Meg egy eldobható teló a szomszéd nő számával.Steve írta:Szendó, víz, gyümölcs a gyereknek a táskában.Realista24 írta:
Hutotaska, szendo, meg literes asvanyviz.
Amugy nem, de már írtam, miért nem megyek el itthon nyaralni. Undorító ami megy.
OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Haha lehet kiröhögtök, de mi ezt csináljuk.Realista24 írta:Hutotaska, szendo, meg literes asvanyviz.Steve írta:
Mi Balatonfüreden szoktunk nyaralni. Eszterházy strandon már nem is bírom követni az emelést..De tavaly is minden nap tömve volt. Lángos+sör kombó meg ment rendületlenül.
Iszonyat pénzeket baxnak el az emberek..
Amugy nem, de már írtam, miért nem megyek el itthon nyaralni. Undorító ami megy.
Szendó, víz, gyümölcs a gyereknek a táskában.
Nem keresek rosszul, de most a mindennapi lehúzásban nem akarok részt venni. Vettünk kb 1x egy lángost, 1x egy kürtőskalácsot és ennyi volt.
Szívesebben eszek otthon meleg kaját, a szendvicset meg legalább tudom miből van. És nem lapátolom ki a pénzt az ablakon minden nap.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig. Családdal minden évben így toltuk. Reggel mentünk, este jöttünk.Realista24 írta:
Hutotaska, szendo, meg literes asvanyviz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Mázlista vagyok, mert van nyaralónk, Alsóörs, 100 méterre a víztől. Kettő között kisbolt, ott feltankolok...mert a magyarral nem basznak ki.
De tényleg vicc, fél tányér gulyás 1600, van benne 15 db krumpli és 1 db hús.
De tényleg vicc, fél tányér gulyás 1600, van benne 15 db krumpli és 1 db hús.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mondjuk igazziro4vr írta: Hát msot az is elemgy oda, aki amúgy nem szokott..a magyarral nem elhet packázni, a magyar akkor is nyaral és kikapcsolódik, ha közben bombázzák budapestet.
Ugyanitt jó szállást keresek Kőrösök környékén augusztusra
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hutotaska, szendo, meg literes asvanyviz.Steve írta:Mi Balatonfüreden szoktunk nyaralni. Eszterházy strandon már nem is bírom követni az emelést..De tavaly is minden nap tömve volt. Lángos+sör kombó meg ment rendületlenül.Realista24 írta:
Sima lángos 800-1200, de van 2kert is mindenféle jóval töltve. Üdítő 500 körül, víz csak 400 ha szerencséd van, nem csapból utantoltott
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Hát msot az is elemgy oda, aki amúgy nem szokott..a magyarral nem elhet packázni, a magyar akkor is nyaral és kikapcsolódik, ha közben bombázzák budapestet.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, de ki a tököm megy horvatba nyaralni? annyi pénzből már bárhova eljutok.ziro4vr írta: Nyilván ki akarják termelni, amit máskor fullos szezon alatt, turistákkal, akiket le lehet húzni rendesen. Na meg a munkaerőt is meg kell fizetni, szóval ja, egy 4 tagú család lazán otthagy egy horvát nyaralás árát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Mi Balatonfüreden szoktunk nyaralni. Eszterházy strandon már nem is bírom követni az emelést..De tavaly is minden nap tömve volt. Lángos+sör kombó meg ment rendületlenül.Realista24 írta:Sima lángos 800-1200, de van 2kert is mindenféle jóval töltve. Üdítő 500 körül, víz csak 400 ha szerencséd van, nem csapból utantoltottCsabi írta: felmentek az árak? (komolyan kérdem).
(amúgy meg kapjátok be a korábbiért. )
Steve: lehet keresgélni állásokat. tessék.
- ziro4vr
Nyilván ki akarják termelni, amit máskor fullos szezon alatt, turistákkal, akiket le lehet húzni rendesen. Na meg a munkaerőt is meg kell fizetni, szóval ja, egy 4 tagú család lazán otthagy egy horvát nyaralás árát.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sima lángos 800-1200, de van 2kert is mindenféle jóval töltve. Üdítő 500 körül, víz csak 400 ha szerencséd van, nem csapból utantoltottCsabi írta: felmentek az árak? (komolyan kérdem).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Hát szerintem ha én lennék a tanár akkor velem söröznének a diákok tanórán. Együtt röhögnék velük a batomságaikon és kb mindenki azt csinálna,amit akarna. Magyarul katasztrófa lenne.Csabi írta: felmentek az árak? (komolyan kérdem).
Azt hiszem meghagyom másnak ezt a szakmát, nekem a fejemre nőnének a diákok. Elég egy 3 évessel vitatkozni minden este, hogy mosson fogat.
R24 jó lenne tanárnak. Rend lenne, vagy mennének a magánzárkába. Esetleg lordgabi, aki elsztorizgatna nekik..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. július 12., vasárnap 21:38-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az meg egész olcsóziro4vr írta:1 lángos 2 mentes víz 1800.Realista24 írta: Majd akkor ha mindenki hazajott horvatbol, lemegy a szezon a Balatonon, ahol most két éjszaka egy hét árában van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
én ezt mind értem. csak mindez, csak a dübörgő nyaralás miatt nem fenntartható. pláne, hogy az emberek nagy részének nincs pénze.
- ziro4vr
1 lángos 2 mentes víz 1800.Realista24 írta: Majd akkor ha mindenki hazajott horvatbol, lemegy a szezon a Balatonon, ahol most két éjszaka egy hét árában van.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mindenki a saját véleménybuborékjának rabja.
Amikor az autópályákon áthalad a komplett Balkán, akkor számomra evidens, hogy itt is ugyanúgy terjed ez a szutyok, mint a határok túloldalán.
Túl szar állapotban van a gazdaság ahhoz, hogy a nyaralószezon közepen megint bezárjanak mindent.
Hogy miből lehet erre következtetni? Tavaly még a KATA volt a legnagyobb innováció, amit mindenkinek ajánlottak, most pedig a semmiből jött a fűnyíró.
Amikor az autópályákon áthalad a komplett Balkán, akkor számomra evidens, hogy itt is ugyanúgy terjed ez a szutyok, mint a határok túloldalán.
Túl szar állapotban van a gazdaság ahhoz, hogy a nyaralószezon közepen megint bezárjanak mindent.
Hogy miből lehet erre következtetni? Tavaly még a KATA volt a legnagyobb innováció, amit mindenkinek ajánlottak, most pedig a semmiből jött a fűnyíró.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Őszintén kérdezem. Miért látjátok ezt bele? Annyira sok a beteg ismerősi körben? Vagy a többi országban ha van is beteg (én a nagy %-ban nem hiszek benne Ukrajna után), akkor itt is kötelező a növekedés? Nyugodtan meg lehet nézni, melyik országok tartoznak a piros zónába. Szép öngól volt osztani a pénzeket az emberek között itt a szomszédban, vállalták a betegséget és az amúgyis otthon tengődést most szép summáért tették.
6 napot töltöttem otthon kerek 4 hónap után, 120 km-es körzetben van ismerősöm alsó hangon Kárpátalján, senkinél nem volt gyanú szinten sem megbetegedés. Én betartottam ott is és itt is a kötelező intézkedéseket csakis attól a naptól kezdve, hogy kötelező lett a megelőzés érdekében cselekedni.
Október 1. óta járok tömegközlekedéssel dolgozni hétfőtől-szombatig megállás nélkül. December 22 és január 14 között voltam Kárpátalján. Velünk volt az Isten eddig biztosan, vagy nagyobb a füstje mint a lángja ennek az egésznek.
Biztosan nem csak a szegények között terjed, meg a telefon nélkül élő idősek között. Ukrajna a példa, hogy az is listázva van, hány medikus (egészségügyben dolgozó) és gyermek kapta már el (nagyon sok gyerek), és egy felháborodott szülő sem dolgozó nem dühöngött még az internet felületén, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a vírus miatt.
6 napot töltöttem otthon kerek 4 hónap után, 120 km-es körzetben van ismerősöm alsó hangon Kárpátalján, senkinél nem volt gyanú szinten sem megbetegedés. Én betartottam ott is és itt is a kötelező intézkedéseket csakis attól a naptól kezdve, hogy kötelező lett a megelőzés érdekében cselekedni.
Október 1. óta járok tömegközlekedéssel dolgozni hétfőtől-szombatig megállás nélkül. December 22 és január 14 között voltam Kárpátalján. Velünk volt az Isten eddig biztosan, vagy nagyobb a füstje mint a lángja ennek az egésznek.
Biztosan nem csak a szegények között terjed, meg a telefon nélkül élő idősek között. Ukrajna a példa, hogy az is listázva van, hány medikus (egészségügyben dolgozó) és gyermek kapta már el (nagyon sok gyerek), és egy felháborodott szülő sem dolgozó nem dühöngött még az internet felületén, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a vírus miatt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
szerintem a fidesz réteg elhiszisanko. írta:és ez meddig tartható állapot? őszintén. itt napokon belül, vagy 1-2 héten belül vissza kell szigorítani mindent, különben bajok lesznek. nem hiheti el senki sem (és nem is hiszi), hogy csak mi vagyunk ennyire sterilek és szuperek.Kerlon írta:
Egyértelmű, hogy kamuzunk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K