Közben vettem a fáradtságot: Hudson-Odoi!!sebydani írta:Isak? Vagy Haller? Őket kedvelte nagyon az rémlik.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?
Kommentáld a híreket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Isak? Vagy Haller? Őket kedvelte nagyon az rémlik.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ugyanaz a játékos volt, mint most. Az a Monaco volt a legjobban működő csapat amiben valaha is játszott, a City és a Dortmund pedig tálcán kínálta nekik a hatalmas területeket kontrákra.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert veben odatette, de akkor meg monaco volt, es mint mar akkor is mondtam, annal az utolso eves mocanonal sohasem lesz jobb. Akkor volt a legközelebb agilitasban, kapuerzekben ronaldohoz.nmate írta: Csak nagy döntőket meg tornákat nézek, avassatok már be, ez a teszkós Henry lett volna a nagy sztárigazolás most? Én amit láttam tőle, hogy VB-n EB-n full becsinált a gatyóba, amikor kellett volna a teljesítmény. Az ilyen nem való Real Madridba.
thereisonly1ronaldo
-
Én hallgattam, elképesztő a faszi. Miatta nem nézem magyar csatornán a meccseinket, egy ideig szórakoztatott a fogalmatlansága, de 3-4 éve nem vagyok hajlandó hallgatni a hülyeségeit.krisz24 írta: Aki nem hallgatta 9 utan a rádió 1-be Balázsékat hallgassa vissza mindenféleképpen!
Farkas Norbit kérdezték az Mbappe ügyről mint spanyol foci bajnokság szakértő. Persze nem tudta véka alá rejteni a barcas énjét . Ami Balázs is aki nem nagyon néz meccseket simán levágott és meg is szivatta barca szurkoloknak nevezte, amire beragott norbika
Ja és amúgy aztmondta nem érti a spanyolokat meg a realos okát mert MBAPPE SOSE MONDTA HOGY A REALBA akar jönni, na ott majdnem lefordultam a székről. Ez az ember óriási vicc ugyanolyan kis kisebbségi komplexusos mint az összes barca szurkoló.
Hala Madrid y nada más
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak nagy döntőket meg tornákat nézek, avassatok már be, ez a teszkós Henry lett volna a nagy sztárigazolás most? Én amit láttam tőle, hogy VB-n EB-n full becsinált a gatyóba, amikor kellett volna a teljesítmény. Az ilyen nem való Real Madridba.
Akkor Jovity a kövi galaktikus
-
- Kedvenc játékosaid: CR, M12, B9, K8, M10
- Kapcsolat:
Real Madrid have Eintracht Frankfurt coach Oliver Glasner on their list to be the next manager.
@BILD_Sport
úgy tudom nincs április 1
@BILD_Sport
úgy tudom nincs április 1
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Aki nem hallgatta 9 utan a rádió 1-be Balázsékat hallgassa vissza mindenféleképpen!
Farkas Norbit kérdezték az Mbappe ügyről mint spanyol foci bajnokság szakértő. Persze nem tudta véka alá rejteni a barcas énjét . Ami Balázs is aki nem nagyon néz meccseket simán levágott és meg is szivatta barca szurkoloknak nevezte, amire beragott norbika
Ja és amúgy aztmondta nem érti a spanyolokat meg a realos okát mert MBAPPE SOSE MONDTA HOGY A REALBA akar jönni, na ott majdnem lefordultam a székről. Ez az ember óriási vicc ugyanolyan kis kisebbségi komplexusos mint az összes barca szurkoló.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Állítólag volt a moneynak a szerződésében egy pont, hogyha azt meghosszabbítja a PSG-vel, akkor az arabok még 35 millió eurót fizetnek a Monacónak, ezért nem meghosszabbítják a jelenlegi kontraktust, hanem újat kap, mint szabadügynök, hogy ne kelljen fizetni a Monacónak.
- hehetheoriginal
En ugy tudom azert, mert megmondtuk neki, hogy a gyoker a prioritas.
Aztan mar nyilvan a sportszakmai szempontbol jobbat valasztotta, a city tokeletesnek tunik neki.
Aztan mar nyilvan a sportszakmai szempontbol jobbat valasztotta, a city tokeletesnek tunik neki.
thereisonly1ronaldo
A Halaand storyt sokan szeretik összemosni a Mbappeval, amiben talán van is valami, ha a gazdasági hátterét nézzük, de a vikingnél az igazi ok, hogy nem idén érkezett az az aranylabdás Karim Benzema.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Csak szólok hogy azt állítja hogy a Liverpoollal is tárgyalt.A Liverpool is akarta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De élvezem mert a PSG elnöke azt mondta mi még több pénzt ajánlottunk mint ők, erre Bappe azt nyilatkozta az este hogy Perezzel nem is beszéltek a pénzről
De azért tőle is megkérdezném hogy mégis milyen sport projekt győzte meg Párizsban (merthogy ugye nem a pénz számított), ha már így is ott van a fél Magyarország GDP értékű keret? Kit akarnak még megvenni?
De azért tőle is megkérdezném hogy mégis milyen sport projekt győzte meg Párizsban (merthogy ugye nem a pénz számított), ha már így is ott van a fél Magyarország GDP értékű keret? Kit akarnak még megvenni?
- hehetheoriginal
De wait, amit mi erzunk mauglifeju bappeval kapcsolatban, ugyanazt erzi hali a madriddal kapcsolatban, ha akartuk volna, akkor ide ir ala, de mi egy gerinctelen gyokernek szenteltunk mindent. Szoval lehet o azert nem fog jonni.
