Én is így vagyok vele, az Isten városát kb. 7-esre értékelném, viszont a Tropa de Elite 1 és 2 összevetve nálam 9 és 10 között mozog. Újráznom is kellene már őket, mert még csak egyszer volt szerencsém hozzájukSierra írta:Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Cidade de deus-t is ajánlom.
Mozi, filmek
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Re: Mozi, filmek
Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Good Will Hunting
Hűha, jó ideje nem láttam még egy ilyen jó filmet, ami A-tól Z-ig ennyire lekötött volna, pedig későn is fogtam neki, meg fáradt is voltam, de ahogy elkezdődött a film, észre sem vettem mindezt. Minden össze van rakva ahogy kell, szereplők, történet, zene. Hibátlan.
10/10
Hűha, jó ideje nem láttam még egy ilyen jó filmet, ami A-tól Z-ig ennyire lekötött volna, pedig későn is fogtam neki, meg fáradt is voltam, de ahogy elkezdődött a film, észre sem vettem mindezt. Minden össze van rakva ahogy kell, szereplők, történet, zene. Hibátlan.
10/10
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egy 1918-as magyar némafilmet szeretnék beszerezni, valaki ismer oldalakat, ahonnan ilyenekre van esély rálelni? Nagyon hálás lennék.
Erről lenne szó:
Az élet királya kt
port
imdb
Erről lenne szó:
Az élet királya kt
port
imdb
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Joe Trailer
Jó lesz Cage barátunkat újra minőségi filmben látni, mert szerintem ez az lesz.
Jó lesz Cage barátunkat újra minőségi filmben látni, mert szerintem ez az lesz.
mintha olyan sokan tisztában lennénk vele, h a 30as években milyen horror storyk voltak.Remy írta:Tipikus 30-as évekbeli horror story.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.Sierra írta:Tropa de Elite (2007)
Ez komoly volt! Kibaszott jó film, régen filmeztem már ilyen jót. Elképesztő hangulata van, teljesen magába szippantott, kemény, nyers, igaz olykor túlzó, azért ennyire nem lehet brutális a brazil élet, de az biztos, hogy hasonlóan elvetemült világ van Rioban. A sztori nagyon jó, izgalmas, pörög a film rendesen, a vége talán kicsit elkapkodott, de ettől függetlenül kurva jó film! És ahogy nézem a 2. rész még jobban is áll imdb-n, mint ez! Ilyen se sűrűn van.
9/10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tropa de Elite (2007)
Ez komoly volt! Kibaszott jó film, régen filmeztem már ilyen jót. Elképesztő hangulata van, teljesen magába szippantott, kemény, nyers, igaz olykor túlzó, azért ennyire nem lehet brutális a brazil élet, de az biztos, hogy hasonlóan elvetemült világ van Rioban. A sztori nagyon jó, izgalmas, pörög a film rendesen, a vége talán kicsit elkapkodott, de ettől függetlenül kurva jó film! És ahogy nézem a 2. rész még jobban is áll imdb-n, mint ez! Ilyen se sűrűn van.
9/10
9/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, megnéztem az első zombifilmet --> A fehér zombi (1932) Főszerepben Lugosi Béla Érdekes volt látni, hogy honnan is indult az egész. Akit nagyon érdekel a zombi dolog, annak érdemes lenne leülni elé. 65 perc az egész. Tipikus 30-as évekbeli horror story.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Fel oraja nezem a Drinking Buddies-t. Szol valamirol ez a film?
Igazából aki látott egy darab Romero filmet életében, látta az összeset.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez nem régimódiság, csak totál más stílus mindkettő. A helyén kell ezeket kezelni, pl. akinek a Warm Bodies esetén nem esik le, hogy ez egy beolvasás a tvájlájt féle mocskoknak, annak soha a büdös életben nem is fog tetszeni és hagyja is abba, mert nem érti ezt a fajta humort. Aztán a Haláli hullák hajnala, a Zombieland az utóbbi 10 évből, mind-mind a legjobb vígjátékok között vannak. Ettől függetlenül persze zombifilmek is, ha tetszik, ha nem.
A Terror bolygót nem mondom, mert oda kicsit beteg humorérzék kell, de attól még fasza az is
Romero filmek meg jók, már amennyit láttam, de mint mondtam, nem lehet összehasonlítani, annak ellenére, hogy mindkettő zsáner zombis film. Kicsit offolva, a Walking Dead meg egy kurva nagy vicc a 2. évad közepétől.
A Terror bolygót nem mondom, mert oda kicsit beteg humorérzék kell, de attól még fasza az is
Romero filmek meg jók, már amennyit láttam, de mint mondtam, nem lehet összehasonlítani, annak ellenére, hogy mindkettő zsáner zombis film. Kicsit offolva, a Walking Dead meg egy kurva nagy vicc a 2. évad közepétől.
Van egy-két ritka beteg és zseniális pillanata, de egyébként sajnos a kategóriájában is lapos filmnek számít Pedig hiányolom az ilyesmi fárasztó humorú filmeket.realistahuni írta:Most néztem meg a Movie 43-at messideco ajánlására, hát tipikusan az "annyira szar, hogy már jó" kategória.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Muszáj nyafogni egy kibaszott seb miatt?nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor felcsatolja a gépfegyvert a lába helyére... már a végén komolyan fájt a nevetésRemy írta:Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Most néztem meg a Movie 43-at messideco ajánlására, hát tipikusan az "annyira szar, hogy már jó" kategória.
Amúgy meg a 28 nappal később adta nekem is, meg a WWZ is többé-kevésbé egy-két jelenetet leszámítva. Remy, várom a zombis toplistád.
Amúgy meg a 28 nappal később adta nekem is, meg a WWZ is többé-kevésbé egy-két jelenetet leszámítva. Remy, várom a zombis toplistád.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
lehet, hogy én vagyok túl régimódi (pedig csak 23 vagyok) de nekem a régi filmek sokkal jobban bejöttek/bejönnek. Hál istennek jó "tanárom" volt a nagybátyám személyében aki nem hagyta hogy rossz filmeket nézzek gyerekként. Ezért is vagyok érzékeny a zombis filmekre és viszi a pálmát Romero bácsi féle Holtak Hajnala. Az az etalon és az alap. A mostani filmek csak megcsúfolása a műfajnak, mikor ilyen náci zombikat próbálnak lenyomni a torkunkon. Most talán a TWD ami át tudja adni az igazi survival zombi feelinget, de még az is a határon megy. Amúgy az miért van, hogy öcsémet megkérdezem a TOP 5-ről és csak Romero filmeket mond?nmate írta:Miért, mi a jó zombis film?BLaZE írta:na ne nevettess kérlek
halálomig madridista leszek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor felcsatolja a gépfegyvert a lába helyére... már a végén komolyan fájt a nevetésRemy írta:Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget
Na esetleg majd azt. Ja a Legenda vagyok az zombie film? Akkor még az elmegy. Mondjuk a Zombieland se azért megy el, mert kurva jó zombies.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
28 nappal később megvolt?Kerlon írta:A számomra az összes zombis film egy kalap szart nem ér. A Zombieland talán elmegy.
Mert addig oké, hogy a régieket már nem mindenki tudja megemészteni, de az újak közül (de igazából zsáneren belül is) a 28 nappal később nagyon előkelő helyen szerepel. Ha nem volt, akkor tegyél vele egy próbát.
Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A számomra az összes zombis film egy kalap szart nem ér. A Zombieland talán elmegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K