Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Simi

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Simi » 2013. október 18., péntek 14:47

És igaza van hehének abban is, hogy mondják, hogy Iker kell, mert legenda, saját nevelés, meg ő Iker Casillas, de sokan elfelejtik, hogy López is saját nevelés, csakúgy, mint Iker. :salute:
Ez igaz. De a Casillasos téma újra felveti azért azt az örök kérdést nálunk, hogy jobban is megbecsülhetné a Real és tábora azokat, akik itt letettek valamit az asztalra. Jó lenne, ha szeretett klubbunk nem bánna konstans minden focistával úgy, mint egy strici a ribancaival. De legalább a legendákkal ne.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 18., péntek 13:51

Teljesen egyetértek hehével, egyszerűen most ő van a bizonyos szerszám rossz végén. Rosszkor jött a sérülése és hatalmas szívás neki, hogy López ennyire jó jelenleg. Nem mondom, hogy nem lenne helye, mert nyilvánvalóan van, de egyszerűen Diegót nem szabad most kivenni a kapuból, mert jelenleg top 3-ban van a teljesítménye alapján. Ha nem változik a dolog és Iker játszani akar (mert persze, hogy akar), akkor jobban teszi, hogy eligazol, mert Don Diego nem úgy néz ki, hogy egyhamar ki fog esni a ritmusból...

És igaza van hehének abban is, hogy mondják, hogy Iker kell, mert legenda, saját nevelés, meg ő Iker Casillas, de sokan elfelejtik, hogy López is saját nevelés, csakúgy, mint Iker. :salute:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 13:44

én próbálok objektívan írni, de bevallom elég nehéz.
mindig is közömbös voltam vele. (mondjuk én eleve az össze kapusra úgy nézek, hogy csak azért vannak, hogy megalázzák őket, én mindig is támadójátékosfanatikus voltam)
viszont amit tavaly murinnyó alatt művelt - amiért persze hibás josé is bőven - az nálam kiverte a biztosítékot. nem tudom, hogy itt a többiek azért írnak indulattal róla, mert nekik is keresztbetett a tavalyi szánalmas és egyáltalán nem madridistához és csk-hoz illő viselkedés vagy csak szimplán unják már, hogy a médiából is ez a szar folyik, holott nagyon egyszerű (lenne egy normális világban) a képlet, aki jobban teljesít, az kezd. lopez jobb, ő kezd.
Kép
Kép
Kép

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. október 18., péntek 13:38

Ezt tudom, el is fogadom. Nem is annak szólt a posztom, hogy miért nem ő kezd, hanem arról, ahogy néhány ember ír róla.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 13:37

tökmindegy iker milyen formában van, amíg lopez jobb formában van nála. ezért kezd utóbbi, ezért játszik utóbbi.
el kéne már fogadni. szurkolóknak és sajtónak is. (mondjuk, aki madriddrukker és nem ikerdrukker, az hátha felfogja mi a helyzet)
Kép
Kép
Kép

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. október 18., péntek 13:32

Azért azon az 1 db BL meccsen, amit végigjátszhatott az utóbbi hónapokban, azért szerintem mutatott olyan védéseket, hogy egy kicsit erős legyen az a kijelentés, hogy "nincs formában" - még ha egyesek szerint ha ő fog valamit, akkor belevágta 2 méterről a csatár, ha meg Lopez, akkor godmode van... És ezt nem Lopez ellen mondom, hanem arra, ahogy néhány ember irkál erről a témáról már egy ideje. Szerintem pár topligás kapus összetenné a két kezét, ha valaha olyan sz*r formában lenne, mint Iker azon a bizonyos 1,2 BL meccsen, ami jutott neki.

Stark
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo

HozzászólásSzerző: Stark » 2013. október 18., péntek 13:14

Mondjuk azt nem tudom, miből gondolják jópáran, hogy Iker nincs formában. Látni nemigen láthattuk eddig.
Adom! Gondolom a válaszok többsége az edzés lenne :)
Gondolom Ance meg a kapusedző látja hogy Iker nincs formában,pont úgy ahogy azt is látja Carlo hogy Khedira a világlejobb kkp- ja és egyértelmű kezdő. :mrgreen:
HALA MADRID

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2013. október 18., péntek 13:11

Szar dolog ez. Én Iker-fan vagyok majdhogynem azóta, hogy a Realnak szurkolok (2000). Az első számú kedvencem 2002 óta. De még én sem venném ki Lopezt. Egyszerűen nincs rá okom. Casillas megsérült, hoztunk a pótlására egy kapust, aki azóta godmode-kesztyűben véd, amire akkor talán senki nem számított. Ennyi. A csapat érdeke az első, még én is ezt mondom, pedig valszeg sírva fakadok azon a napon, amikor eligazol, már ha erre kerül sor. És az is biztos, hogy figyelemmel fogom követni azt a csapatot, ahová megy, legyen az bármelyik... Nálam jobban maximum ő maga akarja csak, hogy visszakerüljön a kezdőbe. De ne azért kerüljön vissza, mert ikon, és mert egész életében itt volt, hanem azért, mert ő a jobb.

Egyszerűen csak peches, nem kicsit. Lopez túlságosan jól bevált, ha lehet ilyet mondani. Nem lehet rá haragudni, ő csak hozza, amit hozni tud, és amit hoznia kell. Bírom a tagot egyébként, mindig is bírtam.

Mondjuk azt nem tudom, miből gondolják jópáran, hogy Iker nincs formában. Látni nemigen láthattuk eddig.
Teljesen így vagyok ezzel én is.

A Casillassal szembeni gyűlölködést nem veszi be a gyomrom, szimpátia ide vagy oda, tett ő annyit a klubbért, hogy ezért mindenki hálás legyen. Méginkább undorító ez a gyűlölködés, amikor még két éve, mikor esélyes volt az aranylabdára, egy rossz szava nem volt rá senkinek. Gyorsan felejtenek az emberek.

Az meg, hogy elmenne, ha itt nincs lehetősége játszani, az tiszteletlenség volna a klub ellen?

Soha nem játszott máshol, és látva és ismerve a képességeit, nyilván arra készült, hogy ha nem történik valami őrületes szerencsétlenség vele, akkor innen fog visszavonulni. Ki ne akarna egy olyan klub legendája lenni, mint a Real, egy egész és nagyon sikeres karriert csak itt Madridban eltölteni?

Szerintem ő lenne a legboldogabb, ha innen vonulhatna vissza. De amíg nem érzi magát leszázalékolva, addig természetes, hogy nem epizodista akar lenni. És ha a Realnak nincs szüksége rá, mert van nála jobb, az is belátás kérdése ám. Mert ha itt marad ilyen állapotban a padon, az a legeslegrosszabb a Realnak, mert amíg játszani akar egy ilyen legenda és nem fogadja el az epizódszerepet, addig ez bizony téma lesz. És szétszednek minket.

Közös érdeke mindkét félnek, hogy ez így ne maradjon. Csak a kezdőkapus szerep vagy az eligazolás a megoldás.

roflcopter
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: roflcopter » 2013. október 18., péntek 12:51

Szar dolog ez. Én Iker-fan vagyok majdhogynem azóta, hogy a Realnak szurkolok (2000). Az első számú kedvencem 2002 óta. De még én sem venném ki Lopezt. Egyszerűen nincs rá okom. Casillas megsérült, hoztunk a pótlására egy kapust, aki azóta godmode-kesztyűben véd, amire akkor talán senki nem számított. Ennyi. A csapat érdeke az első, még én is ezt mondom, pedig valszeg sírva fakadok azon a napon, amikor eligazol, már ha erre kerül sor. És az is biztos, hogy figyelemmel fogom követni azt a csapatot, ahová megy, legyen az bármelyik... Nálam jobban maximum ő maga akarja csak, hogy visszakerüljön a kezdőbe. De ne azért kerüljön vissza, mert ikon, és mert egész életében itt volt, hanem azért, mert ő a jobb.

Egyszerűen csak peches, nem kicsit. Lopez túlságosan jól bevált, ha lehet ilyet mondani. Nem lehet rá haragudni, ő csak hozza, amit hozni tud, és amit hoznia kell. Bírom a tagot egyébként, mindig is bírtam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 18., péntek 11:11

és mindeközben mindenki megfeledkezik arról, hogy lopez sem barca nevelés.
Egészen addig, amíg szóba nem kerül velük. :mrgreen:
Úgyis téma a kapuskérdés náluk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 11:09

és mindeközben mindenki megfeledkezik arról, hogy lopez sem barca nevelés.
Kép
Kép
Kép

centeno

HozzászólásSzerző: centeno » 2013. október 18., péntek 10:02

a hasonlat nem stimmel, kapus poszton 32 felett azért még jó pár évig lehet klasszis szintet hozni.
sajnos nem egy olyan poszt amin rotálni szoktak, szóval várható volt, hogy két ilyen kaliber nem lesz sokáig a keretben. én nagyon csípem ikert, de ha beleképzelem magam az edző helyébe, és meg kellene indokolnom lopeznek, hogy miért kerül ki a kapuból, elég nagy gondban lennék.

