most te jössz.El Sie7e írta:Tjacks írta:
A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik neki
OFF
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: OFF
Csak idő kérdése volt, hogy mikor tekernek kicsit narancsbolsi irányba a zsindex szekerén. Egy ideig hagyták őket, látszatként, de megunták. Most origósodnak kicsit. Nem annyira, hogy gnómfodor módjára nyelezzék a csüngőt, csak mérsékelten...
Sokkal érdekesebb, hogy még szorosabbra fűzte a kapcsolatát a magyargyűlölő cionista szekta és a posztbolsevik magyarkodó szekta. (Németh Sanya és Tömjén Zsóti körbenyalták egymást).
Hazaárulókból van bőven. És lesz is...
Sokkal érdekesebb, hogy még szorosabbra fűzte a kapcsolatát a magyargyűlölő cionista szekta és a posztbolsevik magyarkodó szekta. (Németh Sanya és Tömjén Zsóti körbenyalták egymást).
Hazaárulókból van bőven. És lesz is...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tjacks írta:A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik nekigéza írta:
Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik nekigéza írta:Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?El Sie7e írta: Egy olyan ellenség és remkep ellen küzdenek ami csak az ő fejükben van
-
Aha es milyen penzbol? Nem veletlen allnak at fizetos platformra is.füst írta: Rettentő szomorú is vagyok.
Amúgy minek új portál? Ott a 444 az ex indexes főszerkesztővel. Úgyis lassan előzi már az indexet, az a homokozó bőven jó a kilépő újságíróknak.
Mindenesetre pont uj peter mondta eloszor tavaly evelejen, hogy az index nagy nyomas alatt all es evvegere bedaraljak. Sokat nem tevedett.
Az a problema, hogy megint lesarkitva, fekete feherben van eloadva a sztori, mintha csak az indexrol szolna, holott megint sokkal sulyosabb az egesz ha a teljes kepet nezed. Magat az indexet nem sajnalom, en a februari/marciusi pokoljarasuk miatt orokre elengedtem oket, kattintaspanikban uszo szarhazi banda, kicsivel jobbak csak mint a tuloldal prominens kepviseloi. De ettol fuggetlenul eleg para az egesz. De ket honap es erre is mindenki megvonja majd a vallat, es el is felejtik.
Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?El Sie7e írta: Egy olyan ellenség és remkep ellen küzdenek ami csak az ő fejükben van
- El Sie7e
Vaszilyrol ennyitMarky írta:Mondjuk az számomra elég ok, hogy megjelent a Párt ökle, Vaszily és elindultak a személycserék a háttérben.El Sie7e írta: milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?
ami miatt ez az egész folyamat elkezdődött
Valószínűleg a Kaleta ügy miatt gyorsult be a daráló és a főszerkesztőnek is emiatt kellett mennie.
Disclaimer! Az Indamedia Csoport az Index.hu Zrt. stratégiai partnere, a csoport nem tulajdonosa az Indexnek.
A szemelycserek pedig az utobbi napok esemenyei
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
szerintem leírták, hogy miért.El Sie7e írta:
akkor ha már szomorú az egész, csak arra válaszoljon nekem vki, hogy milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?
nekem nem tisztem védeni őket, de lassan eljutunk oda, hogy egy politikai vezető képét kell kirakni a középületekre. ohh wait, ilyen már volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mondjuk az számomra elég ok, hogy megjelent a Párt ökle, Vaszily és elindultak a személycserék a háttérben.El Sie7e írta: milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?
Valószínűleg a Kaleta ügy miatt gyorsult be a daráló és a főszerkesztőnek is emiatt kellett mennie.
- El Sie7e
akkor ha már szomorú az egész, csak arra válaszoljon nekem vki, hogy milyen VALÓS, objektív ok miatt állították át az index "függetlenség" mérőjét veszélyben lévő állapotra?csababarca írta: Nem tudom ezen mi a vicces, szerintem szomorú inkább.
Remélem alapítanak egy másik portált a kilépett szerkesztők, mondjuk ebben a rendszerben 3-4 év múlva felzabálják azt is.
Szabika csak magának köszönheti
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rettentő szomorú is vagyok.
Amúgy minek új portál? Ott a 444 az ex indexes főszerkesztővel. Úgyis lassan előzi már az indexet, az a homokozó bőven jó a kilépő újságíróknak.
- csababarca
Nem tudom ezen mi a vicces, szerintem szomorú inkább.
Remélem alapítanak egy másik portált a kilépett szerkesztők, mondjuk ebben a rendszerben 3-4 év múlva felzabálják azt is.
- El Sie7e
Egy olyan ellenség és remkep ellen küzdenek ami csak az ő fejükben van
- csababarca
Miért?istimester írta: Nem tudom mi zajlik a fejekben, de (hangsúlyosan) eddig az Index szépen megcsinálja 2020 legnagyobb öntökönrúgását.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem tudom mi zajlik a fejekben, de (hangsúlyosan) eddig az Index szépen megcsinálja 2020 legnagyobb öntökönrúgását.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
RosszabbRealista24 írta:Erre pöcse volt?Steve írta:
Azt hittem megtaláltam az igaz szerelmet..
Nagy mellek, sáros fenék a tengerparton..Közös a kedvenc Real játékosunk is..erre..
Kiderült, hogy Ziro volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre pöcse volt?Steve írta:Azt hittem megtaláltam az igaz szerelmet..Pipita írta:
Mennyivel szedtek le hogy így felhúz?
Nagy mellek, sáros fenék a tengerparton..Közös a kedvenc Real játékosunk is..erre..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Azt hittem megtaláltam az igaz szerelmet..Pipita írta:Mennyivel szedtek le hogy így felhúz?Steve írta: Nem tudom mi történt, de az instán valami brutális módon elszaporodtak a qvák. Kb mindenhol, de a focisták képei alatt..
Megnyitom Benzema képe alatti kommenteket és csak a kattintásvadász kamu profilok..
A leggusztustalanabb eddig:
“My father said i’m very cute when not wearing clothes, is that true?”...de most komolyan ilyen szöveggel akarjàk a pénzemet kicsalni és mindezt egy focista képe alá írva..legalja