40 kilométerrel arrébb, Bátorra gondolsz te, de close enoughBabinho írta: Megvárom amíg körbeér a történet és magatoktól rájöttök, hogy Nyíregyháza a best
OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az szinte már Távol-Kelet.
Még egy jó 10 évig maradni akarok Pesten, illetve jövő héttől Budán, addig bírni fogom a nyüzsgést, aztán ha bejött az élet akkor irány Fiume, ha nem akkor vissza Kecskemét, amit szintén imádok, így veszíteni nem tudok.
Még egy jó 10 évig maradni akarok Pesten, illetve jövő héttől Budán, addig bírni fogom a nyüzsgést, aztán ha bejött az élet akkor irány Fiume, ha nem akkor vissza Kecskemét, amit szintén imádok, így veszíteni nem tudok.
Megvárom amíg körbeér a történet és magatoktól rájöttök, hogy Nyíregyháza a best
Pár napig beszélgettek és ez lesz a konklúzió, just sayin
Pár napig beszélgettek és ez lesz a konklúzió, just sayin
- füst
Nekem Fiume a best.
Voltam már pár helyen, és szinte minden nyaraláson nagyon szép helyeket láttam és jól éreztem magam, de ha valahol le kellene élni egy életet, az Fiume lenne.
Van tengerpart, méghozzá nagyon nyugis tengerpart, elhagyatott részekkel, körbe hegyek mindenfele. Viszonylag kicsi város, kellően nyugis és zöld, de mégis minden megvan ott helyben ami kellhet. Nem utolsó sorban ugye echte magyar városról beszélünk, tehát érzésre egy az egyben olyan volt ott a főtéren sétálni mint mondjuk Debrecenben, egy kis mediterán beütéssel. Csak horvát felirat van mindenhol. Nem utolsó sorban nincs messze, family szempontjából. Egy főnyeremény, jelenleg a munkám miatt Pesthez vagyok kötve, de el tudom képzelni hogy pár éven belül áttegyem oda a székhelyemet.
Voltam már pár helyen, és szinte minden nyaraláson nagyon szép helyeket láttam és jól éreztem magam, de ha valahol le kellene élni egy életet, az Fiume lenne.
Van tengerpart, méghozzá nagyon nyugis tengerpart, elhagyatott részekkel, körbe hegyek mindenfele. Viszonylag kicsi város, kellően nyugis és zöld, de mégis minden megvan ott helyben ami kellhet. Nem utolsó sorban ugye echte magyar városról beszélünk, tehát érzésre egy az egyben olyan volt ott a főtéren sétálni mint mondjuk Debrecenben, egy kis mediterán beütéssel. Csak horvát felirat van mindenhol. Nem utolsó sorban nincs messze, family szempontjából. Egy főnyeremény, jelenleg a munkám miatt Pesthez vagyok kötve, de el tudom képzelni hogy pár éven belül áttegyem oda a székhelyemet.
Azért Dominika nem Haiti, még ha egy szigeten is vannak. Nem keverendő oda a Haitiról bevándorolt népcsoport. Az teljesen más tészta.Realista24 írta:Na, akkor tudod, hogy a színes állítás igaz, a mindenki mosolyog már nem annyirakiserik írta:
Voltam. A nyomornegyedben is.
A dominikai életfelfogás és életstílus, meg persze a dominikai fű , miatt mosolyognak.
Az egészségügy egész jó ott, nagyon jól felszerelt magán klinikák vannak, ahol egy jó biztosítással mindent megoldanak magas szinten és az oktatás is megfelelő. Még annyira nem ástam bele magam a témába, sajna nem nyertem lottón, de jelenleg top3 hely lenne, ha költöznöm kellene.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nagyon nem fekete és fehér semmi.
Egy amerikai ismerősömtől hallottam, hogy a múlt héten a fiatal lányát, - aki félig magyar, félig mexikói - konkrétan meg akarták verni a saját üzletében, mert nem fehér a bőrszíne. Ilyen szintű attrocitás mikor történik itthon? Ez fényes nappal történt, egy üzletben, ahova rengetegen betérnek.
Engem mélységesen felháborít minden fajta kirekesztés és erőszak. Annál nincs rosszabb, mint amikor valakit azért bélyegeznek meg, amiről egyáltalán nem tehet.
Ettől függetlenül ezt az anarchisztikus állapotot fel kell számolnia az amerikai hatóságoknak, mert ez már nem csak egy lokális probléma és nem kell innen sok egy polgárháborús helyzethez. Nem érdemes párhuzamot keresni a hazai cigányhelyzet és eközött. Ott a színesbőrű kisebbség ugyanúgy a társadalom mozgatórugója, rengeteg pozícióban kiemelkedőt alkotnak. A cigányok esetében a "hasznosság" kimerül a cigányzenében
Egy amerikai ismerősömtől hallottam, hogy a múlt héten a fiatal lányát, - aki félig magyar, félig mexikói - konkrétan meg akarták verni a saját üzletében, mert nem fehér a bőrszíne. Ilyen szintű attrocitás mikor történik itthon? Ez fényes nappal történt, egy üzletben, ahova rengetegen betérnek.
Engem mélységesen felháborít minden fajta kirekesztés és erőszak. Annál nincs rosszabb, mint amikor valakit azért bélyegeznek meg, amiről egyáltalán nem tehet.
Ettől függetlenül ezt az anarchisztikus állapotot fel kell számolnia az amerikai hatóságoknak, mert ez már nem csak egy lokális probléma és nem kell innen sok egy polgárháborús helyzethez. Nem érdemes párhuzamot keresni a hazai cigányhelyzet és eközött. Ott a színesbőrű kisebbség ugyanúgy a társadalom mozgatórugója, rengeteg pozícióban kiemelkedőt alkotnak. A cigányok esetében a "hasznosság" kimerül a cigányzenében
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor tudod, hogy a színes állítás igaz, a mindenki mosolyog már nem annyirakiserik írta:Voltam. A nyomornegyedben is.Realista24 írta:
Voltál már Dominikán? Luxusszálloda, mellette jó eséllyel nyomornegyed, akik akkor mosolyognak, ha kipakolták a csomagod
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Hamilton is kerdore vonta a tobbi F1-es pilotat, hogy miert hallgatnak, miert nem tamogatjak a tuntetoket. Persze azonnal beindult a marketing gepezet, nem akarnak kesobb az ujsagirok celpontjava valni, sorra adjak ki az alszent nyilatkozatokat.Realista24 írta:Ma a Liverpool volt felterden, tegnap a gólörömok, holnap ki tudja? Közben a közösségi oldalakat is ezzel teszik tele a hiressegek.
Mert akik hosszu idon keresztul hatranyt szenvedtek el es (egyebkent jogosan) az egyenjogusagukert kuzdottek, majd amikor ezt elerik, nem tudjak azt mondani, hogy koszonjuk, elertuk a celunkat, jogegyenloseg van. Azonnal meglatjak maguk elott a lehetoseget: hmm tobbletjogok? kvota? ugyanoda bekerulhetunk kevesebb munkaval? Nehez ellenallni a kisertesnek.'shutterisland írta: mindenki ismeri a tipikus "azemeciganyvagyok" szlogent.
vagy negerekre atterve, millioszor elofordul, hogy feketek vagy az ertuk lobbizok serelmeznek dolgokat, mint mondjuk par eve mikor balhe volt abbol, hogy az oscaron nem volt fekete jelolt egy kategoriaban sem.
Voltam. A nyomornegyedben is.Realista24 írta:Voltál már Dominikán? Luxusszálloda, mellette jó eséllyel nyomornegyed, akik akkor mosolyognak, ha kipakolták a csomagodkiserik írta:
Jelen tudásunk szerint a legkárosabb társadalmi forma a demokrácia. Ha ezt ötvözzük a korcsosult világszemléletekkel (fogyasztói társadalom, PC, személyiségi jogok, stb), akkor helyben is vagyunk.
Ha megnyerem az Eurojackpotot, én tuti a Dominikai köztársaságot választom. Ott mindenki színes, és mindenki mosolyog
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
Tegyük hozzá hogy szerinted, és akkor nem tudok belekötni. Mert szerintem meg mindkét megállapítás távol áll a valóságtól.Mondjuk azért elég fontos hogy mi miatt tüntetnek.
Itt kivégeztek aljas módon egy bűnözőt, akkor meg hazudott a miniszterelnök ami kiderült
Ami az USÁban történt, az egy nem szándékos, mérhetetlen balfaszságból elkövetett gyilkosság volt. Nem hinném hogy tudatosan meg akarta ölni a rendőr.
Itt pedig 2006-ban az derült ki, hogy nyilvános adatokat titkolt el, tartott vissza, másított meg a miferink, hogy megnyerjék a választást. Nem szimplán hazudott, hanem azt hazudta minden szép mert jól állunk, aztán a választások után derült ki hogy mekkora szarban vagyunk. A gond az volt, hogy 3 év alatt, 2006-ra rottyra tette gazdaságot és jött a nem kell félni nem fog fájni hülyeségével miközben gazdasági boom volt a világban... Szóval nem tudom érthető-e, nem azért vonultak az emberek az utcára, mert hazudott, hanem mert olyan szarul kormányzott, amit nem mert vállalni se a választásokig...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Voltál már Dominikán? Luxusszálloda, mellette jó eséllyel nyomornegyed, akik akkor mosolyognak, ha kipakolták a csomagodkiserik írta:Jelen tudásunk szerint a legkárosabb társadalmi forma a demokrácia. Ha ezt ötvözzük a korcsosult világszemléletekkel (fogyasztói társadalom, PC, személyiségi jogok, stb), akkor helyben is vagyunk.Babinho írta: Proli csőcselék, a baj ezzel a pc szarsaggal, hogy minden fronton forradalmat tudnak kirobbantani, mert ilyen szenny a társadalom már mindenhol. Kinyirnak egy szeffost és a világ érte áll ki? Aki valószínűleg életében csak ártott...
Be kell rendezkedni kis buborék életre a családoddal, barátaiddal, a munkáddal és kizárni mindent ami politika és társadalom, mert ezek csak pusztítják a civilizációt.
És 20-40 év múlva mennyivel többen lesznek....na minden lesz csak rend nem.
Nem tudom majd hol lehet békében élni távol az ilyen fertőtől, ahol egy bűnöző meg egy kutya élete fontosabb mint a keresztény norma, de rohadtul oda akarok költözni majd
Ha megnyerem az Eurojackpotot, én tuti a Dominikai köztársaságot választom. Ott mindenki színes, és mindenki mosolyog
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jelen tudásunk szerint a legkárosabb társadalmi forma a demokrácia. Ha ezt ötvözzük a korcsosult világszemléletekkel (fogyasztói társadalom, PC, személyiségi jogok, stb), akkor helyben is vagyunk.Babinho írta: Proli csőcselék, a baj ezzel a pc szarsaggal, hogy minden fronton forradalmat tudnak kirobbantani, mert ilyen szenny a társadalom már mindenhol. Kinyirnak egy szeffost és a világ érte áll ki? Aki valószínűleg életében csak ártott...
Be kell rendezkedni kis buborék életre a családoddal, barátaiddal, a munkáddal és kizárni mindent ami politika és társadalom, mert ezek csak pusztítják a civilizációt.
Nem tudom majd hol lehet békében élni távol az ilyen fertőtől, ahol egy bűnöző meg egy kutya élete fontosabb mint a keresztény norma, de rohadtul oda akarok költözni majd
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
plusz egy babinho es r24 velemenyehez.
egyebkent ha mar rasszizmus, mindig eszembe jut egy logikai kerdes errol.
mindenki ismeri a tipikus "azemeciganyvagyok" szlogent.
vagy negerekre atterve, millioszor elofordul, hogy feketek vagy az ertuk lobbizok serelmeznek dolgokat, mint mondjuk par eve mikor balhe volt abbol, hogy az oscaron nem volt fekete jelolt egy kategoriaban sem.
most akkor ki is tesz kulonbseget ember es ember kozott a borszine alapjan ?
egyebkent ha mar rasszizmus, mindig eszembe jut egy logikai kerdes errol.
mindenki ismeri a tipikus "azemeciganyvagyok" szlogent.
most akkor ki is tesz kulonbseget ember es ember kozott a borszine alapjan ?
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha lesz időd, írnàl az amerikai helyzetről bővebben?csababarca írta: Mondjuk azért elég fontos hogy mi miatt tüntetnek.
Itt kivégeztek aljas módon egy bűnözőt, akkor meg hazudott a miniszterelnök ami kiderült, és ment a fesztivál.
2010 óta naponta nyomja a bullshitet a király, kutyát nem zavar egy-két tüntetéstől eltekintve.
Akkor olyan volt a közhangulat, most ilyen, ezen nem tudunk mit tenni.
Akik a fotelből ítélik meg az eseményeket, azoknak javaslom, hogy ha tehetik menjenek el az USA-ba ha tehetik, és akkor megtapasztalják, hogy a feketék miért fesztiváloznak most.
Nem könnyű nekik ott, hiába egyenlőség meg stb, marhára nincs így.
Aki meg a cigányokhoz hasonlítja őket, az no komment.
Mindenhol megvan a csőcselék része, ez tény.
Az hogy fosztogatnak, az meg ezzel jár, ott nem 1000 lefizetett kisnyugdíjas megy békemenetelni, akik örülnek a 10 kg rohadt almának.
Az hogy most a rendőrség nem lép fel keményebben, megvan az oka.
Ott egész más a helyzet mint itthon.
Meg az sem mellékes hogy választások lesznek ősszel, nem nagyon lehet itt most ezt fokozni, ha hatalmon akar maradni az elnök
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
Én veszek neked is jegyet bammeg csak tudjam meg hova megyünk
Bár egyébként azt gondolom hogy legjobb világ a megyeszékhelyeken van ahol te is meg én is élünk.
Ha van pénzed magán orvosra, magán ellátásokra, suli stb, kihagyod a tömegközlekedést meg bármit ahol a söpredékkel találkozhatsz, rohadt jó életet lehet élni. Ezeken a helyeken mindig van meló, minden elérhető és ha jó környéken is van a kecó király vagy. Turisztikailag top helyek is karnyújtásra vagy max 2 óra ferihegy...
Ki kell zárni a politikát (mindig az a kedvenc aki a hatalmon van... ) meg a legalját és boldog vagy. Aztán ezek felgyújthatják a világot, majd ha a küszöbömön lesz idegeskedek.
Persze lehet jönni a nyugattal, meg életszinvonal, de az ottani vegyes társadalmak (finom voltam) nekem már sok. Madridban apám amikor az ecudori transzi húzta a karomat hajnalban hogy come come, na jó mondom fasza ez a real madrid de hétfőn go nyíregyháza.
Ott is a kisebb városokban lehet normál életet élni, már ami az én értékrendem alapján az.
Bár egyébként azt gondolom hogy legjobb világ a megyeszékhelyeken van ahol te is meg én is élünk.
Ha van pénzed magán orvosra, magán ellátásokra, suli stb, kihagyod a tömegközlekedést meg bármit ahol a söpredékkel találkozhatsz, rohadt jó életet lehet élni. Ezeken a helyeken mindig van meló, minden elérhető és ha jó környéken is van a kecó király vagy. Turisztikailag top helyek is karnyújtásra vagy max 2 óra ferihegy...
Ki kell zárni a politikát (mindig az a kedvenc aki a hatalmon van... ) meg a legalját és boldog vagy. Aztán ezek felgyújthatják a világot, majd ha a küszöbömön lesz idegeskedek.
Persze lehet jönni a nyugattal, meg életszinvonal, de az ottani vegyes társadalmak (finom voltam) nekem már sok. Madridban apám amikor az ecudori transzi húzta a karomat hajnalban hogy come come, na jó mondom fasza ez a real madrid de hétfőn go nyíregyháza.
Ott is a kisebb városokban lehet normál életet élni, már ami az én értékrendem alapján az.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagy plusz egy. Lehetek a szomszédos?Babinho írta: Proli csőcselék, a baj ezzel a pc szarsaggal, hogy minden fronton forradalmat tudnak kirobbantani, mert ilyen szenny a társadalom már mindenhol. Kinyirnak egy szeffost és a világ érte áll ki? Aki valószínűleg életében csak ártott...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Túlzás hogy nem foglalkoznak vele, amikor az összes celeb, sportklub, stb mind foglalkozik és üzen.
Ma a Liverpool volt felterden, tegnap a gólörömok, holnap ki tudja? Közben a közösségi oldalakat is ezzel teszik tele a hiressegek.
Egy ami biztos, aki eddig rasszista volt, holnapra sem fogja megszeretni a negereket. De ami esélyes, hogy aki eddig közömbös volt, azok közül sokan mrgbillenhetnek ezeket a képeket látva, amik bejarjak a hiradasokat. Szerintem.
Ma a Liverpool volt felterden, tegnap a gólörömok, holnap ki tudja? Közben a közösségi oldalakat is ezzel teszik tele a hiressegek.
Egy ami biztos, aki eddig rasszista volt, holnapra sem fogja megszeretni a negereket. De ami esélyes, hogy aki eddig közömbös volt, azok közül sokan mrgbillenhetnek ezeket a képeket látva, amik bejarjak a hiradasokat. Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Proli csőcselék, a baj ezzel a pc szarsaggal, hogy minden fronton forradalmat tudnak kirobbantani, mert ilyen szenny a társadalom már mindenhol. Kinyirnak egy szeffost és a világ érte áll ki? Aki valószínűleg életében csak ártott...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Erre írtam, hogy egy szikra is elég.Realista24 írta:
Én értem, de ez már régen nem tüntetés. Persze kérdés, hogy mennyire ferdít a média és közli csak az anarchiára utaló jeleket.
Én leszarom pestet is, meg USA-t is. Ami miatt beírtam, azt tartom továbbra is.
Egy embert megölt egy rasszista barom, és most x ezer/tízezer fekete úgy érzi, hogy bármi megtehet bármivel és bárkivel. És cseppet sem zavarja őket. Csak mert rendőr volt és híradásba került.
Nap mint nap megölnek sokkal többet négert gondolom, és fehéret ugyanúgy az USA-ban. Az ilyeneknek csak egy kis indok kell, hogy elmehessen fosztogatni és kijöjjön belőle az állat büntetlenül.
Urbán Flóri mesélte (jó rég volt) hogy azt se tudta mi történik 2006ban csak hallotta hogy banzáj van BP-n, fogta a stukkert meg a láncot, fél óra múlva màr csapkodta a székházat.
Aki olyan, annak elég egy indok, megy zúzni.
Én is elítélem az ilyet, és nem mentem fel aki ezt csinálja.
De a tömeghatás az így működik.
Focimeccsen is ha anyázik a bközép, vagy buzimlszt byom, akkor azon veszed észre magad egy idő utàn hogy te is azt csinálod.
Az àtlag ember így működik, pláne aki elmegy egy tüntetésre.
Egyébként ez is elsikkad majd, mint az összes többi ilyen ügy. Sajnos.
Mert megint ez van hangsúlyozva, hogy törnek zúznak, em az hogy miért indult az egész.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."