talán kicsit elkapkodott, de ettől függetlenül kurva jó film! És ahogy nézem a 2. rész még jobban is áll imdb-n, mint ez! :mrgreen: Ilyen se sűrűn van.

9/10

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 21:14

Na, megnéztem az első zombifilmet --> A fehér zombi (1932) Főszerepben Lugosi Béla B-) Érdekes volt látni, hogy honnan is indult az egész. Akit nagyon érdekel a zombi dolog, annak érdemes lenne leülni elé. 65 perc az egész. Tipikus 30-as évekbeli horror story.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 18:35

Fel oraja nezem a Drinking Buddies-t. Szol valamirol ez a film? :hmmm:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 12., szerda 12:30

vártalak már Faust mikor jössz :lol:
halálomig madridista leszek

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. február 12., szerda 12:04

Igazából aki látott egy darab Romero filmet életében, látta az összeset. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 19:52

Ez nem régimódiság, csak totál más stílus mindkettő. A helyén kell ezeket kezelni, pl. akinek a Warm Bodies esetén nem esik le, hogy ez egy beolvasás a tvájlájt féle mocskoknak, annak soha a büdös életben nem is fog tetszeni és hagyja is abba, mert nem érti ezt a fajta humort. Aztán a Haláli hullák hajnala, a Zombieland az utóbbi 10 évből, mind-mind a legjobb vígjátékok között vannak. Ettől függetlenül persze zombifilmek is, ha tetszik, ha nem.
A Terror bolygót nem mondom, mert oda kicsit beteg humorérzék kell, de attól még fasza az is :mrgreen:

Romero filmek meg jók, már amennyit láttam, de mint mondtam, nem lehet összehasonlítani, annak ellenére, hogy mindkettő zsáner zombis film. Kicsit offolva, a Walking Dead meg egy kurva nagy vicc a 2. évad közepétől.
realistahuni írta:Most néztem meg a Movie 43-at messideco ajánlására, hát tipikusan az "annyira szar, hogy már jó" kategória.
Van egy-két ritka beteg és zseniális pillanata, de egyébként sajnos a kategóriájában is lapos filmnek számít :-( Pedig hiányolom az ilyesmi fárasztó humorú filmeket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 11., kedd 19:46

nmate írta:
Remy írta:Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor felcsatolja a gépfegyvert a lába helyére... már a végén komolyan fájt a nevetés :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Muszáj nyafogni egy kibaszott seb miatt? :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 11., kedd 19:44

Most néztem meg a Movie 43-at messideco ajánlására, hát tipikusan az "annyira szar, hogy már jó" kategória. :lol:

Amúgy meg a 28 nappal később adta nekem is, meg a WWZ is többé-kevésbé egy-két jelenetet leszámítva. Remy, várom a zombis toplistád.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 11., kedd 19:43

nmate írta:
BLaZE írta:na ne nevettess kérlek
Miért, mi a jó zombis film?
lehet, hogy én vagyok túl régimódi (pedig csak 23 vagyok) de nekem a régi filmek sokkal jobban bejöttek/bejönnek. Hál istennek jó "tanárom" volt a nagybátyám személyében aki nem hagyta hogy rossz filmeket nézzek gyerekként. Ezért is vagyok érzékeny a zombis filmekre és viszi a pálmát Romero bácsi féle Holtak Hajnala. Az az etalon és az alap. A mostani filmek csak megcsúfolása a műfajnak, mikor ilyen náci zombikat próbálnak lenyomni a torkunkon. Most talán a TWD ami át tudja adni az igazi survival zombi feelinget, de még az is a határon megy. Amúgy az miért van, hogy öcsémet megkérdezem a TOP 5-ről és csak Romero filmeket mond? :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 19:32

Remy írta:Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor felcsatolja a gépfegyvert a lába helyére... már a végén komolyan fájt a nevetés :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 19:30

Na esetleg majd azt. Ja a Legenda vagyok az zombie film? Akkor még az elmegy. :D Mondjuk a Zombieland se azért megy el, mert kurva jó zombies. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 11., kedd 19:26

Kerlon írta:A számomra az összes zombis film egy kalap szart nem ér. A Zombieland talán elmegy.
28 nappal később megvolt?

Mert addig oké, hogy a régieket már nem mindenki tudja megemészteni, de az újak közül (de igazából zsáneren belül is) a 28 nappal később nagyon előkelő helyen szerepel. :) Ha nem volt, akkor tegyél vele egy próbát. :)

Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 19:25

A számomra az összes zombis film egy kalap szart nem ér. A Zombieland talán elmegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: