szigorúan répával!Remy írta: A jó tejlevest se hagyjátok ki. De utáltam., ember....
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
A jó tejlevest se hagyjátok ki. De utáltam., ember....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tejfölös tészta, csontleves. Az kijön.Faust írta:Akartam is írni, aki ott eszik menüt, meg is érdemli.revolver írta: hat meg amugyis a f*szom enne olyan helyen ahol 450 a menu mibol van az? max a nebih-t hivnam.
Aztan jöhet a dejos tészta, paradicsomlevessel, konzervbol. Stb.
Megvan az változatosan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A tengerentúlon szinte minden kocsi automataváltós.Anthony írta: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020 ... oregonban/
?????
Elromlott a fék, OK!
Na de, elromlott a gázpedál is? Visszakapcsolni? Motort leállítani? Tutti automata váltós volt.
Minden szerencsétlent engednek vezetni, ma is nézem meg van húzva a parkolóban a kocsi hátulja. Szerencsére nem vészes, de nem értem vakok vezetnek, vagy mi a ****??
Van itt a közelben egy nőci, van ilyen fedett parkoló helye, ahányszor látom mindig épphogy be tud parkolni (valami kis szar kocsija van ráadásul), a bal oldalát mindig húzza rá az oszlopra, egyszer asszem meg is húza a tükröt. Egyszerűen nem értem, hát 15-ik alkalommal sem fejlődik baszki? És ezeknek van jogsijuk...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020 ... oregonban/
?????
Elromlott a fék, OK!
Na de, elromlott a gázpedál is? Visszakapcsolni? Motort leállítani? Tutti automata váltós volt.
Minden szerencsétlent engednek vezetni, ma is nézem meg van húzva a parkolóban a kocsi hátulja. Szerencsére nem vészes, de nem értem vakok vezetnek, vagy mi a ****??
Van itt a közelben egy nőci, van ilyen fedett parkoló helye, ahányszor látom mindig épphogy be tud parkolni (valami kis szar kocsija van ráadásul), a bal oldalát mindig húzza rá az oszlopra, egyszer asszem meg is húza a tükröt. Egyszerűen nem értem, hát 15-ik alkalommal sem fejlődik baszki? És ezeknek van jogsijuk...
?????
Elromlott a fék, OK!
Akartam is írni, aki ott eszik menüt, meg is érdemli.revolver írta: hat meg amugyis a f*szom enne olyan helyen ahol 450 a menu mibol van az? max a nebih-t hivnam.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Vegyétek be a 450-es vendéglátót is a helyi főzelékkartellbe.
Amúgy nem tudom milyen városról van szó, nem tudom milyen kaját adnak annyiért, de feltételezem az a terv, hogy addig megy az alacsony ár, amíg be nem csődöl a helyi konkurencia, aztán felmegy az ár náluk is szépen ha nem lesz vetélytárs a közelben.
Ebben az esetben annyi a teendő, hogy vagy árban igazodtok hozzá, vagy a duplaárért cserébe szignifikánsan jobb kaját adtok a vendégeknek.
Ha pedig 450-ért jobb menüt raknak az ember elé mint máshol 1000+ért, akkor szerintem megérdemlik hogy maradjanak.
Amúgy nem tudom milyen városról van szó, nem tudom milyen kaját adnak annyiért, de feltételezem az a terv, hogy addig megy az alacsony ár, amíg be nem csődöl a helyi konkurencia, aztán felmegy az ár náluk is szépen ha nem lesz vetélytárs a közelben.
Ebben az esetben annyi a teendő, hogy vagy árban igazodtok hozzá, vagy a duplaárért cserébe szignifikánsan jobb kaját adtok a vendégeknek.
Ha pedig 450-ért jobb menüt raknak az ember elé mint máshol 1000+ért, akkor szerintem megérdemlik hogy maradjanak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kérdés remélem nem komoly._Bushido_ írta: Gazdasági Versenyhivatal?
Nyilván mindegyikőtök városában vannak menüs éttermek, ha nem is jártok ilyenekbe, az árakkal nagyjából tisztában van a többség. 2020-ban hogy létezik, hogy a legtöbb étteremben 1000 feletti (max 850-900) egy adag menü, míg van egy hely, ami kitalálta (az eddig is abszurd 550 helyett) ő már 450-ből is megoljda.
Az ilyeneket nem lehet jelenteni a versenyhivatalnál? Mivel ez a fokú különbség azért már nem kevés. Mert akkor a "kedves vendégek" felháborodva kérdezhetnék, ha az egyik 450ért adja, akkor a többi miért a duplájáért, triplájáért?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na meg a fiatal gazda is vagy 2 éve csak áll egy helyben, felfüggesztés címszóval, szerintem abból már nem lesz semmi. A puszi pajtásoknak bezzeg dobálják a milliárdokat...kiserik írta: Én meg nem pályázhatok a telepre napelemre, mert nincs még 1 éves a cég, a családi gazdálkodás meg ki van zárva alapból )
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Gazdasági Versenyhivatal?
Nyilván mindegyikőtök városában vannak menüs éttermek, ha nem is jártok ilyenekbe, az árakkal nagyjából tisztában van a többség. 2020-ban hogy létezik, hogy a legtöbb étteremben 1000 feletti (max 850-900) egy adag menü, míg van egy hely, ami kitalálta (az eddig is abszurd 550 helyett) ő már 450-ből is megoljda.
Az ilyeneket nem lehet jelenteni a versenyhivatalnál? Mivel ez a fokú különbség azért már nem kevés. Mert akkor a "kedves vendégek" felháborodva kérdezhetnék, ha az egyik 450ért adja, akkor a többi miért a duplájáért, triplájáért?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Persze ha zavart, akkor eléggé kiszámíthatatlanná tud válni, hol együttműködő, hol nem. De azért életfontosságú szerven térdelni percekig? Ezt azért nem lehet nagyon megmagyarázni. Még akkor sem, ha nem biztos, hogy a halál oka ez volt.kiserik írta: Van egy másik videó, ami azt mutatja, hogy nem csak a rasszista rendőr térdelt az áldozat nyakán, hanem másik 2 rendőr is a saját testsúlyával (rajta térdelnek) tartja a földön. Korábban egy üzletben tartóztatták le (a hírek szerint hamis pénzzel akart fizetni és zavart volt) és arról is van felvétel, hogy az utcán kísérik megbilincselve. Hogy miért és miként került a földre, valamint a halál pontos oka még tisztázatlan legjobb tudomásom szerint.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Dzsudzsák hogy volt ott a meccsen, meg diplomata útlevele van esetből meg még több cikk született. Na és?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem a demonstrációval állítottam párhuzambacsababarca írta:írd be hogy deák tér a keresőbe, mindjárt kidob jóval többet is.El Sie7e írta:
Ilyen érvekkel aztán nehéz versenyre kelni
Én a cikkek fölötti cimkek alapján kerestem vissza és ennyit dobott ki
főleg a demonstrációról, ha már a minneapolisi demonstrációval állítottad párhuzamba.
Beírtam és a demonstrációról egy db cikk van (az h szél detti mit vár a belügyminisztertől nem hiszem h idevágó közvetlenül vagy h Dzsudzsák mit csinált és mit nem)
Előtte a gyilkos anyjának megszólalásán kívül 4 db cikk van
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
írd be hogy deák tér a keresőbe, mindjárt kidob jóval többet is.El Sie7e írta:
Ilyen érvekkel aztán nehéz versenyre kelni
főleg a demonstrációról, ha már a minneapolisi demonstrációval állítottad párhuzamba.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- El Sie7e
Ilyen érvekkel aztán nehéz versenyre kelnicsababarca írta:Ez nem igaz.El Sie7e írta: index
deák téri kettős gyilkosság - bő 1 hét alatt 4 rövid cikk
minneapolisi eset - szűk fél hét alatt 6 cikk
ezt csak úgy itt hagyom
Cserébe az origón egyikről se könnyű cikket találni.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ez nem igaz.El Sie7e írta: index
ezt csak úgy itt hagyom
Cserébe az origón egyikről se könnyű cikket találni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- El Sie7e
index
ezt csak úgy itt hagyom
ezt csak úgy itt hagyom