En nem velemenyt, hanem infokat irtam le.Realista24 írta: Nincs itt vita, de olyan hehesen sikerült lezarnod
Aztan jeleztem, hogy a "mennyien milyen sötétek itt" es a "félelmetes" jellegu kurvafontos, rendkivul nagy hozadékkal biro hsz-ek mennyire produktiv jelleguek.
Aztan azota mar ilyeneket irsz, hogy nekem mindig bezzeg igazam van, meg mindenkinel okosabb vagyok minden temaban is, kozben meg csak infokat irtam be, velemeny nelkul, tobbszor felteteles modban.
De nem meglepetes, hogy ha olvasni meg csak csak, de ertelmezni az mar nem megy se itt, se ugy altalaban a vilagban sehol. Erre irtam, hogy ketbit, gezuka mar ebbe is beleköt igazi fallosz modjara, mindegy mi csak utni lehessen
Azert nem valaszoltam gézám, mert 1 nem volt kedvem leallni vitazni - ismet csak egy velemenyt, nem a sajatomat hoztam - hogy hatha kozelebb kerulunk vhogy, hogy ez a budos orosz geci miert lovoldoz osszevissza embereket.
2 mert amit leirtal, az annyira felszinkapargatas a reszedrol, a mely temak, hogy vajon hogy juthatthnk idaig 2022re, pl a kutya ilyen, ha evtizedekig, evszazadokig szarul tartod, szarul neveled, aztan a vegen hagyod a fejedre noni, akkor ez lesz a vege. Az oroszok nem ertenek masbol, csak az erobol, intezkedesek sora, es elbaszott geopolitika vezetett ide.