Amiket általánosságban írtam, az szerintem valid, nem jött rá cáfolat, és erre akartam konkrét példát hozni CR soc. m. felületeiről illusztrációnak, de ez utóbbira nincs lehetőségem regisztráció híján. Így Schrödinger macskája marad az én szempontomból, vagy van gratuláció az instáján, vagy nincs.Realista24 írta:Tehat kerestel peldakat, amik nem tamasztjak ala az igazad, de megis valid, amit irsz. Menjunk mar masik topicba ertelmes dolgokrol beszelgetni.Donát írta:
Oké, akkor a példakeresésem nem jött össze, mondom, regisztrálni nem fogok, hogy magamat igazoljam, annyira nem fontos ez nekem. Ettől szerintem, amiket írtam az valid.
Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tehat kerestel peldakat, amik nem tamasztjak ala az igazad, de megis valid, amit irsz. Menjunk mar masik topicba ertelmes dolgokrol beszelgetni.Donát írta:Oké, akkor a példakeresésem nem jött össze, mondom, regisztrálni nem fogok, hogy magamat igazoljam, annyira nem fontos ez nekem. Ettől szerintem, amiket írtam az valid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert töröltem ki, mert semmi ertelme nem volt.Sierra írta:Na pontosan erről beszéltem. Kiforgatod az emberek mondandóját és ferdítesz. Direkt visszaolvastam a kommenteket és senki nem húzta le a sáros földig, és senki nem rúgott bele Cébe, ez csak a te agyszüleményed. De nyugodtan töröld ki ezt a kommentet is.Realista24 írta: Inkabb az a kegyetlen - legalabbis az en szememben - hogy valakit le kell huzni azert a saros földig, mert nem a (korcs) tarsadalmi elvarasoknak megfeleloen cselekszik.
Miközben egy olyan ember nyert Aranylabdat, aki a mi jatekosunk, megerdemelten kapta, es jellemzo modon az ünneples es öröm közepette talalunk valamit/valakit (jelen esetben a Real Madrid elo legendajat) akibe bele lehet rugni, csak mert nem teljesiti a "tarsadalmi elvarasokat".
Semmi ferdites nem volt benne, hiszen mar ott elkezdtek paran, hogy el sem utazott, mas gaznak jellemzi, hogy nem gratulalt, es minden mas csak mosdatas, es nem nez ki jol, hogy nem gratulalt.
Es nem csak errol a forumrol van szo, hanem ami megy twitteren, facebookon, stb., de nem fogom minden kommentemet reszletesen elmagyarazni neked, mert nincs annyi idom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Oké, akkor a példakeresésem nem jött össze, mondom, regisztrálni nem fogok, hogy magamat igazoljam, annyira nem fontos ez nekem. Ettől szerintem, amiket írtam az valid.h3x0r írta:Ferguson átadott neki egy díjat a 700. gólja után.Donát írta:
Jó, hát engem ez ennyire nem érdekel, hogy regisztráljak bármelyik felületre. És a Fergusonos képet miért kellett feltölteni, személyesen nem mondta el neki, mennyire tiszteli?
https://youtu.be/vT1BZSxDoc8
Soha semmi nem elég, ezt itt már megszokhattuk a BL tripla alatt is Fel nem tudom fogni, hogy felnőtt emberek kurvaanyázzák CR-t, mert nem tett ki instara semmit... Ez egyedül Karimnak kéne fontos legyen, ő meg kb. le se szarja. Egyesek úgy vérig vannak itt sértődve, mintha CR nekik kellett volna gratuláljonRealista24 írta:Inkabb az a kegyetlen - legalabbis az en szememben - hogy valakit le kell huzni azert a saros földig, mert nem a (korcs) tarsadalmi elvarasoknak megfeleloen cselekszik.MVPP írta: Kegyetlen milyen bullshit dolgok miatt ugranak egymásnak az emberek.
Miközben egy olyan ember nyert Aranylabdat, aki a mi jatekosunk, megerdemelten kapta, es jellemzo modon az ünneples es öröm közepette talalunk valamit/valakit (jelen esetben a Real Madrid elo legendajat) akibe bele lehet rugni, csak mert nem teljesiti a "tarsadalmi elvarasokat".
Na pontosan erről beszéltem. Kiforgatod az emberek mondandóját és ferdítesz. Direkt visszaolvastam a kommenteket és senki nem húzta le a sáros földig, és senki nem rúgott bele Cébe, ez csak a te agyszüleményed. De nyugodtan töröld ki ezt a kommentet is.Realista24 írta: Inkabb az a kegyetlen - legalabbis az en szememben - hogy valakit le kell huzni azert a saros földig, mert nem a (korcs) tarsadalmi elvarasoknak megfeleloen cselekszik.
- h3x0r
Ferguson átadott neki egy díjat a 700. gólja után.Donát írta:Jó, hát engem ez ennyire nem érdekel, hogy regisztráljak bármelyik felületre. És a Fergusonos képet miért kellett feltölteni, személyesen nem mondta el neki, mennyire tiszteli?Realista24 írta:
Most hoztal ket peldat, aminek a reszleteit meg csak nem is tudod validalni, de ez alapjan iteled meg, hogy irhatott volna Karimnak.
Amugy a ket kep:
Ferguroson meglatogatta a meccsen, arrol keszult a kep, a masik meg fizetett hirdetes.
https://youtu.be/vT1BZSxDoc8
-
Jó, hát engem ez ennyire nem érdekel, hogy regisztráljak bármelyik felületre. És a Fergusonos képet miért kellett feltölteni, személyesen nem mondta el neki, mennyire tiszteli?Realista24 írta:Most hoztal ket peldat, aminek a reszleteit meg csak nem is tudod validalni, de ez alapjan iteled meg, hogy irhatott volna Karimnak.Donát írta: Most rákerestem CR instájára, és a szöveget ugyan nem tudom elolvasni, m nincs instám, és be kéne lépni hozzá, de a második képen Ferguson felé tesz valami gesztust, a harmadikon valami évfordulót emleget. Ha ezeket kiírta, akkor egy "Gratula Karim"-nak is ott lenne a helye a privát gratulációval együtt.
Amugy a ket kep:
Ferguroson meglatogatta a meccsen, arrol keszult a kep, a masik meg fizetett hirdetes.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most hoztal ket peldat, aminek a reszleteit meg csak nem is tudod validalni, de ez alapjan iteled meg, hogy irhatott volna Karimnak.Donát írta: Most rákerestem CR instájára, és a szöveget ugyan nem tudom elolvasni, m nincs instám, és be kéne lépni hozzá, de a második képen Ferguson felé tesz valami gesztust, a harmadikon valami évfordulót emleget. Ha ezeket kiírta, akkor egy "Gratula Karim"-nak is ott lenne a helye a privát gratulációval együtt.
Amugy a ket kep:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Most rákerestem CR instájára, és a szöveget ugyan nem tudom elolvasni, m nincs instám, és be kéne lépni hozzá, de a második képen Ferguson felé tesz valami gesztust, a harmadikon valami évfordulót emleget. Ha ezeket kiírta, akkor egy "Gratula Karim"-nak is ott lenne a helye a privát gratulációval együtt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Inkabb az a kegyetlen - legalabbis az en szememben - hogy valakit le kell huzni azert a saros földig, mert nem a (korcs) tarsadalmi elvarasoknak megfeleloen cselekszik.MVPP írta: Kegyetlen milyen bullshit dolgok miatt ugranak egymásnak az emberek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nem is társadalmi közmegegyezésnek hívnám, hanem társadalmi felelősségvállalásnak.
Amikor van 489 millió követőd instán akkor igenis felelősségel tartozol, mert sok embert befolyásolsz. Ekkora név esetében mint Cé már maga a hallgatás vagy a nem cselekvés is egy üzenet. Ebből meg lesznek a konteók, meg a kurvaanyázások, amit kb. annyival meg lehetett volna előzni, hogy dob egy üzit az alkalmazottjának hogy rakjatok ki már valami képet meg üzenetet amiben Karimnak gratulálok.
Amikor van 489 millió követőd instán akkor igenis felelősségel tartozol, mert sok embert befolyásolsz. Ekkora név esetében mint Cé már maga a hallgatás vagy a nem cselekvés is egy üzenet. Ebből meg lesznek a konteók, meg a kurvaanyázások, amit kb. annyival meg lehetett volna előzni, hogy dob egy üzit az alkalmazottjának hogy rakjatok ki már valami képet meg üzenetet amiben Karimnak gratulálok.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
OFF
Illem, illendőség..társadalmi normák, meg berögződések..elfogadott, meg helyes meg blabla..
Hányingerem van sokszor az ilyen dolgoktól. Legjobb, mikor illendőségből a faszbukon teszikveszik magukat az emberek, aztán az utcán meg sem ismerik a másikat.
Képmutatás, meg az érdek...az a tuti.
OFF
ON
Eddig CR nem nyilvánította kis sehogy sem a tetszését Benzema aranybogyója felől?
Engem rohadtul nem érdekel a magamutogatósdi, de ezen én is meglepődtem kicsit, bár gőzöm sincs, milyen a viszony kettejük között.
Lehet ne mis tudunk mindenről, mármint ami az elismerést illeti, vagy a gesztust a mostaniról.
Fene tudja.
haszi
Dehogy az életünk része a szósöl média meg az onlány...maximum egy lehetőség.
Tetszik , nem tetszik.....jah, pont el is döntötted és megaszondtad a frankót
Illem, illendőség..társadalmi normák, meg berögződések..elfogadott, meg helyes meg blabla..
Hányingerem van sokszor az ilyen dolgoktól. Legjobb, mikor illendőségből a faszbukon teszikveszik magukat az emberek, aztán az utcán meg sem ismerik a másikat.
Képmutatás, meg az érdek...az a tuti.
OFF
ON
Eddig CR nem nyilvánította kis sehogy sem a tetszését Benzema aranybogyója felől?
Engem rohadtul nem érdekel a magamutogatósdi, de ezen én is meglepődtem kicsit, bár gőzöm sincs, milyen a viszony kettejük között.
Lehet ne mis tudunk mindenről, mármint ami az elismerést illeti, vagy a gesztust a mostaniról.
Fene tudja.
haszi
Dehogy az életünk része a szósöl média meg az onlány...maximum egy lehetőség.
Tetszik , nem tetszik.....jah, pont el is döntötted és megaszondtad a frankót
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Az átlagos civil esetében nem, a közszereplő esetében, aki minden számára fontos dologról posztol valamit a követői számára igen.Realista24 írta:Korrigalok akkor egy masik peldaval. Szulinapi koszontest lehet irni uzenofalra, meg privatban. Ha nem irsz uzenofalra, csak mert masik 100 irt, akkor mar meg kell, hogy szoljanak?Donát írta:
A nyaralásos fotókról nincs ilyen közmegegyezés, az inkább a dicsekvés miatt elterjedt. A gratulációról van. A nyaralás rólam szól, a gratuláció a másikról, ezért illik az egyikről, és nem illik (túlzásba esni?) a másiknál.
Vagy nézd úgy, hogy akkor ciki, ha korábban másoknak üzenőfalon gratuláltál, de most priviben, akkor az cinkes, mert azt sugallod, hogy nyilvánosan ciki felvállalnod ezt a köszöntést, de ha korábban is mindenkit privátban köszöntöttél, akkor nincs benne semmi.
Kegyetlen milyen bullshit dolgok miatt ugranak egymásnak az emberek.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Ne hasonlítsuk már magánemberek nyaralós képeihez ezt az egész szitut... Egy korszakos csapat húzóemberei voltak évekig, együtt. Nagyon sokat köszönhetnek egymásnak. Igenis nagyon fontos a közösségi médiában lekommunikált gratuláció ilyen szinten, vagy épp jelen esetben a hallgatás és lapítás. Szerintem azért nem szép ez CR részéről (hiába örök kedvencem), mert ezzel azt sugallja, annak ellenére is, ha személyesen/hívásban/privát üzenetben gratulált, hogy se Modric, se Benzema esetében nem képes annyi alázatot mutatni NYILVÁNOSAN, hogy gratuláljon nekik, vagy akár csak dobjon egy nyamvadt lájkot Tetszik, nem tetszik az online, social médiás kommunikáció ugyanúgy életünk része, mint a verbális és non-verbális kommunikáció, jelen esetben (amennyiben tényleg nem lesz semmi gratuláció egyáltalán) én csalódtam CR-ben a hallgatása miatt. Modric esetében annyira nem is lett volna elvárt, mivel ott ő is megnyerhette volna a bogyeszt, viszont most. Ha személyesen tényleg nem is ment el, egy nyilvános gratuláció a minimum lett volna
Szerintem.
Szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, tegnap is lattam egy masik topicban, mennyire jol megy.Sierra írta:Nem nekem megy nehezen a felfogás, hanem neked megy nehezen beismerni, ha valamit túltolsz. Inkább jön a személyeskedés, aztán a magánzárka. De megszoktuk már, ez megy mióta létezik a madridom fórum, semmi új.Realista24 írta: Megfogalmazom a kerdest ugy, hogy te is megertsd, mert mostanaban nehezen megy, ahogy latom. Miert illett volna NYILVANOSAN gratulalnia?
Korrigalok akkor egy masik peldaval. Szulinapi koszontest lehet irni uzenofalra, meg privatban. Ha nem irsz uzenofalra, csak mert masik 100 irt, akkor mar meg kell, hogy szoljanak?Donát írta:A nyaralásos fotókról nincs ilyen közmegegyezés, az inkább a dicsekvés miatt elterjedt. A gratulációról van. A nyaralás rólam szól, a gratuláció a másikról, ezért illik az egyikről, és nem illik (túlzásba esni?) a másiknál.Realista24 írta: Igen, a problema tovabbra is az a szememben, amit irtam Remynek.
Elment o is nyaralni, meg en is.
O kitesz rola 362 kepet a 8 nap alatt, mert ez a társadalmi közmegegyezés, hogy aki nyaral, annak kepet kell rola megosztania, hogy milyen faszan erzi magat.
En egyet sem tettem ki, ergo en lehet nem is nyaraltam, de minimum egy arrogans halatlan kocsog vagyok a "kovetoimmel" szemben, mert nem osztottam meg veluk a privat szferamat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Atyaúristen. ennél hülyébb példát nem is hozhattál volna. Sajnállak, ha nem érted, de itt most benned van a hiba, egyszer igazán beismerhetnéd, és nem kéne állandóan valakibe beleállni és magyarázni tovább a hülyeséget, meg kiforgatni a mondandóját.Realista24 írta: Igen, a problema tovabbra is az a szememben, amit irtam Remynek.
O kitesz rola 362 kepet a 8 nap alatt, mert ez a társadalmi közmegegyezés, hogy aki nyaral, annak kepet kell rola megosztania, hogy milyen faszan erzi magat.
En egyet sem tettem ki, ergo en lehet nem is nyaraltam, de minimum egy arrogans halatlan kocsog vagyok a "kovetoimmel" szemben, mert nem osztottam meg veluk a privat szferamat.
Nem nekem megy nehezen a felfogás, hanem neked megy nehezen beismerni, ha valamit túltolsz. Inkább jön a személyeskedés, aztán a magánzárka. De megszoktuk már, ez megy mióta létezik a madridom fórum, semmi új.Realista24 írta: Megfogalmazom a kerdest ugy, hogy te is megertsd, mert mostanaban nehezen megy, ahogy latom. Miert illett volna NYILVANOSAN gratulalnia?
-
A nyaralásos fotókról nincs ilyen közmegegyezés, az inkább a dicsekvés miatt elterjedt. A gratulációról van. A nyaralás rólam szól, a gratuláció a másikról, ezért illik az egyikről, és nem illik (túlzásba esni?) a másiknál.Realista24 írta: Igen, a problema tovabbra is az a szememben, amit irtam Remynek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, a problema tovabbra is az a szememben, amit irtam Remynek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema