és mivan ott a helyén?Victor írta:már nincs
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Divat
- Galacticos
Re: Divat
- Galacticos
a váciban van new yorker?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Dzsekiket nézegetek őszre és erre a gyöngyszem oldalra találtam, kb. kiégtem..:
Itt aztán találsz mindenfélét, vannak kópé, rátermett, vadóc, huligános, ártatlan kabátok...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
(amúgy kb. az összes aliról van
)
Itt aztán találsz mindenfélét, vannak kópé, rátermett, vadóc, huligános, ártatlan kabátok...
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
(amúgy kb. az összes aliról van
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
CS0ki írta:Turkáló, aztán szabóval magadra igazítani.Valaki esetleg vágja, hogy hol lehet jó minőségű és olcsón öltönyt venni? Budapesten.Nyilván nem lesz top minőség, ha naponta jársz milliárdos üzletekről tárgyalni, akkor nem az igazi, de az évi két esküvőre bőven jó. A cipőre inkább kell talán figyelni, egy méretben jó, tiszta, vasalt öltönyt szépen el lehet cseszni egy ápolatlan cipővel.
Itt egy zakó.
A nadrág.
A cipő.
10.000 cipővel együtt. Olyan szett, mondhatni klasszikus, amit Messi sztájlisztja is megirigyelne.
Turkáló, aztán szabóval magadra igazítani.Valaki esetleg vágja, hogy hol lehet jó minőségű és olcsón öltönyt venni? Budapesten.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
-
Anyagminőség. Egyszerűen fogj meg egy gyapjú vagy pamut öltönyt, ég és föld a különbsége a poliészterhez képest.A poliészterrel mi a baj egyébként?
Ezt egyszerűen neked kell látnod, mikor próbálod. Hány gombos zakót akarsz pl? (2-3 gombos, 1-2 soros) Rendszeres használatra vagy csak évente 2-3 alkalommal? Színben sem mindegy. Alkatod milyen, testtartásod is lényeges. Varrása, szabása, illesztések...És még mire érdemes figyelni öltöny vásárlásnál?
Ha bemész egy öltönyházba ott kiokosítanak.
Pesten nem tudom mennyi, de igen 200 az reális. A munkadíjat szokták (mondjuk ez a készített öltönyök darabszámától is függ) meg szabni 130 körül minimum és ehhez jön az anyagköltség. (egy átlagos testalkatú férfihez ~180 cm általában 3 méter szövet kell) Az anyag meg méterenként 10 körüli, angol szövet ennél több.Valahol olvastam a neten, hogy ilyen 200k körül (de lehet, hogy több volt, nem emlékszem) van egy normális öltöny.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hmm... hát akkor sajnos jobban bele kell nyúlnom a zsebembe.VanillaSky írta:Minőségit ennyiért sehol! (cipő nélkül) Elfogadható minőségűt esetleg lehet találni 40-50 ezer körül, nézz szét először netshopokban, utána próba. Amit mindenképp figyelj, hogy anyagában vagy pamut vagy gyapjú, poliészter semmiképp! De az igazság az, hogy kicsit többet kéne rászánni, minimum 60 ezer körül, cipő nélkül.Az olcsó nálam cipővel együtt 40-50k (azt is szeretnék mellé venni).
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
-
Minőségit ennyiért sehol! (cipő nélkül) Elfogadható minőségűt esetleg lehet találni 40-50 ezer körül, nézz szét először netshopokban, utána próba. Amit mindenképp figyelj, hogy anyagában vagy pamut vagy gyapjú, poliészter semmiképp! De az igazság az, hogy kicsit többet kéne rászánni, minimum 60 ezer körül, cipő nélkül.Az olcsó nálam cipővel együtt 40-50k (azt is szeretnék mellé venni).
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az olcsó nálam cipővel együtt 40-50k (azt is szeretnék mellé venni).KAG írta:Mit jelent számodra az "olcsó" ?rashidm írta:Valaki esetleg vágja, hogy hol lehet jó minőségű és olcsón öltönyt venni? Budapesten.
- ___Samy___
Wu yanjiang, o az aki a bl dontos mezeket arulta, meg talan R24 linkelte be egy par oldallal ezelott. En tole vettem a mezem. 90,7 a feedbakcje.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja én sem találok top rated sellertRealista24 írta:Már megint nem találni értelmes eladót...köcsög cenzúra![]()
![]()
Írtam privátban az emberemnek, hogy csináljon már valamit, gyereknek nincs meze (elég)
![Szomorú :(](./images/smilies/no.gif)
http://www.aliexpress.com/item/New-top- ... 5,201409_3
Ez elég pancsernek tűnik nem?
Majd írjatok ha van értelmes seller, kell egy mez mostmár
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mindig is csíptem, de az öltözőben amit leművelt decima előtt meg ahogyan kiáll a csapatért...
De amúgy nem rejtem véka alá, ziro a játékstílus dologgal nagyjából ráérzett a dolog másik felére
De amúgy nem rejtem véka alá, ziro a játékstílus dologgal nagyjából ráérzett a dolog másik felére
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amit akarsz.Kerlon írta:Olyan van/volt/lehetséges, hogy saját névvel csinálnak mezt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olyan van/volt/lehetséges, hogy saját névvel csinálnak mezt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már megint nem találni értelmes eladót...köcsög cenzúra
Írtam privátban az emberemnek, hogy csináljon már valamit, gyereknek nincs meze (elég)
![Shut Up :cens:](./images/smilies/censored2.gif)
![Shut Up :cens:](./images/smilies/censored2.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema