Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 22., vasárnap 0:12

Szerintem is top1 futballkurva lett a gyerek.
Az ilyeneknek sosem szokott összejönni a szakmai része utána.
Soha.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 22., vasárnap 0:07

Ez innentől már nem a Real Madrid problémája hanem egyetemes probléma a mai futballban. Mi megleszünk bappé nélkül megvagyunk most is.

Viszont az,hogy a világ egyik legtehetségesebb játékosát aki fiatal és távozni akar lehet addig és annyi pénzt ajánlani amíg meg nem szerzik amit akarnak az a futball halála kb.

Itt nem arról van szó,hogy bappe a barcat vagy a bayernt választotta helyettünk. Simán a pénzt mert a psg semmit nem tudott neki ajánlani azon kívül az a projectmenedzser dolog vagy mi viccnek is rossz.

Nagyon nem gondolta ezt át. A mai napon kb a világ 80% elkönyvelte egy pénzéhes szarnak. Emellé jön az,hogyha 10 év alatt nyer 1 blt a párizzsal akkor sem tudja magát akkora névvé kinőlni mintha 10 évig itt játszana bl nélkül.

Én vártam mert volt benne potenciál de sose gondoltam,hogy céronaldo lesz belőle mert fgy négernek gondolom. Most bizonyította ,hogy még annál is butább mint amit gondoltam.

Egyszerűen nincs semmilyen sportszakmai indoka maradni és ezt a hírneve ugyanúgy megsínyli majd mint neymarnak.

Focistaként megszűnt ma létezni akkor is ha egyszsr bl-t nyer párizsban. Oktatva lesz az iskolákban,hogy mit ne csinálj ha tehetséges focista vagy.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 21., szombat 23:56

Ssoem volt olyan jatekos, aki nem akart madridban jatszani, es mondtam, barcsak itt jatszott volna. O se lesz ilyen. Eljen a penz es a kozepszeru francia liga, sok sikert. A madrid mindig ott lesz, a psg soha

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. május 21., szombat 23:40

cart írta: Gnabry régebben játszott csatárt is, Benzema helyére is be lehet rakni ha szükség van rá
Az a baj Gnabryval, hogy egy jó meccsére esik kettő rossz, abszolút nem kiegyensúlyozott a formája. Ezért is akadozott sokáig a szerződéshosszabbítása, bár még most sem világos, hogy mi lesz vele.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 21., szombat 23:36

Mbappé utolsó insta képén is kapja :mrgreen:
Kylian Money

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 21., szombat 23:33

Rodrygo is posztolt egy címercsókolos képet Una pasión aláírással, enyhe jelzés nála is.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 21., szombat 23:31

Én bízok Perezben, szerintem van akkora rutin mögötte hogy érezte lehet szar itt a palacsintában, és nem egy 23 éves kölyök mentális állapotára alapozza a nyarat.
Biztos vagyok benne, hogy ez őt is meglepte. Nyilván Perez tudta meg legelőször, de lehet sokat mondok, ha egy hete tudják. A franciára lett alapozva a nyár, sőt az utóbbi pár év is. Fixen emiatt koccolták Haalandot is, mindent feltettek Mbappéra.

Át kell gondolni a tervet, nem szabad kapkodni. Nagyon kell az erősítés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. május 21., szombat 23:28

Gnabry régebben játszott csatárt is, Benzema helyére is be lehet rakni ha szükség van rá

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 21., szombat 23:27

petiamadridista írta:
ziro4vr írta: Hagyjuk már lewát, nem kell pánikigazolni, továbbra is fentről nézünk le, nem fordítva. Posztra kell igazolni, plusz koncepcióban gondolkodni, nem faszt méregetni meg sértődöttet játszani.
Az hogy fentről nézünk le az teljesen jogos.
Azert Gnabryt hoznám. Fasza playa az. A Bayernből amúgyis sikerült eddig mindig top minőséget elhozni.
Ami a mai napban zavar, hogy ez hogyan hathat a jövő heti döntőre ??
Ennél pozitívabban semmi nem hathatott volna. Srácok jelezték is instán… beletaposott az egójukba egy taknyos néger párizsból,hogy visszautasította azt a klubot ami nekik a mindenük.

Nálam is felment a pumpa, ezt mostmar bekell húzni és végig buszoztatni a bl trófeát párizs utcáin.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 21., szombat 23:25

RealAsensio írta:
petiamadridista írta:

Azert Gnabryt hoznám. Fasza playa az. A Bayernből amúgyis sikerült eddig mindig top minőséget elhozni.
Osszezar a csapat es megmutatjak, mi az hogy Real Madrid. Teszem is fel a kutyat, hazat, asszonyt, kocsit a bl gyozelmunkre.
Sztem most fordul at epp az elmult evek, ennyi beelldontot.nem lehet egyhuzamban nyerni, ogrefeju francia is hosszabbitott
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 21., szombat 23:16

Én bízok Perezben, szerintem van akkora rutin mögötte hogy érezte lehet szar itt a palacsintában, és nem egy 23 éves kölyök mentális állapotára alapozza a nyarat.

Rüdiger már egy hatalmas fogás ha jön, mellette szerintem Gnabryra rámegyünk erősen, és tsubikuyasa kapcsán is most szabadul fel pénz, szerintem presztizskérdés is lehet belőle és akkor elhozzuk. Ez már egy elég erős hármas lenne.

Remyt azért kibasznám egy véglegessel hogy ezt is elbaszta..
Nem illik.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 21., szombat 23:13

Nem jött jókor ez a parádé. Rendben, elfogadta a PSG ajánlatát, de nálunk most nagyon nem ezzel kéne foglalkozni. Értem hogy very angry mindenki, de a játékosainknak a teljes fókuszt a döntőre kellene összpontosítani. Nagyon remélem hogy sikerül nekik, az öregeket nem féltem, de a fiatalok felé jó lenne stabilitást sugallni, mert rajtuk fog múlni, a CKM és Benzema biztos vagyok benne hogy hozni fogja amit tud, de a csikóknak tiszta fejjel kell a döntőre fordulni.
Számunkra ezt a fontos, nem az hogy Mbappe megcsinálta élete üzletét.
A madridi vezetőség szerencsére bölcsen hallgat, de ez mit se számít ha közben felrobban a twitter... remélem fejben nem lesz gond csikókkal... Rodrygo, Vini, Fede, Cama...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 21., szombat 23:06

petiamadridista írta:
ziro4vr írta: Hagyjuk már lewát, nem kell pánikigazolni, továbbra is fentről nézünk le, nem fordítva. Posztra kell igazolni, plusz koncepcióban gondolkodni, nem faszt méregetni meg sértődöttet játszani.
Osszezar a csapat es megmutatjak, mi az hogy Real Madrid. Teszem is fel a kutyat, hazat, asszonyt, kocsit a bl gyozelmunkre.
:goat:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 21., szombat 23:06

flori írta: Benzemára lennék kiváncsi, mi lehet most a fejében. Látszott rajta, hogy együtt akar játszani Mbappéval, majd átadni a stafétát. Szinte kampányolt az igazolás mellett, biztosan pofán verte őt is a döntés.
Mi lenne? Marad ő a legnagyobb french striker ever sokáig, ha Mbappén múlik akkor evör. :lol:

Farmer liga geci.

Azért ne legyünk álszentek, Benzinek is csak saját maga számít. :sziv:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 21., szombat 23:05

Baszott nagy senkiházi vagy :sziv:

Rendesen megfogunk szopatni mindig! :shifty:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 21., szombat 23:03

Benzemára lennék kiváncsi, mi lehet most a fejében. Látszott rajta, hogy együtt akar játszani Mbappéval, majd átadni a stafétát. Szinte kampányolt az igazolás mellett, biztosan pofán verte őt is a döntés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 21., szombat 23:02

Lewát minek, hova?
egy idős Benzemával, semmi értelme, egyiket sem raknád a padra jelenleg

előre egy top jobb támadó kell
és egy jó cserecsatár
így nem lesz elég Mayoral :hmmm: :kalapos:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 21., szombat 23:00

petiamadridista írta: Ami a mai napban zavar, hogy ez hogyan hathat a jövő heti döntőre ??
Remélhetőleg pozitívan, és már csak annak a kis hülyének is megmutatják, hogy milyen lehetőséget szalasztott el.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 21., szombat 22:59

Én Csuhamónikát hoznám, és egy olyan játékost aki képes Vinivel és Benzemával egyszerre a pályán lenni, nálam ez talán Nkunku vagy Mahrez. Benzema helyettesse nálam így Gabriel Jesus lenne. Vagy C...csak hát ő is elrúgta Pereznél, meg már el is teltek az évek...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 21., szombat 22:58

Vissza: