@theMadridZone @MadridXtra @LosBlancos_Live
Here is the spanish version:
https://t.co/6h3CJ5SR0a
Remy írta:Mondom én.| Aurelien Tchouaméni will undergo his Real Madrid medical tonight.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2022. május 31., kedd 23:14
Remy írta:Mondom én.| Aurelien Tchouaméni will undergo his Real Madrid medical tonight.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 31., kedd 22:41
Mondom én.| Aurelien Tchouaméni will undergo his Real Madrid medical tonight.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 31., kedd 22:32
Anyám...! Jobbos, balos, mint valami elbaltázott politikai show. Namost a rendes jobbos Gnabry balosként kezdte, Mané, aki nem jobbos meg jobboskéntKAG írta:Leao balos.Pad'em írta:
| Real Madrid are considering Nkunku and Rafael Leão. @abc_deportes
Van itt ám mindenki továbbra is, lesz is még
Alapbol eden meg rodry is oda lenne való.
Hozni kene egy rendes jobbost
Nalam gnabry és marez lenne a sláger.
Ha oket nem tudjuk akkor mane. Bár ő megint nem jobbos
Eddig még nem láttam tőle kiemelkedő meccset jobbszélső poszton. Nem véletlen, hogy inkább a kp-n hoz magasabb szintet.Karim the king írta: Bernardo Silva kéne nekünk... tökéletes lenne jobb szélre
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. május 31., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 31., kedd 22:22
Leao balos.Pad'em írta:| Real Madrid are considering Nkunku and Rafael Leão. @abc_deportesflori írta: Real Madrid have stepped up their interest in Raheem Sterling. @hirstclass
Van itt ám mindenki továbbra is, lesz is még
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. május 31., kedd 20:56
Mitől lett ez hiányposzt? Vagy ez úgy hiányposzt, mint mondjuk a kapus?Ha holnap megsérülne Casemiro kit hoznátok? Unlimited pénzzel sem tudnék kit mondani. Ez egy egyszeri lehetőség, egy olyan gyereket venni, aki évekre megoldhatja a problémát. Ha nem vesszük meg, akkor elviszi más, ahonnan 3-4-5 évig nem mozdítható, maximum ennél is komolyabb összegért. Most még nincs helye, be kell őt is vezetni mint Camavingát. Drágának drága, de hiányposzt. Óriási igazolás, szerintem mindenkit meg fog győzni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 31., kedd 20:46
| Real Madrid are considering Nkunku and Rafael Leão. @abc_deportesflori írta: Real Madrid have stepped up their interest in Raheem Sterling. @hirstclass
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 31., kedd 20:41
En inkabb azt mondanam mindketto oldalon nagyon kozepes lett. Jol indult az a karrier de valahol elvitte az ego es arcbol nem lehet valaki top szinthalamadrid írta: Már Sterlinget is elkezdték írni. Azon kívül, hogy felbasz jó kis igazolás lenne. Nagyon drága sem lenne, jövőre jár le a szerződése.
Ő korábban RW-ben tolta, azután került át a másik szélre, de talán mindkét oldalon ugyanolyan jó teljesítményt nyújt, nem?
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 31., kedd 20:39
Ritkán lattam, de akkor nem győzött meg.halamadrid írta: Már Sterlinget is elkezdték írni. Azon kívül, hogy felbasz jó kis igazolás lenne. Nagyon drága sem lenne, jövőre jár le a szerződése.
Ő korábban RW-ben tolta, azután került át a másik szélre, de talán mindkét oldalon ugyanolyan jó teljesítményt nyújt, nem?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 31., kedd 20:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 31., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. május 31., kedd 20:08
Mutatta videotelefonon, hogy melyik szekben fog ulni a hazai meccseken?Realista24 írta: Carlo is felhívta Tucsimocsit, hogy elmondja a szerepét jövőre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 31., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 31., kedd 19:14
kb. Mbappenél is itt tolták be az all intPad'em írta: | JUST IN le Parisien: Aurélien Tchouaméni will join Real Madrid.
BREAKING: Tchouaméni is going straight to Real Madrid. Source close to the Aurelien Tchouameni to Real Madrid operation has said that the transfer should be COMPLETED in the next few hours.
PSG have given up on Aurelien Tchouameni because they were convinced that the player only wants Real Madrid.
Üdv, Chewie!
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 31., kedd 19:10
Ha holnap megsérülne Casemiro kit hoznátok? Unlimited pénzzel sem tudnék kit mondani. Ez egy egyszeri lehetőség, egy olyan gyereket venni, aki évekre megoldhatja a problémát. Ha nem vesszük meg, akkor elviszi más, ahonnan 3-4-5 évig nem mozdítható, maximum ennél is komolyabb összegért. Most még nincs helye, be kell őt is vezetni mint Camavingát. Drágának drága, de hiányposzt. Óriási igazolás, szerintem mindenkit meg fog győzni.En iiden ha marad mind a harom musketas, akkor nem hoznek meg kpst.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. május 31., kedd 19:06
Ez tok jol nez ki, meg minden. De ketlem hogy a komplett ckm akik egesz evben(tizedben ) erinthetetlen volt most egyszerre padoznanak. En iiden ha marad mind a harom musketas, akkor nem hoznek meg kpst. Ott van cama es fede ok kaphatnak boven tobb lehetoseg, es 6.kpsnak ceballos is tokeletes. Ez a tchou igazolassal 3 posztra lenne 6 kezdonk. Oke hogy hosszu szezon de szerintem ez akkor is sok. Sokkal inkabb mas posztokra osszpontositanek, de nyilvan ha jon orulni fogok mert minosegi igazolas. Vedelemre is kivancsi leszek 3db full kezdo szintu cbnk lesz, ami megint jol hangzik de ott rotalni nem nagyon szokas.tubatibi írta:Tchouameni, Valverde, Camavinga
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 31., kedd 19:05
Na, na....majd, ha official, azt hittem már megtanultuk.Pad'em írta: | JUST IN le Parisien: Aurélien Tchouaméni will join Real Madrid.
BREAKING: Tchouaméni is going straight to Real Madrid. Source close to the Aurelien Tchouameni to Real Madrid operation has said that the transfer should be COMPLETED in the next few hours.
PSG have given up on Aurelien Tchouameni because they were convinced that the player only wants Real Madrid.
Üdv, Chewie!
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 31., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 31., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 31., kedd 17:33
Meg a lonak a faszatflori írta: Real Madrid have stepped up their interest in Raheem Sterling. @hirstclass
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem