Azt nem lattam viszont tegnap a bbc meginterjuvolt valami Markov (?) nevu fickot aki elvileg volt vagy jelenlegi orosz MP. Teljes atelessel es meggyozodessel az arcan bizonygatta a riporternek hogy ukrajna valojaban nem egy szuveren orszag, naci babkormany iranyitja, meg a tobbi brainwash szart amit most putyin kifele is kommunikal. Hihetetlenul szurrealis elmeny volt ezt elo adasban latni hogy valaki a jozan esszel ilyen szinten totalisan szembemeno dolgokat tenykent kezel es lelkesen bizonygat.Tjacks írta:Szerintem mindenki.Halfkey írta: Nemtudom meddig akar Putin továbbmenni, de én gecire örülök hogy NATO meg EU tagok vagyunk.
Gondolom ti is láttátok - youtubeon nagyot megy - ahol ülésezik az orosz vezérkar és Putyin hogy beszél az embereivel. Látszik a csávón hogy a szar is belé fagy, majd miután kimondhatja vele Putyin azt amit hallani akar megdicséri és leülteti mint egy gyereket az isiben.
Hidegrázós a faszi.
Politika
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Politika
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
A Klicskos es a miniszterelnokos kep photoshoppoltnak tunikRealista24 írta: Ez a visegrad24 ez korrekt infókat közöl?
Most hallgatom a tegnapi Partizán.
Félelmetes milyen státuszban van itthon a menekültügyi helyzet. Megdöbbentő mennyire leépítették bakker az egész rendszert szimpla propaganda miatt...
Gusztustalan.
https://youtu.be/1SpUwHiyqYU
2 óra 20 perctől
Hallgatni is durva volt bakker, mennyire életképtelen az ország ezügyben és ennyire tönkrebaszták a migráncsok miatt...
15 perc sincs, érdemes meghallgatni.
Félelmetes milyen státuszban van itthon a menekültügyi helyzet. Megdöbbentő mennyire leépítették bakker az egész rendszert szimpla propaganda miatt...
Gusztustalan.
https://youtu.be/1SpUwHiyqYU
2 óra 20 perctől
Hallgatni is durva volt bakker, mennyire életképtelen az ország ezügyben és ennyire tönkrebaszták a migráncsok miatt...
15 perc sincs, érdemes meghallgatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem mindenki.Halfkey írta: Nemtudom meddig akar Putin továbbmenni, de én gecire örülök hogy NATO meg EU tagok vagyunk.
Gondolom ti is láttátok - youtubeon nagyot megy - ahol ülésezik az orosz vezérkar és Putyin hogy beszél az embereivel. Látszik a csávón hogy a szar is belé fagy, majd miután kimondhatja vele Putyin azt amit hallani akar megdicséri és leülteti mint egy gyereket az isiben.
Hidegrázós a faszi.
“ Oroszország biztosítani fogja Ukrajna nácitlanítását. Túl sokat szenvedtünk a nácizmustól, és az ukrán nép is túl sokat szenvedett a nácizmustól ahhoz, hogy szemet hunyjunk felette, és felelőtlenek legyünk”
Azert a holodomor utan ilyet lenyilatkozni, van bor a kepukon. Undorito nepseg.
Azert a holodomor utan ilyet lenyilatkozni, van bor a kepukon. Undorito nepseg.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
szerintem igen, ha nem akkor sorry.Realista24 írta: Ez a visegrad24 ez korrekt infókat közöl?
Igen, a profilképed is mindig bekavar olyan realisztikusferni írta: Én írtam már a legelején óvatosan a linkelgetéssel meg a twitterrel.
Szinte lehetetlen megkülönböztetni mi valós, mi nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a visegrad24 ez korrekt infókat közöl?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én írtam már a legelején óvatosan a linkelgetéssel meg a twitterrel.
Emberek mit kaptam egy nem valós twitter videó miatt.
Hozzáteszem nem csak én mentem rá.
Azért egy kicsit nyugodjunk már le.
Hozzáteszem nem csak én mentem rá.
Azért egy kicsit nyugodjunk már le.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bocs, megnéztem Rákay Philip facebook oldalát.
Jóságos ég vegyítve a kommentekkel igazán brutális.
Jóságos ég vegyítve a kommentekkel igazán brutális.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
sajnos igaz.node írta: Ha pedig igaz az, hogy az ukránok tényleg fegyvereket osztogatnak civileknek, itt egy pillanat alatt mészárszékké válhat egy ország.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pluszegy.Halfkey írta: Nemtudom meddig akar Putin továbbmenni, de én gecire örülök hogy NATO meg EU tagok vagyunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erről jó lenne forrás is, hogy informálódjunk. Én eddig itt csak fake videókat láttam (más oldalakat nincs időm böngészni).géza írta: Leszamitva persze amikor ovohelykent funkcionalo ovodat es gyermekotthont bombaznak. Meg nem akarja elfoglalni, csak a fovarost meglatogatja par tankkal. Minket is felszabaditottak par evtizeden at.
putyin egy utolso gyilkos diktator.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Ezt azért gondold át még egyszer. Egy atomnagyhatalom átruccan a szomszéd országba valódi fegyverekkel, amelyeket használ is. És szerinted ez túl van fújva. Miért, talán nálad belefér? "Csak" érvényesíti az érdekeit? Lejjebb vitte a hangját, hogy félelmetesebb legyen, de nem kell azért beszarni? Ha pedig igaz az, hogy az ukránok tényleg fegyvereket osztogatnak civileknek, itt egy pillanat alatt mészárszékké válhat egy ország.kiserik írta: SENKI ne értsen félre, de nekem egyelőre úgy tűnik, hogy baromira túl van fújva ez a háború jelenleg. Putyin elmondta, hogy mit fog tenni, eddig tartja hozzá magát: csak katonai célpontok, civilek kímélése, nem akarja elfoglalni Ukrajnát. Persze az internet tele van főként fake esetekkel ennek az ellenkezőjéről. Vajon kinek áll érdekében ez
Nemtudom meddig akar Putin továbbmenni, de én gecire örülök hogy NATO meg EU tagok vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem lennek most Kijevben… haborus veteranok erkeznek, akik eveken at varosi gerillaharcban edzodtek.Faust írta:Na ez komoly, ezek konkretan allatok.soadroli írta: Chechens leaving Grozny to go fight for Russia in Ukraine.
Igazabol azt se tudni, hogy mi Putyin celja. Megelegedne egy ukran babkormannyal? Mi lesz a balti allamokkal? Az nem bassza a csoret?
Leszamitva persze amikor ovohelykent funkcionalo ovodat es gyermekotthont bombaznak. Meg nem akarja elfoglalni, csak a fovarost meglatogatja par tankkal. Minket is felszabaditottak par evtizeden at.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez olyan MárkyZajos komment lettkiserik írta: SENKI ne értsen félre, de nekem egyelőre úgy tűnik, hogy baromira túl van fújva ez a háború jelenleg. Putyin elmondta, hogy mit fog tenni, eddig tartja hozzá magát: csak katonai célpontok, civilek kímélése, nem akarja elfoglalni Ukrajnát. Persze az internet tele van főként fake esetekkel ennek az ellenkezőjéről. Vajon kinek áll érdekében ez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema