Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
Hogy lenne a legkisebb a bukó, van valami ötlet?
OFF
Re: OFF
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Utald át nekem!KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
ZIDANE
Használja valaki itt a Google groups-ot aktívan? Szükségem van benne segítségre.
Felvettem 391 tagot a csoportba, küldtem ki e-mailt a kreált e-mail címre és azt írja az üzenetnél, hogy 19 megtekintés volt. Barátom pl meg sem kapta az üzenetet, pedig az összes csoporttagnál ugyanazok a beállítások. Elég fontos, mert melóhoz kell.
Felvettem 391 tagot a csoportba, küldtem ki e-mailt a kreált e-mail címre és azt írja az üzenetnél, hogy 19 megtekintés volt. Barátom pl meg sem kapta az üzenetet, pedig az összes csoporttagnál ugyanazok a beállítások. Elég fontos, mert melóhoz kell.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez így van, fogyasztás előtt még csak képletesen, emésztés után már ténylegesen is.Halfkey írta:
azt nem is nevezném pálinkának inkább folyékony fosnak.
Hát ez nem kajszi év volt az tuti. Én cigánymeggyet vettem meg feketeribizlit, a saját szőlő meg érik.
Szar gyümölcs szar pálinka lesz, ez ilyen egyszerű, de azt nem is nevezném pálinkának inkább folyékony fosnak.
Szar gyümölcs szar pálinka lesz, ez ilyen egyszerű, de azt nem is nevezném pálinkának inkább folyékony fosnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gondolj rám is, 1200-1500ből lekvárt főzni nem volt túl kellemes, de azért fasza lettkiserik írta:Borsod megye, a gönci termőterület széle. Az idei szezon már lement, úgy hogy max jövőre. Mondjuk idén az ipari áru nem nagyon ment, mert 400-500 Ft-ért kicsit drága a pálinka alapanyag.El Sie7e írta:
hol termlesz tesó? kéne pár kiló cefrébe'
A golf, hogy olcsóbb meg ferninek szólt, mert ő írta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Borsod megye, a gönci termőterület széle. Az idei szezon már lement, úgy hogy max jövőre. Mondjuk idén az ipari áru nem nagyon ment, mert 400-500 Ft-ért kicsit drága a pálinka alapanyag.El Sie7e írta:hol termlesz tesó? kéne pár kiló cefrébe'kiserik írta: Pálinka: mindig derülök rajta, mikor jönnek a vevők, hogy mennyi a barack cefre? Mondom semennyi. Cefre barackot én nem termelek. Ha érett barackot szeretne, akkor az ugyanannyi, mint az étkezési. Eldöntheti, hogy lekvárt vagy pálinkát főz belőle, az alapanyag ugyan az.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy melyik a drágább, csak azt, hogy nehéz összehasonlítani. Golfozni is lehet otthon, ha nagy kerted van 1-2 ütővel, míg horgászni is lehet milliókért, de bringázni is lehet egy 25 ezres használ géppel vagy milliós gépcsodákkal. Hogy melyik hobbiba mennyi pénzt ölünk, gyakorlatilag csak tőlünk függ, nem a hobbitól. Mára a vásárlói társadalomnak köszönhetően a legolcsóbb hobbiba is vagyonokat lehet beleölni, de ugyan ennek a következménye (és a kínaiaké ), hogy szinte minden hobbit lehet olcsón is űzni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
nagyobb fizu kisebb golyók'shutterisland írta:ahol dolgozok, ott van egy golfklub is, a legnagyobb a tersegben.Amúgy miért drága sport a golf?
Ez egy komoly tévhit sztem.
ott kb atlagban 5 greenkeeper melozik, de a fo szezonban 7-8, hogy mindig billiard simasagu es igenyes legyen a terep.
egy rakas funyiro/karbantarto gepet tartanak fenn, rengeteg golfbuggie-t toltenek fel es tartanak karban, vegyszerekre is kell koltsenek, szoval megkerik az 1000 font koruli osszeget az eves membershipre.
a felszereles sem olcso, sok fajta uto, kesztyu, stb van, konkretan a csomagtartok fullosan meg vannak pakolva, mikor beesnek reggel.
a ruhazat teren nyilvan a minoseg az dragabb, mint minden mas sportban, itt mintha kotelezo lenne under armour cuccokban lenni bokatol tokaig.
ami meg extra koltseg, az az oktatas, ezt a sportot kb ugy kezdi el mindenki es eleg borsos ara van az oktatasnak.
a golf barban 5 fonttol indulnak a sorok.
szoval ja, atlag hobbiknal szvsz huzosabb azert.
persze amit valaki irt alabb, az igaz, minden hobbit lehet igy is meg ugy is muvelni, de a golfot aki legalabb halado szinten uzi, az szerintem is zsebbe nyulosabb, mint a legtobb masik hobbi.
btw ahogy latom a parkolo jaguarokat, teslakat, maseratikat, hat valoban nem a minimalberes reteg sportja.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ahol dolgozok, ott van egy golfklub is, a legnagyobb a tersegben.Amúgy miért drága sport a golf?
Ez egy komoly tévhit sztem.
ott kb atlagban 5 greenkeeper melozik, de a fo szezonban 7-8, hogy mindig billiard simasagu es igenyes legyen a terep.
egy rakas funyiro/karbantarto gepet tartanak fenn, rengeteg golfbuggie-t toltenek fel es tartanak karban, vegyszerekre is kell koltsenek, szoval megkerik az 1000 font koruli osszeget az eves membershipre.
a felszereles sem olcso, sok fajta uto, kesztyu, stb van, konkretan a csomagtartok fullosan meg vannak pakolva, mikor beesnek reggel.
a ruhazat teren nyilvan a minoseg az dragabb, mint minden mas sportban, itt mintha kotelezo lenne under armour cuccokban lenni bokatol tokaig.
ami meg extra koltseg, az az oktatas, ezt a sportot kb ugy kezdi el mindenki es eleg borsos ara van az oktatasnak.
a golf barban 5 fonttol indulnak a sorok.
szoval ja, atlag hobbiknal szvsz huzosabb azert.
persze amit valaki irt alabb, az igaz, minden hobbit lehet igy is meg ugy is muvelni, de a golfot aki legalabb halado szinten uzi, az szerintem is zsebbe nyulosabb, mint a legtobb masik hobbi.
btw ahogy latom a parkolo jaguarokat, teslakat, maseratikat, hat valoban nem a minimalberes reteg sportja.
- babaking
Hát ezaz. És ezek kb belépö árak, bár a legtöbb ritka kiadás. Én pl sisakon, szemüvegen nem spóroltam, viszont ruhából jóval olcsóbbat vettem. Világ pénzét bele lehet tenninmate írta: Ha a bringázást sportként űzöd, tegyük fel országútis évi 7-8 ezer km és újonnan vesz egy már erre használható bringát, Shimano 105-ös szettel az kb 400k átlagban. (Használatan lehet olcsóbbat persze, most számoljunk újjal és tegyük fel nincs plusz költség a nem használtság miatt)
- 2-3 szett ruha (nyári 30k, hideg idő 50k)
- 1 cipő 30k (nem a drágábbik fajtából)
- pedál 10k, nyereg 20k, sisak 20k
- szemüveg 10-15k
- 1 lánc évente 10k
- normális lámpák 15k
Ha decathlonban vásárolsz, kb 70%-os áron megúszhatod, de pl nekem a decás nadrágok nem jönnek be.
Ha meg DH-s vagy mondjuk... huh annak a költségét hagyjuk, főleg ha még bikeparkba is jársz
Persze, vannak drágább hobbik is, de azt hiszem ez talán a népszerűbbek közül van, ezért ennyire "sokkoló"
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha a bringázást sportként űzöd, tegyük fel országútis évi 7-8 ezer km és újonnan vesz egy már erre használható bringát, Shimano 105-ös szettel az kb 400k átlagban. (Használatan lehet olcsóbbat persze, most számoljunk újjal és tegyük fel nincs plusz költség a nem használtság miatt)
- szemüveg 10-15k
- 1 lánc évente 10k
- normális lámpák 15k
Ha decathlonban vásárolsz, kb 70%-os áron megúszhatod, de pl nekem a decás nadrágok nem jönnek be.
Ha meg DH-s vagy mondjuk... huh annak a költségét hagyjuk, főleg ha még bikeparkba is jársz
Persze, vannak drágább hobbik is, de azt hiszem ez talán a népszerűbbek közül van, ezért ennyire "sokkoló"
- szemüveg 10-15k
- 1 lánc évente 10k
- normális lámpák 15k
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hol termlesz tesó? kéne pár kiló cefrébe'kiserik írta: Pálinka: mindig derülök rajta, mikor jönnek a vevők, hogy mennyi a barack cefre? Mondom semennyi. Cefre barackot én nem termelek. Ha érett barackot szeretne, akkor az ugyanannyi, mint az étkezési. Eldöntheti, hogy lekvárt vagy pálinkát főz belőle, az alapanyag ugyan az.Nem mondtam egy szóval sem, hogy melyik a drágább, csak azt, hogy nehéz összehasonlítani. Golfozni is lehet otthon, ha nagy kerted van 1-2 ütővel, míg horgászni is lehet milliókért, de bringázni is lehet egy 25 ezres használ géppel vagy milliós gépcsodákkal. Hogy melyik hobbiba mennyi pénzt ölünk, gyakorlatilag csak tőlünk függ, nem a hobbitól. Mára a vásárlói társadalomnak köszönhetően a legolcsóbb hobbiba is vagyonokat lehet beleölni, de ugyan ennek a következménye (és a kínaiaké ), hogy szinte minden hobbit lehet olcsón is űzni.Realista24 írta:
A cuccokat hagyjuk, mert a golfszett is pénzbe kerül.
A két engedély között van 225 ezer forint, abból tudok venni 500 kg etetőanyagot meg néhány kiló csalit Szóval nem, nem drágább a horgászat alap hobbi szinten.
A másik meg igen, aki szereti a halat, nem úgy mint én, annak pluszban jó, mint neked a vadászat.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Pálinka: mindig derülök rajta, mikor jönnek a vevők, hogy mennyi a barack cefre? Mondom semennyi. Cefre barackot én nem termelek. Ha érett barackot szeretne, akkor az ugyanannyi, mint az étkezési. Eldöntheti, hogy lekvárt vagy pálinkát főz belőle, az alapanyag ugyan az.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy melyik a drágább, csak azt, hogy nehéz összehasonlítani. Golfozni is lehet otthon, ha nagy kerted van 1-2 ütővel, míg horgászni is lehet milliókért, de bringázni is lehet egy 25 ezres használ géppel vagy milliós gépcsodákkal. Hogy melyik hobbiba mennyi pénzt ölünk, gyakorlatilag csak tőlünk függ, nem a hobbitól. Mára a vásárlói társadalomnak köszönhetően a legolcsóbb hobbiba is vagyonokat lehet beleölni, de ugyan ennek a következménye (és a kínaiaké ), hogy szinte minden hobbit lehet olcsón is űzni.Realista24 írta:A cuccokat hagyjuk, mert a golfszett is pénzbe kerül.kiserik írta: Nehéz ezeket összehasonlítani. Hiába 25 az éves engedély, ha mellette az etető anyaggal meg csalival öntöd a pénzt a vízbe és azért a profi cuccok ára sem piskóta. Szinte minden hobbyt lehet értelmes keretek között is űzni, meg belehordani vagyonokat is. Én pl vadászom, ami ugye a "gazdagok hobbyja". Nekem ez évi 200-250k-ba kerül és azért nem keveset spórolok a húson (lehetne ez több millió is évente)
A két engedély között van 225 ezer forint, abból tudok venni 500 kg etetőanyagot meg néhány kiló csalit Szóval nem, nem drágább a horgászat alap hobbi szinten.