Sztem egyik se fog soha itt jatszani, ez ugy ahogy van, el lett baszva, perez meg regimodi arc, itt ma mar ezeknel a kutyaknal semmi se szent.
Szoval annyit lehet csinalni, hogy megerositeni, fiatalitani, de tamadoba mivel nincs megfelelo kaliber, remenykedni haziban, es meg vhogy kihuzni ezt az 1-2 evet ezzel a verszegeny tamadoszekcioval, de az biztos, hogy az osszes scout mehet le delamerikaba honapokra, hogy valami favelagyereket kikukazzunk par tiz millerert vegre.
Lesz most toulon ifitorna, de sajnos brazilia nem lesz ott, pedig kivancsi lettem volna.
Sztem egyik se fog soha itt jatszani, ez ugy ahogy van, el lett baszva, perez meg regimodi arc, itt ma mar ezeknel a kutyaknal semmi se szent.
Szoval annyit lehet csinalni, hogy megerositeni, fiatalitani, de tamadoba mivel nincs megfelelo kaliber, remenykedni haziban, es meg vhogy kihuzni ezt az 1-2 evet ezzel a verszegeny tamadoszekcioval, de az biztos, hogy az osszes scout mehet le delamerikaba honapokra, hogy valami favelagyereket kikukazzunk par tiz millerert vegre.
Lesz most toulon ifitorna, de sajnos brazilia nem lesz ott, pedig kivancsi lettem volna.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én meg pont úgy gondolom, hogy amíg Perez az elnök, ő nem fog idejonni és ez így van jól. Az öreg Mbappenal sokkal nagyobb jatekosoknak nem engedte, hogy szórakozzanak vele és a klubbal. Ez a hajó elment. Mbappe majd remélhetőleg 3 év múlva megnézheti, ahogy nagy riválisa Haaland beteljesíti itt az álmát.lestat írta:
Én nem akarom itt látni 3 év mulva sem.
Haalnd legyen itt 2-3 év mulva meg addigra ki tudja milyen fiatalok robbannak be megint...
Nalam ez a vonat elment. De kinézem a Perezből hogy ugyanugy ide hozná utána is.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
De most ez mennyire nevetséges. Egy játékos sem mayarázkodik egy olyan csapatnak amihez MAJDNEM oda igazolt.
Innen látszik hogy tudja hogy szart csinált/ elárulta a Presit/Benzemát a szurkolokat. Mindenkit. A pénzért.
Igy probál finomitani a dolgon hogy nyalizik nekünk szurkoloknak.
Szánalmas.
Haalnd legyen itt 2-3 év mulva meg addigra ki tudja milyen fiatalok robbannak be megint...
Nalam ez a vonat elment. De kinézem a Perezből hogy ugyanugy ide hozná utána is.
Innen látszik hogy tudja hogy szart csinált/ elárulta a Presit/Benzemát a szurkolokat. Mindenkit. A pénzért.
Igy probál finomitani a dolgon hogy nyalizik nekünk szurkoloknak.
Szánalmas.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
hehetheoriginal írta: Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
En egy szora se meltatnam, az biztos.
Ha a vilag legjobb noje a csajod, de megcsal es atbasz, megalaz es tiszteletlen, akkor miutan kiszorakozta magat, visszaengeded?
Pontosan.Nincs tudatában annak hogy mit csinált.Ilyen hülyeségeket összehordani mint amit itt nyilatkozhat.
Vicces.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Én is hasonlóan érzem. Mondjuk itt tényleg a legnagyobb gáz, hogy eddig lett húzva ez az egész, meg hogy segget csinált a szájából. Sajnos tényleg kivártak, hogy mit tud még ajánlani a PSG, de ezekre szerintem senki nem számított. Elképesztően irreális, ami az orra alá lett dugva, szerintem erre még Bappéék se számítottak. Csettintettek egyet, hogy ez igen, kiskirály lehetek itt mama, asszem maradok. Patkány húzás volt, meg a magyarázkodás is, de én sem tartom kizártnak, hogy egyszer még itt fog kikötni.Donát írta: Most lehet, hogy annyi dislike-ot kapok, mint Remy-rekord, de...
Minden csoda 3 napig tart. Most gyűlöljük, mert a lelkünkbe törölte a sáros csizmáját, aztán még oda is hugyozott, most még nagyon élénken él bennünk ez az érzés, de idővel enyhülni fog, talán még el is múlik. Ismerem az embereket, a szurkolókat, a tömeget. Ismerem magamat. Simán lehet, hogy 2 vagy 3 év múlva ismét úgy állnak a csillagok (mert mondjuk nem tűnik fel új csatártehetség, Haalandnak meg nem bírja majd a szervezete), higy csak egy mbappényira leszünk attól, hogy összeálljon egy bivalyerős, mindenre is esélyes korosztályos csapat. Ha úgy tűnik majd, hogy csak ő hiányzik a címekhez, és lenne lehetőség leigazolni. Na ott kell erősnek lenni. Akkor kell újra felszínre hozni ezt a haragot, dühöt. Egyszerű lény a szurkoló, én is egyszerű vagyok. A harag elszállhat, nyerni meg mindig akarunk. Na ott lenne érdekes, hogy bökné e még a tüske a körömágyunkat. Nem vagyok benne teljesen biztos.
Ha lesz ilyen szituáció, akkor ott majd eldől, hogy a foci inkább üzlet, vagy jobban szenvedély. Én már nem tudom biztosan. Keresem a hitem, mint az egykori vallásos ember.
(De persze arra van nagyobb esély, hogy nem így alakul az élet, és menteülünk ezen teher alól.)