úgy néz ki, hogy túl jó kapust hoztunk a pótlásra, most meg azt kell eldöntenünk, hogy melyik kezünkbe harapjunk:)

egyébként azt tapasztalni, hogy az általános közvélemény egyáltalán nem érti, hogy miért nem iker véd, és ha esetleg távozna, azt hiszem lenne itt földindulás...tekintve, hogy neki még real játékosként is elég jó a sajtója.

egyébként számomra az egy érdekes dolog vele kapcsolatban, hogy amíg ő úgy az elmúlt évtizedben úgy mindenki által érinthetetlennek volt kezelve, azért volt pár keményebb edző akinél rendre jöttek a pletykák, hogy más kapust szeretne (capello idéjén buffonról repkedtek a hírek, mourinho-nál már a kezdetekkor, emellett 2002-ben del bosque is jegelte jó ideig a padon)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 18., péntek 9:17

Az egyertelmu, hogy Casillas nem fog jovore is a padon ulni. Vagy visszakerul addigra a kezdobe, vagy eligazol. Es en teljesen megertem a jatekos es a klubb allaspontjat it.
Raul se lett eluldozve, csak megmondtak neki, hogy itt van ket fiatal csatar, ezert az eddigieknel kevesebb lehetosegre szamithat. Ket lehetosege volt: vagy elfogadja az epizodszerepeket mint sok kioregedo jatekos, vagy elmegy egy gyengebb csapatba kezdonek. Raul meg jatszani szeretett volna, ezert pedig senki se haragudhat se ra, se a vezetosegre, se Mourinhora. A szememben az lett volna a szegyen ha megigerik neki hogy jatszhat es egesz evben padoztatjak.
En viszont Casillast is megertem. Ugy erzi, hogy meg sok van benne, jatszani akar, ott akar lenni a VB-n. Nehez lehet az o helyzete is, a merleg egyik oldalan ott van a VB es a jateklehetoseg, a masikon meg a Real Madrid. Annyiban viszont csalodott vagyok, hogy amikor jatszik, nem latom rajta a tuzet mint regen. De azert ne beszeljunk mar rola ugy, mint egy hálátlan senkihazirol, aki az elso adando alkalommal lelep.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 8:07

ez mekkora hülyeség, amit páran itt összehordtok, már elnézést :lol: :lol:

ne tegye azt a madrid casillassal, amit raullal, meg gutival? :lol:
azt kéne már megérteni, hogy ez nem a fifa, hogy itt ha jó neveket pakolsz be, akkor azok mindent kivédenek, vagy lőnek 400 gólt szezononként. raul teljesítményét nekem például kínszenvedés volt elviselni az utolsó madridi 2-3 évében, egészen szánalmas és borzasztó volt. guti szintén benne volt a korban a végén már.
casillas ugyanitt jár most, kérdés, hogy nektek mi számít? a győzelmek, a trófeák, a jó foci vagy, hogy formán kívüli vénemberek kivigyék a nevüket a pályára és összebolondoznak majd valamit?

ha iker keményen dolgozik és jobb formába lendül, akkor visszatérhet a kapuba. (szvsz még akkor is alacsonyabb és rosszabb képességű az 5-ösön belül, mint lopez, de jelenleg még egyéb dolgokban sincs kanyarban se hozzá képest.)
Kép
Kép
Kép

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 18., péntek 5:01

Azért a pofám leszakad néha tőletek... :roll: ahogy megérzitek a sebzett vad vérét már tépitek is szét mint valami hiénák...ez ment Raúl-al is.Aztán meg sírtok ,hogy csak zsoldosok vannak a csapatban...100%ig Diego Lopez párti vagyok mert egyszerűen amióta itt van jobb mint iker, sokkal.Sőt Casillas-t nem is tartom "kapitánynak" valónak,egyszerűen ő túl csendes ehhez a szerephez. De Basszátok már meg légyszives, 13 éve van itt 10-11 évet levédett világklasszis szinten és azért az elmúlt 2 évben sem egy kutyaütőről volt szó csak gyengült, néhányan meg már lassan úgy beszélnek róla mint aki a madridizmus ellen van és csak magával törődik (bezzeg Perez papa elég gyakran van felszopkodva a megalomán kamikaze akciói ellenére). Az meg ,hogy egy igazi madridista ül a padon és kussol mert ha a csapat nyer ő boldog.... ekkora baromságot életemben nemhalottam :lol: Raúl se madridista akkor? Belemagyaráztok már a nyilatkozataiba is mindent, csak hogy ő legyen a gonosz...megkérdezték, válaszolt. A média meg szétszed minket a Casillas story nélkül is...

Egyszerűen felfordul a gyomrom, hogy 2 éve még mindenki imádta most meg kb ugyanazok az emberek köpködik...és minden egyes ikonunkal ezt csinálja a többség,az elmult 10 évből már csak Casillas maradt aki nagy dolgokat vitt véghez a csapattal, tiszteletben kéne tartani. Az ilyen legendákat mint Iker, Raúl , Giggs minél tovább a klubnál kell tartani, nem a játékuk miatt, mert öregszenek és a pályán már nem olyan hasznosak, de az öltözőben rengeteget számít ha vannak ilyen sokat megélt harcosok, meg hát azért a fociban nem az a szép amikor megnézed a trófeatermet, hanem amikor egy legenda visszavonulását vagy egész pályafutását végignézheted. Értem én ,hogy ti a Címernek szúrkoltok, de Casillas már bizony sokat tett azért a címerért, egészen pontosan annyit,hogy ha holnap vissza vonulna akkor is egy nagyon sikeres madridi pályafutás van mögötte.

A mondandóm lényege továbbra is az, hogy a foci sokkal több a trófeáknál amit ti/én/a klub betegesen kerget...Kahn búcsúmeccsét látta valaki? Na így kell bánni egy legendával...Nem tiszteltek ti senkit, addig jók amíg a kis fifa Manager-világotokban jónak számítanak aztán meg ha csúnya öregek lesznek takarodjanak.

Akinek nem inge...Továbbá rossz napom volt ezért lehet ,hogy alvás után nem lennék ilyen indulatos de ez most felszabott...szóval Sorry :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 18., péntek 1:29

cart írta:Mért, ha elmegy ledől a stadion, vagy mi történne szerinted?
Csak elég idegesítő, hogy minden nagy csapat meg tudja becsülni a játékosait, főleg az ikonokat. Csak a Real Madrid képes megválni tőlük. Jó lenne végre, ha egy emblematikus játékos innen vonulna vissza :roll: Raúl, Guti kettős eladása pont elég volt, ha Iker is csatlakozik hozzájuk, akkor tényleg nagyon nagy baj van a klub értékrendjével.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. október 18., péntek 0:07

Mért, ha elmegy ledől a stadion, vagy mi történne szerinted?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. október 17., csütörtök 23:55

Ha bedurvul a helyzet,akkor meg kell lépni azt,hogy Casillas visszamegy a kapuba,és Diego Lopez lesz a második számú. Ha Lopeznek ez nem tetszik,akkor egy vaskos fájdalomdíjjal a zsebében elmehet valami kisebb csapatba...

Igazságos lenne? Nem! Mivel annak kell védenie,aki jobb formában van,aki az edzéseken is odateszi magát. Azt viszont nem engedhetjük meg magunknak,hogy Casillast elengedjük... Szó sem lehet róla.
:goat:

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. október 17., csütörtök 21:57

Szerintem Érzi ő, hogy már soha többé nem fog olyan formában védeni mint fénykorában. Ezért futamodik meg. Bár lehet csak beleszürkült, a monoton madridi napokba és váltásra van szüksége ahol újra fel tud pörögni, csak nem akarja kimondani. Nem tudom mi lesz az ügy vége de jól szerintem nem fog elsülni...
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 17., csütörtök 21:30

A helyzet az lehet hogy korrekt,de a csapatnak megint egy gyomros ez.....Iker odapakolt most,a média rá fog szállni megint az ügyre,és kikezdi majd ahol tudja a csapatot,vagy egy egy személyt.....nem lennék CA helyében.
Lassan kezd neki körvonalazódni,hogy ez nem lesz itt leányálom.....

Ez a Casillas ügy még eléggé kezdeti.....lehet hogy lesz itt olyan cécó,hogy arról koldul a csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: