OFF
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Küldik a szállítmányokat a Nemzetközi Űrállomásra? Az amerikaiak hány éve is vannak rájuk utalva?
2020-ra azt vártam, hogy kolóniát alapítunk a Marson, erre küldtünk egy rakétát a sztratoszférába?
Not impressed.
2020-ra azt vártam, hogy kolóniát alapítunk a Marson, erre küldtünk egy rakétát a sztratoszférába?
Not impressed.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már bocs de mit csináltak az oroszok?Anthony írta: Megcsinálta azt, amit az oroszok 50 éve? Egy csomó NASA pénzzel és segítséggel?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megcsinálta azt, amit az oroszok 50 éve? Egy csomó NASA pénzzel és segítséggel?p.csabi1 írta: Hát gyerekek ma Musk és csapata történelmet írt.
Le a kalappal mindenki előtt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elfelejtettem részvényt venni. Fuck it.p.csabi1 írta: Hát gyerekek ma Musk és csapata történelmet írt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát gyerekek ma Musk és csapata történelmet írt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Ugyanezt kèrdeztem èn is mikor a terminàlra fizettem. Hogy az okè, hogy elismerem a szabàlysèrtèst, meg kifizetem a büntit, de ìgy repülhetek? Most màr nem fog a korona?Steve írta:Amúgy ez jó sztori. Attól a 100.000 ft-tól biztosan nem fogsz fertőzni. Bár az is igaz, hogy nem tudnának Téged sehogy rákényszeríteni, hogy maradj otthon bezárva.I am GC írta:
Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.
Az mondjuk fura, hogy a gépre felengednek, ha már olyan veszélyes vagy, hogy karanténban a helyed.
"Persze, nyugodtan mehet vissza. Plusz örüljön a 100-nak, mert lehetett volna 500 is."
Hàt mit ne mondjak, fura volt. Ràadàsul mennem kellene megint, de sem a Hatàrrendèszet, sem a Rendőrsèg nem ìr vissza, a mentessègi kèrelemre meg termèszetesen nem jött mèg vàlasz
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Már van egy alternatíva, de messze nem fizet majd úgy mint a kinti munka.
Ott 10 hét alatt megkerestem azt, amit itthon 10 hónap alatt.
Éljen a folyamatosan emelkedő tanári fizu:)
Ott 10 hét alatt megkerestem azt, amit itthon 10 hónap alatt.
Éljen a folyamatosan emelkedő tanári fizu:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Amúgy ez jó sztori. Attól a 100.000 ft-tól biztosan nem fogsz fertőzni. Bár az is igaz, hogy nem tudnának Téged sehogy rákényszeríteni, hogy maradj otthon bezárva.I am GC írta:Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.csababarca írta:
Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.
De magyar állampolgárként hogy hogy nem jöhetsz haza?
Nem úgy van, hogy haza lehet jönni?
Vagy a vissza menetel miatt nem tudsz haza jönni?
Az mondjuk fura, hogy a gépre felengednek, ha már olyan veszélyes vagy, hogy karanténban a helyed.
- Steve
Amúgy félig elviccelve írtam a dolgot. Nekem csak nyaralás, de a pénzkiesés az nem vicces kicsit sem Neked. Remélem tudsz valami bevétel helyettesítőt találni.Rohadt korona.csababarca írta:Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.Steve írta:
Én meg 15 év után először nem mehetek Magyarországra, meglátogatni a családomat.
A pénz megmarad, de túrórudit nem ehetek, ami szintén elég nagy veszteség és nem esik jól.
Most jelenpillanatban nem tudom, hogy beengednek-e Magyarországra, de Svédországból kb sehova nem engednek be jelenleg Európában. A szomszédos országok Finnország, Norvégia és Dánia is nyit kivéve Svédország felé.
Legutóbbi ismereteim szerint kötelezően 2hét karantén lenne nekem is,hiába vagyok kettős állampolgár. A családomat, akik pedig nem magyar állapolgárok mégnehezebben engednék be.
