Eden Hazard
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
3-4 hét??!! neeeeeee, ezt a vonatot tényleg el kell engedni, ahogy BlancoMark írta, ha kell 20-ért, 10-ért, ki bánja..
Metzelder jut még eszembe, az volt ennyit szerintem sérült (megnéztem, még majdhogynem ő sem ).. Ez nem csak balszerencse, táplálkozástól, edzésmunkától itt már szerintem minden rossz..
Ezt a szerződés dolgot ne gondoljátok túl srácok.. Ez egy ilyen business, a klub gondol egyet, azt vagy be jön, vagy nem, ez pont iszonyat balszerencse, h Hazard áll. sérült. Ezt benéztük, van ilyen.
Most már én is azt mondom, mehet vissza a Lillebe, kapunk érte egy zacskó szotyit, meg adjuk mellé Balet..
Basszus, LV, Rodry sérült, van Vini és Ase a 2 szélre?! #jótvároktülle
Metzelder jut még eszembe, az volt ennyit szerintem sérült (megnéztem, még majdhogynem ő sem ).. Ez nem csak balszerencse, táplálkozástól, edzésmunkától itt már szerintem minden rossz..
Ezt a szerződés dolgot ne gondoljátok túl srácok.. Ez egy ilyen business, a klub gondol egyet, azt vagy be jön, vagy nem, ez pont iszonyat balszerencse, h Hazard áll. sérült. Ezt benéztük, van ilyen.
Most már én is azt mondom, mehet vissza a Lillebe, kapunk érte egy zacskó szotyit, meg adjuk mellé Balet..
Basszus, LV, Rodry sérült, van Vini és Ase a 2 szélre?! #jótvároktülle
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
most már mehet a vini/lv - asensio szél orrvérzésig idény végéig.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sok szerencsét a változtatáshoz, a nagytőkés csapatok kiröhögnek, mert ez a rendszer nekik ideális. A kis csapatok meg azért röhögnek ki, mert nagyságrendileg kevesebb pénzből evickélnnek, akkor mire hisztizne a Real?
Jelenleg csak a Barcának nem indokolt a röhögés rajtunk kívül.
Jelenleg csak a Barcának nem indokolt a röhögés rajtunk kívül.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt globális szinten kéne korlátozni. 3 fix év + maximum 3 év opció. Aztán a fix év után újra lehet tárgyalni a dolgokat. Valamit kell csinálni, mert egyrészt az olajosok ki tudja meddig borítják a piacot, másrészt egyre több lesz az ilyen pióca játékos. Persze, lehet mondani, hogy a klub ne adjon ennyi évet neki, de asd... Egy Hazardot azért igazolsz le, hogy sikeres legyen a klub. De miután így vagy úgy, de nincs eredménye, lehessen már valahogy kilépni az üzletből, mert így meg egyoldalúan a játékos jól járt, a klub meg nulla profitot látott az egész üzletből.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem kötelező neki 5 évet ajánlani, de akkor választ másik csapatot. Messze nem a Real Madrid az anyagi lehetőségek csúcsa.
Eleve kevesebb fizut ajánlunk mint a többi top klub, és a játékos reklámbevételeimek felére is igényt tart Perez.
nagyon hatékonyan használja ki a Real Madrid nevet, a presztízzsel egészíti ki az érkezők fizuját.
Nem hiszem hogy ennek tetejébe még beleférne ha elkezdene a klub megkötéseket írni a szerződésekbe, mert akkor a kiszemelt játékos azt mondja hogy köszi, akkor vár a Mu, a PSG, a City, akárki.
Eleve kevesebb fizut ajánlunk mint a többi top klub, és a játékos reklámbevételeimek felére is igényt tart Perez.
nagyon hatékonyan használja ki a Real Madrid nevet, a presztízzsel egészíti ki az érkezők fizuját.
Nem hiszem hogy ennek tetejébe még beleférne ha elkezdene a klub megkötéseket írni a szerződésekbe, mert akkor a kiszemelt játékos azt mondja hogy köszi, akkor vár a Mu, a PSG, a City, akárki.
Akkor legyen 3+3 opcio, de ez teljes elmebaj hogy nem lehet kibaszni a sleppet, aki csak a munkaltatoja penzet eli fel de nem dolgozik semmit. Van meg ilyen munkahely a vilagon, a parlamenteken kivul?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Szerintem 2 év kötelező opciókkal
pl 10 rúgott gólnál/ 25 pályára lépésnél
automatikusan meghosszabodik 1-2 évvel a szerződés
Ez védné a klubbot is
pl 10 rúgott gólnál/ 25 pályára lépésnél
automatikusan meghosszabodik 1-2 évvel a szerződés
Ez védné a klubbot is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az 5-6 ev a klubot is védi.Berti írta:Nem kellene 3 évnél hosszabb szerződéseket kötni.Remy írta: Amúgy Perez ne a Super BL meg stb mellett kardoskodjon, hanem valami szerződés reformot találjanak ki az ilyen esetekre. Leigazolsz valakit azért, hogy focizzon, fizetsz neki, hogy focizzon, és a csapat sikeres legyen, de cserébe nincs teljesítmény, vagy ezért vagy azért, de végeredményben semmi. Lehessen már valahogy kilépni az ilyen szerződésekből, mert ez kegyetlen, ami zajlik. Hazard, Bale, Mariano, Özil, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem kellene 3 évnél hosszabb szerződéseket kötni.Remy írta: Amúgy Perez ne a Super BL meg stb mellett kardoskodjon, hanem valami szerződés reformot találjanak ki az ilyen esetekre. Leigazolsz valakit azért, hogy focizzon, fizetsz neki, hogy focizzon, és a csapat sikeres legyen, de cserébe nincs teljesítmény, vagy ezért vagy azért, de végeredményben semmi. Lehessen már valahogy kilépni az ilyen szerződésekből, mert ez kegyetlen, ami zajlik. Hazard, Bale, Mariano, Özil, stb.
Remy írta: Amúgy Perez ne a Super BL meg stb mellett kardoskodjon, hanem valami szerződés reformot találjanak ki az ilyen esetekre. Leigazolsz valakit azért, hogy focizzon, fizetsz neki, hogy focizzon, és a csapat sikeres legyen, de cserébe nincs teljesítmény, vagy ezért vagy azért, de végeredményben semmi. Lehessen már valahogy kilépni az ilyen szerződésekből, mert ez kegyetlen, ami zajlik. Hazard, Bale, Mariano, Özil, stb.
Ezeknek a mai "focistáknak"? Hányinger az összes....
Aki meg egy szezonban nem tud játszani a saját faszsága miatt(elvan hízva, részegen elesett) akkor a felépülési időre nem járna pénz...vagy a meccsek x%-án nem tud résztvenni szintén fizetés megvonás.
Az kéne ezeknek, hogy adott fizetés, előző évi teljesítmény alapján, amelyik csapat indul a BL-ben, annak a játékosai X összeget keresnek, az EL helyezésért szintén és így tovább.
Elvan az egész baszva úgy ahogy van. Szokott egyáltalán lenni izgalmas meccs? Mármint ezt nem a mi mostani madridunkra értem, hanem úgy ámblokk...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy Perez ne a Super BL meg stb mellett kardoskodjon, hanem valami szerződés reformot találjanak ki az ilyen esetekre. Leigazolsz valakit azért, hogy focizzon, fizetsz neki, hogy focizzon, és a csapat sikeres legyen, de cserébe nincs teljesítmény, vagy ezért vagy azért, de végeredményben semmi. Lehessen már valahogy kilépni az ilyen szerződésekből, mert ez kegyetlen, ami zajlik. Hazard, Bale, Mariano, Özil, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Cseszd meg Eden, takarodj...
Bár rohadtul nem sok vizet zavart volna az Atalanta ellen sem, sőt igazából senki ellen nem zavar semmit(mint a """csapatunk""")
Bár rohadtul nem sok vizet zavart volna az Atalanta ellen sem, sőt igazából senki ellen nem zavar semmit(mint a """csapatunk""")
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2021. február 3., szerda 16:42-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Emelek 2 hónapra.Hazard will be OUT between 4 and 6 weeks.
Több az már.
- flori
Realista24 írta:3-4 hét off megint, azt írják.Realista24 írta: @hazardeden10 felt pain during today's training session, that's why they're conducting tests. [@JLSanchez78]
Hazard will be OUT between 4 and 6 weeks.
Több az már.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért téged kaptunkRemy írta: Minden idők legrosszabb igazolása, nem csak a Real Madridnál, hanem az egész világon.
Ennél még egy jó Koman Vladimir is jobb lett volna, mert ott legalább nem lett volna semmiféle elvárás és a helyzetet nézve nem vitt volna el egy rakás pénzt a csapattól.
Édes jó Istenem, tuti ezt a 4 BL címért kaptuk. Ő az átok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ha a szezon hátralévő részében ilyen discomfort lesz az emberünk, akkor nyáron simán átgondolnám a kipaterolását, mert amit eddig adott a csapatnak, cserébe azért amibe került ( és kerül napról napra ) ....na az a kbszttul discomfort.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Remy
- Kapcsolat:
Minden idők legrosszabb igazolása, nem csak a Real Madridnál, hanem az egész világon.
Ennél még egy jó Koman Vladimir is jobb lett volna, mert ott legalább nem lett volna semmiféle elvárás és a helyzetet nézve nem vitt volna el egy rakás pénzt a csapattól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Bevallom én anno vártam hogy ide jöjjön de kritikán aluli amit nyújt és ezt nem lehet csak a sérülésekkel magyarázni. Két verzió azaz három van...BlancoMark írta: Ennek a csávónak annyi, én már elfogadtam. Ti is tegyetek így, boldogabb lesz az életetek. Semmit nem várok el tőle, ha tud 10 meccsenként hozni 1-2 gólpontot akkor már elégedettek lehetünk.
Minden áron keresném nyáron az eladásának a lehetőségét, ha kell 20 milláért is, ebből már jól úgy sem fogunk kiszállni.
1. nyáron elpasszolni akárhová (nem valószínű)
2. ide hozni azt a tagot aki anno az üveglábú Robbent helyre rakta + napi mérlegelés és minden 100g felesleg után pofozogép bekapcs (ez még annyira se)
3. Bélavál közösen megalapítják az ingyenélők all stars érdekvédelmi szakszervezetet természetesen Madridi székhellyel...
- BlancoMark
Ennek a csávónak annyi, én már elfogadtam. Ti is tegyetek így, boldogabb lesz az életetek. Semmit nem várok el tőle, ha tud 10 meccsenként hozni 1-2 gólpontot akkor már elégedettek lehetünk.
Minden áron keresném nyáron az eladásának a lehetőségét, ha kell 20 milláért is, ebből már jól úgy sem fogunk kiszállni.
- Sorrentino
Sajnos nem. Viszont van már golf szakosztályunk? Esetleg átrakhatnánk oda Bale-el együtt.p.csabi1 írta:Most komolyan nem lehet kibaszni az ilyet?Realista24 írta: @hazardeden10 felt pain during today's training session, that's why they're conducting tests. [@JLSanchez78]