csababarca írta:
Messi rossz formában van, valószínűleg a leggyengébb szezonja ez hosszú idő óta, gólok se jönnek, semmi kb neki, ez már sokat nem is fog változni idén.
De nem tudom, hogy csak az ő hibája e a helyzet, masszív középszer a keret fele (inkább háromnegyede), motiválatlan, lassú, alibi játékosok vannak a pályán nonstop.
Most hirtelen begerjedtünk Fatira meg Puigra, mert ezek legalább sprinteltek egy egészségeset, nézzétek el, hogy nekünk ez nagy szám, mert Busi lépkedéséhez vagyunk szoktatva.
Igazából sok barcás már Messiben látja a dolgok hibáját, és azt, hogy ha visszavonul jön a felemelkedés. Hát én nem tudom, lesz még sírás ha majd nem lesz, és kapaszkodunk a bl-ért jó esetben.
Akármilyen rossz ember, vagy zsarnok, az utóbbi 5 évben már tényleg csak ő tartja az elit közelében a csapatot, néha rásegít TS meg Lajos, és kb kifújt.
Mármint ha végre elvesztitek az all time 5 játékos egyikét, akkor jobb lesz nektek? Ezt gondolják sokan?
Ez csak nekünk lesz jó, hát mióta várom én a napot, hogy végre elhúzzon, szögre akassza vagy bármi, csak tűnjön már el spanyolból.
Messi menedzselését rontotta el a vezetőség, félig érthető módon. És nem ez a vezetőség, hanem már a korábbiak is, nem lehet egy játékosnak ilyen teljhatalmat biztosítani, legyen az Messi vagy CR.
Mi nem is tettük, meglett az eredménye, elment évi 50 gól Madridből. De - részben - hála nektek, még a végén jól is kijöhetünk belőle.