De azért én még várok és reménykedek.Egy felől a repülőjáratok újraindítására innen.Másrészt, hogy júliusban milyen körülmények lesznek.Az még kicsit odébb van.Azért én bízakodó vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.csababarca írta:Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.Steve írta:
Én meg 15 év után először nem mehetek Magyarországra, meglátogatni a családomat.
A pénz megmarad, de túrórudit nem ehetek, ami szintén elég nagy veszteség és nem esik jól.
- csababarca
Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.Steve írta:
- Steve
csababarca írta: Eldőlt hogy hét év után nem tudok idén az USA-ba menni dolgozni, a budapesti usa nagykövetség nem nyit ki júniusban sem...
Kíváncsi leszek a lengyel, kolumbiai, spanyol,angol stb usa nagykövetségekkel mi lesz, ott tervezik júni közepén a kinyitásokat, kíváncsi vagyok, hogy kinyitnak e valóban, vagy csak mi magyarok szívtuk ezt meg.
Nem esik jól, mert elég nagy pénztől esek így el, amivel terveztem, még két hete is azzal bíztatott a nagykövetség, hogy legkésőbb június elején biztosan kinyitnak.
Persze még a táborok sorsa sem rendeződött kint, elvileg június elsején dől el a dolog.
En szeretem a fozelekeket es szoktam itthon neha fozni azt is, egesz vicces hogy 200 forintbol is meg lehet fozni egy ebedet ha nagyon meg lenne szorulva valaki, ahhoz kepest atlag hetkozben elszorok 3-4 ezret per etkezes egy pad thaira vagy hasonlo helyre.
Az meg egy gyonyoru gondolatmenet hogy azert feljelenteni lehet-e valakit mert OLCSON adja a termeket es ez rossz a konkurencianak
Az meg egy gyonyoru gondolatmenet hogy azert feljelenteni lehet-e valakit mert OLCSON adja a termeket es ez rossz a konkurencianak
- csababarca
Eldőlt hogy hét év után nem tudok idén az USA-ba menni dolgozni, a budapesti usa nagykövetség nem nyit ki júniusban sem...
Kíváncsi leszek a lengyel, kolumbiai, spanyol,angol stb usa nagykövetségekkel mi lesz, ott tervezik júni közepén a kinyitásokat, kíváncsi vagyok, hogy kinyitnak e valóban, vagy csak mi magyarok szívtuk ezt meg.
Nem esik jól, mert elég nagy pénztől esek így el, amivel terveztem, még két hete is azzal bíztatott a nagykövetség, hogy legkésőbb június elején biztosan kinyitnak.
Persze még a táborok sorsa sem rendeződött kint, elvileg június elsején dől el a dolog.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt hányásnak nevezik.Csabi írta:szigorúan répával!Remy írta: A jó tejlevest se hagyjátok ki. De utáltam., ember....
Balatoni táborokban mindig volt legalább egyszer. Jól összekentük a tányért a látszat kedvéért, mert kaja nélkül nem lehetett kivinni a tálcát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
bazmeg nálunk félévent kb egyszer adnak a menzán. a répát jól belereszelik. mondanom sem kell hogy olyankor nem eszek levest.
aki még nem vacsizott, annak mutatok egy képet is: https://tanikinerecepty.webnode.sk/_fil ... mrkvou.jpg
kb ilyen.
aki még nem vacsizott, annak mutatok egy képet is: https://tanikinerecepty.webnode.sk/_fil ... mrkvou.jpg
kb ilyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én a simarol sem hallottam.sebydani írta: Ja, ez a répás megoldás Szabolcsban sem ment
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja, ez a répás megoldás Szabolcsban sem ment
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sosem hallottam rolaCsabi írta:szigorúan répával!Remy írta: A jó tejlevest se hagyjátok ki. De utáltam., ember....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema