Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Javaslataitok
Akkor valószínű csak a böngészőm a hibás.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Apró észrevétel: a "További emotikonok" funkció újonnan nem új ablakban ugrik fel, hanem azon a lapon, ami meg van nyitva.
A Facebook kollégáknak üzenném, hogyha valakinek a hozzászólására reagálnak, akkor használják a VÁLASZ lehetőséget, mert nem átlátható, hogy kinek szólt, mivel kiemeli az oldalt és nem sorban hozza le a hsz-eket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a rövidhírekben sokszor nem írjátok le kiről van szó, pl. most Arbeloa neve nincs benne a kishírben. sokszor én főoldalról nézem a kishíreket és nem tudom először kiről van szó, csak mobilról látom rögtön vagy ha rákattintok a hírre. nem olyan nagy dolog, csak gondoltam jelzem
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Jogos, köszönjük.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyi észrevételem lenne hogy a Betis elleni előzetesben Sport1-et írtatok viszont a Sport2 fogja közvetíteni majd a meccsünket.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és akár a legrosszabbról is, nyerjen már valamit DM ish3x0r írta:Értékeld a legutóbbi meccset topikban minden heten lehetne szavazas az aktualis meccs legjobbjarol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igy lesz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Értékeld a legutóbbi meccset topikban minden heten lehetne szavazas az aktualis meccs legjobbjarol.
- mocsok
hát én azzal szoptam be legelőször, hogy láttam, hogy pár perce írtak a topicba. megnyitom és az utolsó hozzászólás órákkal ezelőtt volt. aztán rájöttem, hogy alapból az első olvasatlan hsz-hez visz és az a második oldalon volt.kapor_89 írta:Más: mobilon (LG L9) tökéletes működik a felület mindaddig, amíg be nem jelentkezek. Ha bejelentkezek akkor valami gebasz lesz a fórum résszel. Tudok írni hozzászolást, de bejelentkezés után nem frissülnek a hszek, hiába frissítem, 1-2 órás hszeket jelöl meg frissként, amikor látom, hogy most írtak oda. Magyarul bejelentkezés után nem frissül a fórum nálam. Nem olvastam vissza, ez másnál is jelen van?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már keretben van, update megvolt.h3x0r írta:A 14 nap mar eltelt es nem lett frissitve az allapota. Azota mi a helyzet?Coentrao
Sérülés: Térdsérülés
Sérülés időpontja: 2013.11.19
Coentrao Várható felépülés: 14 nap
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Azóta? Coentrao bedurcizott és depressziós lett, de azt még se lehet kiírni sérülés okaként..
Más: mobilon (LG L9) tökéletes működik a felület mindaddig, amíg be nem jelentkezek. Ha bejelentkezek akkor valami gebasz lesz a fórum résszel. Tudok írni hozzászolást, de bejelentkezés után nem frissülnek a hszek, hiába frissítem, 1-2 órás hszeket jelöl meg frissként, amikor látom, hogy most írtak oda. Magyarul bejelentkezés után nem frissül a fórum nálam. Nem olvastam vissza, ez másnál is jelen van?
Más: mobilon (LG L9) tökéletes működik a felület mindaddig, amíg be nem jelentkezek. Ha bejelentkezek akkor valami gebasz lesz a fórum résszel. Tudok írni hozzászolást, de bejelentkezés után nem frissülnek a hszek, hiába frissítem, 1-2 órás hszeket jelöl meg frissként, amikor látom, hogy most írtak oda. Magyarul bejelentkezés után nem frissül a fórum nálam. Nem olvastam vissza, ez másnál is jelen van?
- h3x0r
A 14 nap mar eltelt es nem lett frissitve az allapota. Azota mi a helyzet?Coentrao
Sérülés: Térdsérülés
Sérülés időpontja: 2013.11.19
Coentrao Várható felépülés: 14 nap
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
erre most mit írjunk ha nem látod ?tubatibi írta:csak nekem nem jelennek meg a hozzászólások? meg azt se látom, hogy itt mit írok? csak nálam van ilyen gond?
csak nekem nem jelennek meg a hozzászólások? meg azt se látom, hogy itt mit írok? csak nálam van ilyen gond?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálam általában problémás a Chrome, újrarakás után is, de semmi gondot nem okozott eddig a hóesés, ja, és NASA gép, gondolom azért. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
igen azt használtam ..d.gergo írta:Azt a szűrőt adtad hozzá, amit kiraktam tegnap? Mert úgy a többi cuccot nem kéne befolyásolniacsabi* írta:én szintén szűrtem adblockkal a hópelyheket , erre eltűntek a főöldalról a rövidhírek .. csak egy üres négyzet van ott
sőt azóta feloldottam és még egyszer tiltottam és ugyan az
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Érdekes, nálam tegnap lassította be nagyon durván, amikor egy hsz-t írtam, ettől eltekintve viszont semmi problémát nem okoz/okozott a dolog.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az én gépemet is mocskosul belassította, de az adblock szűrő megoldotta a problémát.