Mindenki,ha megcsalnak,ezt mondana..Realista24 írta:Feleséged biztos értékeli a hozzaallasodatmiro. írta:
De szerintem mindenki.
Dehat nem vagyunk egyformak ugy latszik.
Nalad belefer,nalam nem.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 21:35
Mindenki,ha megcsalnak,ezt mondana..Realista24 írta:Feleséged biztos értékeli a hozzaallasodatmiro. írta:
De szerintem mindenki.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 29., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 21:32
Feleséged biztos értékeli a hozzaallasodatmiro. írta:De szerintem mindenki.Realista24 írta:
Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.
Vagy akkor mindenki ribanc?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 21:10
Ebben az esetben a lany az volt.Realista24 írta:Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.miro. írta:
Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.
Nem jarhatobb kivagni a yamalkat,aztan beleulni amibe akar?
Vagy nalad beleferne?
HozzászólásSzerző: füst » 2024. július 29., hétfő 20:58
Itt? Mindenki.Realista24 írta:Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.miro. írta:
Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.
Vagy nalad beleferne?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 20:46
Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.miro. írta:Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.Realista24 írta:
Mert tinikent nem megy rögtön férjhez?
Vagy nalad beleferne?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 20:22
Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.Realista24 írta:Mert tinikent nem megy rögtön férjhez?miro. írta:
Hat valszeg az,hogy a lany egy rbanc..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 20:14
Mert tinikent nem megy rögtön férjhez?miro. írta:Hat valszeg az,hogy a lany egy rbanc..zsírosdeszka írta: Mennyire gáz. Milliomos karrier néz ki neked, ekkora a hype körülötted, aztán lapátra tesznek. Valami nagy baj lehet…
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 20:03
Hat valszeg az,hogy a lany egy rbanc..zsírosdeszka írta: Mennyire gáz. Milliomos karrier néz ki neked, ekkora a hype körülötted, aztán lapátra tesznek. Valami nagy baj lehet…
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 29., hétfő 19:53
Mintha a nők 90%-ánál bármit is jelentene, hogy milyen tehetős vagy. Nyilván a mediában az a kis százalék golddiger van promózva ettől még a nők többsége úgy otthagy mint a fost ha szar arc vagy akármekkora karriered van vagy akárkinek a fia vagy.zsírosdeszka írta: Mennyire gáz. Milliomos karrier néz ki neked, ekkora a hype körülötted, aztán lapátra tesznek. Valami nagy baj lehet…
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 29., hétfő 19:46
LOL. mondjuk hogy még csak egy gyerek, fogalma nincs semmiről.zsírosdeszka írta: Mennyire gáz. Milliomos karrier néz ki neked, ekkora a hype körülötted, aztán lapátra tesznek. Valami nagy baj lehet…
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 29., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 29., hétfő 18:09
A legfiatalabb játékos, akit megcsaltak.realbeckham írta: Mivel ubi szezon van...
Yamalt megcsalták. A leányzó egy masik srác ölében csucsult, mikozben a srac liveolt és véletlen arra fordította a kamerát. Ezután gyors megszakították. Ejnye. Diák szerekem nem baj kicsi, lesz masik, jobb.
Nevedet őrzi az öreg tölgy,
Mi súgtuk valaha,
Azt hittem az idő beforrja majd,
Neked is volt, és nekem is volt,
Súgtunk szavakat,
Volt benne szép, de ennyi volt.
Krisz Rudi
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 29., hétfő 18:08
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. július 29., hétfő 15:50
Bohóc klub bohoc szurkolokkal. akinek nem inge termesztésen itt is él..dzsi91 írta: https://x.com/YashRMFC/status/1817887423013265585
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 29., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 29., hétfő 11:39
Nem ok dobaloznak veluk, hanem a media. Velunk is rengeteg jatekost szobahoztak, akik igazabol fel sem merultek. Barcanal pont ez a baj, hogy nem is gondolkodnak kozeppalyasban, pedig Merino jo opcio lenne nekik, ha lenne penzuk. Summa summarum, nem kell mindent elhinni, amit irnak.zsírosdeszka írta: Az nem túlzás, hogy dobálóznak a nagyobbnál nagyobb nevekkel. Közben meg sokszor az ott lévő ifik regisztrálása nem megy. De a posztok meg már előre mennek, hogy rettegjünk a Yamal, Nico, Olmo triótol. Az átlag emberek meg kajolják.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 29., hétfő 7:27
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 28., vasárnap 23:44
zsírosdeszka írta:És be is mutatják Nico-t, Merino-t, Frimpong-ot, Olmo-t azonnal…mekkora hülyeség már, hogy lassan augusztus és még nem tudják. Komolytalan.realmadrid95 írta:
Tebas nyilatkozott, hogy hajszalra vannak tole.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 28., vasárnap 23:40
És be is mutatják Nico-t, Merino-t, Frimpong-ot, Olmo-t azonnal…mekkora hülyeség már, hogy lassan augusztus és még nem tudják. Komolytalan.realmadrid95 írta:Tebas nyilatkozott, hogy hajszalra vannak tole.zsírosdeszka írta: Hol láttátok, hogy az 1:1 szabály elintézve? Se Nike, se semmi…
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem