Babinho írta:
Azért őszintén azt gondolom, hogy nem állna ilyen csehül a barca ha nem küldik el Valverdét, nagy köszi érte Barto. Nem mondom, hogy szárnyalnának, de ez ami most van parádé.
Az a Valverde-féle nihil tarthatatlan volt. Előrelépés Setien, csak szinte minimális.
Játékban mindenképp javultunk, az utolsó 3 meccsünk a játék képe alapján a legjobb egymás utáni 3 meccs, amit évek óta láttam a csapattól. Annyi a különbség, hogy régebben Messi ilyenkor bevert egyetkettőt, most meg pont ezen a 3 meccsen kaput nem talál. Szerintem inkább csak elfáradt, vagy most került hullámvölgybe, de azért megfordult a fejemben az is, hogy edzőt akar buktatni.
A legrosszabb, hogy Setien-nek sincs töke lecserélni. A Sevilla ellen bőven lefelé lógott ki, egy tökösebb edzővel talán hozható lett volna az a meccs.
Messi és Suarez viselkedése viszont tényleg nyugtalanító. Az állítólagos Messi-Griezmann fightot se hiszem, hogy a francia kezdte. Mindenképp szét kéne robbantani a puszipajtásokat. Ha ennek az az ára, hogy mindkettőtől szabadulunk, hát legyen.
Jó esélyt látok arra, hogy kedden a matracék ellen is pontot vesztünk, és ezzel el is dől a bajnokság. Akkor viszont remélem, hogy onnantól nyomatják a kölyköket, meg azokat, akik jövőre is itt lesznek.
Amúgy érdekes a bajnokság, számítottam rá, hogy mindkét csapat gyenge lesz, ezért én mindenhol az Atletico-t jósoltam bajnoknak, talán még egy tippmix-szelóm is van velük valahol.