A másik meg igen, aki szereti a halat, nem úgy mint én, annak pluszban jó, mint neked a vadászat.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nemHalfkey írta: Na ez legalább jó a pálinkában, azt mindenki szereti
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
Mondanám, hogy minek kell ilyen kotyvalékot inni, de ott a válasz is a hszben Ez a baj, hogy még tartja magát nálunk is a tévhit, hogy pálinkát minden minőségű gyümölcsből lehet csinálni (mondjuk lehet is, csak nem érdemes) és hogy az a jó pálinka ami karcos és üt.füst írta:Negatív, 8 éve már, de mintha tegnap lett volna. Egy kedves ismerősöm paprikapálinkáját pusztítottuk el egy sátrazós kempingezős partyn. Már az aznap éjjel is olyan volt mint a pokol, mart mint a kurvaélet, pláne hogy bentmaradni se bírt, jött vissza a cucc. Olyat hánytam ming egy alien, de ami bentmaradt, abba se volt köszönet, másnap reggel meg ordítottam a budin mint a hízó amit szúrnak épp. Azóta csak udvariasságból fogadok el pálinkát, is csak egy felest.Halfkey írta: Na ez legalább jó a pálinkában, azt mindenki szereti
Amúgyis megjöttem már ebből, mindenki váltig állítja hogy övé a legjobb pálinka, megkóstolod, és nemhogy a rohadtbarackot kiérzed az ízéből, hanem még a gumicsizmát is amit belefőztek. Brrr.
Hát nem kösz. 10 ből 9 házi pálinka hulladék
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Negatív, 8 éve már, de mintha tegnap lett volna. Egy kedves ismerősöm paprikapálinkáját pusztítottuk el egy sátrazós kempingezős partyn. Már az aznap éjjel is olyan volt mint a pokol, mart mint a kurvaélet, pláne hogy bentmaradni se bírt, jött vissza a cucc. Olyat hánytam ming egy alien, de ami bentmaradt, abba se volt köszönet, másnap reggel meg ordítottam a budin mint a hízó amit szúrnak épp. Azóta csak udvariasságból fogadok el pálinkát, és csak egy felest.Halfkey írta: Na ez legalább jó a pálinkában, azt mindenki szereti
Amúgyis megjöttem már ebből, mindenki váltig állítja hogy övé a legjobb pálinka, megkóstolod, és nemhogy a rohadtbarackot kiérzed az ízéből, hanem még a gumicsizmát is amit belefőztek. Brrr.
Na ez legalább jó a pálinkában, azt mindenki szereti
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A cuccokat hagyjuk, mert a golfszett is pénzbe kerül.kiserik írta: Nehéz ezeket összehasonlítani. Hiába 25 az éves engedély, ha mellette az etető anyaggal meg csalival öntöd a pénzt a vízbe és azért a profi cuccok ára sem piskóta. Szinte minden hobbyt lehet értelmes keretek között is űzni, meg belehordani vagyonokat is. Én pl vadászom, ami ugye a "gazdagok hobbyja". Nekem ez évi 200-250k-ba kerül és azért nem keveset spórolok a húson (lehetne ez több millió is évente)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nehéz ezeket összehasonlítani. Hiába 25 az éves engedély, ha mellette az etető anyaggal meg csalival öntöd a pénzt a vízbe és azért a profi cuccok ára sem piskóta. Szinte minden hobbyt lehet értelmes keretek között is űzni, meg belehordani vagyonokat is. Én pl vadászom, ami ugye a "gazdagok hobbyja". Nekem ez évi 200-250k-ba kerül és azért nem keveset spórolok a húson (lehetne ez több millió is évente)
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???